Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
dorinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 09 From: București ![]() |
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
1.6 16 V CVA Expression/2009
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.404 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 12 Oct 2009, 14:18) Cj nu este in Romania? ![]() Este Romania... dar nu este Bucuresti.... prefer sa raman aici decat sa ma mut in capitala chiar daca financiar era cu mult mai avantajos.... in rest nu am gasit nici un avantaj..... atat eu cat si sotia avem destule delagatii la Bucuresti... deci nu vb. in necunostinta de cauza.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai lea lut tot ata sa schimbe iluminatul si sa imbrace cu granit... dapai sa faca si ceva.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Un pic exagerata treaba cu pasajul ala in numai 34 de zile. Poate 64... dar nici asa... Ce le place astora sa le umfle... Imi aduc aminte ca in perioada aia mergeam de 3 ori pe saptamana in centru la repetitii in centru si il vedeam fara sa vreau de fiecare data... Au mers destul de repede cu lucrarile, dar nici vorba de 34 de zile.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Tot prezinta astia la stiri ca se inchide nu-stiu ce centru de dezintoxicare din sect 4, si ce-o sa faca saracii drogati , de unde mai i-au ei metadona , asa mi-e o mila de ei de mi se rupe.....
|
--------------------
renault
modus
- h 593 r
2005 1,2 dinamyque
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 12 Oct 2009, 13:18) Cj nu este in Romania? ![]() M i h a i - lasa Cluj, nici sa nu indraznesti sa compari Cluj cu Bucuresti - nu se apropie Bucurestiul de Cluj nici daca ii dam foc....ce trafic civilizat, ce lume linistita, ce curatenie si ce femei frumoase si cuminti ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, c-au venit toti la Bucuresti. D-aia e liniste acolo.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Las' ca vin eu in CJ cand termina aia centura. Ca traficul de acolo, cel putin cel de la intrarea in CJ dinspre Turda, concureaza cu Baneasa.
Iar in oras, cu toate sensurile unice din lume si toate cele, tot e crima. Si cand imi amintesc de traficul din Ploiesti de acu vreo 2 ani, cand evitam sa plec la anumite ore pentru ca aveam sanse mari sa astept si de 3 ori la un semafor... ![]() Acu ma rog sa prind doar de 3 ori un semafor, in B ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Flamingo |
![]()
|
Nu stiam unde sa postez...
![]() Pentru ca prima editite s-a dovedit a fi un mare succes, in continuare avem dupa cum urmeaza... TOPLES part two !!!! Dedicatie oentru strabunicii vostri, multa sanatate si viata lunga !!! ![]() ![]() Daca nu stiti ce cadou sa le luati, puneti-i macar sa-si clateasca ochii sau mergeti la un centru foto sa printati pozele din arhiva de aici ! Deci pentru strabunicii vostri am zis, nu pentru voi ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
faza da toata jena...am mers pe un trotuar maxim 100 de metri si era sa calc daca nu eram atent in "flegme" si rahati de vreo 2 ori...am vazut unul chiar si pe un gardulet...ce oameni nesimtiti dar asta e Romania
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hmmm...
Eu cred ca n-ati bagat de seama mesajul meu de mai sus ori nu va iubiti bunicii si strabunicii... Iote un preview la... QUOTE(Flamingo @ 15 Oct 2009, 14:50) Daca nu stiti ce cadou sa le luati, puneti-i macar sa-si clateasca ochii sau mergeti la un centru foto sa printati pozele din arhiva de aici ! ...ca sigur isi vor aduce aminte de Crucea de Piatra. ![]() 1.jpg ( Size: 475.31k ) Number of downloads: 644 26.jpg ( Size: 202.03k ) Number of downloads: 616 Sunt vreo 50 de poze, majoritatea toplesuri. This post has been edited by Flamingo: 15 Oct 2009, 20:42 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Euro mai are putin si ajunge la 4.3
This post has been edited by andu911: 15 Oct 2009, 21:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@flamingo: ce-i alea? oldies but goldies?
