Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma gandeam ca un incepator/incepatoare/prost/antitalent la condus a lovit placuta
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ce, am zis eu ceva de muls?!
![]() Si ideea cu niturile era pentru ca te-ai vaitat ca sudorul e prea scump; nu o contesta pe cea cu placa de metal. Oricum, dupa parerea mea placuta aia a fost sparta mai degraba de vreun pusti indoctrinat de filmele cu cichi cean si brus li sau vreun joc pe calculator decat de unul care n-ar mai fi putut parca din cauza ei. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine mah, gasiti-le voi scuze...
![]() Mai conteaza acum de ce si cum au facut-o ? Important este ca s-a petrecut un act de vandalism, ca doar nu scria pe placa "Mai sunt 10 metri pana la curve". Era un anunt ok... menit sa evite ulterioare certuri intre locatari si cei care aveau treaba prin zona si blocau calea de acces in parcare. Daca ati fi fost voi in locul meu / nostru, poate nu v-ati mai fi amuzat atat... ![]() Ce-am vrut de fapt sa arat cu asta ? CA ROMANII NU MERITA NIMIC !!! D-aia am ajuns unde am ajuns si ne arata lumea cu degetul prin Europa si nu numai. Eu am zis sa fac un bine dar uite ca mi-am luat-o pentru a nu-stiu-cata oara. Era sa uit... In urma cu juma' de ora m-am intalnit cu prsedintele de bloc in Selgros.. Ce faci, ce zici.. am schimbat cateva amabilitati... printre am strecurat si "problema placuta".. Stiti ce mi-a spus ? ![]() "Ti-am zis eu bah ca ti-o rup astia ?" |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca era si extrem de multumit ca e un fel de Nostradamus contemporan!
![]() Era misto daca putea sa-ti citeasca si gandurile! Cred ca ingheta! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Numai sa nu fi contribuit personal dl. presedinte de bloc la a-si asigura statutul de Nostradamus
![]() Ar fi genul? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 14 Nov 2008, 21:22) Banuiesc ca era si extrem de multumit ca e un fel de Nostradamus contemporan! ![]() Era misto daca putea sa-ti citeasca si gandurile! Cred ca ingheta! ![]() Pai iti dai seama ca era multumit. Am uitat sa precizez ca zambea cand mi-a spus ca o s-o rupa "astia". Ah.. si ce gandeam ? Culmea, gandeam cu totul si cu toul altceva... "Ia uite saracul... iar umbla bezmetic cu fituica-ntr-o mana si cu caruciorul in cealalta sa nu care-cumva sa uite sa cumpere ceva... c-apoi iar are scandal cu nebuna aia acasa." ![]() Saracul, chiar are o nevasta bolnava cu capul. Pe bune. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Un mit spulberat? Masinile sh din "nemtia" mai bune decat cele din RO ?
http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60195709 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
hai mai ca is mai bune alea de nemtia. cate loganuri sau megane noi ai vazut sa ia foc in halu ala
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu am vazut
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Un mit spulberat?"
Nu poti spulbera un mit dupa un singur caz izolat. Si un Ferrari nou a luat foc in Ro, asta nu inseamna ca toate masinile Ferrari vor pati la fel.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asta e, shit happens.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DE TOATA JENA
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Soc...raspundere.html Judecatoarea din Targoviste acuzata de conducere sub influenta alcoolului nu va fi trasa la raspundere A fost acuzata ca ar fi condus sub influenta alcoolului. A fost prinsa de politia rutiera, iar alcool testul a aratat o concentratie de unu la mie, confirmata si de Institutul de medicina legala. I s-a intamplat unei judecatoare din Targoviste. N-a patit insa nimic, pentru ca procurorul a decis ca nu e cazul sa inceapa urmarirea penala, pe motiv ca trusa cu care s-a recoltat sange nu este omologata. Ce daca alti soferi, testati in aceeasi perioada, cu aceleasi truse, au fost condamnati la inchisoare si au permisul anulat. Imaginile care au fost difuuate de toata presa in acea perioada si celelalte probe depuse de politisti la dosar nu l-au convins pe procuror. Acesta i-a redat judecatoarei dreptul de aconduce fara a o sanctiona in niciun fel. Japita asta de "judecatoare" a fost filmata de o echipa tv cand a fost surprinsa beata pulbere la volan, era incoerenta si mai si injura, beata muci si sa nu pateasca nimic, nici macar suspendarea permisului... Mi-e scarba. This post has been edited by padre: 15 Nov 2008, 23:38 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
azi pe calea mosilor m-a depasit pe linia de tramvai un megane 2.2 argintiu cu nr B - 17 - KAI cu vreo.. hai sa zic... 130 -140 km/h. Unu la volan si 4 femei pe post de pasagere. Daca vede postul asta, sa stie ca ii doresc sa-l calce camionul pe cap. Atat, multumesc.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
![]() This post has been edited by nr1_gogon_1979: 15 Nov 2008, 23:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Fratzica |
![]()
|
vreo 60
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
stai linistit,pana sa-l calce camionu pe cap,l-au calcat alea 4 ...
