Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 95 96 97 98 99 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Bhal
post 19 May 2009, 08:27
Post #2881

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(RaduNG @ 18 May 2009, 16:07)
fie ca tine tovarașe...
*

Nu este ca mine, este ca ei. Ca daca ar fi dupa mine ar deceda multi PR din institutii de stat.

Daca ai ceva impotriva PR-ului de la Jandarmi... asta e problema voastra. Eu vorbesc din punctul meu de vedere, nu al altora.

adip: da, pun umarul. Sigur ca sunt si jurnalistii de vina, dar cand ai de platit niste facturi te uiti mai putin la asta... Daca ar fi doua-trei publicatii unde se practica asta atunci ai zice da, imi dau demisia si plec, am integritate blabla. Dar...

Am in fata o editie din Adevarul de seara. Pe prima pagina scrie mare "De Ziua Portilor Deschise la Cotroceni, mii de bucuresteni au venit sa vada biroul si elicopterul personal al sefului statului". miroase ceva acolo, nu?

Nu neaparat jurnalistii trebuie injurati, cat "statul", ca nu aplica niste reguli elementare de bun simt. Daca patronii de presa si-ar pierde licenta pentru prostiile pe care le impun ar aparea si profesionalismul.

Si ca tot e an electoral, iar topicul e pe masura: Cum va fi campania televizata pe un anumit post de stiri unde se aplica amenzi pentru scaderea ratingului? Cum vor fi construite stirile? Comentariile? si asa mai departe.

scuze pentru postul lung...

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Afrodita
post 19 May 2009, 09:54
Post #2882

membru

From: Bucuresti

si totusi s-a gandit cineva ca asta ar putea fi o tactica pentru a ne indeparta atentia de la ceva care ne afecteaza direct, cum ar fi reducerea sporurilor? pentru multi bugetari acele sporuri, desfiintate astazi, aveau o importanta mare in asigurarea unui trai decent. wink.gif

politica e cea mai mare c****! (scuzati limbajul blush.gif).

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
alex.vano
post 19 May 2009, 10:11
Post #2883

Membru

From: Bucuresti, 5

Uiti de burtile din Parlament.

--------------------
Renault Clio - numar de sarpe 75 caluti
+
buzasparta
post 19 May 2009, 16:39
Post #2884

Membru autentic

From: Judetul Romanica

stire la protv : la Braila politia a facut controale in trafic printre taximetristi si le-a confiscat dvd-uri, cd-uri, detectoare radar pentru care nu aveau acte de provenienta . politia a motivat ca au fost foarte multe furturi din masini in ultimul timp. daca prinde pe unu fara acte la el ii da amenda si la aia le luau "obectele"
din masina.de parca trebuie sa mergi cu sacosa de facturi dupa tine. niste dobitoci.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
A l e x
post 19 May 2009, 17:24
Post #2885

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Azi la o intersectie, se da verde pentru masini, si o tipa vine in viteza, pe trecere, prin fata noastra, cu copilul in carut. Evident toti au franat, si ea fugea pe tot bulevardul, sa traverseze. Si apoi a oprit brusc pentru a urca pe bordura.

Daca si cand ai un copil mic cu tine faci astfel de faze, nu stiu ce sa mai spun.

Nu mai spun ca la urmatoarea intersectie, pe sens opus, tot pe rosu pentru pietoni, un cuplu n-a mai avut rabdare si cei doi parinti responsabili si-au luat copilul mic de maini, si l-au ridicat in timp ce fugeau pe trecere, ca veneau masinile tare, ca doar deh, aveau verde.

Daca un sofer mai grabit i-ar fi accidentat, si ar fi murit copilul, evident, soferul ar fi fost criminalul...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
DrK
post 20 May 2009, 09:37
Post #2886

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Da voi nu ati vazut parintii cretini care arunca cu copilul pe trecere sa opreasca masinile?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
crisolro
post 20 May 2009, 09:40
Post #2887

ph34r.gif sper ca e vorba de genul de parinti care fac "cra" si pot sa treaca o strada si in zbor, nu?

pai atunci nu ramane decat sa ocolesti copilul si sa te urci pe trotuar si sa alergi cu masina imbecilii de parinti icon_mrgreen.gif pana ii prinzi si-i calci usor pe gatlejuri cu rotile dupa ce scoti aerul din ele wink.gif

