Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 9.070 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.257 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cine e asta? Si de ce e de toata jena?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.608 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ce inseamna precizia si atentia pentru detalii in Germania.
Te asezi la coada cu un test Covid valabil 24 de ore. Ora testului, ieri, 07:30. Ajungi la punctul de control la 07:33. "V-a expirat testul, nu puteti intra". In ciuda faptului ca sunt vaccinat de 3x, plm. Unde ma pot testa? Nu stim, cautati pe Google. (discutia avea loc intr-un spital). Tot ei, acum o luna: (dincolo de punctul de control) Buna ziua, test valabil aveti? Da, am, da' l-am lasat acasa. Cand v-ati testat? Ieri sau alaltaieri, nu retin Nu este nimeni acasa care sa va faca o poza la test si sa vi-l trimita? Pai, nu, doar copilul meu cel mare, dar nu are telefon... Etc etc etc ("negocierile" au mai continuat vreo 15 minute, cat am mai auzit eu, ca intre timp imi terminasem treaba si am plecat, nu stiu cum s-a terminat episodul) Respect pentru consecventa, cretinilor. This post has been edited by Bwwlan: 3 Jun 2022, 08:45 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai aplicatiile software ce verifica testul covid lucreaza simplu:
IF (less than 24H) THEN OK ELSE (more than 24H) THEN NOK fara loc de negocieri. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Jun 2022, 04:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.608 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ai inteles mai mult de-o gramada, ca de obicei. Nu-i bai, macar esti consecvent.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
mircea_aq |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 30 May 2022, 07:56) Un nea din Cehia care testeaza masini. Daca ceea ce spune e adevarat, si dupa 2-3 ore de condus esti rupt de oboseala, atunci de toata jena e dacia cu jogger cu tot. Daca minte, el e de toata jena. @Bwwlan, sa inteleg ca in Germania se mai fac ca te intreaba de covid ? La noi a disparut complet subiectul de indata ce a inceput razboiul in Ucraina. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Asa parinti, asa copii:
https://m.adevarul.ro/news/societate/ce-ram...2b91/index.html |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Copii dobitoci crescuti de niste parinti cretini. Asa e cand traiesti intr-o tara unde oamenii au numai drepturi. Tara de oameni cu mentalitate de infractor.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 5 Jun 2022, 14:57) Sigur nu-i polonez? QUOTE(mircea_aq @ 5 Jun 2022, 14:57) @Bwwlan, sa inteleg ca in Germania se mai fac ca te intreaba de covid ? La noi a disparut complet subiectul de indata ce a inceput razboiul in Ucraina. Poate lor inca le place mascarada......vezi, cum noi vrem o tara ca afara si incercam sa luam obiceiuri din afara (nu toate bune as putea adauga), se pare ca si reversul e valabil si mai iau si ei de la noi. Uite, circul l-au luat...... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 6 Jun 2022, 22:10) Copii dobitoci crescuti de niste parinti cretini. Asa e cand traiesti intr-o tara unde oamenii au numai drepturi. Tara de oameni cu mentalitate de infractor. Eu ma uit cate ambalaje de mancare sunt acolo. O sa se faca aia cat usa (daca nu sunt deja) de la cat junk food baga in ei. Parinti cretini care ii indoapa ca pe porci in ajun. |
--------------------
.
.
.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Ce pofta mi-ai facut de o telemea de ivesti, de-aia de lingi frimiturile de pe farfurie, de nu mai ramane nimic in afara de aracet pe dinti.
Altfel da, parinti cretini, cheltuie banii, in loc sa-i bage la pusculita si sa le strecoare in ghiozdan un sendvisel facut acasa cu parizer proaspat transpirat, din ala de-mpute tot autocarul cand il desface copilul si un pet de apa de la canal ca e cea mai buna, la cat clor are dezinfecteaza urmele de parizer. Ce sa facem, radem, glumim, dar mai sunt si din astia. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
La plecarea în Franța / Elveția ( aeroport Mulhouse/Basel ), Wizz de la Iași, nu confirmă check-in fără să verifice certificatul de vaccinare și declarația pe propria răspundere ( printată ). Bineînțeles că din 2021 nu le-a verificat nimeni la destinație.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
asta pt. ca cere Franta certifificat ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu stiu cum e la aeroporturi ca n-am mai folosit demult, insa in spatiul public numai imunodeprimatii, ipohondrii si pavlovienii mai folosesc masca. Eu nu-s sigur in care categorie ma inscriu, insa continui sa port masca FFP2 cand ies din casa.
In mijloacele de transport in comun vad ca se foloseste (98-99% o poarta), in magazine cam 1/3 mai poarta masca, in schimb la intrarea in spitale se cere in continuare sa fii vaccinat sau insanatosit (asta nu verifica nimeni), plus test negativ valabil. Asta se cam verifica, desi nu inteleg de ce. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 5 Jun 2022, 14:57) Un nea din Cehia care testeaza masini. Daca ceea ce spune e adevarat, si dupa 2-3 ore de condus esti rupt de oboseala, atunci de toata jena e dacia cu jogger cu tot. Daca minte, el e de toata jena. Nenea ala e polonez si face niste recenzii destul de faine la masini, nu prea pare sa menajeze niciun producator. Nu am mers nu joagarul dar nu cred sa fie foarte diferit fata de restul de dacii, asa ca nu e deloc neplauzibil sa ai nevoie de o pauza mai mare dupa cateva ore de condus joagarul. |
--------------------
.
