O problema banal de scumpa - sticla proiector, piese de renault la preturi exagerate
![]() ![]() ![]() |
O problema banal de scumpa - sticla proiector, piese de renault la preturi exagerate
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Becul n-a fost foarte greu de schimbat, dar ma cam incomoda aparatoarea aia. Ma gandesc ca daca vrei sa schimbi proiectorul ar fi mult mai usor daca o dai jos. Succes!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
salve!
ai nevoie de niste biți TORX nu mai stiu care T15 sau asa ceva. trebuie sa scoti aparatoarea (carenajul) roții, ai nevoie de un prelungitor de circa 120 mm pentru bițul torx, si ca sa ai putin mai mult loc cabreaza roata poti sa extragi masca neagra din buclierul față din zona proiectorului. îți recomand, așa cum s-a mai spus să nu pui degetele pe sticla becului, sa introduci becul în proiector cu 24 ore inainte sa îl fixezi ca lumea, de preferat sa faci operatia intr-o camera USCATA, apoi sa lasi proiectorul într'o cămara sau debara rece pt ca sa vezi daca se face condens. sa stii ca aerul rece e mai uscat decât cel cald. Demontarea proiectorului vechi și asamblarea celui nou ar trebui sa dureze max. 25-30 minute. Ai grija sa nu strîngi șuruburile prea tare pentru ca plasticul e moale si rămîi fără filet. Ai grijă și la mîini că locul e strîmt și te poți juli. Succes. (am mai spus si aici post #16) This post has been edited by Ayden_CJ: 20 Nov 2009, 10:35 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
tudorneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 March 10 ![]() |
are cineva de vânzare doar lupa de la proiector? Restul e intact și n-aș vrea să-l schimb cu totul
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 primul symbol
|
|
kimi_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna tuturor,
Pt a nu mai deschide un topic nou, va adresez si eu o intrebare legata de proiector: zilele trecute am lovit un caine pe autostrada. Mda, clasica poveste. Anyway, singura problema e la proiectorul stanga, mai exact, proiectorul e ok doar ca s-a rupt suportul de prindere a proiectorului. Nu stiu exact cum sa ii zic. Aveti idee unde as putea gasi un suport nou? Pe la dealeri se vinde la pereche si costa peste 200 RON. Multumesc, |
--------------------
Renault
Clio II dci
2004 Bicorp Extreme Edition
|
|
mihai8509 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.440 Joined: 20 September 07 ![]() |
QUOTE(kimi_ro @ 20 Jan 2013, 13:53) Buna tuturor, Pt a nu mai deschide un topic nou, va adresez si eu o intrebare legata de proiector: zilele trecute am lovit un caine pe autostrada. Mda, clasica poveste. Anyway, singura problema e la proiectorul stanga, mai exact, proiectorul e ok doar ca s-a rupt suportul de prindere a proiectorului. Nu stiu exact cum sa ii zic. Aveti idee unde as putea gasi un suport nou? Pe la dealeri se vinde la pereche si costa peste 200 RON. Multumesc, sar putea sa mai am eu 30 lei cel care vine prins cu capse de sarma de bara 0724803722 |
--------------------
clio
symbol
2008 cel mai repede ma gasiti pe telefon 0753 321 036
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:45 |