This post has been edited by crisolro: 20 May 2009, 09:41

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
DrK
post 20 May 2009, 12:06
Post #2888

Lapins Creed Assassin

Nu.. E vorba de orice bou care are un copil si nu se gandeste la sanatea lui...
De nenumarate ori ii vad ca stau pe marginea bordurii si cum s-a pus verde arunca copilul de pe trotuar... Astea sunt cazuri fericite cand exista semafoare si stie vita la ce culoare sa treaca. Cand exista o trecere de pietoni fara semafor atunci e distractia si mai mare. Parca arunca momeala la inaintare sa vada daca oprim. Momeala fiind copilul. Oare nu le-a spus nimeni astora ca o masina se mai poate si defecta sau in cazurile cele mai dese o masina poate fi condusa de un inconstient ca ei?

--------------------
Sedan Negru 2015
+
zeu_4u_sweety
post 21 May 2009, 09:21
Post #2889

Membru autentic

...

This post has been edited by zeu_4u_sweety: 21 May 2009, 10:20

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
cj98czh
post 21 May 2009, 09:27
Post #2890

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

QUOTE(zeu_4u_sweety @ 21 May 2009, 10:21)
in momentu ala l-am scuipat si l am gonit sa se duca dracu de idiot si i-am inchis usa. ieri 20.05 la ora 6 am sunat la usa insistent ca iar balconu umezit...aceeasi eche poveste. am luat paru si l am alergat pana a intrat in casa  radmasa.gif  si a inceput sa urle sa iasa tot blocu. si ieri cand a ajuns prietena acasa..rezultatu!
ceparare va aceti si voi?  wacko.gif
*

Pai la ce comportament ai si tu nu ma mir... si tare mi ca povesteti doar 50% din adevar.... oricum felicitatile mele pt. stilul de a rezolva problema cu vecinul.... scuipat...par.... jungla si mitocania sa traiasca...sa spun altceva...

Dupa ce l-ai scuipat... fugarit... ce vroiai sa-ti aduca flori???

Mi greata de asemenea specimene care traiesc printr noi si ne fac de ras pe oriunde in lume...dar astia suntem...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
R19/16v
post 21 May 2009, 09:33
Post #2891

Oldschool Member

From: Ploiesti

Eu iti recomand sa te abtii de la mitocanii d-astea... si daca le faci, tine-le pentru tine.

Una e sa faci scandal, sa te certi, si alta e sa scuipi. Spre rusinea mea, nu pot sa spun ca nu te lasam lat in secunda urmatoare.

Stii ca ai probleme?! Rezolva-ti-le!
Nici reactia lui nu a fost civilizata, dar primul vinovat esti tu.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
hitman1234
post 21 May 2009, 09:35
Post #2892

Bringing secsi back

mama cat timp liber au unii radmasa.gif

sa ne tii la curent cu deznodamantul

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
zeu_4u_sweety
post 21 May 2009, 10:16
Post #2893

Membru autentic

... mai bine asa!

This post has been edited by zeu_4u_sweety: 21 May 2009, 10:20

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
cj98czh
post 21 May 2009, 10:36
Post #2894

Membru de la Cluj ...

da mai bine asa.... ca faza de toata jena a fost facuta de tine... oricum bravo ca ai avut curaj sa marturisesti... biggrin.gif biggrin.gif

Sunt de acord cu R19/16v.... oare de ce nu nimerete pe mine unul din asta sa scuipe... garantat ar uita pe viitor cum sa scuipe...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
R19/16v
post 21 May 2009, 10:43
Post #2895

Oldschool Member

From: Ploiesti

Zeule, daca ai ceva de zis, fii barbat si zi!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
aleksanders
post 21 May 2009, 10:45
Post #2896

.

From: ...

mda - si cand vad ca mai esti si consultant..... - ce sa zic - atasez si eu un mail primit in dimineata asta

Marca Bendeac: scrisoare deschisa cocalarului roman
20-05-2009

Daca nu ati apucat sa cititi deja pe blogul lui Mihai Bendeac, puteti citi aici scrisoarea deschisa pe care actorul o adreseaza unui prototip de om (mult prea des) intalnit in societatea zilelor noastre. Si daca v-ati obisnuit pana acum sa radeti cu gura pana la urechi de topurile lui Bendeac sau de marturisirile sale comice prin sinceritatea lor, pregatiti-va pentru un text dureros de adevarat...

