Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
http://www.libertatea.ro/index.php?section...er=1&sid=200504
Asta da faza de toata jena. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Nu e nici prima, nici ultima... Denota - inca o data - cat de mult contam noi, electoratul, pentru cei alesi... Isi mai aduc aminte de noi in preajma alegerilor. In rest, dupa parerea ''alesilor'' suntem aia multi si prosti...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Faza cu smotrul pe ultima suta de metri nu e inventie romaneasca, ci ruseasca - vezi potemkiniada... Nu e de mirare, insa, ca a prins foaaaarte bine si la noi...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
-Mandra tara,tanar colt de rai,
-Noi veghem sa ai numai flori pe plai.... Mai fratilor ma ia cu lesin la lingurica citind cele spuse de voi si vazand cum "destoinicii" nostri conducatori ne calca efectiv pe cap!Aveti dreptate,ne meritam soarta,in puii mei! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
"Desemnam cea mai ciudata biserica din lume, biserica Academiei Fortelor Aeriene ale Statelor Unite. Ea are forma unui avion de vanzatoare…de fapt forma a 17 avioane de lupta."
http://www.ibcfocus.blogspot.com/ asta e sursa ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum e sa ai o agentie imobiliara cu staif, sa ai 2 (DOUA) Maybach-uri, 1 Rolls Royce Drophead, 1 Mercedes S-Class (si cine stie cate alte masini de lux, dar acum ma refer numai la cele de mai sus), toate inmatriculate cu B xx LOC si sa le tii parcate pe strada, prin mijlocul intersectiei (e vorba de P-ta Dorobanti), pe trotuar, bineinteles neregulamentar.... Adica sa nu ai si tu un sediu care sa aiba macar o curte, daca nu o parcare subterana. De toata jena.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Rumenia
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(LNG @ 20 Mar 2008, 14:01) Eu am facut vreo 10 comenzi la eMag si mereu produsele au fost livrate in ziua urmatoare fix in intervalul stabilit. Dai un ban dar stai in fata. Asta era si ideea postului meu. Diferenta dintre un magazin serios si unul neserios. QUOTE(OVIDIUS @ 20 Mar 2008, 14:05) Basel detine emagu'? Waw...Mi-am luat o gramada de chestii de pe-acolo...Daca stiam eu cui fac vanzare...Astia sunt peste tot, nene... ![]() QUOTE(mmgmarius @ 20 Mar 2008, 14:59) Incredibil ! ![]() QUOTE(cristib @ 21 Mar 2008, 09:04) heirupismul asta pe ultima suta de metri e ceva pur romanesc. si asta e jenant, rusinos. e lipsa de respect fata de oamenii de rand. Eu nu inteleg totusi pe cine vor ei sa pacaleasca ? De parca nu se stie ce fel de tara e asta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cu ocazia summitului cica ajunge bush prin constanta. si s-au apucat baietii iar de heirupisme. asfaltari la greu, monteaza camere video, dau cu matura, spala geamuri...etc.
cea mai tare faza am auzit-o la radio (nu stiu daca e reala sau a fost doar un mijto), cum ca in galati parca, se reia livrarea apei calde catre populatie, in perioada summitului. ca cica s-ar putea sa ajunga bush p-acolo si tre' sa dea dea bine la imagine. dar repet, nu stiu daca faza e reala sau nu. io vreau sa-l rog pe bush sa vina si pe la targoviste. ptr ca numai asa s-ar face curat si in orasu' asta. s-ar astupa gropile...etc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De fapt Putin, ar trebui sa ajunga pe litoralul romanesc, mai exact la Neptun..
This post has been edited by Mutzunache: 24 Mar 2008, 09:13 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bush, putin....nu conteaza. jmotru' e acelasi.
