Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Probabil nu vad pedalele fara plafoniera aprinsa....
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daia isi pun unii becuri la picioare?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Fiti seriosi, nu vad sa citeasca ce scrie pe schimbator ca sa stie cum sa mestece in benzina.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(catalin_tm81mis @ 13 Oct 2008, 15:39) zona centrala, sens unic intens circulat, toyota landcruiser visinie iese din parcare pune avariile si merge cu spatele cca 300 m..... azi partea a doua: acelasi as in materie de jipane, in parcare perpendicular pe directia de mers. coloana de masini la semafor in spatele lui. se urca in masina si da-i in spate. victima un polo argintiu ce statea frumos la semafor= usa fata si stalp infundat. nasol vecin de munca mi-am ales ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai stai ca n-am inteles. Ala cu jeep-ul e vecinul / colegul tau ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
trebuie sa lucreze pe undeva in zona cu mine ca prima faza am vazut-o de pe geamul biroului si a cea de azi am vazut-o mergand sa imi iau de mancare pe straduta de langa, strada pe care se chinuise sa ajunga data trecuta cu spatele.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
zi-ne si noua timisorenilor pe unde lucrezi sa nu dam pe acolo ...
![]() in alta ordine de idei astazi am trecut si eu prin botezul accidentului ... stateam linistit la semafor,caldut in masina,o muzica buna .... si poc .... nu stiam ce s-a intamplat mai ales ca socul loviturii cu capul de tetiera nu a fost de neglijat. Una cu un Golf V s-a franat pe mine ... asta e nimic grav la mine ... suport numar rupt si bara putin zgariata.La ea mai nasol un pic .. ,mai ales ca era a doua oara luna asta. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu stiu cat de potrivita e cu topicul dar alt loc nu i-am gasit povestii urmatoare
Dimineata asteptam sa trec strada la semafor. Langa mine o femeie cu un copil de vreo trei ani de mana: -Uite mamaie, vezi acolo unde e rosu? Uite ma copile acolo....asa...acum vezi? Nu treci strada cat e rosu acolo, astepti sa se faca verde si apoi poti sa treci. Trec cateva momente (semaforul era inca rosu) si odata il apuca de-o aripa pe bietul copil, tarandu-l aproape in timp ce ii zicea: -Hai ma mai repede ca acuma vine un nebun si ne calca. Distractiv ![]() This post has been edited by dan73205: 19 Oct 2008, 12:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu o faza asemanatoare... chiar am povestit despre ea tot pe topicul asta. Am oprit si i-am spus ca e rosu semaforul... femeia s-a uitat la mine de parca i-as fi tras o injuratura.
![]() Eh... daca n-ar fi ei n-am avea stiri cu " mi-a smuls copilu din mana in timp ce treceam strada " |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
faza de toata jena azi cu unu cu un ford tranzit ce statea cu o masina de salvare in spate cu semnalele luminoase puse si nu-l lasa pe ala sa depaseasca (adica mai pe romaneste ala mergea inainte durandu-l in pilula ca este o salvare in spatele lui) , cu toate ca avea unde cu putina vointa (pe bucium , partea inspre vaslui).
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu avea si semnalele acustice puse in functiune, cele luminoase nu implica nici o obligatie pentru conducatorul auto. This post has been edited by St: 19 Oct 2008, 19:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
totusi bunul simt pe mine m-ar face sa ma dau putin spre dreapta..
si in plus nu cred ca e nevoie si de sirena ca sa te dai la o parte QUOTE Art. 119. - (1) Autovehiculele prevazute la art. 32 alin. (1) lit. a) si ![]() This post has been edited by aphophis: 19 Oct 2008, 20:03 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
de ce crezi ca doar cumulul de semnale de obliga la retragere?
unul dintrre ele nu e suficient? exista cazuri cand ... masini fiind ... unul din sisteme joaca feste soferului. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare!
Din ciclul de povesti nemuriotare: "Am fo' cu masina-n service" ![]() Duc masina in service, reclam ceva probleme, "ei" spun masina nu are nimic, eu spun ba are...dupa juma' de ora vine un nene mai batran care pare sa isi dea seama despre ce e vorba, lucreaza ceva la masina dupa care zice gata, s-a rezolvat. Merg si eu cu masina pe acolo, constat ca nu s-a rezolvat...clar sa chemam sefu, ala de service. Merge si sefu cu masina: "Nuuu, masina nu are nimic, e in parametrii". Eu:"Ba nu e!" si tot asa inca vreo juma' de ora...pana sefu imi spune foarte serios:"Domne, asa fac toate!"...eh, eu fiind o fire foarte calma, la aceste cuvinte magice mi-am iesit din minti si am inceput sa tip ca un dobitoc pe acolo ![]() ![]() Nu mi-a venit sa cred...am inceput sa radem amandoi in fata aluia...care pana la urma a plecat si l-a lasat pe altu sa se ocupe de noi iar de aici totul normal, certuri si tot tacamul ![]() Hai ca deja am scris prea mult...nu stiu daca cineva a mai dat peste un astfel de specimen...totusi, e sef...inginer...te astepti la mai mult din partea lui...poate sunt eu de vina... Numai bine si bafta (in service ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Intrebare de 1000 de puncte...
