Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
postasem inainte sa discutam pe pm - pentru mine discutia initiala care a generat aceste tam tam o consider inchisa si cred ca am lamurit problemele cu flamingo
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Audi A6 are viteza maxima 250 km/h, limitata electronic. Se poate scoate limitarea asta usor?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cooorect, s-au lamurit problemele si s-a dovedit ca altele au fost cauzele... care cauze nu se pot spune in public din cauza de avertisment sau ban.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
@padre - relativ usor - se scot anumite sigurante - este o metoda des practicata de tiristi care asa anuleaza limitarea de viteza si inregistrarea pe tahometru
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 9 Mar 2009, 15:17) o faza de toata jena este aceea a colegului nostru flamingo- care imi trimite un mesaj pe privat, in care imi reaminteste numarul meu de masina si ca ma are in vedere cu urmatoarele mele posturi si asta pt ca a deschis un topic "fraze de toata jena" pe care eu unul l-am considerat poluare a forumului... - Eu tin minte cand te-ai "suparat" pe mine ca am ras de pozele tale de la Tuning Days si mi-ai scris pe privat ca speri sa "ne intalnim"... Amuzant acum ca spui de altii ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 9 Mar 2009, 14:51) alexanders,imi pare rau sa ti spun ,dar mi se pare o faza de toata jena ca mai stai sa asculti ce spune flamingo..... QUOTE(razZzor @ 9 Mar 2009, 14:55) QUOTE(razZzor @ 9 Mar 2009, 14:58) QUOTE(razZzor @ 9 Mar 2009, 15:04) Nu a pus discutia aici, asa ca nu se pune problema de expunere a discutiilor private intre ei. S-a saturat omul sa primeasca mesaje penibile de amenintare si a zis sa faca acest lucru cunoscut la "faze de toata jena"... Oricum jenant din partea lui Flamingo ca se chinuie sa scrie si el frumos aici si pe privat isi da arama pe fata. QUOTE(gotty @ 9 Mar 2009, 15:13) Ce repede ati sarit cand ati auzit numele meu, mai ceva ca cainii lui Pavlov... Cel mai mult mi-a placut replica asta... QUOTE(razZzor @ 9 Mar 2009, 15:04) Nu a pus discutia aici, asa ca nu se pune problema de expunere a discutiilor private intre ei. S-a saturat omul sa primeasca mesaje penibile de amenintare si a zis sa faca acest lucru cunoscut la "faze de toata jena"... Oricum jenant din partea lui Flamingo ca se chinuie sa scrie si el frumos aici si pe privat isi da arama pe fata. In fine... Si eu va doresc o zi la fel de buna. Se pare ca sunt mai multi car enu pot dormi noapte de grija mea. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aleksanders |
![]()
|
alex - inca sper sa ne intalnim la o bere - ai ratat intalnirea de la varatec
![]() - eu i-am recunoscut lui flamingo ca am fost rautacios cu topicul lui- cred ca ai putea recunoaste ca si tu ai fost putin rautacios cu pozele mele ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Speram sa ma ameninti si pe mine pe privat ca sa am o zi si mai buna. Oricum m-am amuzat copios cand am auzit ce-ti poate pielea.
|
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
paintball anyone?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(razZzor @ 9 Mar 2009, 16:21) Speram sa ma ameninti si pe mine pe privat ca sa am o zi si mai buna. Oricum m-am amuzat copios cand am auzit ce-ti poate pielea. Si totusi... ce-ai auzit si ce-ai inteles pana la urma ? ![]() Si de ce te-ai amuzat ? Ca nu m-am ridicat la inaltimea ta ? ![]() In fiecare din noi exista o mica parte diabolica... inger curat ce esti. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca te crezi vedeta si ca traiesti cu impresia unei conspiratii impotriva ta...ca cedezi usor intepaturilor si recurgi la amenintari. Te astept sa te ridici la inaltimea mea pentru ca mai ai multa paine de mancat pana o sa ajungi acolo.
|
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Vai, amenintari pe PM? Ntz Ntz... Foarte urat din partea ta Cataline...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by RaduNG: 9 Mar 2009, 16:57 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Si eu am auzit c-o sa castig la loto duminica viitoare. Chiar am primit numerele castigoatoare pe mail. Ramane de vazut daca sa cred sau nu... daca sa merg la loterie sa cumpar biletul.
