Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai bre, incetati... ca vine week-endul...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
pe la noi la constanta barbatii snt pe zi ce trece tot mai putini in trafic la semafor din 5 masini 3 erau conduse de femei
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by veronik: 24 Apr 2009, 15:06 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu stau in Constanta... dar in rest, se circula bine p-acolo, corect ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
In curand o sa luam bataie in trafic fratilor, ca astea isi tin partea...
Ati vazut cum a sarit sora noastra cand a auzit povestea tarfei?! ![]() Atentie, tot pamflet ![]() Da` ele oare nu s-au prins ca noua barbatilor ne plac tarfele? ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hahaha, tare de tot Luck33ro !!!!!
![]() Cat se poate de adevarat... Aoleu, bine ai zis-o !!!! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 24 Apr 2009, 16:27) In curand o sa luam bataie in trafic fratilor, ca astea isi tin partea... Ati vazut cum a sarit sora noastra cand a auzit povestea tarfei?! ![]() Atentie, tot pamflet ![]() Da` ele oare nu s-au prins ca noua barbatilor ne plac tarfele? ![]() daca e vb de mine ..sezi bland ca de "sarit, nu sar " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
intreb si eu, nu dau cu parul: din cate stim femeile au un numar insemnat de accidente la activ, dar fara victime (asta daca nu pui biata masina la socoteala
![]() acum eu nu stiu nimic sigur, e doar o presupunere care e foarte posibil sa fie eronata. deci? care e raspunsul?cine stie mai multe? ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
NadaLina |
![]()
|
uffffffff afrodita mama subiectul asta este intors pe toate partile dar statistic vb femeile snt pe ultimul loc...
![]() sa fiu in ton cu topicul in constanta a aparut o specie de buruiana rasare numai pe perioada verii si iubeste locurile ascunse de pe marginea soselelor ori dupa caz pe sosea in mers ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(semit @ 24 Apr 2009, 14:47) Sa inteleg ca nu iti alinti prietena niciodata. Ca daca o alinti, inseamna ca are o problema. ![]() Referitor la femeile de la volan, n-am nicio problema cu ele, chiar daca de multe ori fac tampenii in trafic, dar ma deranjeaza ca multe sunt suparate pe viata. Daca dau semnal sa schimb banda sau sa schimb directia, putine sunt care ma lasa. De-aia m-am obisnuit... cand vad femeie, nici nu mai dau semnal, ma bag si asta e. Daca dau semnal accelereaza sa nu ma lase. This post has been edited by andu911: 24 Apr 2009, 16:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
andu, te las eu
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
@partea feminina a forumului: cu "tarfa" a scapat usor. ar trebui sa va imaginati "caracteristicile" atribuite barbatilor la volan cand fac cate o duma.
Si acum putina seriozitate: daca o zicea cu voce tare era una, insa un gand???? de cate ori v-ati gandit chiar la partenerul vostru de viata sub aspectul "bou"? sau de cate ori ati dorit cuiva raul (moartea, pana, stalpul, ejacularea precoce etc)? Ar insemna oare sa va treziti cu politia la usa si catuse pe maini (nu, fara blanita roz)? Femeile si barbatii sunt egali in drepturi si obligatii? Hai sa vedem ca ne luati flori si ciocolata de 1 martie. Pana atunci, fiecare cu gandul lui. Cel putin semit a fost onest. Ca de ipocrizie... LE: Nu sunt misogin. Nici macar la volan. Dar dublez distanta daca vad o femeie la volan. Cine stie cum scapa rujul si se infige in frane... This post has been edited by Bhal: 24 Apr 2009, 16:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 24 Apr 2009, 16:03) intreb si eu, nu dau cu parul: din cate stim femeile au un numar insemnat de accidente la activ, dar fara victime (asta daca nu pui biata masina la socoteala ![]() acum eu nu stiu nimic sigur, e doar o presupunere care e foarte posibil sa fie eronata. deci? care e raspunsul?cine stie mai multe? ![]() Presupunerea ta e foarte corecta. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu las toate fetele sa se bage dupa ce ma asigur ca stiu ca le-am lasat eu din buna voie insa astept macar juma' de avarie acolo in semn de multumire . In ultimul timp nu prea am mai vazut fete sa o comita in trafic , tot respectul pentru cele care isi vad de drum , respecta regulile si conduc civilizat !
