Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Te încadrează la asta:
"de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor" Zice că ai provocat indignarea altor cetățeni care se aflau în preajmă. Și nici măcar nu-i obligat să-i numească sau să-i ia de martori, astfel încît tu nu poți să-i citezi dup-aia ca să-i întrebi ce anume i-a indignat. E suficient să scrie asta, și e acoperit. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma refer strict la ce a scris pulitaiu in pv.
Si da..te poate agata cu orice....fmc Bine...probabil ca soferii amendati martori ar declara ca vantu lu ala mirosea a frezii. This post has been edited by wolfin: 1 Mar 2017, 10:08 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Tocmai ca omu s-a indepartat de cetateni sa nu-i indigneze si s-a dus spre organe... Deci cetatenii nu erau in zona de actiune ca sa poata fi citati
![]() |
--------------------
**
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Lasand la o parte partea legala, voua vi se pare normal sa dai basini unde iti vine? Eu zic ca ala a stiut ce face nu l-a scapat accidental tocmai in fata politistilor. Intai de toate e vorba de bun simt, nu cred ca voi daca mergeti la cineva acasa sau cand sunteti cu prietenii/familiile acestora va flatulati in nasul lor.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Doctorul recomanda sa elimini gazele ca sa n ai probleme cu stomacu'...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(Mr.NiceGuy @ 1 Mar 2017, 10:56) Nici macar nu e vorba de asta. Daca stai sa te gandesti ala a vrut sa sfideze, s-a dus de marlan sa se bese in fata aluia, ca sa ii arate ca are quaele de zeu. Dincolo de orice "tehnicalitati" legale, de incadrare, etc. Ca legea e interpretabila, ok, dar asta este un gest de umilire, facut dinadins. Da, va fi greu de demonstrat intentia, dar faptul ramane. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Asta am zis si eu, ca a fost cu intentie. Acum ca unii (de pe forum si nu numai) considera fapta ca fiind ceva pueril si normal, sincer ma cam ingrijoreaza.
La unu' care munceste in Spania (sunt sigur ca nu cu intelectul) nu am pretentii, dar cand vad ca in tara unii iau in deradere gestul ma apuca dracii. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
wolfin |
![]()
|
Nu stiu cum ai citit Mr Nice ..dar cel putin eu comenteaz pe incadrare vs PV scris de local.
Si sincer..e de ras si de toata jena...dar cam atat(pe reno.ro). Oricum ..e de apreciat sarguinta omului de a o lansa unde trebe. ![]() This post has been edited by wolfin: 1 Mar 2017, 11:54 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Probabil ca da, dar nu de fata cu organu. "Cu aia nu te pui", sunt sigur ca si-ar spune.
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Că a fost un ghiolban nesimțit, e incontestabil. Dar că poluția locală n-are altă treabă decît să profite de chichițele unei legi interpretabile pentru a sancționa nesimțirea, mi se pare de toată jena. Bunul simț și respectul nu pot fi impuse cu forța și nu e normal să fie reglementate prin lege.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
Aha, deci eu ca cetatean liber si plin de drepturi pot spune orice imi vine catre un agent de politie, iar ala trebuie sa se aplece si sa o ia ca un barbat adevarat, ca respectul se castiga, nu se impune.
De acord ca legea poate facilita abuzul, dar nu e cazul aici. This post has been edited by MuciX: 1 Mar 2017, 12:34 |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(Mr.NiceGuy @ 1 Mar 2017, 12:15) Probabil in espania la fel ar fi luat o pe cocoasa sau nu...frate m am scapat....si de rusine pulitaiu rojo ar inchis ochii si nasu. Probabil la ninjaci ar fi scapat .... Dar repet eu sunt contrariat de incadrare. Toti plecati de la premisa ca a facut o expres pt nasu politaiului. Adica cunoastem doar opinia partii lezate. Poate omu chiar s a scapat si aia i au dat 1000 lei ameda ca au putut sa il agate cu asta desi omul doar protesta fata de hartuirea politiei rutiere. This post has been edited by wolfin: 1 Mar 2017, 12:59 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
luck33ro |
![]()
|
Bai s-a emotionat omu in fata organului ... ce atatea comentarii?
![]() Daca se pija pe el ii dadea amenda? Omu s-a injosit pe el insusi nu pe comunitar... This post has been edited by luck33ro: 1 Mar 2017, 13:44 |
--------------------
**
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pana nu se surpa dealul peste autostrada sau se rupe naibii viaductul ala, astia nu se lasa!
http://adevarul.ro/locale/sibiu/experiment...b4e4/index.html This post has been edited by meganus_bicorpus: 2 Mar 2017, 12:36 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
MuciX |
![]()
|
Vreau sa profit de aceasta ocazie sa transmit multe urari de bine mamei si familiei mamei minunatului posesor de leguma 2 pa dizal care ieri pe A2 lasa in urma lui o coada de fum (probabil pentru prima data in istorie
![]() Una visinie, creca fara facelift, numere de CT, imi scapa exact care. Dar nu conteaza, ii urez asa, ezoteric, poate simte in abstract. Dragoste anala cel putin la fel de mare pentru cel care se ocupa de intretinerea minunatului 320d de care incanta atmosfera cativa kmp mai in fata. Surprinzator, niciun VAG nu a incercat sa ma faca pastrama afumata, probabil ramasese fara ulei din care sa produca fum. This post has been edited by MuciX: 6 Mar 2017, 13:54 |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Aceleasi urari si pentru o Octavia 2 RS. Nu stiam de unde miroase in masina. Am crezut ca s-a incins ceva, ca am scurgeri de ulei. M-am lamurit cand a luat-o din loc.