Wow, ce se intereseaza lumea de viata mea... ![]() Pai voi ma faceti fratilor vedeta, nici nu trebuie sa ma agit prea tare. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aleksanders |
![]()
|
hai ca am starnit furtuna pe aici - propun un paint ball cum a zis si semit si ne racorim acolo.... hai bafta la toti
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE genial, o idee chiar buna! m-as baga si eu desi nu voi avea o tinta "precisa", ca sa zic asa... E una pe prelungirea ghencea This post has been edited by eduardsebe: 9 Mar 2009, 18:37 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu sunt singurul de pe forum care n-are nimic cu Flamingo? Vad ca scrie ceva si 20 de membri innebunesc de nervi. Ceva e ciudat aici...
![]() "E una pe prelungirea ghencea" ![]() ![]() Nu la asta se referea cu "tinta." Hai, acum zi ca stii si ca nu la asta te refereai ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu Alex, tu esti unul dintre cei majoritari... care m-au inteles de-a lungul anilor si care nu au crezut o secunda ca musc lumea mai mult decat verbal,
![]() Corect tizule ? ![]() Hai un Conq si la 3 schimbam portile. Era 1-1 pela ora 16:00, corect ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 9 Mar 2009, 20:16 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a l e x si eu ma inteleg cu Flamingo, dar mi s-a parut ca face fata tuturor atacurilor chiar daca e depasit numeric
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Buey... aveti grija ca cin' se-aseamana se aduna, si apoi veti fi bagati in aceeasi oala cu nenorocitul de mine...
![]() Deci gata, v-ati castigat dusmani noi... dar tot e bine, ca ei sunt cei mai sinceri... Corect ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE veti fi bagati in aceeasi oala cu nenorocitul de mine... pai daca e asa prietenul la nevoie se cunoasta ![]() This post has been edited by eduardsebe: 9 Mar 2009, 20:46 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
carne proaspata....
se strange brigada mare.... flamingo,iti prevad un viitor de bivolaru.... This post has been edited by gotty: 9 Mar 2009, 21:04 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() Totusi sper ca discutia asta o sa se termine cu o cafea ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
Eu sunt neutru... Faceam doar o observatie
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Tot ce-mi vine acum in minte este melodia din filmul Evita (cu Madona si Banderas)... "Don't Cry For Me Argentina" !
![]() In alta ordine de idei, ca sa imi trimita SMS cu ce am de plata sau ce Bilete la Ordin urmeaza sa intre, o banca imi percepe 10 lei / luna. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Imi permiteti sa ma bag si eu in seama?
In prima mea postare care i-o adresam colegului Flamingo(pe atunci avea alt nik) am reusit,total involuntar,sa-l jignesc destul de urat!Omu' mi-a atras atentia asupra acestui fapt( e drept intr-un mod mai "caustic" asemanator cu cel al colegului gotty) de-mi venea sa intru in pamant!! ![]() Mi-am cerut scuze explicandu-mi si cauzele "balbei".Baiat de comitet,Flamingo mi-a acceptat scuzele(chiar si-a insusit o parte din vina din cauza unei exprimari mai ambigue) si gata!Am ramas "amici". ![]() Acuma vin si eu cu o intrebare.De ce nu folositi si voi(cei nemultumiti) functia "Ignore" la fel cum au facut-o si altii in cazuri asemanatoare daca tot va deranjeaza spusele colegului nostru?N-ar fi mai sanatos? Vreau sa precizez ca nu-l cunosc(personal) pe Flamingo si nici el nu are de unde sa ma stie.Imi exprimam doar o opinie personala si mi-o asum! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Se mai supra omu', ii mai trece, dar nu tine dusmanie o viata-ntreaga.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:12 |