Greieri ..., hoarde, stoluri, haite, grupari teroriste...
![]() ![]() ![]() |
Greieri ..., hoarde, stoluri, haite, grupari teroriste...
MMVI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
La mine nu dispare cu tratament de gresare cel de pe stanga,maine desfac ornamentul stalpului central sa vad ce-i pe acolo,va tin la curent.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Am pulverizat cu WD40 in spatele butoanelor care ridica/coboara centura pe ambii stalpi si spre bucuria mea nu se mai aude greierasul.....sper sa tina minunea mai mult de trei zile . Multam fain de solutie.
|
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
parerea mea este ca nu de acolo provine zgomotul, spun asta pentru ca si eu tot acolo il auzeam (adica zona centurii) si era defapt din usa (incuietoarea usii), dar daca s-a rezolvat nu pot decat sa ma bucur ca te-am ajutat
![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema o am si eu....se aude un zgomot ciudat care provine din zona usii dreapta fata care apare la viteze mai mare de 60KM/h. Ce ma sfatuiti sa fac?..ideea e ca nu provine de la incuietori...se aude ca si cum ar fi "o pietricica intro cutie de chibrituri" pe care o misti.....anyone any ideea?
This post has been edited by kriprii: 26 Oct 2008, 09:02 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Aproape sigur e un dop din usa. Trebuie sa-l imbraci in niste banda izolatoare sa nu mai joace in locas.
Dopul e pe sectiunea usii cum o deschizi, pe la jumatatea inaltimii. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stiu acel dop...m-am uitat si am vzt ca are un joc...o sa face ce mi-ai spus si revin...thx
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
in seara asta umbland la portbagaj am avut impresia ca se aud niste zgomote si de la plasticele acela negre care acopera stopul deasupra, a mai auzit cineva zgomote pe acolo?
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
plasticele alea doua sunt doua dopuri de cauciuc, stau destul de bine acolo si nu cred sa zbarnaie alea
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu ma refer la acele placute de plastic nu la dopuri
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
aha, credeam ca zici de lampa stop de deasupra. scuze
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
kriprii |
![]()
|
Am rezolvat problema. Am inversat capacele....cel din usa dreapta l-am pus in usa stanca si invers si am plecat la drum (pana in Pitesti) si nici un greiere...nimic si am mers cu 130KM/h...THX ROTY
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
kekemes |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 27 March 06 ![]() |
am si eu aceeasi pb
![]() in sensul ca ...se aude un zgomot din ce in ce mai enervant...din spate de undeva.... sa fie din portbagaj?...parca nu..am scos tot...si nimic... sa fie chiar usa portbagajului/haion?...posibil...asa pare...dar nu mi-am dat seama ce as putea sa fac... mai am eu un issue nerezolvat..asta vara m-a pupat unu in fund...in drum spre mare...trecere la nivel...no train...toti pun frana brusc pt ca asa e legea...eu ma conformez...pana si cel din spate franeaza...dar nu il tin franele...si ma atinge....zgariat un pic spoiler...posibil fisurat...nu imi dau seama...constatatoru a zis normal ca nu are nici pe dracu...e vopseaua crapata...nu bara ![]() cert e ca dupa accident nu se auzea nimic...am mai mers inca 3-4 luni fara greieri...dar de dupa revizia de 2 ani...am tot inceput sa aud din spate acel zgomot:) in rest...bugs free... dar chiar ma oftica greierele ala bortzat din spate!! |
-------------------- Renault Clio III 2006 Dynamique 1.4 16V, bleu gri, senzor parcare, climatronic, mp3, jante aliaj, FR
|
|
fade2black |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 21 June 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
lupascumihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 June 09 ![]() |
si eu am problema cu haionul, cred ca de la el vine sau de la lampa a 3-a de stop, la mine a aparut dupa o spalare cu presiune, are cineva o ideea ce as putea face?
9 Jun 2009, 22:07: QUOTE(Eggy @ 27 Oct 2008, 00:00) in seara asta umbland la portbagaj am avut impresia ca se aud niste zgomote si de la plasticele acela negre care acopera stopul deasupra, a mai auzit cineva zgomote pe acolo? salut eggy, am vazut ca tu ai avut o problema asemanatoare cu a mea, la tine cum s-a rezolvat? This post has been edited by lupascumihai: 9 Jun 2009, 22:07 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 dci 85cp
2007 Dynamique
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut
Si eu am un zgomot in portbagaj... sau ma rog de pe acolo vine. Am scos pana si trusa cu scule si tot nu dispare. Este prezent doar la anumite gropi si este un zgomot "greu, ceva metal si plastic" nu stiu ce anume.... Vreo idee ? |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
S-o fi slabit prinderea hayonului?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
lupascumihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 June 09 ![]() |
eu am fost azi pe la un magazin cu piese auto si am luat WD-40, am citit pe forum ca ar ajuta, am dat peste tot pe la haion, am desfacut si dopurile de la a 3-a lampa si am dat si acolo, am dat la balamale, am dat la incuietoare.........am dat pe cheder......si surpriza.....la primul test, am luat denivelari pe la 60-70km/h....... nu a mai facut......am zis sa nu fiu tampit si sa fie vreun efect placebo...asa ca am mai bagat un test...nu a facut nici acum.......asa ca
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 dci 85cp
2007 Dynamique
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, uneori solutia WD-40 chiar face minuni ... dar nu tin prea mult minunile respective ... Sunt patit. Trebuie gasita cauza zgomotului si de multe ori e f. greu de gasit.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Minunile tehnicii moderne atotputernice... Vezi aici cat de mult "bine" face substanta aia la chedere.
Mai bine curata chederele cu ceva degresant, sa scoti acum mizeria aia de "vaselina" din ele, apoi unge-le cu vata si glicerina. Nu cu vreun silicon de chedere, ca-ti vor scartai. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Acu vreo luna laudam masina ca a trecut de 33.000 de km si e liniste in interior, fara greieri, serpi cu clopotei sau alte "creaturi" zgomotoase. De vreo cateva zile a inceput simfonia...scaunul pasagerului a inceput sa scartaie usor (doar cateodata), se aude din spate un zgomot care pare sa vina de la bancheta si care a aparut dupa ce am rabatat-o pentru prima oara de cand am masina( imi aduce aminte de supernova pe care am avut-o in familie acum cativa ani si care facea la fel, ma rog, asta e simplu de rezolvat) si, cel mai enervant, un "zbarnait" care pare sa vina din usa dreapta spate, de la boxa, cand canta vreo melodie mai tare in bass asa ca solutia cu radioul dat mai tare ca sa acoperim nu prea tine...Sa fie cumva boxa pe moarte? Sau s-o fi desprins ceva pe acolo?
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:14 |