“Dragi cocalari,
Ati castigat. Voi si ai vostri v-ati fu..t nevestele prost (caci numai prost puteti) si iata ca samanta voastra mizerabila da rod. Ne acaparati. Ati reusit sa va “educati” progeniturile hidoase in spiritul kitch-ului, mitocaniei, nesimtirii, manelismului infect…
Felicitari! Romania e pe cale sa devina a voastra. Dar atata timp cat inca mai putem si noi respira/vorbi/privi, dati-ne voie sa radem de voi. Dati-ne voie sa va ironizam. Nu va fie teama. Sunteti pe drumul cel bun si in curand veti ajunge indeajuns de puternici incat sa-i luati pe astia ca mine si sa-i dati la lei.
Pana atunci insa…
- cojile de la semintele scuipate pe asfalt nu dau rod. Nu incoltesc! Va jur! Stiu ca voi nu ati prea mers pe la scoala dar credeti-ma pe cuvant ca am facut biologie in liceu. N-o sa creasca niciodata floare sau bostan din ciment. Asa ca folositi un cornet.
- daca folositi cornet (putin probabil) va imploram sa rupeti foi din Manele magazin ca Marin Preda si Eminescu n-au nicio vina.
- tricoul mulat se poarta pe un corp perfect. Stiu ca in lumea voastra perfect inseamna atat mers la sala si inghitit steroizi cu pumnu’ ca ghiolbanu cat si burta de bere si ceafa plina de slana. Noi insa ne facem datoria…
- Nu ne deranjeaza ca ascultati manele atata timp cat “ascultati” nu se transforma in “ascultam”. Orice aparat de redat muzica are un buton pe care scrie volum…
- Stiu ca banii sunt singurul vostru Dumnezeu si daca ai bani esti “de valoare” dar exista niste chestii de noi le platim si ele se numesc impozite la stat. Stiu ca un manelist de-al vostru ii face “printesei lui” inmormantare de 50 de mii de euro fara sa-l intrebe cineva despre provenienta banilor dar daca reprezentatntii vostri conduc finantele, politia si justitia din Rromania, puneti-ne si noua o vorba buna… Multumim anticipat.
- va rugam mult sa nu mai filmati videoclipuri la opera. Noi v-am dat televiziunile, lasati-ne la schimb opera si teatrele!
- “De puta madre” inseamna “cenzurat ma-tii”. Ne bucuram ca majoritatea purtati tricouri cu aceasta sintagma. Inseamna ca mesajul nostru a razbatut pana la voi.
- Ne aratam realmente ingrijorati de aceasta cumplita molima care a cuprins intreaga comunitate cocalareasca si anume foto fobia. Stim ca medicii nu sunt de-ai vostri ca nah, au facut scoala multa ai dracu’ tocilari, dar puteti apela cu incredere. Probabil e ingrozitor sa fii nevoit sa porti ochelarii de soare si-n baie…
- Suntem incantati ca ati invatat sa folositi programe gen “Photo shop”. Nimic nu e mai frumos decat sa vezi o minune carliontata, in rochie de leopard si 5 kile de aur pe prima pagine din “The sun”. Si suntem incantati ca in pozele de Hi5 va inconjurati de stelute, brizbrizuri…
- Faptul ca reusiti sa manevrati cate 3 telefoane mobile in acelasi timp este o calitate demna de homo sapiens. Deci iata ca teoria lui Darwin se sustine…
- pantofii cu botul ridicat semnifica ceva religios? Sau e chestie de potenta?
- Tunningul cu geamuri fumurii, evacuare zgomotoasa si parasolar cu mesaj nu e foarte indicat. Stim ca trebuie si cocalarul sarac sa aiba o ocupatie dar…
- Apreciem faptul ca mergeti toti pe scutere fara casca! Ne dati sperante… Dar va atragem atentia ca atunci cand pe un motor sau pe o motoreta sau pe o bicicleta sau pe un scuter se afla un el si o ea dintre care el are casca si ea nu, se traduce prin : “Mori fa in mortii ma-tii!” Ma rog… Asta nu le deranjeaza pe femeile din Romania intrucat aceasta atitudine reprezinta o normalitate in relatia dintre sexe in tara noastra.
Ar mai fi multe de spus dar daca ai parcurs aceasta “scrisoare” inseamna ca deja ai citit de doua ori mai mult decat toata familia ta in intreaga ei existenta. Nu vreau sa te obosesc.
Ne vedem la mall,
Cu drag, Mihai Bendeac”

