Depozit de economii la BRD, cu 3 tepe
![]() ![]() ![]() |
Depozit de economii la BRD, cu 3 tepe
f.marinescu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|||
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
deci ai retras mai mult decat ai depus?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
pai pe actul pe care l-ai semnat nu sunt specificate comisioanele? nu ai intrebat de comisioane cand ai constituit depozitul? vezi ca unele din ele sunt operatiuni pe cont nu pe depozit.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Am scos banii de la o banca unde existau si depozite fara comision.
La BRD mi s-a laudat acel depozit, ca avand inclus impozitul, deci dobanda afisata ca fiind neta pe care o iei efectiv, deci nu am mai intrebat de comision, abia dupa cateva zile afland de comision. La lichidarea depozitului am mai aflat de 2 comisioane ascunse, in total 3. Nici unul din comisioane nu era inscris in documentul eliberat la depunere. Am ridicat o dobanda mult mai mica decat cea afisata, cam jumatate, iar pe an inseamna cam 4.5 % in loc de 7 % afisata. |
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
inca o data, nu exista comisioane al depozit, de acord cu tine (am si eu la fel la banca transilvania) dar exista comisioane la operatiunile pe cont. caci nu poti sa faci un depozit fara cont curent in moneda in care faci depozitul. poate ca asta nu ti-a fost explicat sau detaliat. exista la cont un comision de administrare de retragere si de inchidere de cont. mai exista si impozitul de 16% la dobanda, la tine se pare ca este inclusa in rata calculata. e urat ca banca nu ti-a comunicat chestile astea dar si tu ca si client trebuia sa le ceri sau macar sa ai inspiratia sa intrebi despre ele. e simplu, inainte sa te apuci sa faci ceva studiezi piata ofertele si conditiile.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:23 |