Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
xcss multumesc pentru link ... , a-ti avut dreptate imi cer scuze dar mai gresete omul, recunoasterea la noi e lucru mare. Restul care decat a-ti ras fara argumente ....
|
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mai detectez o problema... E "ati", nu "a-ti"...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
xcss corect, era pus intentionat .... asteptam replica
|
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu ii dau bila alba lui Relu11 pentru ca a avut "taria" sa isi recunoasca greseala... Altii n-ar mai fi scris deloc in topic in speranta ca "se uita," sau ar fi inventat contraargumente stupide.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
Corect. Una si de la mine.
|
--------------------
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
de la mine are una neagra:desi a vazut ca cineva l a corectat,a persistat in greseala cand putea printr un simplu gugal sa vada unde e greseala....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
+1
![]() gotty, nu toti avem google-fu ![]() This post has been edited by adip: 19 Jan 2009, 13:48 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
xcss |
![]()
|
adip, +1 alba sau +1 neagra?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
+1 neagra... Stii ca in Australia totul e pa' invers...
![]() EDIT : MHY, editeaza-ti repede prima parte a postului... Pana nu te vede lumea... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(xcss @ 19 Jan 2009, 22:50) adip, +1 alba sau +1 neagra? De care vrea Relu11 ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
am ajunge toti ca unii care posteaza aiurea....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Proud member of the Private Spice / Miraje group
![]() This post has been edited by RaduNG: 19 Jan 2009, 15:42 |
--------------------
Sedan
Negru
|
xcss |
![]()
|
Asta e de Coltul bucurosilor
![]() |
--------------------
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
Ma scuzati.. Am fost offtopic.. Am luat obiceiul de la colegul de "acum" 4 posturi
|
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
proudest member of the Private Spice / Miraje group !
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
A l e x |
![]()
|
+1
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
@RaduNG or DrK or whatever iti spui, daca iti spun ca acu 5 ani am avut un coleg in service care avea 4 clase (inca e in bransa) si era mare mester in calculatoare ai zice ca fac caterinca. Cel mai tare ma distra cand venea un nene cu calculatorul, era clar om cu scoala, imbracat bine, vorbea numai in neologisme si venea colegul asta al meu si incepea asa: "Stiti care era faza cu calculatorul asta?"[COLOR=red] Bineinteles solutia ere intotdeauna format, dupa care se ruga sai dam linkurile cu drivere !
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bardu: 20 Jan 2009, 09:33 |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma lasati ma legea aia, atata agitatie, aici subiect de subiect...
![]() Nivelul de inteligenta chiar ca este subteran... Ce am observat, shtriperu' este imbracat la fel ca in seara in care a facut BMW praf, ce spirit de pitipoanca am... This post has been edited by Mutzunache: 20 Jan 2009, 15:40 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
astazi, venind dinspre mosilor, la intrarea pe strada mantuleasa, ma trezesc cu un taxi venind de pe prima banda (o solenza cu FLT la numar), gata gata sa intre in mine ca sa intre pe strada. Am evitat impactul la limita, l-am claxonat si taximetristul, un cocalar pe la 23-24 de ani imi arunca o privire smechereasca in oglinda retrovizoare gen "te-am facut fraiere". Mi-a fost foarte greu sa ma abtin sa nu ma dau jos din masina si sa-i arunc cateva capace, mama lui de infect.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gotty |
![]()
|
in cimitirul andronache se construieste o cantina pentru ca amaratii care si ingroapa rudele sa poa'sa faca pomana tot acolo...nu mai are rost sa zic a cui e cantina,nu?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Nu mai ei au voie sa taie fata? This post has been edited by blak2oo8: 22 Jan 2009, 19:39 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
acum am terminat de cautat pe net. imi iau spray paralizant si tazer pentru situatii mai grele.
Sprayul paralizant merge bagat pe geam prostului la stop ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
link pls?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fratzica |
![]()
|
taser: http://www.okazii.ro/catalog/18202924/TASE...U-229-RON-.html
si sprayul paralizant stii cum arata |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:26 |