Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 96 97 98 99 100 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Master01
post 23 May 2009, 19:16
Post #2911

Membru autentic

Group: Members
From: Suceava

Problema ca Jojo pare inteligenta, dar faza asta m-a dat pe spate! Cultura frate! La Divertis joaca sau este ea aia cu fatza aia de fata beata? Totusi nu a stiut ce este aia natatie sau era prea mica? 052.gif

This post has been edited by Master01: 23 May 2009, 19:17

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 23 May 2009, 21:29
Post #2912

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Cred ca era mica... 14-15 ani, oricum... la varsta aia tot trebuie sa stii pe ce lume te afli... rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
R-NOS
post 24 May 2009, 13:44
Post #2913

Membru

joi am vazut o faza care m-a lasat masca

trecusem de fantana miorita, stateam la coada si vad in oglinda retrovizoare cum un bou cu un M€rȚede$ MeLeu vine pe trotuar cu viteza. Era sa loveasca 2 persoane si dupa a luat-o pe iarba.

Attached thumbnail(s)
Image349.jpg ( Size: 350.01k ) Number of downloads: 763

--------------------
renău laguna d'aia inițială... :P 2007
butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
+
R19/16v
post 24 May 2009, 13:51
Post #2914

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Pai tu nu stii ca in pretul mergedezului capeti si prioritate nelimitata?

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
semit
post 24 May 2009, 13:55
Post #2915

Private Spice

in 3000 de iepuroi?

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
A l e x
post 24 May 2009, 14:41
Post #2916

Showing the fangs of rage

Flamingo, te iei aiurea de saraca fata. Asta e marea problema, ca n-a stiut ce inseamna natatie? Poate a avut o scapare... Tie nu ti se intampla sa mai faci gafe din cand in cand, fara sa vrei, mai ales daca esti obosit, stresat? Sa nu te prinzi de o gluma, sa "pocesti" un cuvant, sa te impiedici, etc...

Se intampla la toti, dar din pacate in televiziune, daca ti se intampla in direct, e cam nasol. De ras, e ok sa radem ca asta e, dar sa-i facem in toate felurile pentru asta e putin cam mult.

Acum eu n-am nicio parere despre Jojo, si fie vorba intre noi, nici mie nu-mi pare cea mai inteligenta persoana din lume... Poate e, nu stiu, n-o cunosc, nu ma bag. Dar ca a facut o mica greseala la o emisiune tv, unde poate avea si ea emotii, mai ales la 14 ani, eu zic ca nu e chiar asa o "faza de toata jena..." Mai jenant e ca se ia lumea de ea pe aici absolut gratuit.

Fara suparare, stii ca n-am nimic cu tine (spre deosebire de multi altii tongue.gif), dar cu "faza" asta chiar nu sunt de acord.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
DrK
post 24 May 2009, 16:25
Post #2917

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

EU am avut ocazia sa o cunosc pe jojolina si iti spun ca gresesti grav flamingo...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 24 May 2009, 18:03
Post #2918

Membru "SPARKY Team"

Bai nene, io v-am povestit ce mi-a zis ala, atata tot si apoi la cateva minute am postat pe forum. Probleme ? Oricine ar fi ras la auzul povestii !

Am zis pe undeva ca e prea-prea sau foarte-foarte ? Nu ! Doar m-a amuzat faza... Iar la capitolul desteptaciune, e mai mult inteligenta si trecuta puternic prin viata la o varsta destul de frageda (cred ca stiti la ce ma refer), insa desteapta nu e.

Uite abia acum va puteti lua de mine, ca mi-am exprimat parerea sincer si nu am gandit cu celalalt cap precum voi probabil.