.
.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.226 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu cronica, apoi YT mi-a mai recomandat cateva; si mie mi s-a parut foarte fair, spune exact cum stau lucrurile.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Urmaresc de mult timp review-urile in engleza ale lui Marek. Asa e stilul lui, mai ironic.
Probabil nici stilul review-ului si nici masina nu sunt pentru oricine, dar nu mi se pare ca e jenant nici el si nici masina. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nici dupa 3 ore de condus Dacia 1310 nu eram obosit, am dubii ca Jogger-ul e mai prost.
<span class='edit'>8 Jun 2022, 10:32:</span> QUOTE(mircea_aq @ 7 Jun 2022, 15:32) Altfel da, parinti cretini, cheltuie banii, in loc sa-i bage la pusculita si sa le strecoare in ghiozdan un sendvisel facut acasa cu parizer proaspat transpirat, din ala de-mpute tot autocarul cand il desface copilul si un pet de apa de la canal ca e cea mai buna, la cat clor are dezinfecteaza urmele de parizer. Ce sa facem, radem, glumim, dar mai sunt si din astia. Apa de canal e sigur mai buna decat coca-cola de o baga pe gat. Sau Red-bull si cafele. Referitor la sandvis, sigur era mai bun decat cipsuri si alte cenzuraturi de baga in ei. Ti se pare normal sa aiba 60 de kg la 10 ani? Cum aveam noi energie fara sa bem si sa mancam nimica, asa pot si ei. This post has been edited by Laurentziu83: 8 Jun 2022, 09:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Traiasca Romania educata!
https://www.facebook.com/100000488342550/po...47182028641326/ |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Foarte tare chestia asta cu programarea online pentru eliberarea pasapoartelor la consulat.
Pana in 30.06 nu mai sunt programari disponibile, dupa 30.06 inca nu s-au deblocat programarile, programarile se fac exclusiv on-line, nu telefonic. "Va rugam reveniti zilnic, e posibil ca unele persoane sa renunte la programare." Cand o sa se deblocheze programarile de dupa 30.06 nu se aminteste, desigur. Posibil oricand pana pe 30.06 inclusiv, io tre' sa stau geana pe net si sa dau refresh de 5-6 ori pe zi, ca si-asa n-am altceva mai bun de facut. Vorbim de Berlin, nu de consulatul din Burkina Fasso. La München a mers brici. Programarile erau disponibile pana la sfarsitul anului. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.070 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in Ro e mult mai grav. sunt rezervari pt 2 luni in avans.
problema e tot ROMULANUL HRAPARET. FAC REZERVARI SI NU LE ONOREAZA... DAR UITA SA LE ANULEZE. acum si au facut toti pasapoarte ca sa poata fugii in US. https://www.libertatea.ro/stiri/cozi-pasapo...curesti-4020981 Acum 3 ani am facut pasaparte in 3 miscari...a durat mai mult sa caut parcare la mall. (rezervare...poza si ridicat) This post has been edited by wolfin: 8 Jun 2022, 14:15 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am facut acum o simulare pe CJ .. prima data disponibila .. 16 August .. pana atunci 0 ..
In martie imi aduc aminte ca am facut destul de repede programarea pt. junior .. Oricum in fiecare an iunie-august este coada la pasapoarte .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
saptamana trecuta ne am hotarat unde facem concediul.
si cum pasapoartele sunt expirate....in 2 zile am gasit rezervare peste 1 saptamana din locuri rezervate apoi anulate. cu un mic efort as zice. au ajuns pasapoartele ca uleiul faina si drojdia.....oameni nebuni. (am ex la o cunostinta..si au facut toti pasapoarte ca vine razbelu) This post has been edited by wolfin: 8 Jun 2022, 14:35 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Da, exact la asta ma gandeam si eu, sunt multi care isi fac programari, din diverse motive nu le pot onora, insa online nu le anuleaza.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 8 Jun 2022, 15:29) saptamana trecuta ne am hotarat unde facem concediul. si cum pasapoartele sunt expirate....in 2 zile am gasit rezervare peste 1 saptamana din locuri rezervate apoi anulate. asta este o alta pb. tipic romaneasca ... nici unul nu stia ca vine vara si vine concediul .. si ca pasapoartele sunt expirate ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Esti subiectiv...
Fac pasaportul cand am nevoie si cand expira. Tu poti sa il faci inainte de expirare?. Plus....daia e coada...nu ca pleaca toti afara...dar in vor i buzunar.... Si da....m am hotarat in mai unde si cand fac concediul....nu pot cu 1 an inainte. This post has been edited by wolfin: 8 Jun 2022, 15:15 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 8 Jun 2022, 16:13) Esti subiectiv... Fac pasaportul cand am nevoie si cand expira. Tu poti sa il faci inainte de expirare?. deloc .. si da poti sa faci pasaportul inainte de expirare ... al juniorului mai avea 3 luni pana expira ... dar cum circulam destul de mult ... prefer sa stiu ca cativa ani nu mai am treaba si nu ma stresez ca nu apuc loc ... de o luna are si buletin, deci este si mai usor .. si in fiecare an inainte de sezonul de concediu este aceeasi aglomeratie la pasapoarte ... repet, nici unul nu stia ca vine vara si iti trebuie acte sa iesi din tara .. asa ca buluc tot romanul la pasapoarte .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:03 |