numa sa vina si la mine-n sat unu din ei. chiar si frantuzu ala sarcozi e bun. cateva gropi tot ar astupa si prezenta lui. nu ca bush sau putin, da' decat nimc e bun si ala. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
pe cea mai periculoasa portiune de drum din tara ...constanta - kogalniceanu (aeroport)unde e ziua si accidentul au fost montate camere
![]() ![]() in alta ordine de ideei zilele 2-3 sunt zile moarte, nimeni din ovidiu, zona adiacenta (traseul care mare trece prin ovidiu)nu are voie sa iasa din casa adica un mic arest la domiciliu? ![]() mama ma-sii de sammit suntem considerati potentiali teroristi?daca da ,de ce nu se urca demnitarii in elicopter e mult mai ieftin si mai sigur ![]() ![]() ![]() cred ca tr sa scriu la coltul suparatilor ,dar e jenant ce se intampla PS dar traim in romania,si tare vreau sa stiu unde mai avem capitala tot la budapesta? This post has been edited by veronik: 24 Mar 2008, 10:07 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
amenda pentru spam a celor de la U&A...inainte de a ma critica, cititi toata povestea si ascultati ambele pareri!in orice caz, ideea filtrului si a deja celebrului please unsubscribe ar trebui sa desfiinteze ideea de spam de la bun inceput!ce e spamul?cum il definim?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat unsubscribe la Hollywood multiplex de 10 ori pana acuma... tot degeaba
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Eu ma dat de cateva zeci de ori la Librariile Humanitas. Astia se tin scai.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pai... Cu cat le dati mai des unsubscribe, cu atat le confirmati mai mult ca adresa de e-mail e activa...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(veronik @ 24 Mar 2008, 10:04) pe cea mai periculoasa portiune de drum din tara ...constanta - kogalniceanu (aeroport)unde e ziua si accidentul au fost montate camere ![]() ![]() in alta ordine de ideei zilele 2-3 sunt zile moarte, nimeni din ovidiu, zona adiacenta (traseul care mare trece prin ovidiu)nu are voie sa iasa din casa adica un mic arest la domiciliu? ![]() mama ma-sii de sammit suntem considerati potentiali teroristi?daca da ,de ce nu se urca demnitarii in elicopter e mult mai ieftin si mai sigur ![]() ![]() ![]() cred ca tr sa scriu la coltul suparatilor ,dar e jenant ce se intampla PS dar traim in romania,si tare vreau sa stiu unde mai avem capitala tot la budapesta? Doar pentru summit plus antene de bruiaj, sa nu va asteptati la semnal de mobil, la trecerea coloanelor oficiale. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Inca o faza de toata jena:
De 2 luni am facut cerere la ADP Sector 5 sa taie un pom ce sta sa cada pe strada, peste masini, oameni si orice altceva ar mai putea sa treaca pe acolo. Nu am primit raspuns nici in ziua de azi. Termenul legal in care ei sunt obligati sa raspunda este de 30 zile. Cred ca a trecut nu? Am sunat sa ma interesez si ei dau vina pe posta, posta romana se misca asa de grei incat nu i capabila sa trimita un plic de la ei la nu stiu ce alta institutie care tre sa vina sa faca constatarea. Deci postei romane ii ia mai mult de 2 luni sa duca un plic din Bucuresti in Bucuresti. Am impresia ca cineva ia banii de pomana... |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Crede-ma, ca orice semnal radio va fi bruiat..de la gsm la radio releu...stiu putin mai multe ca tine, fara suparare
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(mmgmarius @ 24 Mar 2008, 13:58) Inca o faza de toata jena: De 2 luni am facut cerere la ADP Sector 5 sa taie un pom ce sta sa cada pe strada, raspunda este de 30 zile. Cred ca a trecut nu? Adp Sect 5 este de o incompetenta extraordinara exact ca primarul ''care este'' Defapt Sect 5 este cel mai prastie sector din Bucuresti... cu cele mai multe strazi bombardate,mai nou bombardate dar cu garduri si borduri noi..de astfaltat nu se astfalteaza nimic..pur si simplu este o bataie de joc...Felicitari celor care l-au votat pe Vanghelie... ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Buzoieni s-a asfaltat asta vara
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Prin spatele blocurilor de pe Margeanului au stricat locuri de parcare (din cele ad-hoc, ca nu e amenajat nimic), au montat borduri inalte si au umplut cu asfalt. Nu mai pot fi folosite nici de masini (deh, majoritatea amarastenilor n-au SUV-uri), dar nici pamant, iarba sau pomi. Asfalt. Iar stradutele sunt numai cratere. Oameni de kkt.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Un om de RAHAT a facut sectorul 5 de rahat si acum vrea sa vina la primarie.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
O boare de vant a ridicat-o gingas de la sol. Prinsa in jocul vantului nu incerca sa ii opuna rezistenta. Dansul haotic si plin de viata o ridica deasupra capotei. Aluneca un pic pe far pentru ca mai apoi sa se lipeasca ca o amanta pasionata de antena radio. Ii dadu rotocol si o parasi ca o sotie infidela, fara pareri de rau, fara remuscari. Vantul o purta la masina alaturata si isi relua dansul nuptial cu antena unui Golf.
Am putut asista la acest minunat spectacol gratie unui marlan ce si-a aruncat punga de plastic pe strada. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:01 |