Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Dar tu crezi ca ala poate gandi asa de mult ? El a vazut masina, da cu flashu.
Vezi, semit zice bine... Dai semnal stanga, sa se prinda si cocalaru' ca depasesti. ![]() This post has been edited by andu911: 23 Apr 2009, 23:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Mai bine dai semnal dreapta sa se prinda ca nu-l tii in spate pt ca-ti place sa stai la 'pozat'
![]() Se mai intampla sa aibe omul urgente.. n-are de unde sa stie ca tu esti normal si-i faci loc cum treci de tiruri, de exemplu, sau ca esti ca doamna din post-ul lui semit... |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai sa astepte pana trece de TIR'uri si dupa aia sa dea flash, daca nu se da la o parte.
Toata lumea are o urgenta in tara asta. Si daca ai avea o camera ascunsa sa ii urmaresti pe toti care "se grabesc", te-ai cracana de ras. Unu se grabeste sa-si ia shaorma ca n-a mai mancat de 1 ora, unu se grabeste sa ajunga in Mall... This post has been edited by andu911: 24 Apr 2009, 00:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am vazut pe Antena3, un filmulet trimis de catre un telespectator probabil, cu un Humwee care circula intr-un oras irakian, care bolid apartine armatei americane. Pana acum nimic senzational, insa faza de toata jena era ca respectivul soldat aflat la volan, facea legea pe strazile orasului, si nu dadea flashuri ca noi, romanii ci pur si simplu impingea masinile din spate, ca acestea sa se dea la o parte.
La un moment dat arata cum a impins un autobuz, pentru ca nu avea loc de el... ![]() Si se mai mira ca nu sunt iubiti in Irak. This post has been edited by Flamingo: 24 Apr 2009, 06:09 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Dar asta-i stire veche... vezi pe youtube ca sunt N filmulete.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dan si Andu, vad ca de vreo 2 pagini va tot puneti intrebari... De ce primiti flashuri cand nu aveti loc pe banda 1? De ce accelereaza altii cand voi depasiti?
Pai nu stiti raspunsul? Pentru ca o foarte mare parte din soferii din Ro sunt niste dejectii umane care n-au ce cauta in societate, ce sa mai vorbim de faptul ca n-ar trebui sa aiba permis... Asta e... Eu m-am impacat de mult cu ideea ca nu am la ce sa ma astept... Asa ca mergeti in continuare cu mare atentie, si cu cat mai putini nervi, ca nu merita sa va consumati pentru toti taranii din trafic. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(andu911 @ 23 Apr 2009, 23:42) Toata lumea are o urgenta in tara asta. Si daca ai avea o camera ascunsa sa ii urmaresti pe toti care "se grabesc", te-ai cracana de ras. Unu se grabeste sa-si ia shaorma ca n-a mai mancat de 1 ora, unu se grabeste sa ajunga in Mall... de cateva ori m-am regasit in aceasta situatie de kkt. adica m-am trezit ca ma grabeam ca fata mare la maritat, catre...nimic. adica, odata ma duceam la carefour, odata catre un tovaras ptr o noapte de beuta, odata in vizita la unchi-miu. mi-am dat seama si-am lasat-o mai moale. si ma-ntrebam de unde atata graba si-atatia nervi. cred ca frustrarile fiecaruia, nervii, tot stresul acumulat de-a lungul unei zile, ies la iveala cand ne urcam la volan. si acolo din orice rahat, explodam. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 23 Apr 2009, 22:13) Da, si pe mine m-a claxonat si m-a flash-uit unul singur in Ungaria pe toata distanta de la granita dintre Germaniasi Austria pana in Romania cand abia ma taram pe banda 1 cu 60-70 la deal si 80-90 la vale din cauza unui fir rupt de la senzorul de presiune de supraalimentare. Era un tir cu numere de Romania. Nu stiu daca ai observat dar romanasii pe afara nu-si permit sa faca glume d`astea decat tot cu romanasi de-ai nostrii. In Austria si Ungaria o sa vezi cum asteapta baietii si 5 minute sa se depaseasca 2 tiruri intre ele care merg cu 85-90km/h pe autostrada ![]() ![]() La noi e o lupta continua ptr. supravietuire pe strazi.... ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
