Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Apr 2009, 21:43) Nu frate, am vrut doar sa aflu parerea lui Buzasparata, ca tot spunea ieri ca si-a cam facut o impresie despre conducatorii auto in functie de masina pe care o conduc. Si da, am observat si eu ca ocupa locuri fruntase... dar promit c-o sa-i mai las si pe altii. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
flamingo daca esti sofer de "nemtoaica " nu trebe sa te superi dar cam asta e realitatea.tot asa pot lauda forumul celor de la volkswagen pentru ce au acolo postat manuale cu partea electrica, chesttii despre mecanica masinii si multe altele ceea ce pe aici nu vezi.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
la noi nu e nevoie de manualele alea ca nu se strica asa des ... iar cand totusi se defecteaza ceva, mergem la service
![]() lui flamingo nu-i plac nemtoaicele sub el ci ii surad asiaticele, nu? ![]() apropo, in ultima vreme vad numai femei la volanul beemve-urilor ... nu se mai fac si pt. barbati? This post has been edited by crisolro: 2 Apr 2009, 11:00 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
la mine-n cartier e un magazin. si patroana e una la fro 50 de ani. genul de parvenita care se crede buricu pamantului cand da de bani. de frun an si ceva ii merg treburile bine de tot. asadar a trecut de la dacie break la noua laguna(neagra full option). de cand si-a luat laguna (cam de fro 3 luni), magraoanca se crede si tare sexy. umbla numai la toale mulate, fara sutien (are neste scursuri de tate cu sfarcurile cat capu meu), fuste deasupra genunchiului (picioarele is ceva intre cele de hipopotam si alea de helefant). per ansamblu e grasa (aprox 90 de kile la 1,70m). si blonda. si foarte toapa. extrem de toapa. toata ziua sta si face militarie cu salariatii. apoi se urca-n laguna, da doo ture de bloc, apare iar. ii mai cearta p-aia, iar pleaca. si tot asa.
faza e ca intrarea spre magazin se face p-o strada cu sens unic. straduta foarte aglomerata pe care nu-i loc de doo masini. magazinu' magraoancei e in capu' stradutei pa unde e interzis sa intri. da' magraoancei ii e lene sa ocoleasca taman pan capu' alalalt, asa ca intra pe interzis. si azi dimineata dau io sa ies din parcare, ma asigur in dreapta, ma asigur in stanga (desi din stanga e interzis sa intre careva), ma mai uit o data in dreapta si ies. si hop laguna bestiei pa interzis. io pun frana la 10 cm de magraoanca. asta beleste cepele, pune si ea frana. si stateam si ne uitam unu la altu, neavand loc sa trecem amandoi. io-i fac semn sa se deie la o parte, c-a intrat ca curu pe interzis. asta deschide geamu si-ncepe sa ma balacareasca: "bah boule era sa intri in mine, dobitocu' dracu ca nu te uiti pa unde mergi". io siderat ii zic ca e pa interzis. asta nimic:"si ce ma, o fi strada ma.tii si nu stiu io". era lume pa strada (inclusiv vecini) asa ca n-am avut chef sa ma fac de rahat injurand-o p-aia. i-am zis sa dea inapoi si m-am urcat in masina. l-am sunat pa var-miu si-am inceput sa povestim de una-alta, in timp ce bestia facea spume p-afara. intre timp au mai sosit cateva masini in spatele meu, care n-aveau pa un' sa treaca si-au luat-o p-aia la p..a. in final a dat animalita inapoi. cu greu, ca era strada ingusta si soferita proasta. si-n timp ce treceam pa langa ea, ea aruncandu-mi o privire plina de ura din spatele geamului, io am deschis propriul geam si i-am alpicat o megaflegma. noroc c-avea geamu inchis c-altfel o inecam cu cat am expectorat. oricum i s-a insirat scuipalaul pa tot geamul si sper sa faca hepatita de scarba. This post has been edited by cristib: 2 Apr 2009, 11:45 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce ai rezolvat daca i-ai aplicat un scuipat in geam? nimic..sau psihicul tau a fost in extaz..? Am dat si eu de o vaca(o blonda cu față de tebecista pe la 40 ani) ..in rond la Victoriei ..avea un Pajero...nu tinea banda..a taiat 2 benzi si daca nu franam in asa hal incat sa-mi zboare totul de pe bancheta din spate intra in mine...si cred ca ma facea praf....in timpul asta eu am si claxonat...binenteles ca vita a deschis geamul si ma intrebat de ce claxonez...am intrebat si eu de ce nu tine banda si trece de pe banda 1 pe banda 3 fara sa semnalizeze si fara se se asigure....raspunsul a fost '''daca nu mai era banda'''
![]() ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 2 Apr 2009, 11:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
CGB |
![]()
|
n-am rezolvat nimic. daca nu-mi zicea de mama o lasam in pace.
plus ca cateodata te mai apuca pandaliile cand dai de asemenea vietati. This post has been edited by cristib: 2 Apr 2009, 12:40 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ma cristib eu ti-am zis sa te duci la vot...in puii mei
![]() |
--------------------
**
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
cristib, sa-ti fie rusine pentru atitudinea imatura pe care ai avut-o, ce sa mai zic.