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
@L!nuX:
Fetele ti-ar multumi toate, dar multitaskingul le lipseste cu desavarsire. Sa iei mana de pe volan si sa dai pe avarii necesita o ocupare mare a resurselor de procesare in timpul condusului. SI spun asta uitandu-ma la nevasta-mea. ![]() This post has been edited by the_tavi: 24 Apr 2009, 17:50 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
NadaLina |
![]()
|
e hai baieti sincer chiar niciodata ...nimeni nu a vazut o fata (femeie)salutand cu mana si aprinzand avariile?
imi este greu sa cred lucrul asta.... ![]() ![]() asta nu stiu unde sa o postez....scz http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/gra...n-microbuz.html This post has been edited by veronik: 24 Apr 2009, 18:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
am intalnit si femei "deschise" la volan si barbati "incuiati" si vice versa. as vrea sa zic ca nu conteaza sexul la volan, dar conteaza. si dintr-un motiv foarte simplu, si psihologic. nu sunt psiholog, dar totul se rezuma la acest aspect. cum priveste un barbat mediul inconjurator, si cum priveste o femeie. si ce fac o femeie, femei si un barbat barbat? genele si hormanii care le curg prin sistem. barbati agresivi, accidente mult mai violente, pt ca mersul are un caracter mai in forta decat al gfemeilor, care sunt mai grijulii si mai pierdute cu atentia in multe locuri incat nu mai controleaza mersul inainte/sau inapoi.
luam o tanara si un tanar, care au fost dotati de parinti cu masina. ambii neexperimentati. ea va face pe ea de frica celor in jur, care claxoneaza, se inghesoaie, abuzeaza, incat paralizeaza pe loc si nu vede portita, sau ii este frica sa prinda momentul si sa se incadreze. cate fete nu ati vazut care stau la intersectii si astepta nemurirea sufletului. in schimb tanarul va cauta orice clipa sa se bage, de multe ori lipsa lui de experienta si apreciere al vitezelor il va baga in incurcatura, si cat timp nu se termina rau va degaja zona cu pricina. urmatorii, vor avea posibilitatea sa nu fie incurcati si blocati intr-o intersectie. acel tanar in schimb va veni seara beat de la discoteca si se va infige in primul copac. fata se va duce la discotece cu prietenul, pt ca ei ii este frica sa meaga noaptea, ca nu are control al masinii suficient sa se simta "bazata". si va muri cu prietenul in primul copac. scuze de umorul negru, dar e un caz real de viata cu kamikaze la orele noptii. si sunt femei mai "barbati" care se descura bine in trafic si viata. si sunt barbati mai "moi" care se incurca in trafic si in viata. ..................................... si ma mir ca nu prea relatati faze de toata jena. sa inteleg ca circulati pe drumuri civilizate. numai azi la drumul de intoarcere spre casa pot sa relatez, cum de toata jena sunt domnii politisti din intersectii. ca sa decongestioneze o coada de masini creeaza alte doua.. dupa care decongestioneaza o a doua coada, in timp ce a treia inca se mai lungeste, si cadn ajunge deja la atreia, primele doua sunt pline ochi pe un km. si ii forta pe primii din prima coloana care aveau distanta de 30-40m intre masini sa vina si sa intre in intersectie. pai frate cat intrau 3 masini din acea prima coloana, care se eliberase, intrau 6 din a doua. stopuri conecutive complet necoordonate. adica daca pleci primul de la verde cu acceleratie blana, urmatoarul stop il prinzi in primele 2 secunde de rosu. pai care e faza? unde e fluiditatea? unde e mintile de creta. a stiu. in spagile de milioane de euro pt permise si amenzi de viteza. militienii de la comunitara dau amenda la un copil care parcase si el sa ia de supermaret ceva deale gurii la ora 23.00 intr-o parcare cu plata si nu platise (lol pt ca pe aparat nu are trecut interval orar de valabilitate) in timp ce la 2 strazi mai incolo pe o importanta artera la semnul cu oprirea intezisa si ridicarea masinii stateau frumos a gramada de masinini, inghesuind traficul |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Problema cu femeia la volan e simpla. Foarte multe merg cu masina de nevoie, nu de placere, si sunt foarte speriate si de asta fac atatea greseli. Cunosc fete care conduc decent, si mai stiu si soferi de genul masculin care n-au nicio treaba, deci e clar ca nu putem generaliza, dar problemele sunt cu femeile (mai ales cele in varsta) care se tin, la propriu, de volan si merg cu o frica imensa si taie curbele, nu isi dau seama de semnalele altora, etc...