Apropo, nici eu nu am nimic cu voi, chiar daca din cand in cand mai gresiti grav, asta ca sa-l citez pe Radu. wink.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
xcss
post 24 May 2009, 18:08
Post #2919

Born to Be Epic

Pupat Piata Endependentii 04.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
padre
post 24 May 2009, 19:32
Post #2920

Il padrino

Hmm.... daca memoria nu ma-nseala Jojo a fost protagonista unuia dintre cele mai reusite pictoriale Playboy in care au aparut personaje autohtone wink.gif Frumusica wink.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Flamingo
post 24 May 2009, 19:37
Post #2921

Membru "SPARKY Team"

Da, da... deci ce ziceam eu... laugh.gif

--------------------
+
DrK
post 25 May 2009, 09:33
Post #2922

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

bine tovarașe

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Fratzica
post 26 May 2009, 11:38
Post #2923

Zen

"Economat Sector 5 SRL, firma care administrează economatele din sectorul 5 și care este deținută, în totalitate, de Consiliul Local al Primăriei Sector 5, a scos la licitație un contract de achiziție publică pentru "furnizarea și punerea în funcțiune a unui sistem audio, video, detectare incendiu și rețea date voce" pentru magazinul de pe Calea Ferentari, nr. 140A.

Potrivit anunțului de licitație postat pe site-ul e-licitatie.ro pe 21 mai 2009, valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 250.000 de euro.

Sistemul de supraveghere trebuie pus în funcțiune în 12 luni de la momentul atribuirii contractului. Acest contract nu are în vedere și operarea sistemelor ulterior punerii în funcțiune, ceea ce presupune că va adăuga o nouă cheltuială.

Economatul în care primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, investește un sfert de milion de euro este același în care edilul a cheltuit aproximativ două milioane de euro pentru construirea sa."

Cum vine nene asta? de 250k EUR poti lua 500 de camere fullHD noi noute cu garantie si factura. Cu 500 de camere poti supraveghea individual fiecare client al economatului si sa-ti mai ramana alte 490 care sa stea degeaba.
Cam cat de prosti ne poate crede analfabetul asta ordinar? Acum vad ca pretul e fara TVA, deci ar veni aproape 300k EUR cu TVA..

Iar sistemul trebuie montat in 12 luni. Pai cum asa, mie la licitatii mi se impune termen de livrare si instalare 30 zile maxim pentru masini-unelte (transport din UE, turnat fundatie, instalat, pus in functiune, teste peste teste), iar pentru o treaba de o zi in care montezi cateva camere si tragi cateva fire furnizorii au 12 luni termen de instalare.
Teapa pe fata.. Sa traim bine! Si tot p-astia ii vom vota si la alegerile viitoare, ca asa e poporu roman. Prost si delasator.

P.S. Asta ca sa nu ma intreb in primul rand: "Pentru ce mama naibii ii trebuie lui sistem de supraveghere de 10 miliarde in economat?"

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Adila16
post 27 May 2009, 01:09
Post #2924

mecanic aero (sau aerian?)

Dixit!

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
Flamingo
post 27 May 2009, 13:28
Post #2925

Membru "SPARKY Team"

Primit pe mail mai devreme...

Facem comanda la noul pret si dimensiunile din fisier.Dimensiunea siglei
dupa fata este aceeasi cu cea de pe maneca.

gun3.gif

--------------------
+
Master01
post 27 May 2009, 14:52
Post #2926

Membru autentic

Cam cat de prosti ne poate crede analfabetul asta ordinar? Acum vad ca pretul e fara TVA, deci ar veni aproape 300k EUR cu TVA..

Eu cred ca 300k EURO cu TVA este o suma mica pt Vanghelie. Vanghelie este o valoare incomensurabila. El a inventat cuvantele ,,Almanahe" si ,,Care este", nu merita si el acolo cateva milioane de koko?E batranior DJ VangheLION dar ,,almanahe" sigur nu a citit. Analfabetul se vede peste ani un fel de sultan, cu narghelea in gura! Asa ne trebuie daca votam toate scursurile, o sa avem doar almanahe si succesuri!

--------------------
+
Flamingo
post 27 May 2009, 15:04
Post #2927

Membru "SPARKY Team"

Oricum, trebuie sa recunoastem ca fata de noi majoritatea, care a mai pus mana pe o carte, hai doua, el are un mare atu... El poate sa fie asa, noi nu. El fura, dar o face altfel, noi nici macar nu ne gandim s-o facem. Si ar mai fi aia cu tupeul de tigan, pardon de etnie rroma... Deci are mai multe "atue".

