Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 23 Mar 2009, 21:57) Ai vazut Slumdog Millionaire Adip? Eu n-am vazut nici Australia, darmite Slumdog Milionaire ![]() ![]() QUOTE(Flamingo @ 23 Mar 2009, 22:01) Am colaborat in cateva randuri cu nise indieni, oameni de afaceri in Ro. Miroseau urat si aveau parul nespalat justificand ca la ei nu este o crima sa ai paduchi... Acuma ce sa zic, depinde si de om. Nespalati am intalnit toti, peste tot. La fel cum am intalnit indieni si bengalezi foarte curati, va vine a drede? Daca ar fi sa judecam dupa cliseele binecunoscute ar insemna ca noi, romanii, suntem hoti de buzunare, violatori pe banda rulanta, vanzatori de copii si in timpul liber mai manarim cate-un card de occidental.![]() QUOTE(A l e x @ 23 Mar 2009, 22:04) nu ma ajuti tu cu ceva linkuri? Cauta si tu, chiar n-am chef. Din ce imi aduc aminte am scris si pe un subiect cu tiganii mai demult, pe daciaclub am scris pe unul cu ungurii, vezi si tu. Nu am chef sa-mi pierd vremea cu asta fiindca tie ti se pare una sau alta ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eram sigur... Vechile scuze... N-am chef... Mi-e lene.. N-am nimic de demonstrat.
Q.E.D. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu le-am vazut pe amandoua, si Australia, si Slumdog Milionaire intr-o singura noapte. Merita vazute sa stii.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Centrul Municipiului Moreni.......anul 2009
Attached thumbnail(s) 220320091287.jpg ( Size: 398.24k ) Number of downloads: 695 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Fratzica |
![]()
|
http://www.realitatea.net/un-sofer-in-star...jiu_481912.html
nu exista cuvinte care sa exprime ce i-as face desteptului de la volan.. przamfiri avem si in bucuresti fauna deci.. nimic nou ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Colegul lui (pentru ca erau 2) era si mai beat. Il ridicau politistii de pe jos. Soferul s-a ales doar cu permisul retinut 3 luni iar colegul cu o amenda de 1000 ron pentru tulburarea linistii publice. Legea e prea blanda in cazurile astea...
|
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Fratzica |
![]()
|
traim in tara nimanui. E ca si cum ai urla in perna, nu te aude nimeni...
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Ce se mai aude de cazul jurnalistilor rapiti in Irak?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, cica am niste rude mai indepartate in Moreni, vecine cu magarul din poza de mai sus... Asta se aude cu jurnalistii aia...
![]() Cica peste vreo 50 de ani o sa aflam ce s-a intamplat... De fapt mai sunt vreo 47... Deci mai ai putintica rabdare. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by aleksanders: 25 Mar 2009, 10:02 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg...unde e placerea sa pui sigla nike pe mijlocul lunetei.....???
aseara un logan cu numere de db avea sigla asortata cu culoarea masinii adeca rosie...... asa ca fapt divers ca tot vorbim de magrul de moreni.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
http://www.realitatea.net/video_709306_un-...nie_481921.html
Nu e faza de toata jena, omul e prea smecher ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
fiecare incearca sa isi personalizeze masina - dar intrucat gustul este mai mult decat indoieclnic ajung toti la un kitsch comun - daca dupa revolutie aparuse vulturul pe capota, apoi sigla nike si mai nou gurile de aer pe capota si nu numai insotite de stropitoare cu leduri mai mult sau mai putin albastre, acuma este timpul numerelor de "jmecheri"... RRomania este magnifica prin diversitate...
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uitam de cele 2 dungi mai mult sau mai putin paralele
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() băi frate...mă uitam pe link-ul pus de A l e x.....suntem o țara de nesănătosi...ori legea este prea bună...ori suntem un popor bonlav... On : Fază de toată jena....la trafic greu 2 soferițe nu s-au înteles...asa că au coborât si au inceput o mică bătaie...un taximetrist a coborât si el ca să linistească fetele.. citez... ''făhhh nef........or....... ori intrați în mașini ori va bat pe amândoua de vă c.....ți pe voi....''' multă lume bonlavă.... ![]() This post has been edited by MHY: 25 Mar 2009, 11:42 |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
Asa le calma ala cu apelandu-le cu "nef" ?
![]() De fapt de ce dreaq ma mir... ? ![]() Imi aduce aminte de cei doi muncitori intelectuali... ![]() http://www.220.ro/YU1z5WpezX/O-Discutie-In...uala-Pe-Santier |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
przamfiri tare faza, am zeci de poze cum ai postat tu. Eu sunt tot din Moreni, un oras mic, langa Targoviste ( asta ptr aleksanders ) care vorbeste fara sa cunoasca, nu se aseamana d-le cu o comuna, acest oras are o istorie bogata, nu vorbii fara sa cunosti. Intradevar nu isi merita numele de Municipiu, dar in nici un caz de Comuna.
