Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
rombul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
or fi da solutia nu e interzicerea in masa a acestui drept ci amendarea fara mila a celor ce incalca viteza si legile circulatiei. Chestia asta mi se pare militianista si comunista, pe putin..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Nu poti compara valorile de trafic din Bucuresti cu cele din Timisoara , iar in atatia ani sa faci o singura artera iar in alte orase chiar nimic mi se pare bataie de joc
24 Apr 2009, 22:33: QUOTE(aphophis @ 24 Apr 2009, 22:30) or fi da solutia nu e interzicerea in masa a acestui drept ci amendarea fara mila a celor ce incalca viteza si legile circulatiei. Chestia asta mi se pare militianista si comunista, pe putin.. la cate accidente ai fost la cercetare la fata locului? 24 Apr 2009, 22:34: si mai ales cu pusti teribilisti care datorita impactului rup masinile in doua This post has been edited by rombul: 24 Apr 2009, 21:34 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane rombul,noi ne-am obisnuit cu "mai putin" decat "deloc"!
E criza,coane! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rombul |
![]()
|
nu trebuie sa ne obisnuim cu mai putin
toate masurile luate in trafic de politistii rutieri daca nu sunt insotite si de facilitati precum dirijarea traficului si e o infrastructura corespunzatoare sunt ineficiente si creeaza stari de disconfort tuturor conducatorilor auto. ![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Usor de spus,coane!
Crearea unei infrastructuri costa enorm si dureaza mult!Pana atunci vom rumega multe in barba si ghici cine sunt primii expusi?Politistii,evident! No offence! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Sunt destule masini care la 2000 cmc scot lejer peste 200 cp. Poti sa fii teribilist si cu o masina cu 1600 cmc. Solutia nu e alta decat aplicarea legii si inasprirea pedepselor. Sa puna camere politia in locurile cu accidente multe si periculoase ca sa-l aiba pe banda pe ala de depaseste in curba fara sa se asigure si sa ii ia carnetul pe vreo 6 luni + o amenda tapana si sa vezi apoi cum isi tine testosteronul in frau. Sau de ce nu, daca recidiveaza, sa ii confiste masina. Daca in New York se poate asta de ce la noi nu s-ar putea?
This post has been edited by Dan73: 24 Apr 2009, 22:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rombul |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 24 Apr 2009, 22:55) Usor de spus,coane! Crearea unei infrastructuri costa enorm si dureaza mult!Pana atunci vom rumega multe in barba si ghici cine sunt primii expusi?Politistii,evident! No offence! chestia cu costurile coane ma lasa rece daca vrei sa faci neaparat ceva ce in viitor iti aduce castiguri pe toate planurile(infrastructura si sisteme de dirijare trafic)o faci indiferent de costuri ![]() 24 Apr 2009, 23:05: QUOTE(Dan73 @ 24 Apr 2009, 22:58) Sunt destule masini care la 2000 cmc scot lejer peste 200 cp. Poti sa fii teribilist si cu o masina cu 1600 cmc. Solutia nu e alta decat aplicarea legii si inasprirea pedepselor. Sa puna camere politia in locurile cu accidente multe si periculoase ca sa-l aiba pe banda pe ala de depaseste in curba fara sa se asigure si sa ii ia carnetul pe vreo 6 luni + o amenda tapana si sa vezi apoi cum isi tine testosteronul in frau. Sau de ce nu, daca recidiveaza, sa ii confiste masina. Daca in New York se poate asta de ce la noi nu s-ar putea? o dinamica a accidentului o ai la 200 cp si alta este sa zic la 85-100 cp difera calitatile dinamice ale automobilelor This post has been edited by rombul: 24 Apr 2009, 22:05 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
la noi in tarisoara asta mai mult e spaga decit constructia in sine. chinezii au construi cel mai lung pod ci aproape 1,8 mld usd cu tot ce inseamna asta adica studii, proiecte , materiale, etc. la noi nu au facut o autostrada spre mare si una spre munte da au cheltuit sume colosale pe studii pentru drumurile expres si au ajuns dupa multi ani de "studii" ca nu ar fi bune. romania tara de......pacat.....sau altceva dupa cum considera fiecare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
marian-j |
![]()
|
Nu-s bani,omule bun!
