Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Oltenii is miezu ?
|
--------------------
**
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Exista intr-adevar o tendinta de a li se inocula românilor din Transilvania ideea ca ar fi ardeleni și nu români, cultivându-se în sensul acesta un sentiment de superioritate. Mișcarea e făcută de unguri prin intermediul Ligii Transilvane ( un căcat ). La unele minți sărmane ( puține din fericire ) ține. Din păcate ține și la mințile sărmane de dincolo de Carpați care, iată, se inflamează și debitează inepții cel puțin echivalente. Ar fi de râs dacă n-ar fi periculos.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 3 Jan 2017, 19:59) Nu neaparat, dar sunt mai bataiosi decat restul...primul roman care a realizat o Unire a fost, intamplator sau nu, oltean... Nu e nici o chestie de minte sarmana, ci doar de istorie...unii din cei mai mari eroi ai neamului romanesc, de la haiduci la panduri, ca sa nu mai zic de altii, intamplator sau nu, au fost olteni... ardelenii sunt baieti buni, dar molcomi, nu ar face nimic din ce fac minoritarii ungurii in Ardeal daca ar fi ei in aceeasi situatie de minoritate intr-o utopica ungarie marita artificial... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
luck33ro |
![]()
|
Oltenii is bulgarii de la nord de Dunare mah, de aia...
![]() |
--------------------
**
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
@ardelut: "
Exista intr-adevar o tendinta de a li se inocula românilor din Transilvania ideea ca ar fi ardeleni și nu români, cultivându-se în sensul acesta un sentiment de superioritate. Mișcarea e făcută de unguri prin intermediul Ligii Transilvane ( un căcat ). La unele minți sărmane ( puține din fericire ) ține. Din păcate ține și la mințile sărmane de dincolo de Carpați care, iată, se inflamează și debitează inepții cel puțin echivalente. Ar fi de râs dacă n-ar fi periculos. " Aprob pozitiv. Desi sunt nascut-crescut in Brasov, nu am dorinte suspecte de a fi alipit la ungaria..... Din pacate minoritarii unguri gasesc usor cozi de topor printre noi.... This post has been edited by Dacus_Malus: 5 Jan 2017, 15:10 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Tolo loveste din nou in "sistemul de sanatate":
http://www.tolo.ro/2017/01/05/filmari-care...ate-in-seringi/ |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
Am asa un sentiment ca va fi gasit si Tolo intr-o dimineata cetoasa ,incolacit cu masina in jurul unui copac .....fara martori bineinteles...
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vrea sa-l desfiinteze ca are spital privat... Soroistu dreaq!
|
--------------------
**
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zare @ 5 Jan 2017, 17:39) Am asa un sentiment ca va fi gasit si Tolo intr-o dimineata cetoasa ,incolacit cu masina in jurul unui copac .....fara martori bineinteles... Tu si cu aia care comenteaza la articolele lui "bravo tolo, tine-o tot asa". Revino-ti, are tolo rucsac beton, se pisha si pe a lu turcescu. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pregatiti-va de sabloanele zilei...urgia alba loveste din nou Romania, iadul alb, utilajele de deszapezire, sinistratii, luati pin surprindere, ajutor, CFR trenuri blocate, drumuri blocate, se circula anevoios, nu s-a dat cu sare, etc....cam astea vor fi stirile de la ora 19
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uiti de gravide.
Daca circuli pe bulevard e ok. Daca intri pe strazi e jale. Am dat dimineata zapada din fata portii, ca sa treaca pietonii. Nu mai zic ca eram singurul bou de pe strada care a facut asta. Si dupa ce am facut luna a trecut lama. Pana sa-i zic eu ceva mi-a pus-o in poarta.S-a dus in capatul si a venit iar. M-am pus in fata lui si i-am zis sa ridice dracului lama ca nu muncesc ca tampitul degeaba. Si nu, nu-s genul care arunca zapada in strada sa ii impotmoleasca pe ceilalti. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.242 Joined: 13 October 06 ![]() |
La 19 la pro tv... ca probabil pe canalele de stiri s-a furat demult startul.
Catalin teatru tanase era de aseara la Buzau, facea incalzirea pentru azi. Oricum subtire traficul azi in Bucuresti, semn ca lumea a inteles si sta pe-acasa. Probabil ca multi nici nu s-au intors din vacanta. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cine a mai vazut sa ninga si sa fie viscol in ianuarie ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am inteles ca pe la 8 nu mergea metroul?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cam asta zic si eu: cand eram noi mici si nu era isteria cu codurile, te culcai seara si pac, a doua zi dimineata era zapada de un metru. Nu se mai agita nimeni.
