Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
vladd1923 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Oh da, hai sa comparam fotbalul cu familia
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
r19 ai sa razi dar pt unii e mai important fotbalul... uite de ex eu sunt rapidist... merg aproape la toate meciurile de pe teren propriu iar cand se joaca in deplasare si am timp merg cu masina personala si vizitez si diferite orase. cunosc f multe persoane pt care e mai importanta echipa Rapid, un meci decat ziua de nastere a sorei sau fratelui.... de asemenea cunosc niste baieti din timisoara (rapidisti) care merg la fiecare meci de acasa al rapidului ( bucuresti)... fac 1500 km o data la 2 sapt ca sa vada 90 minute de fotbal, dorm prin tren sau prin gara pana pleaca acasa. iar apoi sa vina unu (m sandu) si sa iti spuna ca e o minciuna echipa pt care el face atatia km
This post has been edited by vladd1923: 6 Sep 2008, 15:00 |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 25 June 08 From: Timisoara ![]() |
unde sunt post-urile de ieri dupa masa ale lui Horia2008, gotty si Havoc?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La cosul de gunoi.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
depunctarea politehnicii alaturi de retrogradarea sportului studentesc in doua momente similare cand mergeau echipele bine raman cele mai mari magarii din fotbalul romanesc, jenante. daca era steaua, craiova, sau orice echipa cu suporteri patimasi la fel ar fi fost, adica iesiri in strada. ca sunt civilizate sau nu asta e alta poveste. mitinguri cu suporteri pasnici nu am vazut inca asa cum nu e obligatoriu ca cei turbulenti sa fi fost vreodata pe vreun stadion sau sa stie cum se cheama echipa
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Horia2008 |
![]()
|
la cosul de gunoi? asa, cu tupeu?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() ![]() ![]() prietene,atat eu cat si tu ,eram offtopic....si inca suntem ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa va zic eu faza de toata jena: simpaticul de hellcat imi da warn ca offtopic!
Bun, ii zic dispari! El ce imi zice: Du-te bah in p..a mea! Frumos! Te-ai cam pripit aici, musiu hellcat! Te-am luat la ochi! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Horia2008 |
![]()
|
s-au sters mai multe, si nu erau offtopic toate
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Simti nevoia sa faci discutiile de pe pm publice?? Daca-mi scrii "Dispari!!", daca-mi scrii voalat ca sunt "mai putin istet" (in genul topicului deschis de cel de care ati facut misto - si nu v-a convenit), ma faci "moldovean", de parca ai sti tu daca sunt moldovean sau nu...
Mai lasa solon offtopic-ul si mistocareala fata de altii pe forumul asta!!...s-a saturat lumea de miile de posturi. Iar de folosit am folosit cuvantul "cenzurat", sa fiu si eu finut ca tine! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
hai ma duceti-va la o bere.. lasati cearta pe forum
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Semit banuiesc ca ti-ai luat si tu warn de la hellcat nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hellcat @ 6 Sep 2008, 18:35) (in genul topicului deschis de cel de care a-ti facut misto - si nu v-a convenit) Alta cratima folosita in exces!, s-a saturat lumea de miile de posturi. Avocatul poporului! Bravo! Iar de folosit am folosit cuvantul "cenzurat", sa fiu si eu finut ca tine! Eu nu sunt asa de finut ca tine! Nu folosesc carne in mod regulat! QUOTE(semit @ 6 Sep 2008, 18:40) Vine el sau ma duc eu? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
meet half way
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eram ieri la cumparaturi in Cora chiar la casa , in spatele meu se aseaza un baiat mai subtirel si mic de statura pe la vre-o 20 de ani ,in mana are un cos de cumparaturi in care avea intr-o plasa , probabil ce ti-o da cand intrii in magazin ,ceva din material (bluza , geaca poate chiar un ghizdan ) si un caiet studentesc . Cum se foia el pe acolo vad ca ia o cutiuta de gume orbit si le indeasa bina in plasa aia ascunse bine de ce avea el acolo .
