Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
tocmai ca in public era presedinte de partid/premier etc. Deci trebuia sa ii zambeasca si sa ii raspunda frumos. IN particular insa e dreptul lui sa-l bage in ma-sa, mai ales ca in cazul lui ciutacu chiar are de ce.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
dupa parerea mea proprie si personala cam toti jurnalistii ar trebui bagati in mamele lor, singura chestie care m-a mirat a fost schimbarea brusca de atitudine.
9 Jun 2009, 00:33: port traditional la romani: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8087898.stm uitati-va in galeria de poze. This post has been edited by Fratzica: 8 Jun 2009, 23:33 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
o comparatie intre premierul Boc si premierul Putin...
![]() http://www.antena3.ro/stiri/externe/nervi-...ndac_73131.html |
--------------------
-
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cand am zis ca nu Obama este cel mai puternic om din lume , ci Putin ... , ala e cel mai bogat om din Rusia , si cand doar Moscova are 100.000 de milionari sunt ceva bogati pe acolo , tremura in halu ala in fata lui Putin e clar cine are puterea
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@andu911: ai dreptate , e o mare dilema. cine trebuie sa plece si cine sa ramana.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 9 Jun 2009, 09:18) Cand am zis ca nu Obama este cel mai puternic om din lume , ci Putin ... , ala e cel mai bogat om din Rusia , si cand doar Moscova are 100.000 de milionari sunt ceva bogati pe acolo , tremura in halu ala in fata lui Putin e clar cine are puterea Daca Putin misca un deget, ajung toti la mititica in ziua urmatoare si le si nationalizeaza afacerile instant ![]() PS: "mititica" la ei e maricica...prin Siberia ![]() This post has been edited by luck33ro: 9 Jun 2009, 09:45 |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
"A reparat drumul "pe persoană fizică" și a fost amendat
Un bărbat din Satu Mare a fost amendat cu 600 de lei pentru că, pentru că... a turnat ciment în câteva gropi din drumul național 19A ce trece prin fața casei sale. Omul poate nu mai suporta să vadă cum atâtea mașini își rup oasele chiar la poarta dumnealui. Autoritățile s-au sesizat și l-au amendat pe "nelegiut" cu o sumă bunicică pentru că orice reparație a drumului trebuia să obțină mai întâi avizul administratorului șoselei și al poliției. Voi să nu faceți așa ceva!!!" SURSA |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
<joke>Romania , te iubesc ! ?</joke>
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Legea e lege, nu cred ca undeva in lume scapi nepedepsit daca te apuci de "reparat" drumuri de capul tau. Initiativa e de laudat totusi...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ar trebui sa-l scuteasca de impozit. daca statul nu e in stare sa repare drumul si omu' a facut un bine macar o scutire sa-i dea. da ' la noi legea.... e lege. creca s-a sesizat cineva care avea de luat ceva spaga pe reparatie.
This post has been edited by buzasparta: 11 Jun 2009, 20:34 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai Romania !!!!
![]() In urma cu cativa ani, am fost martorul unui posibil accident. Intr-o comuna plina de etnici romi, o tiganca si-a aruncat copilul in strada (drum national) ca poate-poate il loveste / sterge o masina, ulterior cerand despagubiri. Vazand faza, un roman aflat prin zona cu treburi, l-a tras de mana in ultimul moment, motiv pentru care au sarit toti tiganii pe el. ![]() Cand a veni politia, l-au suit in masina pe roman, (atentie) pe moiv ca a vrut sa rapeasca copilul !!!!!! ![]() Deci plm cu tara asta de kkt. Ne meritam soarta. ![]() This post has been edited by Flamingo: 11 Jun 2009, 20:59 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Tara nu are bani pentru salariile oamenilor, pentru marirea pensiilor, etc., dar pentru campaniile electorale, sforile trase, mituirea votantilor sunt bani?