Da-mi un singur motiv: de ce Bucurestiul ar trebui sa fie capitala? Ca e mare ? Am vazut zeci de animale prin Bucuresti, pacat ca nu am poze si cu siguranta nu le-am vazut la zoo. This post has been edited by black_alienware: 26 Mar 2009, 18:21 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Oricand as da Bucurestiul pe un orasel mic, linistit si plin de catari... doar veniturile sa le am asigurate. Bucurestiul e o mizerie mare (la propriu si la figurat) si cam atat
![]() Inainte vreme orasul asta se chema Micul Paris (si nu degeaba) dar postcomunismul si mai ales capitalismul salbatic l-a terminat ![]() |
--------------------
**
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Corect. Si daca ai rabdare, pe mici stradute se mai regaseste farmecul de alta data. Dar cum se termina straduta dai cu ochii de un monstru arhitectonic. Gen Casa Poporului sau Casa Presei...
This post has been edited by OVIDIUS: 26 Mar 2009, 20:03 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Luck tata, de unde ai pozele alea ? Intreb pentru ca pot baga mana in foc ca in poza nr. 3 e mamaie cu tata (cel mare) si cu frate-sau.
![]() ![]() Si tot on topic... QUOTE(luck33ro @ 26 Mar 2009, 19:49) Inainte vreme orasul asta se chema Micul Paris (si nu degeaba) dar postcomunismul si mai ales capitalismul salbatic l-a terminat ![]() ...si printre altele ne-au luat in '48 conacul din Ciurel - Crangasi, ulterior demolat in anii '80 unde acum e Lacul Morii. ![]() Pfoaii... Propun pentru nostalgici sa se infiinteze un topic de genul "Bucurestiul de altadata"... Ce ziceti ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Mar 2009, 21:34) Luck tata, de unde ai pozele alea ? Intreb pentru ca pot baga mana in foc ca in poza nr. 3 e mamaie cu tata (cel mare) si cu frate-sau. ![]() ![]() Ce mica e lumea! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Flamingo |
![]()
|
Vereeee, tu esti ?
![]() ![]() Lasand gluma la o parte, cred ca era la moda la acea vreme ca fotograful sa "mimeze" instantanee, cand de fapt pozele erau comandate. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Mar 2009, 21:34) Pfoaii... Propun pentru nostalgici sa se infiinteze un topic de genul "Bucurestiul de altadata"... Ce ziceti ? ![]() Mai bine Romania de alta data si romanii de altadata, de ce sa ne limitam la Bucuresti? Cred ca ar iesi un topic foarte foarte frumos.. This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2009, 23:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Din ce am inteles pozele sunt din 1940 facute de un soldat neamt care se deplasa cu "serviciul" in Grecia. A facut multe si in Bulgaria. Oricum asa calitate la o poza color in 1940 nu credeam ca se poate Ati deschis topicul sau pun tot aici? sa vedem cine recunoste zona unde sunt facute poznele:P This post has been edited by luck33ro: 27 Mar 2009, 01:10 |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
prima la bnr lipscani, a doua pe mosilor si a treia pe magheru?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
eu am vazut in piata victoriei mai de mult acum cativa ani buni, pe unii cu o caruta cum faceau rondul
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 26 Mar 2009, 23:46) Mai bine Romania de alta data si romanii de altadata, de ce sa ne limitam la Bucuresti? Cred ca ar iesi un topic foarte foarte frumos.. Corect, c-asa e frumos, scuze. ![]() QUOTE(Fratzica @ 27 Mar 2009, 01:11) Prima, da, e facuta pe Lipscani, a doua parca tot pe Lipscani dar din alt unghi, probabil e mai aproape de Sf. Gheorghe, a treia pare a fi facuta de pe Arcul de Triumf iar ce se vede e Kiseleful... si a patra cred ca e pe Calea Victoriei... Parerea mea. ![]() Cat despre primele poze, daca spui ca-s facute in 1940, atunci nu au legatura cu ai mei, tata fiind nascut in '48... Iar despre poze, ca sunt colorate... nu stiu daca la acea vreme exista asa ceva... Probabil au fost colorate ulterior... Sau cum ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 27 Mar 2009, 07:07 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Fratzica |
![]()
|
http://www.urbaniulian.ro/2008/07/24/airba...az-de-accident/
cat tam-tam face "marele" avocat pentru un impact minor in care nu s-au deschis airbagurile. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:50 |