@semit "pai fmm de tarfa.. mai faci si gat dupa ce ca esti o ordinara.. "
De ce Semit o consideri "tarfa" si "ordinara"?? Cum ai ajuns la concluzia asta? Doar pt ca nu s-a dat la o parte din calea ta, sau ca a avut "tupeul" sa opreasca langa tine? Asta apropo de post-ul meu de cateva pagini mai inapoi cand intrebam retoric de ce barbatii cand au ceva de reclamat unei femei o fac "tarfa". De ce nu ai facut-o "inceata", sau "adormita"? Ce te-a determinat sa o faci "tarfa"? Sunt tare curioasa sa aflu si eu o explicatie... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si eu!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(lexa1312 @ 24 Apr 2009, 10:39) Nu ai inteles tu...Este tarfa si ordinara in trafic...nu in viata de zi cu zi...eu asa am inteles.. ![]() Oricum...bi xenon...si un claxon din ala meserias cu aer comprimat...si sa terminat totul.. This post has been edited by MHY: 24 Apr 2009, 09:50 |
--------------------
------
------
------
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() astept totusi o explicatie PLAUZIBILA. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si eu inca astept!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
si asta i stire veche
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Luate din DEX:
TẤRFĂ, târfe, s.f. Femeie de moravuri ușoare; prostituată. – Et. nec. TÂRFĂ s. v. buleandră, cârpă, fleandură, otreapă, petică, stomac, zdreanță. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai da...
TÂRFÃ s. v. buleandrã, cârpã, fleandurã, otreapã, peticã, stomac, zdreantã... Cred ca la asta s-a referit MHY ! ![]() Gotty, fata de Realitatea TV, Antena3 cand nu-l ridica pe Voiculescu-n slavi ca mai tot trustul, de regula prezinta altfel stirile si nu le repeta la nesfarsit o zi intreaga precum ceilalti... Aveam pretentii, ce dreaq... dar nah, asta e... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
lexa1312 |
![]()
|
hai sa fim seriosi...astea sunt explicatii nascocite.......sa nu imi spuneti ca voi cand faceti o femeie tarfa ...va ganditi fix la "buleandra...carpa...stomac...etc"
de ce nu ii ziceti si unui barbat "tarfa"? ca si el poate fi o carpa, buleandra, etc. Nu ma convingeti cu definitiile din Dex. ![]() Toata lumea cand foloseste cuvantul "tarfa" are in cap un singur lucru...hai sa fim seriosi...si as vrea sa stiu de ce il folositi la adresa femeilor de cate ori va supara? Si 2. de ce faceti cu atata usurinta "tarfe"....alte femei..dar cand vine vorba de femeile voastre ....nu suportati acest lucru? E ceva de genul "ce tie nu iti place altuia nu ii face" Oricum...nu vreau sa starnesc un subiect de dezbatere pe topic-ul asta.........aveam doar (si am in continuare) aceasta nelamurire...de ce este femeia mereu facuta "tarfa"... chiar si atunci cand merge cu 60 sau cand alimenteaza cu benzina (cum am patit eu). |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Flamingo |
![]()
|
@Lexa
Probabil din cauza unora care v-au facut de ras inainte... si aici ma refer la bancul ala cu benzinaria, mosuletul cu trabantul si doamna cu Q7-ele... ![]() Sau probabil pentru ca barbatii sunt usor frustrati ca femeile "urca" mult mai repede in anumite functii... si nu pe baza de neuroni ci de decolteuri. Ma opresc aici... Sa mai raspunda si altii ca apoi ma injura lumea ca sunt prea rau... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Faptul ca mediatizati mai mult femeile decat barbatii asta nu inseamna ca este o regula. Am si eu niste specimene(barbati) care pana nu pupa un pic sefii in fund nu se simt bine...deci nu este o chestie determinata de sexul omului. Ca sa nu mai zic ca la fel de multi exista si barbatii care nu au mai mult de un neuron....si totusi sunt pusi in functii de conducere. Deci nici asta nu e o explicatie PLAUZIBILA ![]() si stai calm ca nu esti considerat rau, ci doar o persoana care isi exprima parerile. Prefer un om care spune ce crede decat unul care tace si se hlizeste in fata monitorului. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Flamingo |
![]()
|
@Lexa...
