Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 2 Feb 2009, 21:29) Cand ai loc pe banda 1, frumos e sa faci loc celor ce vin din spate. Ca vin cu 100, cu 200 sau e unul cu un Veyron cu 407 km/h, normal e sa fii civilizat si sa il "ajuti"... Eu nici nu primesc flashuri, de obicei cand il vad pe unul ca vine mai tare ii fac loc... Evident, exceptia fiind cand nu pot si vine un idiot de asta, precum cel din postul lui L!nuX, si incepe sa te flashuiasca chiar de nu ai unde sa te dai... Dar in general, e frumos sa iti ajuti colegii de drum, in tarile civilizate asa e... Eu si pe un drum de 2 benzi, ma dau cat pot de mult spre dreapta daca sunt depasit. Mie asa mi se pare normal sa se faca, de astfel, cand pot, fac si eu... Treateaza-i pe altii cum vrei sa fii tratat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pe cuvant ca asa cum faci tu fac si eu dar legal nu avea nici o obligatie sa se dea la o parte pentru ca nu e o autostrada. Normal ca il ajut pe cel care vrea sa ma depaseasca retragandu-ma cat pot spre dreapta dar numai atunci cand pot sa fac asta in siguranta si daca am unde sa ma retrag. Dar pe unul care vine gramada cu faza lunga, eventual claxoane, peste tine desi vede bine ca ai un tir sau ceva in dreapta sau la distanta mica in fata nu prea iti vine sa il ajuti ci mai degraba sa ii faci la fel.
Pe E85 se intampla multe accidente si o parte din ele se datoreaza faptului ca multi din cei ce circula, de voie sau de nevoie impinsi de altii, pe asa zisa banda 1 intra pe acostament cu dreapta si pierd controlul pentru ca banda aia e mult mai ingusta. Deasemenea multi cred ca au loc 4 masini concomitent dar nu prea e asa mai ales daca intre ele se afla si o duba sau un tir. This post has been edited by Dan73: 2 Feb 2009, 21:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 2 Feb 2009, 20:47) Ce nu inteleg eu este , ca oricum musti din cascaval si intrii cu jumatate de masina pe contrasens cand faci depasirea , scoate-o frate pe toate si fa depasirea in conditii de siguranta ... EXACT! E o tampenie sa te dai la o parte pe banda aia de urgenta daca mergi 90-120 km/h... Nu zic, daca e o taraboanta care abia se taraie cu 60km/h sau un tir incarcat, etc. , sa se dea la o parte. Dar eu care merg cu viteza de ce sa fac asta? Voi nu ati vazut niciodata gropi, anvelope abandonate, mormane de pamant, animale moarte, etc etc pe banda aia de urgenta? Eu am vazut. Nu multe, dar suficiente incat sa ma faca sa nu ma dau pe acea banda de urgenta prea des.... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 2 Feb 2009, 20:59) Pe E85 se intampla multe accidente si o parte din ele se datoreaza faptului ca multi din cei ce circula, de voie sau de nevoie impinsi de altii, pe asa zisa banda 1 intra pe acostament cu dreapta si pierd controlul pentru ca banda aia e mult mai ingusta. E85 e drumul care spre Moldova ? Daca da, eu nu am vazut niciun accident si pot spune ca am mers de cel putin 10 ori in zona. Poate am avut "noroc", nu ? Cred ca mult mai multe se intampla pe DN1... unde toti bucurestenii merg la relaxare pe Valea Prahovei si nu numai... dar daca totusi E85 este pe primul loc la acest capitol, atunci avem o alta problema... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"EXACT! E o tampenie sa te dai la o parte pe banda aia de urgenta daca mergi 90-120 km/h"
padre, stii ca imi place de tine (intr-un mod prietenesc, evident ![]() Pai de ce sa te intereseze cu cat merge celalalt? Bun, tu ai 100, poate ala are 120. Nu ti-a cerut nimeni sa mergi numai pe banda "de urgenta," dar te asiguri ca nu e nimic in fata, te dai 5 secunde, esti depasit, revii... Nu e asa greu... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pana acum 1 an faceam drumul de 2-3 ori pe luna. De fiecare data am vazut accidente. DN85 e mult mai periculos decat DN1
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mutzunache, asta cred ca e "Devil Reloaded". Asfel de actiuni o sa tot vezi. Daca nu tine de creierasul celor care conduc organizatiile de la miting, atunci tine de publicitate... As spune eu mai multe despre Noua Dreapta, dar nu este locul potrivit.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
@Flamingo..am vazut cateva accidente pe DN85 si inca nasoale de tot.