In urma carui eveniment s-a nascut scrisoarea asta...“Am plans de ciuda ca ne vor strivi visele”
Vineri seara am oprit la o benzinarie ca sa alimentez scuterul (folosesc rar in perioada asta “decaportabila” caci cu motoreta e mai simpla viata in oras). Pun eu 3 litri fara plumb si intru sa platesc. In fata mea, o doamna. Achita. Scot si eu banii din buzunar si n-apuc sa-i intind ca in incinta patrunde val-vartej un cocalar la vreo 40 de ani. Tricou Adidas, bermude Adidas, papuci Adidas, sapca Adidas, creier Adidas. “- Cine p..a mea si-a lasat motoreta aia la pompa ca a incurcat tot acolo?!” “- Eu. Dar de ce am incurcat?!” (Ma recunoaste dar dupa 3 secunde de pauza se decide sa nu lase garda). – Pai de ce-ai lasat-o acolo?! _ pai unde s-o las? Daca eram cu masina, unde o lasam pana achitam benzina?! Benzinarul intervine si el : “-Cu ce a incurcat domnule?! Plateste si pleaca” “- Pai ce p..a mea baaaaa!!! Am ajuns sa stau ca prostu’ dupa o motoreta?!” Eu zic : “Pai cine va pune? Stati ca desteptu’…” “- Ma iei la misto?! Ce p..a mea!!!” Ies afara. Masina ghertoiului, un BMW X6, era parcat la 3 milimetri de scuter. Zice : “Poate mi-o zgarii”. Nu i-am zgariat-o. Am plecat si m-am oprit dupa 200 de metri. Am tras pe dreapta si am plans protejat de casca. Da! recunosc! Am plans! Am plans pentru ca mi-am imaginat ce s-ar fi intamplat daca as fi fost un roman obisnuit si nu “vedeta” de la televizor. M-ar fi omorat? Am plans pentru ca astia vor ajunge atat de multi incat ne vor ingropa. Am plans pentru ca pe ala nu-l va intreba nimeni din ce bani si-a luat BMW-ul. Am plans de ciuda ca ne vor strivi visele. Am plans pentru frate-meu care are nesansa de a creste langa ei. AM plans pentru ca am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodata caci nu vreau sa traiasca in lumea astora. Caci lumea va fi a lor! Nu va mintiti! Nu va amagiti! Va fi lumea lui Salam si a lui Guta! Lumea camatarilor, smenarilor, manelistilor, cocalarilor, burtosilor, nesimtitilor. Pentru ca nevestele si gagicile astora sunt mereu gravide! Pentru ca fiecare au cate 4-5 copii.
Apoi m-am revoltat! Si m-am gandit ce mult mi-as dori sa am pistol legal, cu permis, si de cate ori se intampla sa dau peste un animal ca asta sa trec pe langa el si sa-l injur in soapta de mama. El va lua foc si ma va lovi. Eu scot pistolul si poc! Direct in cap! Legitima aparare.Cat despre faptul ca astia fac copii, cu regret va spun ca usor-usor devin extremist in cel mai dur sens al termenului…”

This post has been edited by aleksanders: 21 May 2009, 10:45

--------------------
. . - . .
....
+
DrK
post 21 May 2009, 11:00
Post #2897

Lapins Creed Assassin

QUOTE(cj98czh @ 21 May 2009, 10:36)
da mai bine asa.... ca faza de toata jena a fost facuta de tine... oricum bravo ca ai avut curaj sa marturisesti... biggrin.gif  biggrin.gif

Sunt de acord cu R19/16v.... oare de ce nu nimerete pe mine unul din asta sa scuipe... garantat ar uita pe viitor cum sa scuipe...
*

alt "zmardoi" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
zeu_4u_sweety
post 21 May 2009, 11:02
Post #2898

Membru autentic

n-ai cu cine frate...daca voi ii luati parte lu ala care vine cu scandal sa imi darame usa la casa inseamna ca ... ce trebuia sa ii fac mai mult decat ca i am zis ca ii fac balconu ca nou si nu o sa mai avem probleme si a doua zi vine iar ca idiotu... nu domle` voi stateati calmi poate chiar il chemati in casa pt imbratisari tandre... fiti seriosi fratilor... n-am ce sa mai discut, imi pare rau ca am postat aici pt ca mi am pierdut timpu` degeaba.