Am stat bine si m-am gandit ce sa fac , daca era sa chem paza dumnezeu stie ce i-ar fi facut aia si as fi avut constiinta incarcata , m-am gandit ceva timp ce sa fac si pana mi-a picat fisa ala deja disparuse din spatele meu .... Cred ca cea mai buna solutie ar fi fost sa ii zic sa puna la loc ce a luat si sa isi vada de drum.... ps : repede se mai misca hotii astia ... This post has been edited by L!nuX: 7 Sep 2008, 08:11 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din cauza unora ca astia eu tre sa imi sigilez sau sa imi las aparatu foto la intrare in carefour... in cora nu am probleme atata timp nu il scot din geanta.
![]() Desi nu pare mare lucru ma streseaza. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Asta-mi aduce aminte de o alta intamplare tot din carrefour, unde, o familie de persoane cu tenul mai inchis la culoare (nu vreau sa le zic tigani, ca sa nu fiu acuzat de rasism
![]() ![]() This post has been edited by mafone: 7 Sep 2008, 09:19 |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Atente mare ca s-au inmultit hotii in hypermarketuri. Au idei din ce in ce mai ingenioase.
![]() @L!nux, sigur nu ti-a disparut nimic ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
termenul tigan nu este unul rasist doar nu le mai place lor sa li se zica asa , insa ei ca natie sunt tigani mai nou rromi
termenul de "cioara" este rasist Flamingo , nu a disparut nimic ![]() This post has been edited by L!nuX: 7 Sep 2008, 10:00 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
O faza mi s-a intamplat mie saptamana trecuta cu niste tigani de la rebu.
E o parcare langa facultatea mea unde se strang toti astia si isi asteapta sefu... probabil ca au uitat pe ce strazi au maturat cu o zi in urma. Buuun.. in timp ce asteptam eu... vine si sefu pleaca toata lumea la munca mai putin vreo 5-6. Cobor din masina si mi s-au parut cam suspecti asa ca m-am dus si mi-am luat laptopul din portbagaj. Inchid masina frumos si plec, dar intre timp imi trece pe la urechi " Ti-am zis eu ca avea ceva in portbagaj " ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
faza de toata jena, tocmai am cazat intr-un apartament de 360 de $ pe noapte un neamt cu cele mai murdare unghii pe care le-am vazut in viata mea.
tipul a participa la o conferinta pe teme de cercetare sustinuta in statiunea in care lucrez, si totusi nu a reusit sa se ingrijeasca nitel??? consensul parca spunea ca nemtii sunt cei mai cei ![]() This post has been edited by antifizic2: 7 Sep 2008, 11:55 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu te supara, dar mie mi se pare cea mai mare prostie sa tii laptopul in portbagaj
![]() Mie nu mi-ar placea sa vina un dobitoc sa mi se infiga in portbagaj, sa fie reparatia la fel de scumpa ca laptopul, numai ca pentru laptop nu ma despagubeste nimeni... |
--------------------
DS
5H
|
rtBK |
![]()
|
e intr-o geanta destul de serioasa pentru laptopuri... nu imi fac griji de asta.
cat despre idioti care sa se infiga in spatele meu... deja am fentat 2 in ultimile zile si amandoi cu ford ( oare e o chestie de-a lor?) In masina nu vreau sa il tin pentru ca au fost destule cazuri in care s-a spart geamul si s-a furat geanta in timp ce stai la semafor. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
Eu il tin legat de tetiera din dreapta.
Nu cred ca exista inca o geanta de laptop care sa poata face fata unui accident cum am spus mai sus ![]() |
--------------------
DS
5H
|
rtBK |
![]()
|
Hmm... tu te referi la un accident de imi face masina din symbol un bicorp?
This post has been edited by blak2oo8: 7 Sep 2008, 12:11 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
Kinda
![]() |
--------------------
DS
5H
|
rtBK |
![]()
|
Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
De fapt la tine pierderea cea mai mare probabil ar fi la aparatul foto
![]() |
--------------------
DS
5H
|
rtBK |
![]()
|
da...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:17 |