Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 18 May 2022, 08:46) Regulile nu se pot schimba din mers, asa ca mooie celor care voiau sa-l sanctioneze. Nu era nici o limita pe acolo, daca a putut sa mearga cu 400 la ora, a facut-o perfect legal. Ah, ca se pare ca e cam periculos, no problem. Pui DUPA ACEEA, limita de viteza la 130, la 100, la 50, la cat vrei tu. Dar nu-l sanctionezi pe sofer pentru ca ti se pare tie ca a mers cam tare. Cam asa functioneaza legile. ce a facut omul era in litera legii ? procurorul zice ca era. Era si in spiritul ei? Eu as zice ca nu. Asta e ca motocilistii sanctionati pentru ca nu aveau extinctor si triunghiuri. Masura e perfect legala, dar a fost aplicata ca au foost moisti si nu au vrut sa-si mute tobele galagioase in afara satului/orasului. AU fost sanctionati in litera legii. @czh, nici cand e de acord cu tine nu-l lasi? This post has been edited by einstein1984: 18 May 2022, 09:36 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mna, acum sunt eu de acord cu laurica.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu pot decat sa ma bucur
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 18 May 2022, 09:35) ce a facut omul era in litera legii ? procurorul zice ca era. Era si in spiritul ei? Eu as zice ca nu. Faza e ca sanctiunile se dau in baza legii, nu a spiritului legii...... Atata timp cat acolo e legal sa mergi cu cat te tine masina.....restul e can-can. Aaa, ca la un moment dat s-ar pune problema ca e periculos totusi 400.....dar totusi parca vrei sa pastrezi si legenda autobahn-ului, atunci modifici legea si zici: viteza recomandata 130 km/h, viteza maxima admisa 200 sau 250 km/h...sau cat consideri tu ca nu este periculos. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.609 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ce e periculos si sanctionabil e sa faci street-racing pe autobahn. Politia asta a verificat, a vazut ca nu e cazul, au inghitit in sec si au incercat sa il agate cu faptul ca el, pasamite, se intrecea cu sine insusi incercand sa atinga viteza maxima constructiva a masinii. Ceea ce iar nu-i cazul.
Asa ca mno, ghinion de nesansa. Repet, din ce am vazut in video, pe toata durata deplasarii, cehul a trecut pe langa 10 masini, toate pe banda 1. La 400 km/h, asta inseamna ca intr-un minut a acoperit ceva mai mult de 6,5 km. Omul zice ca a planificat mult timp escapada asta, ceea ce ma face sa cred si ca a avut un elicopter care ii dadea info despre conditiile de trafic din fata. Mie unuia nu mi s-a parut vreo situatie de risc, doar de bomba de adrenalina. This post has been edited by Bwwlan: 18 May 2022, 11:46 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.257 Joined: 13 October 06 ![]() |
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-255640...ermania-sua.htm
Bravo Ciolacu, pune progresivul pe dusmanii de clasa. Nea Nicu Ciuca te sustine. Nea Klaus motaie, oricum pe el nu-l intereseaza decat confortul personal. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
pai majoritatea votantilor psd .. nu prea sunt aia cu salarii decente ... sunt exact opusul ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.609 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ok, progresiv-progresiv, dar e progresiv sau e regresiv sistemul?
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asta pentru ca romanii sunt prosti si nu stiu sa ceara si justificari pentru impozitele alea marite.
"Coa', ce faci cu banii aia extra pe care mi-i ceri? Ca poate imi schimb regimul din angajat in PFA sau SRL ca si contractor la aceeasi firma, bag tot ce se poate pe cheltuieli (de ce sa nu-mi deduc cheltuielile cu deplasarea la servici?), platesc contributia la sanatate si la pensie la nivel de salariu minim si tu mai iei **** pe spinare." This post has been edited by Laurentziu83: 18 May 2022, 13:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 18 May 2022, 11:45) Tipic pentru politie in general.....chiar si cand faci ceva legal si nu au ce sa faca.....trebuie sa incerce sa "te agate". Dar na, cand nu te duce capul sa ajungi altceva decat politist si din cauza asta esti frustrat.....probabil ca incerci sa faci ceva care sa-ti mai mangaie ego-ul......gen sa mai "agati", probabil asta mai domoleste din frustrare....mai stii...?? This post has been edited by vallixx: 20 May 2022, 08:37 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.226 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Sos Oltenitei - in lucru in ultimii ani, s-au anvelopat blocurile, s-au colorat si vopsit. Frumos! Spatiile verzi au fost refacute, s-a pus gazon. Frumos!! S-au asfaltat parcarile, s-au trasat marcaje pt masini. Fumooos!!!
Anul asta au terminat, a iesit totul ok. Toata lumea a rasuflat usurata. ![]() SI ACUM SE SPARGE ASFALTUL, CA SA SCHIMBE TEVILEEE !!!!!!! ![]() 20220524_115233.jpg ( Size: 3.06mb ) Number of downloads: 386 Bai, unde traim??? ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu tre' sa manance si gura lor o paine?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Să "mănâncă" și gura lor o pâine.
This post has been edited by tr04www: 24 May 2022, 19:23 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.257 Joined: 13 October 06 ![]() |
Daca te uiti deasupra usii de la intrarea blocului, vezi ce izolatie de calitate s-a executat pe banii primariei. Daca asa arata si acoperisul...
In sectorul 1 s-au facut majoritatea de acum 4-5 ani. Intre timp s-a scurs vopseaua de exterior si arata ca dupa o interventie a pompierilor la un incendiu. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.918 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Toate lucrarile de anvelopare facute cu bani de la primarie cred ca sunt asa...
