Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 110 111 112 113 114 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

zeu_4u_sweety
post 20 Jul 2009, 22:05
Post #3331

Membru autentic

Group: Members

ia sa vedeti faze de toata jena in filmuletul atasat....
eram in ratb pe brancoveanu dupa cum prea bine se vede, sa nu credeti ca ma duceam la dalga cu IRTA radmasa.gif radmasa.gif

alta faza nasoala cu blocarea masinilor in parcare. dupa cum se vede in prima poza, iar m au blocat dobitocii....
in a doua poza am reprezentat, cum m-am priceput eu mai bine, exact pozitia masinilor cand nu am putut iesi din parcare cel putin 3 zile.
dupa cum se vede masina mea, r 19le maro era parcat in locul kiei, iar skoda era lipita de a mea, cele doua forduri nu se misca de acolo de cand m am mutat in bloc. Dupa cum spuneam am mare noroc cu cliotele ca il parchez de regula pe fata sa la taica miu la bloc si nu exista posibilitatea sa fie blocat niciodata!

iata linkul filmuletului ca nu il pot uploada aici

ratb popular

This post has been edited by zeu_4u_sweety: 21 Jul 2009, 17:04

Attached thumbnail(s)
20072009419.jpg ( Size: 191.26k ) Number of downloads: 826
20072009419a.jpg ( Size: 204.29k ) Number of downloads: 825

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IAIA
post 24 Jul 2009, 19:47
Post #3332

Membru autentic

From: Mangalia

made in RRomania ... cum se mai "descurca" turistul rroman cu gunoiul ... 251.gif 251.gif 251.gif ...

DSC00114.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 669
DSC00115.JPG ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 624

ghena fiind peste strada ... departe,foarte departe ...

This post has been edited by IAIA: 24 Jul 2009, 19:48

--------------------
renault megane 2.1 2005 1.5 dci
+
Master01
post 25 Jul 2009, 10:29
Post #3333

Membru autentic

From: Suceava

...Si mai avea o culoarea ghena ca se confunda cu peisajul si nu reuseau compatriotii sa o distinga. Rusinica...asa suntem noi, needucati...si mai ales jmecheri.

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
rtBK
post 27 Jul 2009, 19:59
Post #3334

Unique like everyone else

From: Bucuresti

Am vazut azi in trafic mai multe specimene decat credeam ca voi vedea pe vreodata. Pietoni care trec pe rosu si tot pe tine te injura. Oameni care ies de pe stradute fara prioritate se opresc pe mijlocul benzii pui frana sa nu ii lovesti... tot ei te injura. Oameni care moscaie, au vazut ca se pune galben o calca ( Cum naiba sa stea ei la rosu!? creste consumu!!! ). Altii iti stau in cur la o palma ca asa au ei chef... nu conteaza ca vrei sa te bagi pe o straduta sau intr-un loc de parcare... ASA ARE EL CHEF! Sa vad poporu ca si-a pus xenon pe junghiul lui din 2000. Sau oameni care fac dreapta de pe ultima banda si invers ( de pe prima banda stanga )

Si cireasa de pe tort. Ma bag pe o straduta unde avea loc numai o masina ( nu era sens unic! am verificat si reverificat ). Mergeam foarte incet, contrar obiceiului meu, si tocmai cand ajung aproape de capatul stradutei un audi negru vine cu viteza si opreste fix in botul meu. huh.gif Ma uit.. hai poate nu m-a vazut si da si el putin cu spatele si nu pierdem timpul. NU! era o RRomanca la volan care incepe cu semne si injuraturi. Eu ii fac semn ca nu ma misc. Dupa care accelereaza si da drumu la ambreiaj... inca putin si ma lovea. Iese jumate din masina, iar cu unul din picioare accelereaza ca disperata ca ea vrea sa treaca. Ii fac semn inca o data sa dea cu spatele ca are unde. In semn de multumire imi impartaseste putin ADN din cavitatea bucala, care datorita vantului s-a imprastiat pe toata masina ei.