De unde?? Firmele mici si mijlocii dau faliment!De alea mari,sa nu-ti mai zic!!Io si muierea mea castigam tot mai putin.De unde sa platim mai multe "dari"?Io ma refer la "omul de rand" nu la sistem.Fara bani de unde infrastructura? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
dar poa sa le ridice permisu 1-2 anisori, nu trebuie sa le interzica nimic, nici sa le confiste nimic
![]() rombule lucrezi cumva la noul cod rutier ? ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
@rombul..Ok dar ce se rezolva daca se interzice tinerilor sub 28 de ani conducerea unor masini cu motor de peste 2000 cmc? Teribilisti sunt in majoritate tinerii dar nu si tinerele. Cu ele ce faci? Cum am spus, isi ia un putoi o masina cu un motor de 2 litri turbo pe benzina de 220 de cai si isi face de cap pe sosele cum pofteste.
Raman la convingerea exprimata mai sus si anume ca nu prevederea asta va domoli teribilismul de pe sosele ci inasprirea pedepselor, aplicarea stricta a legii si monitorizarea locurilor in care au avut loc foarte multe accidente grave. Ii iei carnetul pe 6 luni in loc de trei indiferent daca e baiat de procuror sau nu, la recidiva ii confisti si masina cu care face figuri pe sosele si l-ai linistit. @luck...a trecut unul pe langa mine depasindu-ma acu' un an aprox. pe drumul spre Targoviste cu peste 250 la ora...nu exagerez..nici nu l-am vazut in oglinzi si nici nu mi-am dat seama ce masina era. Eu aluia i-as confisca masina, hai nu din prima, dar la recidiva da, pentru ca devine o arma in mainile unui nebun. Apropo...testul psihologic ar trebui sa fie cel mai important la acordarea carnetului....dupa parerea mea. This post has been edited by Dan73: 24 Apr 2009, 22:34 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
doi ani e putin pentru haiducii de pe sosele. ar trebui de la 5 ani in sus. mai ales ca sint multi . si daca l-a prins fara permis- ca ei sint smecheri- puscarie pe bune nu cu suspendare cum e de multe ori. poate asa se va mai elibere traficul. situatiile extreme impun solutii extreme.
la incepetori sa le interzica in primul an sau doi sa conduca masini mai puternice de 75 cp. ca daca le impui sa nu conduca masini in functie de capacitate or sa cumpere vw tsi care stoarce vreo 170 sau 140 cp din 1,4 benzina. This post has been edited by buzasparta: 24 Apr 2009, 22:19 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
rombul |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 24 Apr 2009, 23:11) dar poa sa le ridice permisu 1-2 anisori, nu trebuie sa le interzica nimic, nici sa le confiste nimic ![]() rombule lucrezi cumva la noul cod rutier ? ![]() ![]() se lucreaza la el eu nu lucrez in domeniul juridic dar am discutat cu cineva care lucreaza la noul cod rutier si nu sunt ineptii deloc |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
azi am vazut cea mai tare jacheta reflectorizanta purtata de un militian.
POLITIA COMUNITARA RUTIERA ![]() de unde si pana unde. cine mama naibii sunt aia? si de unde sunt rutieri. jandarmii? niste hapciupalitici s-au ajuns acum si politisti rutieri? toti colegii corigenti de liceu si generala care s-au facut jandarmi acum sunt politisti si chiar rutieri?! ![]() ![]() o sa incerc maine sa il pozez pe "inculpat" PS: Art.29. - (2) Participantii la trafic sunt obligati sa respecte si semnalele politistilor de frontiera, ale îndrumatorilor de circulatie ai Ministerului Apararii Nationale, agentilor cailor ferate, ale persoanelor desemnate pentru dirijarea circulatiei pe sectoarele de drum pe care se executa lucrari de reabilitare a acestora, ale membrilor patrulelor scolare de circulatie care actioneaza în imediata apropiere a unitatilor de învatamânt, precum si ale nevazatorilor, potrivit prevederilor din regulament. deci comunitarii care sunt la reparatii pot sa aiba scris pe spate faza cu "rutier" si sa te indrume. solutia contra lor este sa stim legile si sa avem un cod rutier mereu la indemana. This post has been edited by T.rac3Er: 24 Apr 2009, 22:27 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
rombul |
![]()
|
QUOTE(T.rac3Er @ 24 Apr 2009, 23:20) azi am vazut cea mai tare jacheta reflectorizanta purtata de un militian. POLITIA COMUNITARA RUTIERA ![]() de unde si pana unde. cine mama naibii sunt aia? si de unde sunt rutieri. jandarmii? niste hapciupalitici s-au ajuns acum si politisti rutieri? toti colegii corigenti de liceu si generala care s-au facut jandarmi acum sunt politisti si chiar rutieri?! ![]() ![]() o sa incerc maine sa il pozez pe "inculpat" si cu ce te incanta chestia asta |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
marian-j |
![]()
|
Coane Dane,si noi am fost putoi!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asa e...