@Fratzica...Asa zic si eu: E85 e mult mai periculos decat DN1 pentru ca multi il trateaza ca pe un drum cu 4 benzi si el nu e cu patru benzi. This post has been edited by Dan73: 2 Feb 2009, 21:24 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
A l e x |
![]()
|
E DN2 sau E85, frate Fratzica
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Feb 2009, 21:13) "EXACT! E o tampenie sa te dai la o parte pe banda aia de urgenta daca mergi 90-120 km/h" padre, stii ca imi place de tine (intr-un mod prietenesc, evident ![]() Pai de ce sa te intereseze cu cat merge celalalt? Bun, tu ai 100, poate ala are 120. Nu ti-a cerut nimeni sa mergi numai pe banda "de urgenta," dar te asiguri ca nu e nimic in fata, te dai 5 secunde, esti depasit, revii... Nu e asa greu... Sentimentul e reciproc ![]() Mai e ceva... am mers si eu tare pe drumul asta... si diversi se dadeau la o parte, si se mai dadeau si altii la o parte de pe sensul invers... pe care-i depaseau tot niste isteti ca mine care mergeau tare... si uite asa ne intalneam pe 1 banda si un pic 2 masini care mergeau tare! E periculos, nu merita riscul, cel mai sanatos este sa depasesti regulamentar, pui semnal si te duci pe contrasens in conditii de siguranta! later edit: ah, am uitat ceva: daca eu ma dau pe banda de urgenta si sa zicem merg cu 120 km/h... si n fata imi apare o anvelopa de asta de care ziceam, sau orice obstacol, si in timpul asta ma depaseste cineva, ce fac??? Hai sa vad raspunsuri! This post has been edited by padre: 2 Feb 2009, 21:27 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ah da, corect! Scuze, tocmai am "servit" niste tuica fiarta buna rau.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai asta e problema, nu prea poti depasi regulamentar... E aglomeratie, masini sunt si noaptea pe contrasens multee, etc.. etc...
Nu stiu de cate ori am putut depasi regulamentar, corect, pe contrasens pe acel drum, si crede-ma ca l-am facut de f. multe ori. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
Eu am facut, cu o anumita ocazie, drumul asta de 4 ori intr-o saptamana si m-am straduit sa depasesc numai regulamentar. Au fost putini cei care sa ma depaseasca
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu ma dau tot timpul pe banda de urgenta cand am pe cineva in spate (evident, daca pot) si nu mi se pare nimic nesigur. Mai nesigur e sa stai sa nu ii lasi si sa inceapa sa te flashuiasca noaptea, mai ales unul cu bi-xenon...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
De ce A l e x, pentru ca iti da impresia ca e faza lunga ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stii, flamingo.. bi-xenon tocmai ca inseamna si faza lunga..
macar cu google mai joaca-te, daca altfel nu poti |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
Hai ma clausica, bi-xenon poate insemna si doar faza scurta si pozitii... Are dreptate omul
![]() Sau, poate faza scurta si becuri marsarier... Sunt multe combinatii... Faza scurta - becuri din portiere... Etc... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
si eu fac e85 des... si ma straduiesc sa depasesc regulamentar. adica ii depasec cu 170 pe aia care merg regulamentar
![]() cum sa depasesti pe contrasesns pe e85 pe unu care merge pe banda 1 (aia de urgenta, de parca e85 e autostrada ![]() a, si pe e85 incap tir-masina mica--masina mica-tir, destul de bine ![]() si meganu incape pe "banda de urgenta" foarte bine, raman cam 10 cm fara de dunga alba pe stanga, si cam 10-15 cm fata de sant pe dreapta. data viitoare, o sa filmez sa va lamuriti. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
Din pacate, nu. Multi pun ca "e albastru, sa moara jan ce frumos e..." si intr-adevar, sunt foarte multe after-market, prost reglate, care deranjeaza.