21 May 2009, 13:03:
QUOTE(RaduNG @ 21 May 2009, 13:00)
alt "zmardoi"  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

dap...app ia sa imi lase unu pe pm adresa si sa vinprin surprindere sa ii dau cu picioarele in usa la 6 dimineata sa vedem cum reactionati?

This post has been edited by zeu_4u_sweety: 21 May 2009, 11:03

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
cj98czh
post 21 May 2009, 11:07
Post #2899

Membru de la Cluj ...

QUOTE(RaduNG @ 21 May 2009, 12:00)
alt "zmardoi"  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Sunt foarte calm de felul meu... dar te invit sa incerci daca vrei.. si daca tot te bagi in discutia... ia spune mataluta cum ai reactiona?? l-ai felicita nu???

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
aleksanders
post 21 May 2009, 11:07
Post #2900

.

From: ...

zeule - exista si metode mai pajnice de a rezolva astfel de probleme, si tine cont ca ala iti este vecin si vrei nu vrei te intalnesti destul de des cu el, asa ca sa nu te sperii daca o sa fie un moment cand tu o sa fugi de ciomagul lui...

--------------------
. . - . .
....
+
DrK
post 21 May 2009, 11:10
Post #2901

Lapins Creed Assassin

QUOTE(cj98czh @ 21 May 2009, 11:07)
Sunt foarte calm de felul meu... dar te invit sa incerci daca vrei.. si daca tot te bagi in discutia... ia spune mataluta cum ai reactiona?? l-ai felicita nu???
*

ce-ar mai fi sa vin pana la cluj sa te scuip?? nu ma obosesc...
ontopic: pai ce sa spun. daca la ora 6 vine un bou sa imi bata cu picioarele in usa il.............. si ............ si ............... etc.
cam atat.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
cj98czh
post 21 May 2009, 11:11
Post #2902

Membru de la Cluj ...

RaduNG - sincer nu cred ca iti sta in caracter sa o faci... dar oricum... ne putem intalnii la jumatea drumului... tongue.gif biggrin.gif radmasa.gif Nu te gandesti ca dragutul de zeu a scris postul fara sa expuna toata povestea reala??? nu cred ca omul vine la 6 dimineata sa bata cu picioarele... fara motive intemeiate....

aleksanders - Cine el.... nici vorba... el este zeu... se fofileaza... ca pun pariu ca fara ciomag in mana este tare blandut... eee. oricum inca odata felicitarile mele pt. ca ai avut curajul sa te autodenunti si sa ma faci sa rad cu hohote.... mare ti-e gradina Doamne... si multi vor sa sara gardul... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by cj98czh: 21 May 2009, 11:13

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
xcss
post 21 May 2009, 11:16
Post #2903

Born to Be Epic

QUOTE(RaduNG @ 21 May 2009, 11:10)
ontopic: pai ce sa spun. daca la ora 6 vine un bou sa imi bata cu picioarele in usa il.............. si ............ si ............... etc.
cam atat.
*

Eu cred ca ajunge sa deschizi usa... icon_mrgreen.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
DrK
post 21 May 2009, 11:18
Post #2904

Lapins Creed Assassin

@cj98czh: NU stiu daca a scris sau nu toata povestea dar sunt sigur ca nu voi reactiona pasnic daca imi bate unu in usa la 6 dimineata pentru un lucru atat de mic. Altercatii am avut si eu la bloc dar nu s-au soldat mucoase pe ochi... La mine a fost doar un dialog scurt- El: daca mai parchezi masina aici ti-o duc la rosu in padure. Eu: daca mi-o duci la rosu in padure o s-o aduci in carca inapoi. radmasa.gif

@xcss: ee.. daca e vecin se presupune ca stie cu cine are de discutat.

This post has been edited by RaduNG: 21 May 2009, 11:19

--------------------
Sedan Negru 2015
+
cj98czh
post 21 May 2009, 11:22
Post #2905

Membru de la Cluj ...

