Renault Garantie Plus 12/24 luni, detalii
![]() ![]() ![]() |
Renault Garantie Plus 12/24 luni, detalii
94 aln |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 2
2007/euro 4; 1,6/16V benzina/greege/privilege
- RO
|
|||
SAILAS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 March 07 ![]() |
Salutare!
Vreau sa ma lamuresc si e in problema asta cu garantia extinsa. Sa va explic: Voi fi, (sper fericitul ![]() Problema e ca , azi l-am sunat pe dealer sa-l intreb de chestia asta, si mi-a spus ca preturile sunt valabile doar ptr contractele care s-au semnat de la 1 Februarie incoace. Toate contractele mai vechi de 1 Februarie beneficiaza tot de preturile alea astronomice. ![]() Intrebarea mea e: sa ma duc sa ma ![]() Astept un sfat. ![]() This post has been edited by SAILAS: 18 Feb 2008, 18:15 |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
ESP,Xenon,Mp3,etc. Ai grije ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti !
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
parerea mea este sa nu dai atatia bani. 2 ani de garantie sunt suficienti. multe din problemele semnalate in acest forum sunt si datorita exploatarii necorespunzatoare, cunosc oamenii cu renault megane 1 care au aproape 60000 km si in afara de reviziile obisnuite nu au avut probleme.
Deci tine si de modul de exploatare a automobilului. |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
SAILAS |
![]()
|
Ai dreptate, dar totusi, 400 euro, suna acceptabil, si paza buna trece primejdia rea. Nu poti sti niciodata ce se poate intimpla, si pe linga rate si alte alea...., macar stai linistit ca in caz de probleme, poate scapi mai ieftin.
In ce priveste termenul de livrare, deja m-a anuntat azi ca s-ar putea sa mai intirzie o saptamina ![]() ![]() |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
|
|
Alex11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 07 ![]() |
Sailas, eu am masina de prin noiembrie, am sunat frumos la concesionar si am intrebat de preturi si am zis ca e oferta, cucoana m-a luat ca e doar la masinile noi. Cand i-am spus ca am mail de la vocea client in care scrie clar ca pot beneficia si eu de oferta a tacut. A ramas sa merg saptamana asta sa ma duc sa platesc.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007/Expression
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am primit contractul de garantie extinsa...pentru cei care vor sa il citeasca il atasez.Cea mai tare e parte in care scrie ca aceasta garantie nu acopera eventuale stricaciuni aduse discului de ambreiaj...cititi.Si parca am vazut ca este transmisibila.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
SAILAS |
![]()
|
Se pare ca domnii agenti, care lucreaza ptr. concesionarii Renault, ne cam trag in teapa. Iata mai jos raspunsul de la Vocea Clientului:
Va confirmam primirea mesajului adresat societatii noastre si va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de produsele Renault. In legatura cu solicitarea dumneavoastra dorim sa va comunicam ca extensia de garantie se achizitioneaza la preturile in vigoare. Pentru orice informatii legate de aceasta achizitionare va recomandam sa va adresati agentului de vanzari care a preluat comanda pentru autovehiculul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitari si sugestii si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Asa ca va trebui sa ma cert putin cu baiatul care mi-a zis ca numai contractele de la 1Februarie beneficiaza de reducerea asta. Sa-mi tineti pumnii! |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Parca garantia extinsa nu este valabila in afara tarii.... cel putin asa am inteles eu din contractul postat de ciobi
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
jjcage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 February 05 ![]() |
Da, asa la prima vedere urmatoarele chestii sunt nasoale:
- valabil numai in Romania - discul de ambreiaj nu e acoperit - perioada nu se prelungeste cu cat sta in service pe garantie extinsa |
--------------------
Clio
1.6 16v
2007 Exception
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si asa raman destule pe care le acopera garantia...Eu am facut extinderea ,convins ca pretul platit(din fericire,cel redus) merita.Schimbi pe garantie,de exemplu, o macara de geam sau nu stiu ce alta piesa scumpa(din astea sunt destule) si ti-ai scos banii...
This post has been edited by cata70: 5 Apr 2008, 11:22 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Am si eu cateva intrebari pt cei care au garantie extinsa:
Se da un card de garantie extinsa (asa cum am primit la Logan)? Dupa cat timp ati primit cardul de garantie extinsa? Este trimis prin posta sau se ridica de la dealer? |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Se da un astfel de card. Eu am prelungit garantia in 6 august si inca astept cardul, care trebuie sa vina prin posta - cel putin asa mi-a spus dealerul...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Ti s eda un card, care cred ca se ridica de la concesionar.
Eu am 3 luni de cand am platiti si inca nu mi-a venit cardul, mai astept o saptamana si dau telefon la reno romania. Faza este ca agentul mi-a zis ca cardul ar ajunge pe anul viitor ca sunt f multe de facut, bla bla bla, dra cum in contract zice 3 luni... |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si in cazul meu a durat ceva pana am primit cardul.In martie a.c. am prelungit garantia si cardul l-am primit cred ca prin iunie .
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
catalinCB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 August 08 ![]() |
Confirm si eu ce s-a spus mai sus.Pentru garantia extinsa se poate opta doar cand se face factura proforma si nu pe parcurs,cum e la Opel de exemplu.
This post has been edited by catalinCB: 3 Sep 2008, 21:15 |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager 1.5 dci 85cp
2008
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Stie cineva cum pot sa preiau o garantie extinsa sau daca este transmisibila? This post has been edited by kmeleonu3: 30 Aug 2010, 14:32 |
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca eu iti vand Megane-ul meu care are garantie extinsa inca 2 ani, o vei lua cu tot cu garantia extinsa, insa nu te mai poti duce sa prelungesti dupa ce ai cumparat-o de noua. Inainte se putea face asta, dar au renuntat.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:57 |