Totusi, xenonul din fabrica eu zic ca e sublim. Aah, dar sa nu uitam ca nu trebuie sa fie xenon ca sa deranjeze... Pe principiul, "e doar un fier," multe anti-talente deranjeaza si cu un simplu halogen... Sau cu faza lunga pe care o tin tot timpul.. Sau cu stopurile de ceata aprinse cand nu e ceata absolut deloc... Sau chiar cu faza scurta, bine reglata, din fabrica (vezi Matiz sau Lancer) dar prost proiectata... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Aha, multumesc A l e x...
Credeam ca sunt eu nebun, offtopic, paranoic si sarac sa imi pot pune un amarat de xenon. ![]() Daca mie nu-mi place, aveti ceva cu mine ? N-am mers niciodata pe ideea... "pupa-n bot si papa tot". Nu sunt de acord si basta. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu mi-am pus ca sa fiu jmecker
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cine poate sa faca un sistem custom de aprins stopurile de frana (inclusiv centralul de pe luneta) prin simpla apasare a unui buton aflat langa volan?
Cred ca ar fi destul de util la 120 la ora cand ai un "jmecher" la juma de metru in spatele tau ![]() LE: nu are nici o legatura cu xenoanele sau alte tipuri de faruri, ci de flash-urile grabitilor ![]() This post has been edited by Brohlin: 2 Feb 2009, 22:23 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(caktuss @ 2 Feb 2009, 22:01) si eu fac e85 des... si ma straduiesc sa depasesc regulamentar. adica ii depasec cu 170 pe aia care merg regulamentar ![]() cum sa depasesti pe contrasesns pe e85 pe unu care merge pe banda 1 (aia de urgenta, de parca e85 e autostrada ![]() a, si pe e85 incap tir-masina mica--masina mica-tir, destul de bine ![]() si meganu incape pe "banda de urgenta" foarte bine, raman cam 10 cm fara de dunga alba pe stanga, si cam 10-15 cm fata de sant pe dreapta. data viitoare, o sa filmez sa va lamuriti. Eu spun inca o data. E85 nu are patru benzi. Daca avea patru benzi avea linie dubla continua pe mijloc ca si DN1. E85 e mai ingust decat DN1 acolo unde acesta are 4 benzi. La ce viteza mentii tu perfect distantele alea (10-15 cm fata de sant si 10 cm fata de dunga) noaptea? Bazandu-ma pe observatiile proprii pot spune ca majoritatea soferilor care depasesc pe acest drum calca mai mult sau mai putin banda discontinua din mijloc in functie si de gabaritul celorlalti. Eu nu as spune nimanui ca pe E85 poate depasi in conditii de siguranta un tir in circumstanta in care de pe contrasens vin inca un tir si o alta masina chiar daca ar fi frate cu Alonso ca tine. ![]() LE: se vede clar si pe Gugal diferenta de dimensiune intre benzile normale si celelalte de pe E85. This post has been edited by Dan73: 2 Feb 2009, 23:16 Attached thumbnail(s) E85.jpg ( Size: 169.39k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu prea fac depasirile larg... trec destul de aproape de cel depasit... in functie si de viteza. daca trec pe langa tiru de pe banda 1, incap bine fara sa trec cu rotile de linia de mijloc. ca ala din dreapta are emotii cand vede oglinda la 5 cm de tir...
![]() noaptea, in general tin linia de demarcatie intre banda 1 si banda 2 intre roti. se merge lejer asa cu 130-140. daca vreau mai mult, ma dau pe banda 2. cu viteza legala, se poate merge bine pe banda aia. o sa fac nise poze, si ne lamurim. problema e ca banda 1, care dupa ce ca e ingusta, se mai si intreupe: ba un cap de opod, ba o caruta , de astea. gropi mai putin. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
caktuss, nu mi-o lua in nume de rau, dar tu te consideri un sofer prudent?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
caktuss |
![]()
|
psi viteza legala pe dn e 90, nu ?
![]() na, ma repet "noaptea, in general tin linia de demarcatie intre banda 1 si banda 2 intre roti. se merge lejer asa cu 130-140." nu ma consider sofer prudent daca eram prudent, mergeam cu 50 in localitati si 90 afara. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
caktuss pe E 85 nu prea incapt un tir si un megane unu langa altul fara sa iesi pe contrasens , iar depasirea trebuie sa fie facut in siguranta si nu la 10 cm de cel de langa tine .
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:11 |