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
marian-j |
![]()
|
Sa NE scuze cei mai tineri!
![]() No hard feelings! This post has been edited by marian-j: 24 Apr 2009, 22:43 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
sunt curios ce cod rutier o sa mai scoata coclitii astia cu chipiu... abia astept.
aia sub 28de ani n-o sa mai aiba voie la masini peste 2000 cmc... si aia sub 30 de ani peste 3000 cmc... si pensionarii o sa circule pe scutere. o strada nu-s in stare sa faca, niste marcaje coerente nici atat, cand apare garcea in intersectie e jale, limite de viteza aberante, stat la panda cu radaru` cat incape, radare fixe private la micul jmen cu primarul, politie comunitare rutiera... asta e. rromanika... stat militienesc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Ca sa fiu on-topic:
Luni, ora 13, de la Iasi spre Targu Frumos, intre Letcani si Podu Iloaiei ( pentru cei care cunosc traseul ). Veneam de la Iasi, intru in localitate, las usor in 60 pe zona cu limita de 50 si trec pe banda de urgenta, ca de, nu se face sa ii blochezi pe aia mai grabiti. In spatel meu un Tuareg, care vad cu mirare ca procedeaza exact la fel. Intru pe zona cu limitare de 60, urc in 70 si trec pe banda de langa ax ca sa depasesc o coloana de camioane care se tarau cu 40. In fata mea o Dacie care mergea la fel, pe contrasens o coloana de vreo 20 de masini. Tuaregul ramane un pic in urma si apare un BMW model 2000 care se apuca de dat blitzuri. M-as fi dat deoparte, dar nu aveam unde. In fine, se termina localitatea, se termina si camioanele, trec calea ferata ( aia unde a fost azi accidentul ), Dacia se da deoparte, o calc si ma duc in 170. Ma uit in retrovizor, nu mai vad nici BMW, da' nici Tuareg. Ma apropii de Podu Iloaiei, o las mai usor ( 120 ) ca se apropie localitatea si inca o trecere de cale ferata. In fata mea un maxitaxi, care merge si el cu 120. Brusc, aud zgomot de motor turat si vad Tuaregul V6 ca ma depaseste regulamentar, semnalizand si trecand pe contrasens. Vreau sa ii fac un pic de loc si ma asigur daca pot sa trec pe banda de urgenta. Norocul meu, ca pe banda aia venea BMW-ul valvartej, scotand fum mai ceva ca o RABA. Tipul de pe maxitaxi din fata vrea si el sa se replieze, apuca sa ia o idee dreapta, il vede pe pustanul cu BMW si il evita la milimetru. Va dati seama ce putea sa iasa daca soferul de maxi nu avea un reflex salvator? Tipul de pe Tuareg era unul de varsta mea >40, cu un stil de condus de tip +10 in localitate, +50 in afara si care nu parea prea nervos. Ma intreb ce i-a facut ala cu BMW-ul ( evident un pustan din punctul meu de vedere, adica<30) de l-a enervat pe asta in asa hal? This post has been edited by pcs: 24 Apr 2009, 23:26 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Era un topic pe un forum unde userii discutau despre masinile de cocalari. Din ce scriau ei acolo, iesise Passatul pe primul loc, urmat de BMW seria 3 si 5.
