Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mea culpa. Le-am bifat pe toate, inseamna. Mai lipseste ceva?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa vina sa sfainteasca un popa penal...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.222 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu va fi Dragnea nominalizat, fac pariu cu cine vreti.
LE Si pt ca-mi place sa fiu constructiv, avansez si cateva propuneri: 1. Eugen Teodorovici (docil si oarecum spalat) 2. Corina Cretu (ar trebui sa lase postul de comisar, dar nu e o problema asta, e mai pesedista decat Ponta) 3. George Maior (s-a mai discutat, dar cred ca are sanse). 4. Cu voia dvs, ultimul pe lista, (ma tin de nas), Victor Viorel Ponta are sanse. This post has been edited by Bicicleta galbena: 12 Dec 2016, 20:22 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Voiai sa zici Iliescu. Trebuie pus si capacu la oala cu presiune
![]() This post has been edited by luck33ro: 12 Dec 2016, 21:28 |
--------------------
**
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 23 November 14 ![]() |
Vasile Dancu cred o sa fie propus prim ministru.
|
--------------------
-
-
- -
- The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Azi pe o strada de pe langa centrul urbei vad din colt in colt numai Land Cruisere , Cayenne, Range Rover, X5uri, MLuri tot asa vreo 800m - un kilometru... pe ambele laturi ale strazii. La un moment dat ies dintr-un sediu Romsilva o gramada de burtosi imbracati la catifea verde, cu chipiu d-ala secsi cu pana de vrabiuta, pantofi frumosi alea alea... Langa fiecare zeu d-asta umbla cate o aschie de om, mai prost imbracat, mai vai de steaua lui...
Incep sa se suie in masinile despre care vorbeam, aschia la volan, sefu' in dreapta, si in 5 min se goleste toata strada. Sa intreb de unde au toti padurarii astia cate 50-100k eur de dat pe masini? Si de ce le trebuie soferi? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza burtii. N-ai vazut cum arata unii la volan? Efectiv porcu' cu volanu' pe piept.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Sa ma füt in ea. La propriu.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Cum o cheama? Bagaciu?
[QUOTE](solidconvert @ 12 Dec 2016, 17:17)Sa vina sa sfainteasca un popa penal... radmasa.gif Sunt si altfel de popi? This post has been edited by dethave: 13 Dec 2016, 19:36 |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cat o durat ca sa ne arate pesedeii in frunte cu dragnea ca is niste mincinosi si niste jegosi? o zi? Dragnea ii cere lui ciolos sa amane pomenile electorale aruncat de pesedei in ultima vreme. Pai cum asa domnule dragnea, nu urma ca d-voastra sa ne imbogatiti pe toti imediat ce ajungeati la ciolan prin reducerea si/sau anularea unor taxe, multe puse chiar de d-voastra si prietenii de la psd?
Mwuie psd.. QUOTE Liviu Dragnea a declarat că i-a cerut premierului Cioloș să proroge cu un an unele măsuri de relaxare fiscală, ce ar trebui să intre în vigoare la 1 ianuarie 2017. Printre ele, reducerea TVA cu un punct procentual și reducerea accizei la carburanți. Premierul Cioloș se mai gândește. 2807 0 Comenteaza Liviu Dragnea “I-am spus domnului Prim Ministru că noi vom aplica strict Programul de Guvernare prezentat în timpul campaniei electorale și în acest sens i-am solicitat să analizeze posibilitatea prorogării pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal”, a declarat Liviu Dragnea într-un interviu pentru stiripesurse.ro. “Astfel, noi avem în program reducerea TVA la 18% de la 1 ianuarie 2018 dar în același timp păstrarea actualei cote de 20% în 2017 deoarece considerăm că reducerea doar cu 1 punct procentual a TVA-ului în acest an nu va aduce un avantaj nici companiilor dar nici consumatorilor. De asemenea, în ceea ce privește reducerea accizei la carburanți constatăm că deși prețul petrolului la nivel mondial este la minime istorice, în România prețul la pompă este cel mai mare din UE și aici vorbim de prețul fără taxe, ceea ce mi se pare foarte greu de explicat. Asta ne face să credem că o reducere a accizei fără o discuție serioasă cu Consiliul Concurenței riscă să nu ducă la o reducere a prețului pentru consumatorul final”, a spus Dragnea. “După ce