QUOTE(xcss @ 21 May 2009, 12:16)
Eu cred ca ajunge sa deschizi usa...  icon_mrgreen.gif
*

worship.gif aplauze.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Afrodita
post 21 May 2009, 11:41
Post #2906

membru

nu cred ca aceasta e cea mai buna modalitate de a-i spune cuiva ca a gresit. daca-i vorbesti de sus cuiva, nu te astepta sa-si plece capul cu respect wink.gif.

zeule, vecinului tau ii lipsesc niste cromozomi. din pacate asta e riscul cu vecinii, sa dai peste nebuni, dar daca ii raspunzi cu violenta nu stii pana unde e in stare sa mearga si nu cred ca are rost sa-ti irosesti energia sau nervii cu asa ceva cand poti incheia discutiile cu el mai simplu. daca i-ai gresit cu ceva, cere-i scuze si asigura-l ca vei rezolva problema (pe un ton cat se poate de calm), dar lasa-l sa inteleaga ca 6 dimineata nu e o ora indicata sa contactezi pe cineva, daca nu implica o urgenta (arde, e inundatie etc etc). daca reusesti sa faci asta, in 80% din cazuri il potolesti, ii castigi respectul pentru ca ti-ai pastrat calmul (desi el a venit cu scandal si te-a luat din pat) ti-ai cerut scuze (asta sigur il lasa cateva secunde blocat) si il asiguri de rezolvare (dar sa te si tii de asta), prin atragerea atentiei asupra greselii de bun simt facute de el il vei aduce cu picioarele pe pamant.

in general e bine sa lasi loc de buna ziua cu vecinii pentru ca nu stii cand vei avea nevoie de ei, asta pe langa faptul ca imparti un bloc/o strada cu ei si inevitabil o sa va mai intalniti. smile.gif

o atitudine calma, dar sobra iti da un avantaj in asemenea situatii wink.gif.

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
zeu_4u_sweety
post 21 May 2009, 12:02
Post #2907

Membru autentic

fratilor o sa ii fac poze cretinului si o sa vedeti ca vavine sa il scuipati si voi
radmasa.gif oricum la 6 dimineata saliva era de proasta calitate.... ma trezisem si cu gura uscata ca bausem ceva seara radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
cj98czh
post 21 May 2009, 12:15
Post #2908

Membru de la Cluj ...

Zeule... esti irecuperabil.... te incadrezi foarte bine... la ... www.cocalari.ro ... suipa nene, injura ca la usa cortului, sari cu parul.... asta este solutia... si calea de rezolvare.... si din pacate sunt atat de multi ca tine...care ne fac de ras peste tot... dar asta este Romania....sau mai bine spus spre asta tinde Romania.... eu oricum trag nadejde ca mai avem poate o sansa...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
andurs
post 21 May 2009, 12:20
Post #2909

membru

From: Iasi

QUOTE(cj98czh @ 21 May 2009, 12:15)
Zeule... esti irecuperabil.... te incadrezi foarte bine... la ... www.cocalari.ro ... suipa nene, injura ca la usa cortului, sari cu parul.... asta este solutia... si calea de rezolvare.... si din pacate sunt atat de multi ca tine...care ne fac de ras peste tot... dar asta este Romania....sau mai bine spus spre asta tinde Romania.... eu oricum trag nadejde ca mai avem poate o sansa...
*

QUOTE(cj98czh @ 21 May 2009, 10:36)
.... oare de ce nu nimerete pe mine unul din asta sa scuipe... garantat ar uita pe viitor cum sa scuipe...
*

Mda.... Cine cui da lectii pe-aici?

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
Flamingo
post 22 May 2009, 11:23
Post #2910

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Aoleuuu, nu mai pot de ras... radmasa.gif

Mi-a povestit cineva mai devreme o faza tare... Tipul a facut candva parte din echipa de filmare a emisiunii pentru copii "Kiki Riki Miki" difuzata pe TVR, unde prezentator / moderator era Jojo... care acum o "arde" la Divertis.

Cica la un moment dat era un concurs despre Tarzan... Ma rog, Johny Weismuler... iar intrebarea era "ce sport practica Tarzan ?". Raspunsul ce urma sa fie afisat pe televizor era "inot"... In fine... si suna telefonul si un copil raspunde

- Tarzan a facut NATATIE ! La care Jojo...
- Raspuns gresit ! Mai luam un telefon. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif radmasa.gif radmasa.gif

Se pare ca a intervenit un alt copil din platou care i-a spus blondei ca e ok si raspunsul dat mai devreme, pana la urma copilul de la telefon castigand nu stiu ce premiu...

Dupa emsiune cica a facut-o regizorul de tot rahatul, dar pentru ca avea pile solide, n-au dat-o afara...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
1353 Pages « < 95 96 97 98 99 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 06:27
Dacia