![]() Pun pariu ca in cazul lui pcs, era un BMW seria 3 cu folie pe geamuri, proaspat spalat si polishat, cu anvelopele uzate pana la sarme, spoite cu Coca-Cola. Iar la volan un exemplar cu freza de strut, ochelari de la turci cu semnul Armani, scaunul dat pe spate si mana incordata pe mijlocul volanului... Stiti voi, pozitia specifica. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 Apr 2009, 21:30) or fi da solutia nu e interzicerea in masa a acestui drept ci amendarea fara mila a celor ce incalca viteza si legile circulatiei. Chestia asta mi se pare militianista si comunista, pe putin.. Evident ca cea mai buna si mai importanta solutie este aplicarea legii fara exceptie, insa si astfel de limitari reprezinta solutii! Ce ti se pare militienist in a nu da voie unuia de 18-20 ani sa conduca Porsche, Lambo sau mai stiu eu ce bomba pe roti? Daca parintii lor nu gandesc atunci faci lege ca sa combati inconstienta lor! E drept ca 28 ani mi se pare cam mult ca limita de restrictie, la varsta asta nu numai ca esti matur dar deja incepi sa si imbatranesti...un 24-25 ani mi s-ar parea mai rezonabil! In plus pana la 21 de ani nu le-as da voie decat cu maxim 1.6 si doar aspirat! Unde e problema in a iti incepe cariera pe sosele cu o masina normala? Chiar trebuie sa treci din masina de scoala direct in una de sute de cai cand tu n-ai pic de experienta pe sosele? |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
"E drept ca 28 ani mi se pare cam mult ca limita de restrictie, la varsta asta nu numai ca esti matur dar deja incepi sa si imbatranesti..."
![]() ![]() tinere iti vb o "baboneta de 31 de ani " cati anisori aduni tu in buchetul vietii anul asta maica? ![]() teribilismul nu tine cont de varsta dar e adevarat ca pana la 25-28 de ani crezi ca esti invincibil si nemuritor ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@ andu911: Aproape exact, era un 520, dar restul descrierii corespunde!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308MV
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
La sfarsitul acestui an voi avea in buchet 33! La 31 de ani ai tai esti inca "in termen" dar nu iti imagina ca mai esti "proaspata" ca la 25
![]() Lasand gluma la o parte...evident ca teribilist ori fara minte poti sa fi si la 60 de ani dar adevarul este ca manifestarile astea scad cu inaintarea in varsta. |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
pcs |
![]()
|
Nu cred ca masurile de interzicere ar avea vreun efect vizibil, daca e incetatenita mentalitatea " eu am bani si cumpar tot ". Mai ales in provincie, unde o buna parte din politisti sunt oameni cu frica de ai mai mari si care stiu ca un jmecher trece usor de el si o rezolva cu sefu'. Pe de alta parte, responsabilitatea la volan dispare si pe la varste mai inaintate - faza de acu' un an, in centru in Sinaia, un nene de vreo 55 de ani, cu o Honda sport decapotabila si piti aferanta alaturi, a trebuit sa demonstreze ce tare e el, accelerand brusc si franand la bariera parcarii hotelului la fel de brusc ( evident a atins bariera, pacat de masina ), dupa care a repetat figura intrand in sosea si taind calea unei Octavia care a trebuit sa franeze de credeam ca iese soferul pe geam, apoi iar acceleratie pana la prima curba, frana brusca, iar acceleratie - si asta pe o sosea aglomerata, cu doua benzi, sambata la pranz!
This post has been edited by pcs: 25 Apr 2009, 19:13 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308MV
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Aia e altceva pcs-ule...e maturitate psihologica pe care unii nu o ating niciodata!
Daca vom ajunge si noi candva sa se aplice legea in tara asta nu va mai fi valabila "am bani si cumpar totul". Cu cat ii dai ciutanului de 18 ani o masina mai tare, cu atat mai mult ii intaresti credinta asta. This post has been edited by papa_mulo: 25 Apr 2009, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://www.reno.ro/Probleme-demarare-CLIO-...ml#entry1840188
Sau cum isi pot baga picioarele in ea de meserie niste hoti. Hotii de la serus, care si-au gasit victima sigura: o femeie care va pleca de acolo cu motor nou si mai saraca cu peste 60 de milioane de lei. Ma tem ca asta e singurul sport national la care noi, romanii, inca excelam: furatul. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
asta nu e nimica, ia citeste patania tipilor astora cu niste teracane
![]() http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=2662 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 20:16 |