In cele din urma da cu spatele ( moment oportun sa ii vad numarul de inmatriculare.. DE ITALIA evident ) si se urca violent pe bordura. The end.

Concluzia pentru cine nu are chef sa citeaca tot daca ai bun simt sau respecti regulile esti prost. Asta vad in fiecare zi in Romania si chiar nu ma mai mir ca italienii nu vor sa ne mai vada in tara lor... pacat ca noi nu suntem la fel de uniti.. probabil ca daca se anunta un furt in masa si se strangeau mai multi oameni. Asta e!

This post has been edited by rtBK: 27 Jul 2009, 20:03

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
andu911
post 27 Jul 2009, 20:10
Post #3335

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

hai ca nici cu italienii nu mi-e rusine...

--------------------
- - -
+
mateimatei
post 29 Jul 2009, 15:02
Post #3336

Membru autentic

--------------------
Renault Megane Estate dCi-1.5-80 CP/2005
+
DrK
post 29 Jul 2009, 15:49
Post #3337

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

simt nevoia sa ma repet deoarece vad ca insisti cu aceasta prostie.
Il faci pe om bizon pentru ca ce?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
mateimatei
post 29 Jul 2009, 15:55
Post #3338

Membru autentic

Prostia este de partea ta. Vezi comentariul celui care a fotografiat. Tu faci la fel? Atunci imi cer scuze.

--------------------
Renault Megane Estate dCi-1.5-80 CP/2005
+
cj98czh
post 29 Jul 2009, 15:56
Post #3339

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

QUOTE(RaduNG @ 29 Jul 2009, 16:49)
simt nevoia sa ma repet deoarece vad ca insisti cu aceasta prostie.
Il faci pe om bizon pentru ca ce?
*

Poate ca depaseaste coloana pe linia de tramvai in timp de "fraierii" stau frumos la coada..... poate de aia...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
gotty
post 29 Jul 2009, 16:00
Post #3340

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

in afara de faptul ca nu vad logica postarii,decat cel mult la poza zilei,ce va f*** pe voi grija cum merg altii decat in cazul in care respectivul v a obstructionat cu ceva?atat timp cat nu v ati uzat franele ca v a taiat fata,nu ati consumat mai multa benzina,motorina ca sa accelerati sa evitati un obstacol din cauza lui,nu v ati distrus elementele trenului de rulare incercand sa evitati o groapa pentru ca v a scos de pe traiectoria optima,nu inteleg grija aceasta pentru altii...

aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare si nu se adreseaza in niciun caz moralistilor forumului.

--------------------
Private Spice Member
+
DrK
post 29 Jul 2009, 16:05
Post #3341

Lapins Creed Assassin

QUOTE(mateimatei @ 29 Jul 2009, 15:55)
Prostia este de partea ta. Vezi comentariul celui care a fotografiat. Tu faci la fel? Atunci imi cer scuze.
*

Pai vezi tu, daca dormi la semafor n-am timp sa iti fac semne si sa te rog frumos sa te misti. Te depasesc si cam asta e tot.
Repet, nu e voie sa te grabesti in oras?

QUOTE(cj98czh @ 29 Jul 2009, 15:56)
Poate ca depaseaste coloana pe linia de tramvai in timp de "fraierii" stau frumos la coada..... poate de aia...
*

Vezi ca acea "coloana" are 2 masini... radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
cj98czh
post 29 Jul 2009, 16:07
Post #3342

Membru de la Cluj ...