Acum, parca toti sunt panicati ca ninge. Asa, si? Asta se intampla de mii de ani in Romania. Toti, provizii etc. Marele noroc e ca inca sunt plecat in vacante si se circula ok dpmdv. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 6 Jan 2017, 12:30) S-a luat lumina http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/eve...trerupta-644638 |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Exact.Daca nu era vacanta era haos in Bucuresti..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ca mi-am adus aminte. De dimineata, aglomerat pe Vacaresti pentru ca se circula incet din motive evidente. Ma strecor cât de cât si ma detasez de grup pe la pasarela de la Vacaresti. In spatele meu, un SUV Mitsubishi parca ma cam presa. A incercat sa treaca prin dreapta, dar nu a trecut din motiv de masini de deszapezire. Fix in varful podului, cand incepe panta de coborâre, aia din fata mea reduc viteza, eu frânez, pneurile Michelin Alpin 5 noi noutze isi fac treaba cu brio
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Cati viteji cu SUV am vazut iarna prin sant pe langa A1...ei uita ca sistemul ala de tractiune integrala e util pana la un punct, si la franare conteaza altele. O gramada cu masini relativ bune, eventual SUV-uri, dar cu niste lipii de anvelope, ca deh, nu-ti trebuie, daca ai 4x4 mergi oricum
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
b06fcn |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 6 Jan 2017, 11:19) Spre desoebire de corporatistul proaspat mutat in Bucuresti de la Moldova profunda, care intr-un elan idiot s-a apucat azi sa dea zapada de pe trotuarul din fata blocului exact in fata masinilor mele, cand i-am batut obrazul ca nu asa se face si ca trebuia sa astepte ca veneau oamenii tocmiti de administrator sa dea zapada mi-a replicat ca nu plec cu toate trei odata si ca oricum nu e normal sa ocup trei locuri de parcare in fata blocului... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.222 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 6 Jan 2017, 16:31) O gramada cu masini relativ bune, eventual SUV-uri, dar cu niste lipii de anvelope, ca deh, nu-ti trebuie, daca ai 4x4 mergi oricum BMW X5 negru, curat, cu niste opinci all-season netede ca-n palma, vazut acum cateva zile in fata la Unirii. O fi iesit azi din parcare? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ 6 Jan 2017, 15:44) Spre desoebire de corporatistul proaspat mutat in Bucuresti de la Moldova profunda, care intr-un elan idiot s-a apucat azi sa dea zapada de pe trotuarul din fata blocului exact in fata masinilor mele, cand i-am batut obrazul ca nu asa se face si ca trebuia sa astepte ca veneau oamenii tocmiti de administrator sa dea zapada mi-a replicat ca nu plec cu toate trei odata si ca oricum nu e normal sa ocup trei locuri de parcare in fata blocului... Trebuia sa-i spui ca le cureti pe toate ca sa ai optiunile deschise. ![]() Nici mie nu mi se pare normal sa ai 3 locuri in fata blocului. Praf prea mult.Erau mai misto daca erau in spate. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b06fcn |
![]()
|
I-am zis sa spuna saru-mana ca pentru celelalte 6 am locuri de parcare...
Si in fata e OK, trotuarul e foarte lat (10-12 metri plus scuar cu pomi), nu e praf deloc... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Ieri pe la pranz veneam din pasajul lujerului catre Ghencea si al intersectie cu Timisoara semaforul clipocea pe galben intermitent (eram pe drumul cu prioritate) si cand ajung la vreo 20 m, in coloana evident, semaforul a inceput sa mearga normal, incepand cu rosu pe sensul meu. Dupa vreo 20 s e verde, incerc sa intru-n intersectie , blocata de aia de pe Timisoara, las sa treaca pe aia deja intrati si un bou cu un Kadjar rosu a intrat pe rosu ca nu s-a mai uitat la semafor (si altu n spatele lui evident), il atentionez ca ceva nu-i bine si incepe sa ma injure, da-ncontinuu si uitandu-se insistent la mine pana a facut poc cu ala din fata
![]() Si iar injurat tot pe mine ca eram eu vinovat ca nu e atent la semafor si drum. Chiar daca nu mergea semaforul avea cedeaza trecerea. Nu stiu cate Kadjar s-or fi vandut, rosu si la sofer de vreo 40 ani, dar stiu pe cineva p-aici pe forum in situatia asta ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.242 Joined: 13 October 06 ![]() |
Politica pumnului in gura sau cultul rablei nipone.
Ia uite cum moderatorul/admin-ul, ce-o fi amaratul in cauza ii da "vacanta" unui user pentru ca a avut curajul sa spuna ca soba skyactive 2.2 cu automata haleste motorina pe paine: http://forum.clubmazda.ro/topic/19113-cons...yactiv-d/page-9 In aceeasi pagina (de fapt 2-3 pagini mai in fata) avem si explicatia data de alta minte luminata a forumul, care ne spune clar care e consumul real al motorului si de unde vine diferenta de consum dintre ce pretinde userul ostracizat si ce e de fapt: QUOTE Cum ziceam... 0.5l de la clasa F de consum (nu e neaparat o problema, doar ca se adauga), 1l/100 de la cei 0.3bar pe fata si 0.5bar pe spate lipsa din pneuri, un 0.3-0.5l/100 in plus inerent greutatii in plus aferenta incarcaturii, un 1.5l/100 in plus de la mersul constant pe distante lungi (desi nu pe distanta totala) cu 140.. Cit iese? Daca zicem doar 2l/100, un 5.9-6l/100 ar fi fost ok? Ati priceput ? Daca nu, luati vacanta. Sa nu uit, de mare angajament si user-ul sandu, imi aduce aminte de mezym, merita citit. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce fomisti si astia cu mazdoaiele
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Le dau Dokkerul meu..Cred ca-si taie aia venele pe lung..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Rau de tot, omul ii dadea in gura, deh masina noua, care trage bine si vroia consumul din carte.
This post has been edited by Macione: 9 Jan 2017, 17:43 |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 19:40 |