Motor F7P 1.8 16V
![]() ![]() ![]() |
Motor F7P 1.8 16V
AnduGTR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
- BZ-68-EMY
1989
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa iei motorul complet, calculator, senzori, tot.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Sfatul meu e sa nu faci astfel de improvizatii. Cresterea puterii motorului atrage dupa sine necesitatea efectuarii si altor modificari (MULTE)!
2. F7Purile de la inceputul primei generatii (fara sonda lambda) au avut probleme la segmenti, deci e posibil sa iei unul care papa ulei. 3. La cele mai multe motoare din cate am vazut, cutiile erau distruse, pentru ca cei mai multi isi iau motorul asta si-si bat joc de masina. 4. Potentiometrul de pe clapeta de acceleratie asigura-te ca e in stare buna. Se strica usor (cablajul in special) si este scump de inlocuit. 5. Tot ce e cablaj sa fie bun. Nu rupt, nu bandajat aiurea, nu improvizat etc 6. Uite-te in galeria de admisie sa fie cat de cat curatica. Sa nu fie depuneri semnificante de ulei. Parerea mea este ca F3Nul este MULT mai fiabil si mai ieftin de intretinut decat F7P. Daca as vinde maine 16v-ul si as lua tot 19, as lua un F3N sau F3P. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AnduGTR |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 June 07 ![]() |
Ideea este ca eu vreau sa transform masina (engine,body,paint) si de-asta ma gandeam la un F7P. Eu am de gand sa o bag si la legale si singurul motor cmpetent aspirat e F7P-ul. Ma batea gandul sa pun de R5, cu turbo, intercooler, tot tacamul.....dar F16 mi se pare o optiune mai usoara.....si plus ca se omologheaza! ideea e ca eu nu vreau masina stock.....o vreau mai "wild"....
![]() |
--------------------
Renault
19
- BZ-68-EMY
1989
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ia-ti un 16v factory-made atunci.
LE Mai bine iei motorul cu turbo. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 09:47 |