Pentru simplu motiv ca tare ne place sa mergem afara si sa vedem ce frumos si politicos se circula... dar la noi nu ne place sa respectam.... tie iti place sa stai ca fraierul la stop pt. ca asa este politicos si civilizat si sa vina o maimuta din asta sa depaseasca toata coloana si sa se bage in fata... ca el are 3 ooo... si nu are timp si nici chef sa stea cu gloata frumos si civilizat.... nu stiu pe tine daca te deranjeaza sau nu ... dar pe mine ma deranjeaza teribil nesimtiarea asta..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
DrK
post 29 Jul 2009, 16:13
Post #3343

Lapins Creed Assassin

Revin.. Erau 2 masini la semafor... insaneomg.gif
Si eu ma numar printre "prostii" care stau in coloana. Dar ma numar si printre cei care depasesc pe linia de tramvai cand in fata mea se doarme linistit.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
b76bgaarh
post 29 Jul 2009, 16:19
Post #3344

Membru autentic

tocmai..pt ca erau 2..putea sa astepte.......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
adip
post 29 Jul 2009, 16:44
Post #3345

Banned

From: Melbourne, Victoria

Mie mi se pare ca e vorba in principal de respect si de grosimea obrazului. E exact aceeasi situatie ca atunci cand stai la rand la bilete la un spectacol si unii mai destepti si grabiti se baga in fata. Sau la magazin, la casierie. Nici o diferenta.
E vorba, repet, de bun simt si cei sapte ani de acasa. Pentru cei care nu pricep asta nu am timp si nici chef sa aduc argumente.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Afrodita
post 29 Jul 2009, 17:11
Post #3346

membru

de acord cu adip, din fericire in cazul de fata atunci cand un politist e pe faza poate sa-l si taxeze biggrin.gif, in schimb pe "badaranii mereu in criza de timp" (asa i-am numit pe cei care se inghesuie sa ajunga cat mai in fata, fara sa tina cont de normele civilizatiei) nu-i poate taxa nimeni.

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
DrK
post 29 Jul 2009, 17:55
Post #3347

Lapins Creed Assassin

QUOTE(b76bgaarh @ 29 Jul 2009, 16:19)
tocmai..pt ca erau 2..putea sa astepte.......
*

sa astepte ce? Sa se puna rosu pana se hotaraste primu sa plece? radmasa.gif

Ca sa n-o mai lungim cu "reporterul" minune care a vrut sa-si vada o poza pe hotniuz, va spun clar ca sunt situatii in care multi dintre noi/voi/ei ar face cum a facut si cel din poza.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
cj98czh
post 29 Jul 2009, 17:59
Post #3348

Membru de la Cluj ...

Imi place sa cred ca sunt si multi care ar fio stat cuminti.... este vb. exact cum spunea Adip de bun simt... atat..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Dan73
post 29 Jul 2009, 19:14
Post #3349

Membru autentic

QUOTE(adip @ 29 Jul 2009, 16:44)
Mie mi se pare ca e vorba in principal de respect si de grosimea obrazului. E exact aceeasi situatie ca atunci cand stai la rand la bilete la un spectacol si unii mai destepti si grabiti se baga in fata. Sau la magazin, la casierie. Nici o diferenta.
E vorba, repet, de bun simt si cei sapte ani de acasa. Pentru cei care nu pricep asta nu am timp si nici chef sa aduc argumente.
*

@cj98czh...uite de aia il citez si eu. Nu m-ar deranja prea mult daca ar tine-o pe linia tramvaiului cum au apucat dar cei mai multi se milogesc sa reintre pe banda la semafor de frica tramvaiului sau a politaiului din intersectie sau ca sa nu se incurce cu aia de fac stanga. Pe mine ma deranjeaza si ei, dar si aia de ii lasa . In afara de taximetristi si de astia care fac curierat nu las pe nimeni sa se bage in fata mea venind de pe linia de tramvai chiar daca uneori risc sa ii acrosez......Imi face vreun jmecher cu q7 un semn obscen? ...ii arat si eu, ca am deste. Pasul urmator nu l-a facut nimeni pana acum, nu de alta dar am o uitatura cam urata asa....si o constitutie care impune nitel respect, daca nu mai mult biggrin.gif
Nu vreau sa fiu ipocrit, uneori depasesc si eu pe linie cate un mormoloc dar niciodata coloana care asteapta la semafor.