vom rezolva această situație împreună cu Consiliul Concurenței vom reduce accizele cu 6% de la 1 ianuarie 2018 conform Programului nostru de Guvernare. Un alt punct al discuției a fost legat de taxa pe construcții speciale care va trebui eliminată atunci când marile companii din România vor înțelege că profiturile obținute în România trebuie plătite aici – mă refer la implementarea Directivei 1164 a CE sau alte măsuri care vor fi aprobate astfel încât companiile să verse impozitele în România dacă ele se realizează aici”, a mai spus liderul PSD. Cele două măsuri, care ar fi urmat să intre în vigoare la 1 ianuarie 2017, sunt cuprinse în Codul Fiscal, adoptat anul trecut. Măsurile au fost promovate chiar de Guvenul Ponta în vara lui 2015, și au fost adoptate de cabinetul Cioloș. Nu mai anulează nici taxa pe stâlp Dragnea a mai spus, în același interviu, că a cerut premierului să nu anuleze nici taxa pe construcții speciale, celebra "taxă pe stâlp", care ar fi trebuit anulată tot începând cu 1 ianuarie, potrivit aceluiași Cod Fiscal. "Un alt punct al discuției a fost legat de taxa pe construcții speciale care va trebui eliminată atunci când marile companii din România vor înțelege că profiturile obținute în România trebuie plătite aici – mă refer la implementarea Directivei 1164 a CE sau alte măsuri care vor fi aprobate astfel încât companiile să verse impozitele în România dacă ele se realizează aici", a spus Dragnea. Dragnea susținea cu totul altceva în 2015 După ultima modificare a Codului fiscal, în 2015, președintele PSD, Liviu Dragnea, declara că „partidele parlamentare au convenit, totodată, reducerea etapizată a TVA, astfel încât taxa va fi redusă la 20% începând cu 1 ianuarie 2016 și la 19% de la 1 ianuarie 2017”. El spunea atunci că taxa pe stâlp va fi eliminată de la 1 ianuarie 2017 la fel ca supraacciza pe carburanți. Potrivit Codului fiscal în vigoare, TVA ar trebui să revină la cota de 19%, de dinainte de criză, taxa pe stâlp ar urma să fie eliminată, la fel ca supraacciza pe carburanți. Informațiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/psd-reducerea-tva...l#ixzz4SljPSHPG |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Dar n-a fost niciodata vorba de PSD aici... Toti au votat impotriva PNL-ului. Si cum ilustra conducatoare a liberalilor nu stie nici macar care e stanga si care e dreapta...tu pe cine-ai fi ales?
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am ales ... si in nici un caz nu am pus stampila pe comunisti ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Tu. Dar tu si alti cativa nu sunt suficienti. Caci mamaie din capu' satului n-a auzit de USR, CSR, PSL, VTR, etc. Ea stie PSD si PNL. Si daca popa i-a dat "calindar" bisericesc cu PSD....aia e! Stim cu totii...ce naiba...n-are rost acum sa despicam firul in 4...
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Crezi ca numai la un biet calendar se limiteaza propaganda...?
De "nu-ngrop/insor/etc pe nimeni care a votat ***" n-ai auzit? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.022 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eventual ong urile astea sugative sa promoveze ideea ca votul pana la urma e secret...nu sta nimeni cu creta la iesire.
Va fi ce va fi...dar nu va fi mai bine. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(octavian.gagu @ 14 Dec 2016, 09:48) Tu. Dar tu si alti cativa nu sunt suficienti. Caci mamaie din capu' satului n-a auzit de USR, CSR, PSL, VTR, etc. Ea stie PSD si PNL. Si daca popa i-a dat "calindar" bisericesc cu PSD....aia e! Stim cu totii...ce naiba...n-are rost acum sa despicam firul in 4... Mamaia din capu satului nu stie nici in ce tara traieste... A votat PSD ca asa i-a zis popa la slujba de dimineata ![]() Retineti ca partidul stat vrea o tara cu cat mai multi prosti, ca sa poata fi manipulati usor, de aici si ura viscerala impotriva USR si a tinerilor "frumosi si liberi" ![]() This post has been edited by luck33ro: 14 Dec 2016, 09:10 |
--------------------
**
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
La sate nici n-au stiut ce fel de alegeri au fost. Eu cred ca PSD are suficienta experienta cu astfel de oameni cat sa castige alegerile de-acum inainte in linie dreapta.