Pe zi ce trece incep sa urasc tara din cauza nenorocitilor care o conduc. Nu degeaba suntem vazuti extrem de prost in toata lumea! Cand ii spui unuia de Romania ori te injura ori isi pazeste buzunarele. TRIST... sa ajungi sa-ti urasti tara, dar asta e situatia. Sanatate! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
40000 de euro pe luna
atat ne costa un europarlamentar nu mai zic nimic..... |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ma deranjeaza si mai tare faza ca autoritatile publice "infrumuseteaza" prin aspect vizual capitala cheltuind o gramada de bani pe flori, arbori de gradina si tot felul de briz brizuri ca sa ne faca capitala cica mai frumoasa, dar gropile din drum nu ii intereseaza, imi rup eu masina din cauza lor....niste idioti
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
aphophis |
![]()
|
apropo de asta, lebede si rate de 140.000 de euro , cumparate de oprescu din bani publici:
http://www.jurnalul.ro/stire-observator/af...rin-510445.html |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ooppsss... a comis-o si chirurgul...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
de parca e prima data. Prin iarna, vroia fantani arteziene, de 10 milioane de euro bucata. Noroc ca , i-a dat peste degete consiliulu si nu l-a lasat. Si tot Oprescu era cu gura mare, ca aia is vanduti, ca nu stiu ce e bine pentru bucuresti si tot asa
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Eu uite pe mine nu ma deranjeaza sa puna copaci flori si lebede in bucuresti... Singura conditie este sa aiba grija sa nu le strice/manance nimeni...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa refaca prin igienizare ecosistemul si vor veni ele, pasarile, singure!
Rate, starci sau cormorani, ce conteaza daca sunt sau nu "exotice", va asigur ca sunt la fel de frumoase! Pe ici-colo, se mai intampla si lucruri bune! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Flamingo |
![]()
|
N-ai sa vezi in Bucuresti asa-ceva. Nici macar prin padurile din jurul capitalei nu prea mai sunt animale. Ceva-ceva era in urma cu vreo 2 ani in Parcul Carol, fost Libertatii.
Edit: La pasari ma refer... This post has been edited by Flamingo: 12 Jun 2009, 10:59 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Atunci ma bucur ca pot vedea pe Mures, in zona orasului chiar, diverse neamuri de pasari (iarna inclusiv lebede).
Probabil ca inchiderea combinatului chimic din apropiere a dus la scaderea poluarii in limite rezonabile iar recentele contracte cu Ungaria pentru furnizarea de apa pentru irigatii pe diverse canale (cu sursa din Mures) ii mai obliga pe unii sa fie mai atenti. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai nu degeaba zona e sub regim de protectie, e parc natural.
http://www.luncamuresului.ro/ LE: scuze, nu am citit cu atentie mai sus...link-ul tau era suficient. This post has been edited by Dan73: 12 Jun 2009, 11:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
aphophis: ala e pretul... daca poti oferi tu un pret mai bun pe pasarici baga-te peste ei... avand in vedere ca oricine castiga o licitatie cu statul baga pretul dublu/triplu nu ma mira nimic.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
Pai nu sti din ce cauza ? Pentru ca statul plateste greu sau foarte greu. Cand te astepti sa-ti bage banii dupa 1-2-3 sau 6 luni, iti poti "permite" sa "dai" in pret. Dar ma rog, am mai discutat noi pe aici pe undeva de rahaturile de contracte incheiate cu statul. Mai bine te lipsesti decat sa nu mai vezi banii.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mai exact ce a facut Vanghelie cu cu economaturile din sectorul 5 unde vroia sa puna nu stiu ce sistem de supraveghere de nu stiu cate meleoane de iepuroi...si culmea,,,era gata in 6 luni
![]() parca tu flamingo ziceai pe aici pe forum de "almanahe" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
DrK |
![]()
|
@Flamingo: exact asta se intampla cu licitatiile... Am facut si eu asa ceva...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
Am auzit de sistemele alea de supraveghere. Parca Dantes spunea de ele, nu mai stiu.. Eu ziceam de o firma de soft care lucreaza cu statul si stiu ce salarii sunt acolo... si ce preturi "impuse" sunt la software... Pai daca sunt bani de la fraierii ce cotizeaza, de ce sa coste softul putin ? Daca nu e bun ? Vinzi licenta cu 3-4 mii de euro, faci tot posibilul sa o instalezi pe toate calculatoarele din tara din domeniul respectiv (institutii de stat, logic) si gata. Din cand in cand mai scoti si un update si firma merge mai departe cu bani de la populatie.
![]() Apropo, dau spaga grasa cui ma angajeaza in sectorul de stat. Vorbesc serios. Acum sunt in niste tratative cu o instituie cu "epoleti". E foarte greu de intrat acolo dar nu imposibil. Conteaza cat de gros e plicul si mai ales cine te recomanda. Ca fie vorba intre noi... cu firma mea, usor-usor o sa mor de foame. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 11:38 |