PS: evident ca iese din dscutie cazul strazilor inguste, cu o banda pe sens sau unde linia de tramvai e folosita de toata lumea ca banda de circulatie...eu ma refer doar la bulevardele largi.

This post has been edited by Dan73: 29 Jul 2009, 20:28

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Tudor
post 29 Jul 2009, 21:40
Post #3350

Moderator

Intr-o tara civilizata se prectica un anumit fel de injuratura eleganta pentru nesimtitii din trafic. Nesimtitii din trafic vor sa demonstreze ceva. Sunt frustrati dintr-un motiv anume si vor sa demonstreze contrariul. Nu sunt nesimtiti pentru ca se grabesc, ci pentru ca asa sunt.
Injuratura eleganta este practicata cu predilectie de soferite, pentru ca, oricat de misogini am fi, trebuie sa recunostem ca nesimtitii sunt in majoritate covarsitoare barbati.
Injuratura eleganta se adreseaza prin aratarea degetului mic de la mana, in timp ce toate celelalte degete stau stranse. Analogia si interpretarea va las pe voi sa o gasiti.
In acea tara exista chiar o campanie sociala care incurajeaza acest tip de injuratura. Si are succes, pentru ca nesimtitii incep sa vada ca actiunile lor nu starnesc admiratie intre soferitele din trafic si domnisoarele de pe trotuar, nu le dovedesc superioritatea, ci din contra, le arata inferioritatea si ii ajuta sa se faca de ras. Cele mai timide "injura" elegant, usor mascat, ca din intamplare, cele cu mai mult tupeu o arata evident.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
PhilipMorris
post 29 Jul 2009, 21:58
Post #3351

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Am vazut si eu poza respectiva, nu mi se pare un capat de lume. Sau o dovada de nesimtire pura. Nesimtire mi se pare sa nu dai voie sa se bage soferii ametiti in coloana, asa cum se sustine undeva mai sus.
Cine nu a facut niciodata nimic de genul sa dea primul cu piatra.
Eu am ales sa le fac loc daca vor sa se bage in coloana, nu sa ma uit in partea cealalta prefacandu-ma ca nu ii vad. Si te saluta de fiecare data. Inseamna ca nu sunt nesimtiti smile.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Dan73
post 29 Jul 2009, 22:04
Post #3352

Membru autentic

Hai lasa-ma...."soferi ametiti". Cum dracu se face ca toti "ametitii" astia au de regula masini scumpe si foarte scumpe, cu predilectie din anumite marci. Dar nu prea inteleg...faptul ca sunt ametiti are legatura cu linia de tramvai? O confunda cu strada, sau uita ca sunt in masina proprie si se cred in tramvai? Sau oare avand o ameteala asa se grabesc la doctor?
Eu nu am depasit niciodata coloana de masini pe linia de tramvai ca sa ma bag dupa aia, fortand eventual, mai in fata. Realizez ca daca as face asta ar insemna sa o fac in dauna unui om cu bun simt, care a asteptat in coloana si care ar mai prinde inca un rosu din cauza mea.
In alta ordine de idei eu te-as ruga sa fii mai prudent cand faci pe cineva nesimtit.

This post has been edited by Dan73: 29 Jul 2009, 22:20

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
padre
post 29 Jul 2009, 22:08
Post #3353

Il padrino

QUOTE(PhilipMorris @ 29 Jul 2009, 21:58)
Nesimtire mi se pare sa nu dai voie sa se bage soferii ametiti in coloana
*

say whaaaat??? ohmy.gif mad.gif wacko.gif
Pai soferul ala care depaseste coloana inseamna ca se grabeste foarte tare, cum ar fi o urgenta medicala, ceva vital, etc. Si atunci nu mai conteaza nici permis, nici nimic altceva, te grabesti si asta este, risti, si nu mai stai sa intri in coloana, ii dai inainte cu viteza. Restul sunt doar nesimtiti.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
andu911
post 30 Jul 2009, 00:03
Post #3354