Nici nu conteaza ca Dragnea a mintit, peste o saptamana va fi totul uitat. Boborul are memorie scurta. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 14 Dec 2016, 10:07) Eventual ong urile astea sugative sa promoveze ideea ca votul pana la urma e secret...nu sta nimeni cu creta la iesire. "Oamenii lui Soros sunt peste tot si vad ca n-ai votat cu PSD, mamaie..." Si gata, ai convins prostimea sa voteze de frica cu PSD... Nu ma credeti, uitati aici alta mostra de prostie: sa dai 15000 de euro la vrajitoare ca sa nu te insele sotul.... http://adevarul.ro/locale/pitesti/o-femeie...56c6/index.html This post has been edited by Laurentziu83: 14 Dec 2016, 19:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ma iertati dar conform statisticilor, la fel de multi tineri au votat psd cat au votat si pnl. Oameni de varsta mea îmi explicau ei de Soros si alte d-astea. Si vorbesc de avocati, notari, corporatisti, nu amarati.
14 Dec 2016, 21:02: Ma iertati dar conform statisticilor, la fel de multi tineri au votat psd cat au votat si pnl. Oameni de varsta mea îmi explicau ei de Soros si alte d-astea. Si vorbesc de avocati, notari, corporatisti, nu amarati. This post has been edited by Diac: 14 Dec 2016, 21:02 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Bun, a iesit PSD-ul. Trist, dar asta este. Au castigat alegeri cat se poate de libere, fara sa le smenuiasca, cine a vrut a votat, cine nu, nu. Chiar daca nu imi place sa recunosc, astia au acum dreptul si obligatia de a forma un guvern. Bun, rau, un guvern care sa conduca tara.
La scorul categoric cu care au castigat, au avantajul de a forma un guvern care sa isi exercite mandatul fara galceava. Eu am votat cu USR-ul, insa nu am votat asa cum mi-ar fi placut mie, in cunostinta de cauza raportat la o platforma electorala. Am votat cu ei findca imi place de Ciolos si de Voiculescu, insa asta nu e un motiv suficient de bun. Daca ar fi castigat alegerile, s-ar fi confruntat cu probleme uriase sa-si asigure o majoritate parlamentara care sa le permita sa guverneze linistit. Ar fi insemnat o casatorie fortata cu PMP, PNL si UDMR, ca PSD-ul si penalii lui Taeiceanu nu ar fi intrat in calcul. Adica, ar fi insemnat sa-i vad din nou pe unguri la guvernare ![]() Asa, de bine de rau, avem un Parlament legitimat de votul popular. Ce-o sa faca in urmatorii patru ani, om trai si-om vedea. Cert e ca Opozitia e destul de semnificativa 45%, ceea ce e bine ![]() This post has been edited by Bwwlan: 14 Dec 2016, 21:08 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.242 Joined: 13 October 06 ![]() |
Drumarii si Politia
Mana-n mana, tovarasi de ticalosii, corupti pana-n maduva oaselor. Drumarii ucid. Politia ucide. Ei sunt principalii vinovati pentru majoritatea accidentelor rutiere. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 14 Dec 2016, 22:02) Ma iertati dar conform statisticilor, la fel de multi tineri au votat psd cat au votat si pnl. Oameni de varsta mea îmi explicau ei de Soros si alte d-astea. Si vorbesc de avocati, notari, corporatisti, nu amarati. Asta e, oameni care se uita continuu la Antena 3... Cred ca saracu Soros tot sughite de vreo 2-3 luni si nu intelege de ce. ![]() Ma uitam ca acum nici o ora anunta Ciolos ca plata taxelor se poate face de acum online pe ghiseul.ro. Iar noi vrem sa-l eliminam pe omul asta din postul de premier...vine omu' de la Bruxelles sa faca un bine tarii, da' noi vrem cu pesedeul, noi vrem buda in curte, noi vrem mizerie, sa ascultam doar de popa, etc. Pana mea, pana si dincolo de Prut (la Chisinau si la Odessa) e mai curat pe strada, nu vezi pet-uri, chistoace si ambalaje, nu vezi caini vagabonzi pe strazi, se fumeaza AFARA si nimeni nu comenteaza (chit ca nu-s in UE), numai la noi se incearca modificarea legii. Daca peste 4 ani voi fi emigrat de aici (si sper sa o fac), sa mor eu de nu votez pesedeul: pentru ca asta merita Romanica... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Laurentiu, decat sa te razbuni pe Romania si pe cei care au ales (sau nu) sa ramana in tara, mai bine nu mergi la vot. Nu are sens sa privesti problema in termeni vindictivi, in fond, tie personal nu ti-a facut niciun rau (cred) PSD-ul.