This post has been edited by Diac: 6 Mar 2017, 13:48 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 1 Mar 2017, 12:33) Aha, deci eu ca cetatean liber si plin de drepturi pot spune orice imi vine catre un agent de politie, iar ala trebuie sa se aplece si sa o ia ca un barbat adevarat, ca respectul se castiga, nu se impune. De acord ca legea poate facilita abuzul, dar nu e cazul aici. Am inteles. Deci e mai bine ca localul sa te poata amenda pentru ca poate nu ii place fata ta si " i se pare lui " ca te-ai scarpinat la oo, te-ai scobit in nas sau ai tras basini pe strada. Unora vad ca e cazul sa le reamintesti ca niste multi oameni au murit in '89 pentru ca "militienismele" sa nu mai existe. Stiu ca ala probabil a facut-o inadins, insa ultima oara cand am verificat, nesimtirea, desi regretabila si enervanta, nu-i ilegala. Daca vrei in mod special sa o reglementezi prin lege eu n-am nimic impotriva, insa nu mi se pare normal sa dai puteri oricarui local cu clase cat trenul sa amendeze asa cum i se scoala lui. Maine-poimaine te amendeaza ca ai trecut pe langa el si cainele sau s-a basit ostentativ in dreptul lui si clar asa l-ai dresat, deci amenda. Serios vorbind, amendarea fara o dovada ....de orice fel, poza, martor... ceva acolo, nu mi se pare ok Ca asta cu cuvantul lui impotriva cuvantului meu e cam de cacao, sincer. This post has been edited by vallixx: 6 Mar 2017, 14:24 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MuciX |
![]()
|
Eu pot rezona cu ce zici tu. Mai mult decat atat, nesimtirea luata in modul, da nu-i ilegala, dar nesimtirea fata de un agent de politie este.
|
--------------------
-
-
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
Observ ca in ultimul timp nesimtirea incepe sa devina obisnuinta pentru romani. De la lasatul masinii pe avarii in strada pana la scuipat pe jos, totul devine normalitate.
Acum catevaa saptamani eram intr-un Carrefour si in timp ce venea spre mine un angajat (sub 25 de ani), incepe sa ragaie. Trece de mine fara nicio jena, la care eu ii spun "Pardon!", el se intoarce si imi spune razand "Da, pardon". Eu cred ca oricare dintre noi s-ar simti jignit de un asemenea gest, cu atat mai mult daca si porti uniforma, de oricare ar fi ea. Cum spunea cineva, totul vine de la educatia primita. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 6 Mar 2017, 15:25) Eu pot rezona cu ce zici tu. Mai mult decat atat, nesimtirea luata in modul, da nu-i ilegala, dar nesimtirea fata de un agent de politie este. Nesimtirea nu este incadrata in codurile civile sau penale.... iar agentu oo7 nu are mai multe cuaie si se supune acelorasi legi ca orice cetatean ![]() This post has been edited by luck33ro: 6 Mar 2017, 15:44 |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mr.NiceGuy @ 6 Mar 2017, 14:44) Asta vad si eu in jurul meu zilnic din pacate si este regretabil. Insa factorii sunt multipli, exista o lipsa de modele, parintii acasa nu mai sunt interesati de educatia celui mic astfel incat ii pune o tabltea in brate ca sa scape de el, la TV se promoveaza tiganet si cocalarism.....profesorii la scoala isi dau interesul prin parti....si incet incet aici se ajunge. This post has been edited by vallixx: 6 Mar 2017, 15:59 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
Din cate imi amintesc asta este inca in dezbatere, deci pana la o deliberare clara, chiar daca nu sunt subordonati MAI, sunt agenti de politie. Legal vorbind. Ca romanii le stiu ei pe toate, asta e altceva.
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
E în dezbatere doar dacă au dreptul să se amestece în trafic sau nu. Faptul că nu-s polițiști e clar, nu-i nimic de dezbătut la el.
Legalitatea e altă treabă. Legal vorbind, n-ai voie să-l superi cu absolut nimic, pentru că are dreptul să te încalțe cu legea 61 pentru orice, inclusiv pentru că ai părul pieptănat cu cărare pe stînga în loc de dreapta. Că unui biet paznic de panseluțe cu atîtea clase cît trenul i s-a dat puterea de a aplica legea 61 după bunul plac, e cu totul altă discuție. Cum spuneam mai demult, la noi în Banania normalitatea și legea sînt două lucruri diferite. This post has been edited by VladSoare: 6 Mar 2017, 17:26 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Tre sa manance si gura lor o paine...
|
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
Păi foarte bine, să mănînce. Dar să mănînce păzind florile din parcuri, veghind la curățenia aleilor, chestii de-astea simple, de nivelul lor. Nu intervenind în trafic sau aplicînd legea 61; alea-s treburi de oameni mari, nu-s de joacă.
This post has been edited by VladSoare: 6 Mar 2017, 19:27 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Daca inainte spuneam ca daca bunul simt ar creste in pom probabil ca ar fi mancat de capre, in ultimul timp tind sa cred ca asta chiar s-a intamplat.
Acum cateva zile in Galati controale si paracontroale la stingatoare si truse medicale.Eu nu am vazut incendiu stins cu rahatul ala de stingator.Or fi dat aia de la Vesta vreun mail ca le-au scazut vanzarile? This post has been edited by buzasparta: 6 Mar 2017, 19:47 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 20:45 |