Dar in apararea lor, majoritatea fac fazele astea fara sa vrea. Spre deosebire de marlanii de sex masculin care fac faze in trafic din bravada si/sau pentru ca sunt niste tarani obositi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Militienii de la comunitara nu au atributii de circulatie si deci nu pot amenda pe leagea circulatiei ...asa stiu eu
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 24 Apr 2009, 10:18) Pai da... TÂRFÃ s. v. buleandrã, cârpã, fleandurã, otreapã, peticã, stomac, zdreantã... Cred ca la asta s-a referit MHY ! ![]() Gotty, fata de Realitatea TV, Antena3 cand nu-l ridica pe Voiculescu-n slavi ca mai tot trustul, de regula prezinta altfel stirile si nu le repeta la nesfarsit o zi intreaga precum ceilalti... Aveam pretentii, ce dreaq... dar nah, asta e... ahahaha, tare asta cu antena, spune drept ai vazut-o vreodata emisiunile tembele de pe antene cu cristoiu, nebunu cu laptopu si bebelusul ala cu ochelari? Spune-mi mie ca aia e televiziune deontoloaga,nu de alta, dar aia il considerau vinovat pe base inclusiv pentru faptul ca au avut diaree ![]() QUOTE(lexa1312 @ 24 Apr 2009, 10:38) ![]() Faptul ca mediatizati mai mult femeile decat barbatii asta nu inseamna ca este o regula. Am si eu niste specimene(barbati) care pana nu pupa un pic sefii in fund nu se simt bine...deci nu este o chestie determinata de sexul omului. Ca sa nu mai zic ca la fel de multi exista si barbatii care nu au mai mult de un neuron....si totusi sunt pusi in functii de conducere. acu sa fim putin drepti. Una e sa pupi in fund sefu si alta e sa il fericesti in pat si sa-l pupi in fund dupa aia ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie cam 90% din femei care le las imi multumesc... se mai nimereste cate o baba crispata cu volanul in dinti care trece si nu schiteaza nimika ..
Si un pic Offtopic..... azi cand mergeam pe stradute pe langa Avrig.... la o intersetie , printre blocuri apare o magaoaie de basculanta plina cu pamant.... cand ma uit mai atent la sofer .. mare surpriza ... o femeie... nu mi-a venit sa cred.... manevre la milimetru , dat cu spatele , cotit din mai multe miscari... n-avea nici o treaba ... nu pot sa zic decat atat... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut si pe Papuc,Logan Van,maxi taxi si autobuze,troleibuz,ba chiar si tramvaie
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 24 Apr 2009, 20:04) am intalnit si femei "deschise" la volan si barbati "incuiati" si vice versa. as vrea sa zic ca nu conteaza sexul la volan, dar conteaza. si dintr-un motiv foarte simplu, si psihologic. nu sunt psiholog, dar totul se rezuma la acest aspect. cum priveste un barbat mediul inconjurator, si cum priveste o femeie. si ce fac o femeie, femei si un barbat barbat? genele si hormanii care le curg prin sistem. barbati agresivi, accidente mult mai violente, pt ca mersul are un caracter mai in forta decat al gfemeilor, care sunt mai grijulii si mai pierdute cu atentia in multe locuri incat nu mai controleaza mersul inainte/sau inapoi. luam o tanara si un tanar, care au fost dotati de parinti cu masina. ambii neexperimentati. ea va face pe ea de frica celor in jur, care claxoneaza, se inghesoaie, abuzeaza, incat paralizeaza pe loc si nu vede portita, sau ii este frica sa prinda momentul si sa se incadreze. cate fete nu ati vazut care stau la intersectii si astepta nemurirea sufletului. in schimb tanarul va cauta orice clipa sa se bage, de multe ori lipsa lui de experienta si apreciere al vitezelor il va baga in incurcatura, si cat timp nu se termina rau va degaja zona cu pricina. urmatorii, vor avea posibilitatea sa nu fie incurcati si blocati intr-o intersectie. acel tanar in schimb va veni seara beat de la discoteca si se va infige in primul copac. fata se va duce la discotece cu prietenul, pt ca ei ii este frica sa meaga noaptea, ca nu are control al masinii suficient sa se simta "bazata". si va muri cu prietenul in primul copac. scuze