La garsoniera pe care o avem in sect.3 s-a anvelopat blocul cu banii primariei. Si s-au inchis balcoanele cu termopane. La noi si la inca o garsoniera nu au mai apucat sa vina sa puna termopanele la balcon, ca s-au schimbat de trei ori executantii si tot de atatea ori au trebuit luate masuri...ultima data, chiriasul nu a fost pe faza cand s-au dus aia sa masoare si ne-au lasat asa...drept pentru care am inchis balconul pe banii nostri...la cum am vazut ca aratau bombele alea de termopaie puse stramb si mai mici decat trebuie, ne-am felicitat pentru lipsa de reactie a chiriasului...din ce discutam cu unii vecini de acolo, au fost cativa care au acceptat sa le schimbe si termopanele initiale si le parea tare rau...noi le-am lasat pe cele puse de noi, chiar daca aveau vreo 10 ani... Lucrari de mantuiala, facute de antreprenori de succes... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
La parintii mei in Vitan a fost OK cu anveloparea. Nici o problema de mai multi ani, vreo cinci-sase ani, poate chiar mai mult . Si este cald iarna. Adica dau drumul la caldura mult mai tarziu. Termopanele erau decente. Oricum aveau mai toti. Ai mei au inlocuit un singur geam si au inchis balconul. Parca insa au platit ceva in plus. Nu sunt sigur. Cred ca depinde de moment, de firma, de primarie.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.918 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Tot in VItan e si a noastra, langa mol...mall...
![]() Lucrare facuta in 2019 parca...noi in 2020 ne-am apucat sa inchidem si noi balconul, daca toate fusesera inchise. Cica firma care a facut anveloparea, sau ultima care a preluat lucrarea, plecase fara sa faca nici o documentatie de final, din ce mi-a zis administratorul...sunt curios cum si-au luat banii de la primarie...au lucrat de mantuiala, cu materiale proaste si cu mesteri nepriceputi...ca idee, aerul conditionat, care era initial in balcon, pus pe niste console, era lasat in mijlocul balconului...si consolele plecate...cica la toata lumea au facut asta. L-am repozitionat si pe ala, tot pe banii nostri... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
einstein1984 |
![]()
|
demontatul si remontatul de AC nu intra in banii de anvelopare, ala peste tot il faci pe banii tai.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
b06fcn |
![]()
|
Nu contest asta, doar ca nu s-a specificat nicaieri asa ceva. Si unora din vecini le-au fixat aerele cei care au facut anveloparea, din ce au spus fara costuri suplimentare.
Pentru demontat nu ne-au cerut bani, noua sau chiriasului, sa inteleg ca s-au platit in natura cu consolele pe care era fixat initial AC-ul ? Si cu ce au mai ciordit de pe balcon - niste caramizi ramase de la modernizarea baii? |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
einstein1984 |
![]()
|
Si in S3 si la S5 ne-au invitat cu un anunt pe usa sa dam ACul jos ca se apuca de treaba. Era si un nr de telefon al unui meserias care se putea ocupa.
La remontataam chemat firma sa faca si vid, nu doar sa puna tevile la loc. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Caramiziile alea le-or fi aruncat, curatenie la locul de munca.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pe schele se pot urca si stancutele, nu doar muncitorii, zi merci ca nu au luat ACul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
b06fcn |
![]()
|
Nu era o problema, avem asigurare...
Constat ca a scazut calitatea acestor servicii, pe masura trecerii timpului. Administratorul era in spume pe tema proastei colaborari cu firma care a castigat respectivul lot de lucrari - vreo trei blocuri, din care vreo doua de garsoniere... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
einstein1984 |
![]()
|
La mine au lucrat intai rromanes de prin teleorman si giurgiu, ulterior inlocuiti de vietnamezi cred. Aia au fost ok, la cat ma pricep eu sa le evaluez munca.
La blocuri de langa indieni, unii chiar sikh. Asta in conditile in care in constructii azi nu platesc impozit, contributie la CAS sau la pilonul 2 de pensii.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.226 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
In Oltenitei am vazut intr-adevar asiatici, micuti si galagiosi (probabil vietnamezi).
Acum vreun an vorbeam cu un angajator din domeniul mobilei, care angajase 5 asiatici; din astia, 2 erau absolut praf la toate capitolele, 2 erau maxim mediocri, si abia 1 isi justifica salariul; mi-a spus clar ca abia asteapta sa incheie contractul cu ei (e obligat sa ii tina o perioada) si nu mai face greseala... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 25 May 2022, 09:21) Legea zice altceva... ..... demontarea instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațadele / terasa blocului de locuințe, precum și remontarea acestora după efectuarea lucrărilor de intervenție... This post has been edited by janos: 25 May 2022, 15:55 |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.070 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La bunica...sa ii fie tarana usoara ....ac ul demontat ..montat de ei. Noric ca nu a scapat ag frig..ca aia se platea.
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 25 May 2022, 14:09) Acum vreun an vorbeam cu un angajator din domeniul mobilei, care angajase 5 asiatici; din astia, 2 erau absolut praf la toate capitolele, 2 erau maxim mediocri, si abia 1 isi justifica salariul; mi-a spus clar ca abia asteapta sa incheie contractul cu ei (e obligat sa ii tina o perioada) si nu mai face greseala... am un bun prieten care are o afacere cu mobila si case de lemn ... vreo 170 de angajati .. din care vreo 30 de nepalezi ... zice ca lucreaza aia beton, mai vrea sa aduca inca 10 .. deci depinde .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 06:34 |