Daca oamenii care au avut de suferit in mod direct si nemijlocit de pe urma FSN/PDSR/PSD-ului (nu mai departe de episoadele mineriadelor) au reusit sa treaca peste asta, tu ca om tanar care nu ai prins acele vremuri, de ce dai dovada de atata ura pe toti romanii? ![]() In fine, e doar parerea mea... This post has been edited by Bwwlan: 14 Dec 2016, 23:33 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Poate nu direct si la prima vedere, dar daca iti iei la analizat propria viata si vezi ca, ai avut de tras de pe urma unui invatamant aiurea, ca n-ai avut apa calda acasa, ca ai platit intretineri enorme, ca trebuie sa induri zilnic aceiasi melteni in trafic, aceasi functionare scarbite la ghiseu si ca, desi tu iti strici week-endul iti cumperi bilet si te inghesui in tren sa te duci acasa sa votezi, apropiatii iti zic ca ei nu se duc la vot ca votul lor nu conteaza.
Pai sa nu le dai atunci ce isi doresc, cu varf si indesat? Nici eu nu imi doresc sa fac asta, evident, dar sunt destui ca vor sa te faca de rahat daca indraznesti sa faci altfel decat vor ei. Stim cu totii ca e plin de bugetari care abia asteapta debarcarea lui Ciolos ca sa se intoarca la viata linistita de dinainte. This post has been edited by Laurentziu83: 15 Dec 2016, 07:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Diac @ 14 Dec 2016, 21:02) Oameni de varsta mea îmi explicau ei de Soros si alte d-astea. Si vorbesc de avocati, notari, corporatisti, nu amarati. De mai mult de 100 de ani se câștigă alegeri cu argumentul "votați cu noi că ăilalți ne vând țara. Agenturili străine... imigranții... noi vă protejăm". If it works don't fix it. Se inventează o non problemă și mergem cu ea până la capăt. Și în Moldova ziceau de Maia Sandu că e stearpă, că o să vândă țara, că o să dispară Moldova (apel la patriotism), vin homosexualii etc. Aici au băgat-o cu Soroș și că Cioloș e străin. http://www.stiripesurse.ro/victorie-absolu...ia_1168819.html "Victorie absolută". Până să câștige PSD-ul, Soroș era invincibil, caracatiță de care nimeni nu poate scăpa, dar au reușit patrioții să scape de el. Acum "ne facem noi" legile, o să oprim importurile, o să avem numai exporturi. O să fie numai lapte și miere, ne protejăm copiii de educație sexuală, le insuflăm spiritul ortodox. Mulțumită acestei victorii o să tot vedem știri de genul: https://www.antena3.ro/actualitate/caz-soca...rea-391076.html Cât despre mirarea ta "Si vorbesc de avocati, notari, corporatisti, nu amarati." poți să cauți "Why do smart people believe weird things" - Michael Shermer This post has been edited by spy_oh_joy1389: 15 Dec 2016, 10:00 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Asta cu educatia sexuala e de pomina ! Iar Ninel Peia e epic. Pe de alta parte nu numai la noi oamenii cred in tot felul de tâmpenii. Asta este rezultatul Facebook-ului : epoca "post-adevar". Consecintele se vad inclusiv la Casa Alba.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
N-are treabă facebook-ul. E doar un mediu de transmisie. Jurnalismul galben s-a mutat de pe hârtie pe online.
https://republica.ro/incredibil-halucinant-...c-guru-bivolaru |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Diac |
![]()
|
Are treaba si FB, ca FB te informeaza in principal cu ce vrei tu sa auzi, iti baga ce te intereseaza pe tine personal. Daca iti place Ninel Peia, apai te umple de Ninel Peia.
Jurnalistii aia cu CTP si Bivolaru probabil ca au ascultat declaratia pâna la sfarsit, dar titlul nu trebuia sa se piarda. "CTP a fost elevul lui Bivolaru". Ca el a facut kinetoterapie pt genunchi, aia se poate scrie mic la sfarsit sau omite. Important e sa faca valuri pe FB. Epoca "post-truth". This post has been edited by Diac: 15 Dec 2016, 13:36 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 06:32 |