Ce-avea masina ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau ce lucrezi, jmekeru se cunoaste de la distanta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
@Flamingo
Am reclamat pocnituri in volan, au schimbat o piesa, ceva incheietura dubla, ce face legatura intre volan (sau coloana de directie...sper ca am scris bine) si cutia de directie si vibratii in pedala de acceleratie + zgomot care cica ar veni de la conductele de plastic de pe la filtru de aer...pentru asta astept sa vina ceva garnituri... Pentru pocniturile din volan mi s-a spus ca o sa vorbeasca la Bucuresti...nu stiu ce sa vorbeasca...ma rog...ma pregatesc pentru inca o runda saptamana asta cand urmeaza sa soseasca garniturile. Ma gandesc sa merg pana in Ungaria sau vreo tara vecina sa incerc si acolo sa vad ce zic si mecanicii lor...(masina iese din garantie la inceputul lunii decembrie) @semit Intrebarea era adresata tipului cu care eram acolo, el e jurist, dar pot fi si eu considerat jmeker prin asociere ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
daca ai fost la dealerul reno din Timisoara e o vorba despre ei si despre priceperea lor: "asa face toti"
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Fabu |
![]()
|
Da, la cel din Timisoara am fost...m-am convins si eu de priceperea si profesionalismul lor
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Fabu @ 20 Oct 2008, 10:22) Eu pocniturile de la volan le am doar cand dau semnal stanga sau dreapta si invart mai mult de volan. Pare ca ceva se da peste cap, iar la final cand indrept volanul, semnalul ramane pus. Nu intodeauana se intampla asta. Deci e ceva din maneta aia... Si off topic... oricum asa fac toate, nu stiai ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Fabu |
![]()
|
Aveam o vaga idee ca asa fac toate...dar astept sa mai merg sa mai imi zica "mai putin decat mine jmekerii" din service (
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dar tot nu am intees ce treaba avea jobul tau cu pocniturile. Daca erai inspector la OPC te rezolvau pe loc, sau cum ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
sa nu credeti voi ca sunt toti asa ''nestiutori'' in ale meseriei!
se intampla chiar sa stie ce are masina da fiind in garantie.... ia incearca cu bani! si vezi ,nici cu cearta nu se rezolva! |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Fabu |
![]()
|
Nici eu nu as vedea legatura (intr-o lume normala) dintre job-ul meu si felul in care ar trebui sa isi faca ei treaba.
Sincer sper sa ma abtin sa le spun sa ma "rezolve" in alte feluri... (scuzati) ![]() yanyu, dupa aceste vizite la service sunt sunt perfect de acord cu tine! Dar nu vreau, pur si simplu nu vreau sa le dau bani lor, adica celor din Timisoara sau oricarui alt service din Romania. Nu vreau. Ma duc in alta parte si sper... |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am vazut-o la stiri pe "artista"
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Din categoria service Renault
Ma duc la Serus sa cumpar filtru si ulei pentru animalul de sub capota. Mi se cere certificatul de inmatriculare. Dupa consultarea acestuia, ma trezesc ca imi dau un filtru atat de mic ca am crezut ca e pentru Twingo sau ceva din categorie. Imi aduc aminte brusc ca filtrul meu de pe masina nu e in nici un caz asa mic. Sunt asigurat cu mana pe inima ca ala e filtrul de Laguna, si daca pun altceva se strica motorul. Buuun!!! Il rog frumos pe omulet sa imi arate in catalog tipurile de filtre pentru Laguna. Vadit enervat de tupeul meu, deschide catalogul si "surpriza": aparea si filtrul pe care il aveam eu pe masina. In momentul ala il rog respectuos sa vina si sa se uite la motorul meu pe care trona catamai filtrul. Se enerveaza de-a dreptul si imi zice: "dumneavoastra astia cu rablele ar trebui sa mai schimbati masina, macar o data la 10 ani" Intrebare: ar fi trebuit sau nu sa ii trantesc capota in cap domnului inginer? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:23 |