![]() si pt. ca imi plac stiintele exacte, nu sunt vreo 50 de poze ci fix 49! ![]() ![]() This post has been edited by crisolro: 16 Oct 2009, 06:39 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Ai observat ca nr. 7 nu prea se potriveste in peisajul vremii respective ? Ma refer la coafura, la machiaj, la cam tot... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Astea cred ca se cheama Vintage - si nu am avut curaj sa ma uit ca sa nu-mi moara mojoul
![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cand vad cum se isterizeaza romanul la creditul cosmote de 5 euro castigat la rahatul ala de emisiune "verde stop" de pe antena1, imi vine saa......
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
reclame de 3 lei, romanesti ...
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pana la urma cine a inventat penicilina ? Un roman (Paulescu) sau 3 straini care au impartit premiul Nobel ?
![]() This post has been edited by Flamingo: 17 Oct 2009, 20:54 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Flamingo, aia e insulina ! Penicilina a inventat-o un englez, Alexander Fleming ( nici o legatura cu tizul lui Ian, parintele lui James Bond )
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am intrebat din cauza ca am ajuns intamplator aici... unde am citit despre penicilina...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Dupa cum vezi, baiatul e foarte documentat - in titlu scrie de penicilina, in articol de insulina ... ca majoritatea jurnalistilor nostri
![]() |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
http://www.realitatea.net/raul-doamnei--ju...uri_645291.html
Nu ar fi mai simplu sa puna in aplicare proiectul ala pentru reciclarea PET-urilor? La fiecare sticla returnata / kg primesti 10 bani/1 leu Sa vezi atunci curatenie generala si oameni imbogatiti peste zi ( ca noaptea nu prea merge sa le "culegi") ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 15 Oct 2009, 14:50) Nu stiam unde sa postez... ![]() Pentru ca prima editite s-a dovedit a fi un mare succes, in continuare avem dupa cum urmeaza... TOPLES part two !!!! Dedicatie oentru strabunicii vostri, multa sanatate si viata lunga !!! ![]() ![]() Daca nu stiti ce cadou sa le luati, puneti-i macar sa-si clateasca ochii sau mergeti la un centru foto sa printati pozele din arhiva de aici ! Deci pentru strabunicii vostri am zis, nu pentru voi ! ![]() si vecina, unde e vecina? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Vecina e bolnava de cateva zile. Ii face nevasta-mea injectii cu penicilina in... fund.
In urma cu vreo 3 zile, fiind un pic afumat, ii zic "nu vin eu sa-i fac injectia" ? ![]() ![]() ![]() On topic... Mai devreme vorbeam la telefon cu un fost coleg care acum cica e "assistant manager" la o fabrica de confectii si e platit cu 750 euro. Il intreb ce face pentru banii astia avand in vedere criza financiara si ca salariile au scazut mult. La care el... "pai am un aparat foto de mici dimensiuni si bat magazinele de haine si fac poze, dupa care le trimit la productie unde se croiesc tzoale identice si apoi se pune etciheta italieneasca si se baga la vanzare." ![]() Foarte tare, nu-i asa ? Vreau si eu job d-asta de spionaj. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
mi se pare corect. uite China, singura tara cu crestere economica in perioada de criza, si nu orice crestere, ci 10%
![]() morala: tarii cat mai multi spioni ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si poza aia cu vecina tot nu a aparut ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 21 Oct 2009, 12:44) Vecina e bolnava de cateva zile. Ii face nevasta-mea injectii cu penicilina in... fund. In urma cu vreo 3 zile, fiind un pic afumat, ii zic "nu vin eu sa-i fac injectia" ? ![]() ![]() ![]() Las-o pe nevasta cu injectiile si tu trateaz-o cu aspirina saracului ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 21 Oct 2009, 22:19) si poza aia cu vecina tot nu a aparut ... Ar merge si una cu dosul vecinei cu acul in el, decat nimic.Parerea mea. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 15:08 |