La capitolul urcat in functie pe altceva decat munca... chiar stiu ce vorbesc... Am avut 3 experiente apoape identice in trecut. Toate bune si frumoase pana a aparut o ea care ulterior a dat peste cap totul, a facut sa plece vechiul colectiv care chiar facea treaba si treptat-treptat si-a adus oamenii ei de pe unde a lucrat... Si toate astea in timp ce logic era combinata cu patronul. Sa nu-ti mai zic de alt caz in care sotul ei lucra la aceeasi firma dar accepta relatia nevestei cu patronul (ma rog, stia dar se facea ca ploua, dar la o bere varsa tot), pentru ca datorita ei la acea vreme isi ridicau casa in nush ce comuna... Deci lui ii convenea. Oricum nu prea aveau relatii de ordin sexual nici inainte asa ca... Cine vrea numele firmei, sa ma contacteze pe PM. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Vai va... 12 useri pe topicul asta... Eu ce sa mai zic? Sanatate!!!
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
@MHY...
Cand eram in liceu si vindeam casete la taraba in P-ta Roseti, am ajuns in mai putin de 2 saptapamni sef peste toate tarabele din opras ale patronului, mai exact treceam o data pe zi sa preiau comanda (ce casete mai trebuiau, etc) si sa adun banii din incasarile de cu o zi inainte si pana la ora la care ajungeam in punctul X. El avea vreo 30, eu vreo 17 si sotia lui vreo 21... Ulterior am fost dat afara... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
Asa..si ce vrei sa spui cu asta...? Era vorba de ''urcat in functie'' ...tu ai fost dat afara...
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
A aflat barbat-su de noi.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
lexa1312 |
![]()
|
@MHY nu ma pripesc deloc.
Sunt cazuri izolate in care barbatii/femeile urca in functie prin alte mijloace decat cele legate de inteligenta si pachet de cunostiinte. Ce te face sa crezi ca nr femeilor care "practica sporturi" de genul asta este mai mare decat cel al barbatilor? Doar pt ca asa auzi tu de la unul si de la altul? Sau doar pt ca tu nu ai auzit de barbati care fac asta? Ehh....uite..te anunt eu ca sunt destui barbati care fac chestia asta. Doar ca nu se mediatizeaza atat sau nu se acorda atata importanta. Daca o femeie urca in rang in felul asta este o "c***a....dar daca un barbat face asta...."e baiat destept/inteligent" ![]() @ Flamingo....imi place de tine ca desi esti indignat ca femeile urca prin alte mijloace....totusi recunosti ca si tu ai procedat la un momentdat la fel.Si acum (fara suparare) cum era cu neuronul ala de care vorbeai mai devreme? ![]() Nu te supara pe mine ca nu ti-o zic cu rautate.....dar imi dau seama ca astea sunt prejudecati bazate pe "auzite" sau intamplari ale altora...dar cand vine vorba de sine...acestea dispar ![]() Oricum...nu mai continuam pe topicul acesta deoarece riscam sa ne certe nenea moderatorul ca nu suntem on topic. Iarta-neeeee ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(lexa1312 @ 24 Apr 2009, 15:06) @ Flamingo....imi place de tine ca desi esti indignat ca femeile urca prin alte mijloace....totusi recunosti ca si tu ai procedat la un momentdat la fel. Pai ce, nu stiai ? Noi avem voie. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Mi-a taiat unul calea cu o dubita de la DHL, a trebuit sa pun o frana destul de puternica.. Ei, nu asta mi se pare "faza de toata jena", ci urmatoarea: ramas in spatele lui (dupa claxonul lung de rigoare), observ ca avea scris pe masina "Iti place cum conduc? Suna la ....." ". In mintea mea: pfoai, te-am ars fraiere.. te dau in gat la serviciu ca nu semnalizezi si pui in pericol participantii la trafic!
![]() Si ghici ce?? Numarul de telefon era "stirb" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 17:09 |