Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Decat 2 kile de laptop mai bine 2 litri de apa ...
![]() p.s ce tot atata tehnologie, cand nu era, omul s-a descurcat, nu a murit, te duci acum la munte, drum de bicicleta cu laptopul in spate?! Pai ce e asta? Un telefon bun, cu bateria full, ala e necesitate, nu ma duc in varf de munte sa citesc fb ul. This post has been edited by RazvanF: 29 Jun 2015, 19:54 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Da..dar nu mai esti Hi-Tec
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
aratara astia la stiri interviuri cu elevii de ieseau de a bac. phuai de plm. phuai de plm. bag pwla de n-o sa disparem de pe harta lumii.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.225 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu te-ai intristat destul in ultima vreme !?!?
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe termen scurt, e de râs. Baiu' mare e că reprezintă viitorul "nostru", iar perspectiva bătrâneților noastre e cam sumbră.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Sa nu imi spui ca.. astepti sa iti plateasca retardatii aia pensia in viitor?
![]() Sfatul meu: pune banu' la saltea!!! |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Vlade atunci la ce e bun aifonu daca oricum ai toate celelalte deviceuri la tine? Folosesti un telefon public si ai rezolvat si cu comunicatia
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 29 Jun 2015, 23:37 |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Azi am avut onoarea sa asist la o mega prezentare de aspirator minune pe nume Kirby. Acu 10 ani am asistat la o prezentare de aspirator Rainbow. Desi schema de functionare e diferita, schema de vanzare era identica. Aspira ala diverse chestii prin casa, inclusiv tavanul (nu mi-a trecut ever prin cap sa aspir tavanul), scoate tone de chestii pe care ti le prezinta ca fiind praf, scame si acarieni. Iti face de rahat aspiratorul tau propriu si personal si in principiu scopul lui in viata e sa te faca sa te simti prost si ingalat. Faza tare e ca a scos un filtru din ala de-al lui negru de jeg dupa ce a aspirat taburetul de la pianul lui fi-miu desigilat acu 5 zile, deci practic nou. Cred ca poti aspira obiectele din casa cu orele si tot va iesi ceva pe discurile aluia. Bineinteles nu se uita si treaba cu acarienii si mai ales caca de acarieni, de la care sigur te imbolnavesti. Si multe alte rahaturi de marketing. Prezentarea dureaza o ora - o ora jumate in care el tot iti explica faptul ca vei face o mega afacere platind 2500 de euro pe un aspirator. Ma rog, in principiu iti va face un discount daca nu pui botu la prima strigare si te vede interesat si ti-l lasa pe la 1700 de euro special pentru tine, asta dupa ce se va ruga cu cerul si pamantul de managerul lui. Cautati pe net si veti afla ca de fapt aspiratorul ala se vinde in State cu 1300 de dolari. Eu i-am zis ca nu as da mai mult de 200 - 300 de euro pe aspirator si nu mi-a mai facut propunerea de discount, doar a zambit amabil. M-am oferit sa-l conduc pana la masina si sa-l ajut cu bagajul, dar mi-a taiat - o scurt cand am ajuns la poarta. Singurul lucru bun din toata afacerea asta e ca mi-a spalat ala un covor. Altfel imi cer scuze pe acesta cale neamurilor si prietenilor pe care i-am recomandat aluia. Daca nu aveti ce face o ora jumate si chiar vreti sa vedeti un spectacol de marketing puteti sa-l primiti, dar cred ca doar daca te bolanzesti rau de tot ajungi sa dai atatia bani pe un aspirator. Iesi mai castigat daca donezi banii la Crucea rosie sau la Catedrala Neamului.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Pai le-ar fi bine, daca s-ar face ceva in privinta locurilor de munca si nu am fi nevoiti sa plecam peste granita sa putem munci, contribuim pentru batranii altora. Generatia noua, care termina acum, nu vor fi in stare sa stea/pastreze un loc de munca, indiferent ca e in tara sau peste granita, daca e sa nu le convina ceva isi baga ... si pleaca, corect?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eram aseara la un semafor cand in stanga mea un cocalarel cu un ursulet tunat tot tura motorul. Se pune verde, ii dau forja si fac liniuta cu el pana la urmatorul semafor. Normal ca m-a facut, il ajung in cele din urma, deschid geamul si ii zic:
- Perfect shift, sa-ti traiasca ursu' ![]() - Ce ba, adica ursu' meu e știft ? - Nu coae, am zis ca ai schimbat bine vitezele. - A ... Ba frate, am intalnit si eu unu' cu bmw care n-a jucat NFS, pfffff ... ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Trimite-l la mine
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Te face, cu tot Subaru' tau ... vezi ca ursii sunt rai
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tractiunea aia spate nu il ajuta deloc.. merge in S
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 29 Jun 2015, 23:25) Vlade atunci la ce e bun aifonu daca oricum ai toate celelalte deviceuri la tine? Folosesti un telefon public si ai rezolvat si cu comunicatia ![]() ![]() Ba stabil nu era nici ăla. Îmi amintesc că-n vremurile lor de glorie umblai cu limba scoasă după unul care să funcționeze, că din trei mergea numai unul. Iar ăla care mergea, în jumătate din cazuri îți înghițea fisele degeaba, că numărul nu se forma ca lumea, dar fisele înapoi... canci. Iar dacă totuși aveai noroc să meargă apelul, auzeai ca dracu', înțelegeai un cuvînt acum și unul peste zece secunde, iar dacă mai trecea și o mașină pe stradă trebuia să-l pui să repete totul de la capăt. Neah. "Telefon public" și "sistem de operare stabil" n-au ce căuta în aceeași frază. Dispariția lor a fost unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întîmplat omenirii. ![]() Acum serios, pentru mine atît aifonul cît și Samsungul sînt telefoane. Atît. Ambele sînt folosite doar pentru apeluri și SMS. Nokia (simplă, non-smart) am înlocuit-o cu Samsungul nu pentru că aș fi vrut să am mail, internet sau alte bălării pe telefon, ci doar pentru că era mai rapid, mai confortabil de folosit și mult mai configurabil decît Nokia. Pot să fac rapid orice operație, pot să automatizez cam tot ce-mi trece prin cap, utilizarea este în general mult mai simplă și mai eficientă, încărcare wireless... Dar tot ca telefon îl folosesc. Datele mobile sînt oprite, wi-fi-ul îl activez numai cînd am nevoie să fac download la vreo aplicație, apoi îl închid. Încă nu știu cît îl ține bateria, că nu l-am lăsat niciodată să se golească de tot, dar pînă acum arată promițător: în clipa asta arată 83% și l-am încărcat alaltăieri dimineață. ![]() This post has been edited by VladSoare: 30 Jun 2015, 08:00 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Astea moderne cu cartela sunt cele mai stabile
QUOTE(UXE @ 30 Jun 2015, 08:20) Masina de fitze deci... This post has been edited by luck33ro: 30 Jun 2015, 10:05 |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
Lasă, că și alea cu cartelă erau pline de fițe. Se întîmpla adesea să nu-ți recunoască cartela, sau să n-o citească bine și să-ți spună că n-ai destui bani pe ea. De asemenea, se întîmpla uneori să-ți ia din credit chiar dacă apelul nu se materializa.