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(gotty @ 29 Jul 2009, 16:00)
in afara de faptul ca nu vad logica postarii,decat cel mult la poza zilei,ce va f*** pe voi grija cum merg altii decat in cazul in care respectivul v a obstructionat cu ceva?atat timp cat nu v ati uzat franele ca v a taiat fata,nu ati consumat mai multa benzina,motorina ca sa accelerati sa evitati un obstacol din cauza lui,nu v ati distrus elementele trenului de rulare incercand sa evitati o groapa pentru ca v a scos de pe traiectoria optima,nu inteleg grija aceasta pentru altii...

aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare si nu se adreseaza in niciun caz moralistilor forumului.
*

Daca prostul ala face stanga, eu care stau pe sosea primul la semafor si fac stanga, o sa stau dupa fundul lui.
Daca prostul merge inainte, eu care fac stanga, trebuie sa stau dupa el, ca sa nu ne lovim.

Apropo de imputitii care o iau prin dreptul refugiilor de tramvai... Deci saracii oamenii aia care stau si asteapta tramvaiul, de fiecare data cand trece cate un gunoi dintr-asta, ii umple de praf. Dar cum sa inteleaga gunoiu, cu creierul ala de gaina.

Apropo, astazi, pe Dinicu Golescu la semafor, erau 3 masini pe sosea si 5 pe linia de tramvai.

This post has been edited by andu911: 30 Jul 2009, 00:15

--------------------
- - -
+
Tudor
post 30 Jul 2009, 01:00
Post #3355

Moderator

In noaptea asta pe Cal Grivitei. Pustiu, ca de obicei la ora asta. Eu merg spre casa, pe banda a 2-a, sunt 3 benzi pe sens. In spate, de undeva de departe se apropie cu viteza o masina (vad doar farurile). In fata se pune rosu. Ma opresc pe banda mea. Ala din spate vine si se aseaza exact in spatele meu. E un Golf. Suntem doar noi doi pe toata strada, restul doar masini parcate. Se pune verde, iar cel din spate incepe instant sa-mi faca faruri. ??? Ce ... mea vrea asta??? Nimeni pe banda 1, nimeni pe banda a 3-a, nimeni pe contrasens, chiar n-are pe unde sa ma depaseasca? E drum cu 6 benzi din care doar una o ocup eu si nici o masina pe + si - 500m si el n-are pe unde sa treaca decat prin mine? Daca se grabeste la ce ... mea s-a asezat in spatele meu cand avea alte 2+3 benzi libere?
Am pus avariile si am pornit usor. M-a depasit prin dreapta (era locul mai ingust si i s-a parut ca e mai interesant) si mi-a urat ceva prin geam... si lui asemenea!
Nu stiu cum sa-i zic, ca nici la bizoni nu pot sa-l incadrez. Poate doar la lipsiti de creier, saracu' de el!

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Duyu
post 30 Jul 2009, 07:50
Post #3356

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Era "reisăr".

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
wolfin
post 30 Jul 2009, 08:10
Post #3357

Haha

mi-au furat capacele de la roti.....dupa trei ani de cand sunt pe masina wacko.gif

ce dracu au asteptat atat? sa se zgarie..

sa ii f... pe unde mananca

--------------------
pegas 3120 din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
R19/16v
post 30 Jul 2009, 08:13
Post #3358

Oldschool Member

From: Ploiesti

QUOTE(Tudor @ 30 Jul 2009, 02:00)
[...] E un Golf. [...]
*

La ce te asteptai?

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
rtBK
post 30 Jul 2009, 08:15
Post #3359

Unique like everyone else

am observat ca cei cu golf nu prea sunt in stare sa isi tina banda in viraje sau in cazul tau sa se mute pe alta banda. O avea ceva masina? se rastoarna? biggrin.gif laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
R19/16v
post 30 Jul 2009, 08:17
Post #3360

Oldschool Member

From: Ploiesti

Nu masina e vinovata ci deosebitul care o cumpara.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
1353 Pages « < 110 111 112 113 114 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th August 2025 - 14:35
Dacia