--------------------
+
buzasparta
post 27 May 2009, 17:31
Post #2928

Membru autentic

From: Judetul Romanica

vanghelie are scoala vietii, iar smecheria ii tine loc de carte de care se pare ca nu are nevoie din moment ce trage sforile in partid unde sunt altii cu mult mai doxati.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Master01
post 27 May 2009, 18:52
Post #2929

Membru autentic

Cred ca la un moment dat i se va taia craca de sub picioare. Eu nu as reusi sa vorbesc cu asta. Este o moara stricata! Almanahe, politici, balbaieli, garantat Vanghelie, ce este prostia asta? Ce garanteaza el, ca omul sustinut de el are in spate toti baietii tuciurii ai Bucurestiului? Sa spuna ...,, Garantat de Colors, ciordeste sistem banda rulanta".

--------------------
+
buzasparta
post 27 May 2009, 21:02
Post #2930

Membru autentic

From: Judetul Romanica

o sa i se taia si craca , dar el va fi bine merci aranjat si odraslele lui la fel iar noi vom posta in continuare despre unii si altii. doar train in romania. voi ati vazut vreo avere confiscata? eu nu.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Fratzica
post 28 May 2009, 14:29
Post #2931

Zen

""AEP informează că a încheiat contractul pentru achiziționarea serviciilor de programare de software de aplicație pentru realizarea sistemului de proceduri și instrumente software de prelucrare a datelor și editarea de rapoarte necesare centralizării rezultatelor votării pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European cu operatorul economic S.C. Siveco România S.A", precizează comunicatul.

Valoarea totală a contractului reprezintă echivalentul a 340.000 euro, fără TVA, care include atât valoarea aplicației informatice necesare, cât și valoarea asistenței tehnice, care este asigurată 24 din 24 de ore în cele 49 de locații din întreaga țară pe toată desfășurarea etapei de centralizare a voturilor și repartizarea mandatelor.

Totodată, AEP reamintește că, începând cu data de 28 mai, programele de calculator pot fi puse la dispoziția partidelor angajate în competiția electorală, la cererea acestora.

AEP a declanșat, la începutul lunii aprilie, procedurile de achiziționare a unui nou sistem informatic pentru centralizarea și prelucrarea rezultatului alegerilor pentru Parlamentul European, având un buget alocat de un milion de euro, de 4 ori mai mult decât plătise Institutul Național de Statistică pe același program în 2007, adică 252.000 de euro.

În documentația aferentă, AEP motivează necesitatea achiziției prin faptul că spre deosebire de ultimele europarlamentare, s-a redus numărul de mandate alocate României de la 35 la 33, dar și prin faptul că au fost operate o serie de modificări legislative. "Menționăm că această aplicație (n.r. - softul din 2007) nu mai poate fi utilizată în forma actuală din cauza modificărilor legislative(schimbarea numărului de mandate, modificarea proceselor verbale, modificarea rapoartelor)", se explică în caietul de sarcini. "

Deci.. 340.000 EUR fara TVA pentru un soft simplu care sa numere voturi + asistenta tehnica. Adica in principiu ar veni cam 1000 Eur maxim softul si diferenta pana la 340.000 Eur fara TVA pentru asistenta tehnica.
Asta e valoarea reala a unui astfel de soft. 500-1000 EUR! Ca sa nu mai vorbim ca Siveco Romania are o reputatie foarte proasta in ceea ce priveste calitatea softurilor furnizate. E clar, vin alegerile, au nevoie partidele de bani.
Un soft de proiectare asistata, printre cele mai complexe, nu trece de 15-20k EUR.
Inca o japca stil Vanghelie care este.

sleep.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Flamingo
post 28 May 2009, 14:41
Post #2932

Membru "SPARKY Team"

Fratzica, ceva adevar se egzista acolo... tongue.gif

O verisoara de-a nevesti-mii lucreaza la o firma care face diverse softuri. Are un salariu de 2000 de euro... si asta nu e nimic, are vreo 30 de colegi, toti cu salarii similare...