Sau dacă apelul se materializa, dar se auzea atît de prost încît erai nevoit să închizi și să mai suni o dată... ghinion, plăteai de două ori. Iar volumul era mizerabil, teoretic puteai să-l dai mai tare, dar practic chiar și la maxim de-abia se auzea, doar dacă nu trecea vreo mașină. No, rămîn la părerea mea, cum că din tot ce s-a întîmplat în ultimul deceniu dispariția telefoanelor publice a fost lucrul cel mai bun. Ar trebui s-o sărbătorim anual, cu surle și trîmbițe. Să ne bucurăm că urmașii noștri nu vor fi nevoiți să aibă de-a face cu ele. ![]() This post has been edited by VladSoare: 30 Jun 2015, 11:11 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.068 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu unu nu vad asa...
in spitale, scoli...camine pentru batrani....intelegeti unde bat....ar trebui sa existe...dar nu cu cartele ci cu monezi...ca sunt disponibile...la purtator. cartelele erau o mizerie. ca o gluma...am ffost acum multi ani la un prieten intr-o comuna prin VN. era un singur telefon public..in fata primariei...si era folosit ca telefon privat...asteptatu oamenii la ore fixe din saptamana ca erau sunati de rubedenii..... ![]() This post has been edited by wolfin: 30 Jun 2015, 12:01 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
VladSoare |
![]()
|
E bine că puteau primi apeluri acolo. Alea cu cartelă din București erau blocate la incoming, nu puteai să primești un apel pe ele. Se gîndise Romtelezgomul la toate, nu puteau risca ticăloșii să se folosească oamenii de minunățiile lor de telefoane fără să plătească...
![]() Asta se întîmpla în vremurile în care angajații Romtelecom vorbeau de pe stîlpi pe banii oamenilor (iar șeful Romtelecomului, nerușinatul, avea tupeul să afirme în public că el n-are nici o problemă, că de fapt noi sîntem de vină, pentru că nu ne-am pus parole), juma' din București avea cuplaj, iar pentru decuplare oficial nu existau soluții, dar neoficial se rezolva cu o sută de dolari. ![]() Ehei, ce vremuri... ![]() This post has been edited by VladSoare: 30 Jun 2015, 13:11 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
eu doar faceam misto
![]() |
--------------------
**
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Vlade', daca aveai cuplaj la telefon cu vreo bunaciune din bloc..nu mai faceai atatea romane pe aici
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(Tamango @ 30 Jun 2015, 08:09) Te face, cu tot Subaru' tau ... vezi ca ursii sunt rai ![]() Nu-i neaparat. Trage bine de tot subarul ala, eu cred ca pe mine ma face. Acum depinde ce modificari are ala, desi nu mai e relevant atat timp cat subaru e stock. Oricum, rugina e mai usoara decat otelul, mai conteaza si asta. QUOTE(R19/16v @ 30 Jun 2015, 08:15) Pai a avut si el 1000e Ce bine ar fi sa fie asa. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Poate-ti scapa tie piciorul de pe ambreiaj, poate dai de vreunul parcat aiurea, poate ai nimeri benzina proasta in ziua aia, nu poti sti ce se intampla. Plus ca ai mai mult ulei in motor, deci esti mai greu.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
UXE |
![]()
|
eh.. lasati..
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
Bre UXE, tot nu esti multumit de Subaru ? Ca daca erai nu mai tineai Symboala. Nu ti-e greu cu 2 RCA-uri, 2 impozite si 2 locuri de parcare pe cap ? Hai ca ti-o iau io' cu tot cu trixenoanele alea la pachet. Vreau masina pentru nevasta ca de Twingozaur sunt prea atasat si nu i-o dau ... Vb serios.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
UXE |
![]()
|
Nu o vand, asta era si ideea .. sa am 2 masini.. una de oras si alta de afara. In felul asta sunt si acoperit daca una din ele intra in service. Ma gandeam totusi la o impreza , dar poate la anul.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 12:10 |