![]() ![]() This post has been edited by nr1_gogon_1979: 16 Nov 2008, 00:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Vreau sa-i "multumesc" bizonului care mi-a scos oglinda lateral stanga din suport insa mi-a lasat-o sa atarne de 2 fire ca sa o gasesc eu mai usor. Stau si ma gandesc la rolul gestului. A vrut sa o fure dar s-a speriat sa nu fie electrocutat de cele 2 fire?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Si eu credeam ca-s singurul "fericit" cu parcarile. Ieri am gasit lipit pe portbagaj, sub sigla, un sticker-reclama la o agentie imobiliara. Am ramas paf.
![]() M-am chinuit ceva sa-l dezlipesc, dar n-au fost daune, 'tu-le muma-n... |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
si nu ii suni p-aia de la agentia imobiliara sa le bagi mortu in casa?
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Rezolvi ceva? Te duci peste ei...nu ii suni! Si le lipesti si tu ceva pe usa
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 17 Nov 2008, 02:58) si nu ii suni p-aia de la agentia imobiliara sa le bagi mortu in casa? Sa-i sun pe banii mei? ![]() This post has been edited by Bliss: 17 Nov 2008, 03:10 |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Chiar aici pe forum, va las sa ghiciti unde:
QUOTE(sonycu @ 17 Nov 2008, 09:16) Ce muncesti domne de iti permiti o astfel de trecere, de la solenza la honda.. Si vorba aia, nu e orice trecere.. de la 4.000 de euro la 30.000 de euro.. QUOTE(Arhimede @ 17 Nov 2008, 11:03) Pai si cand ai luat solenza nu munceai? "Ce lucrezi?"![]() Si din cate am vazut te-ai chinuit 6 ani cu solenza..s-o tot repari si s-o carpesti.Si ma gandesc ca daca i-ai muncit le simti pe propria carca greutatea.De ce nu ai sarit mai devreme la ceva "intermediar"? "Cat castigi?" "De unde ai banii?" |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cel mai trist e ca asa sunt majoritatea romanilor, si isi manifesta invidia in moduri mult mai agresive, macar astia doi au pus doar intrebari...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(adip @ 17 Nov 2008, 03:52) Tipic romanesc. ![]() "Ce lucrezi?" - Lucrez la un pulover... si din cand in cand mai tricotez si sosete. "Cat castigi?" - Cat s-o duc de pe-o zi pe alta. "De unde ai banii?" - Ii fur, exact ce credeai. Sau vroiai sa auzi din gura mea ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Da capra, capra, capra vecinului????
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane Alex,imi permit sa fac o mica observatie.In anumite cazuri invidia poate deveni constructiva!
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
O jagardea mai colorata asa si-a lasat BMW-ul in poarta la mine la servici si a blocat atat intrarea cat mai ales iesirea din curte. Sunam la politie si vine unul care a zis ca nu are ce face ca trebuie sa ne intelegem cu vecinii si alte texte. Din cate stiu eu e interzis sa blochezi accesul in/la imobile. Pe de alta parte, daca se intampla un incendiu (ceea ce nu e exclus instalatia fiind foarte veche si cu mult subdimensionata) masina de pompieri nu poate intra sa stinga ipoteticul incendiu. Cu toate astea politaiul zice ca solutia e sa ne intelegem ca oamenii si ca nu e altceva de facut. Eu banuiesc ca asta cu BMW-ul e din zona, zona care e destul de rau famata (partial) ca multe din zonele din centru imbuibate de astia..si ca e unul care se ocupa cu invarteli in astea..masini mai de lux aduse de afara (posibil furate) ca prea dispar repede. In sfarsit...dobitocul nu e de gasit iar politaiul spune ca ne amendeaza pe noi daca mai punem ceva pe domeniul public (era pusa o chestie cara sa faca bizonii mai reticenti in a bloca intrarea dar care era lipita de poarta, nu impiedica nicicum circulatia). Daca in zona sunt in floare prostitutia, treburi cu droguri si altele ca toata lumea stie, dar nimeni nu a venit vreodata sa ii caute pe astia si in schimb ne amendeaza pe noi pt ca, disperati din cauza bizonilor, am pus o capra mesterita din lemn in fata portii, eu ma gandesc ca tara asta e de tot rahatu' si ca in stilul asta ne vom carabani toti d'aci, care mai avem bun simt.
O alta intamplare petrecuta in orasul asta de toata jena. Mi-a povestit un coleg ca era acum cateva zile in statia ratb-ului si o matahala colorata bea o juma' de cola si cand a golit sticla a aruncat-o pe jos. O doamna in varsta si foarte respectabila i-a spus pe un tot cat se poate de bland: "de ce domnule nu o pui in cos ca e la doi pasi de dumneata?" la care matahala zice: " Auzi fă, tie nu ti-a bagat nimeni .... pă gat in dimineata asta? This post has been edited by dan73205: 19 Nov 2008, 20:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(nr1_gogon_1979 @ 18 Nov 2008, 19:17) Parea un bun limitator de viteza... Hai sa vedem si jumatatea plina a paharului! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:53 |