de umorul negru, dar e un caz real de viata cu kamikaze la orele noptii. si sunt femei mai "barbati" care se descura bine in trafic si viata. si sunt barbati mai "moi" care se incurca in trafic si in viata. ..................................... si ma mir ca nu prea relatati faze de toata jena. sa inteleg ca circulati pe drumuri civilizate. numai azi la drumul de intoarcere spre casa pot sa relatez, cum de toata jena sunt domnii politisti din intersectii. ca sa decongestioneze o coada de masini creeaza alte doua.. dupa care decongestioneaza o a doua coada, in timp ce a treia inca se mai lungeste, si cadn ajunge deja la atreia, primele doua sunt pline ochi pe un km. si ii forta pe primii din prima coloana care aveau distanta de 30-40m intre masini sa vina si sa intre in intersectie. pai frate cat intrau 3 masini din acea prima coloana, care se eliberase, intrau 6 din a doua. stopuri conecutive complet necoordonate. adica daca pleci primul de la verde cu acceleratie blana, urmatoarul stop il prinzi in primele 2 secunde de rosu. pai care e faza? unde e fluiditatea? unde e mintile de creta. a stiu. in spagile de milioane de euro pt permise si amenzi de viteza. militienii de la comunitara dau amenda la un copil care parcase si el sa ia de supermaret ceva deale gurii la ora 23.00 intr-o parcare cu plata si nu platise (lol pt ca pe aparat nu are trecut interval orar de valabilitate) in timp ce la 2 strazi mai incolo pe o importanta artera la semnul cu oprirea intezisa si ridicarea masinii stateau frumos a gramada de masinini, inghesuind traficul semafoarele nu sunt sincronizate de politie ci de un serviciu de semaforizare din primarie daca nu ma insel tot primaria sistematizeaza si circulatia dar la noi nu este valabil nimic intrucat nu avem implementat sistemul de dirijare a circulatiei in unda verde sau in unda rosie ![]() 24 Apr 2009, 22:19: QUOTE(luck33ro @ 24 Apr 2009, 21:33) Militienii de la comunitara nu au atributii de circulatie si deci nu pot amenda pe leagea circulatiei ...asa stiu eu ![]() sa o crezi tu mai nou incep sa aiba, doar sa citesti noul cod rutier care o sa apara si o sa vezi ca atunci nu vei mai opri numai la semnul politistului de circulatie in plus in noul cod persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani nu mai au voie sa conduca auto cu capacitate mai mare de 2000cmc This post has been edited by rombul: 24 Apr 2009, 21:19 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(rombul @ 24 Apr 2009, 21:14) semafoarele nu sunt sincronizate de politie ci de un serviciu de semaforizare din primarie daca nu ma insel tot primaria sistematizeaza si circulatia dar la noi nu este valabil nimic intrucat nu avem implementat sistemul de dirijare a circulatiei in unda verde sau in unda rosie ![]() <span class='edit'>24 Apr 2009, 22:19:</span> sa o crezi tu mai nou incep sa aiba, doar sa citesti noul cod rutier care o sa apara si o sa vezi ca atunci nu vei mai opri numai la semnul politistului de circulatie in plus in noul cod persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani nu mai au voie sa conduca auto cu capacitate mai mare de 2000cmc ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
eu nu as rade, o sa mai vedem
toate accidentele grave se intampla cu masini f puternice si majoritate conduse de pusti teribilisti care nu au experienta sa stapaneasca o asemenea masina |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane rombul,te contrazic un pic!
![]() Daca ai stii matale ce draga mi-e mie "unda verde"! ![]() Cand plec la munca merg pe un bulevard ce are implementat acest sistem!Parcurg aprox. 3 km fluent desi bulevardul e foarte circulat!! Pentru cei ce cunosc Timisoara:cam intr-un sfert de ora ajung de la FAEM in bv. Dambovita!Este foarte adevarat ca pe sensul opus se sta mai mult sa se intre in intersectia de la FAEM deoarece aceasta nu este (inca) semaforizata! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 21:56 |