--------------------
+
Fratzica
post 28 May 2009, 14:57
Post #2933

Zen

de cati programatori e nevoie sa faci un soft simplist de numarat voturi?

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Flamingo
post 28 May 2009, 15:06
Post #2934

Membru "SPARKY Team"

Inteleg perfect ce spui, insa aici e un pic mai "complicata" povestea. tongue.gif

Majoritatea softurilor sunt facute pentru statul roman care pe langa faptul ca da comenzi non - stop... mai da si o parte din salariul angajatilor firmei respective. Mai exact, incurajeaza angajarea proaspetilor absolventi. Din cate stiu eu, statul plateste cam 15 - 20 %, restul firma.

In fine, intelegi tu. Nu vreau sa spun mai multe... rolleyes.gif

--------------------
+
twingooo
post 28 May 2009, 21:51
Post #2935

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

ma bag si eu:toata aplicatia e pe tehnologie orcl.solutia in sine e destul de complexa si cu foarte multe customizari.pretul trebuie judecat asa:pret aplicatie, pret licente tehnologie terti, pret hardware, pret consultanta, pret suport pentru softurile de mai sus si va garantez eu ca e un pret mai mult decat decent.pentru cine e familiarizat cu preturile din domeniu, imi poate confirma afirmatia cu pretul bun

faza jenanta e alta:in aparatul guvernamental si in institutiile statului, notiuni ca e-guvernare si tehnologie informatica nu sunt cunoscute.2009.comunitatea europeana

flamingo-total pe langa subiect.te rog sa ma crezi smile.gif daca citesti mai sus, statul pe care il mentionezi ca plasator de comenzi inca are it manageri care cred ca foxul e inca cea mai tare chestie si ca un pivot table e aproape un rdb

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Flamingo
post 28 May 2009, 22:12
Post #2936

Membru "SPARKY Team"

Corect... si tot un pic off topic... Daca ne uitam la site-urile institutilor de stat, intelegem imediat care e faza. Majoritatea seamana cu cele de acum 10-15 ani... simple si neprietenoase.

--------------------
+
Fratzica
post 28 May 2009, 22:43
Post #2937

Zen

QUOTE(twingooo @ 28 May 2009, 22:51)
pretul trebuie judecat asa:pret aplicatie, pret licente tehnologie terti, pret hardware, pret consultanta, pret suport pentru softurile de mai sus
*

Atatea acareturi pentru un program nenorocit de numarat voturi?
La fiecare licitatie castigata astia retehnologizeaza firma sau cum? Platesc din nou licentele si hardware-ul? Pai asa ma pot duce si eu sa particip la licitatie fara nici o dotare in cadrul firmei. Dupa ce se accepta licitatia imi cumpar calculatoare, softuri, tot tacamul. Nu mi se pare corect, sa stii.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Flamingo
post 28 May 2009, 22:58
Post #2938

Membru "SPARKY Team"

Da Fratzica, poti sa mergi, insa nu uita ca la licitatie sa ai pilele cu tine. wink.gif

This post has been edited by Flamingo: 28 May 2009, 22:59

--------------------
+
aphophis
post 28 May 2009, 23:00
Post #2939

Membru autentic

am o banuiala ca se refera la hardware-ul pentru a sustine un asemenea soft, probabil niste servere ceva mai performante..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Fratzica
post 28 May 2009, 23:57
Post #2940

Zen

ca n-or avea deja servere bune.. saracii..

<span class='edit'>29 May 2009, 01:11:</span>
cititi documentatia, au cumparat doar softul si suportul tehnic. Atat.

Attached File(s)
Attached File  documentatie_soft_europarlam.pdf ( 1.11mb ) Number of downloads: 21

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
1353 Pages « < 96 97 98 99 100 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 09:01
Dacia