Dac-ai sti de cate ori m-am abtinut sa intind flegme pe parbrizele nesimtitilor! De ce m-am abtinut? Fiindca nu stiu sa flegmez ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Eu cedam de la prima injuratura si.............. ii aprindeam proiectoarele...
![]() ![]() cristib, e mai bine ca ai dat cu verde pe geam... daca aveai proiectoarele aprinse era mai nasol!!! Sareau sacalii si mai rau ![]() ![]() Mai punem si partea cu mame si sfinti la mijloc.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by RaduNG: 2 Apr 2009, 12:32 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
Domnu din provincie, la arat tractoarele au voie cu proiectoarele aprinse. dc. nu mergi acolo sa dai o mana de ajutor? ca e criza mare in agricultura...
![]() |
--------------------
**
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cristib s-a racorit si nu si-a mai descarcat apoi nervii pe altcineva aiurea ... trebuia sa se abtina, sa ajunga acasa nervos si sa-si bata familia din te miri ce?
bine, nici flegmoiul nu cred ca o va convinge pe aia sa nu mai intre pe contrasens ... da' sunt momente cand chiar vezi negru in fata ochilor (ma pun in situatia in care, desi ma grabesc sa-mi iau copilul de la gradinita, merg corect si vine un astfel de specimen pe contrasens etc. ... in momentul ala imi vine clar sa-l premiez pe cristib cu "jet" cu tot) |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
@ cristib : pe unde poate fi gasita pachiderma asta, ca am de schimbat o bara de fata la R 21 si imi trebuie un specimen din asta, cu asigurare buna sau viabil financiar...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://www.realitatea.net/o-soferita-din-b...deo_487611.html
pirandesa la volan ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(crisolro @ 2 Apr 2009, 13:05) chiar deloc. p-acolo intra in mod constant. nu e la prima abatere. io am vedere din balcon, fix pa straduta aia. si-m mai vazut-o cum intra cu tupeu pe interzis. daca-i vine careva din fata claxoneaza si da flashuri, ca s-o lase pa ea sa intre. nesimtita. ca sa intre legal pa straduta, ar trebui sa faca un ocol de fro 300 m. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(crisolro @ 2 Apr 2009, 22:05) nici flegmoiul nu cred ca o va convinge pe aia sa nu mai intre pe contrasens ... Daca ia constant mai multe, vreo 2 pe saptamana, dupa vreo luna maxim cred ca i se taie cucoanei de figuri din astea ![]() L.E. A nu se intelege ca incurajez, dar nici nu condamn actiunea "flegma" This post has been edited by adip: 2 Apr 2009, 13:39 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
crisolro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu il inchid aici desi am primit mult prea multe rapoarte care sa-mi sustina actiunea. Dar facem asa: inca 3 rapoarte pentru limbaj deplasat si alte alea si se sterge cu totul
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
luck33ro |
![]()
|
Mai copii se pare ca formatorii de opinie din familia Becali si-au facut datoria... bravos natiune de viteji - daca era un recuperator cu ceafa groasa ii zicea si saru`mana sefu dupa ce ii facea repede loc
![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
stiu ca viteza camionului e de 4-5 km/h, dar totusi.. http://www.realitatea.net/un-copil-de-4-an...lui_487661.html
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Fratzica |
![]()
|
http://www.realitatea.net/video_720446_ele...ean_488246.html
eu am rezistat 6 secunde. Voi cat timp rezistati sa o vedeti pe Eba pe sticla? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
23 de secunde
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
- BC
|
|
luck33ro |
![]()
|
1 minut...da nu pot sa ma concentrez la ce spune
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
mi se pare mortala moaca pe care o face la secunda 11
![]() Cum ai rezistat 1 minut? Ai baut ceva? ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
DrK |
![]()
|
exagerati...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Fratzica |
![]()
|
eu te asigur ca din punctul meu de vedere nu exagerez.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vorbeste ca robocap...zici ca e inregistrata
![]() |
--------------------
**
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
robocap ar cunoaste gramatica si nu ar gresi. eu am auzit 2 greseli in filmulet, dar l-am ascultat in background (nu prea atent).
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:56 |