Serus Bucuresti-Sos. de Centura nr.17, Serus Bucuresti-Sos. de Centura nr.17
Serus Bucuresti-Sos. de Centura nr.17, Serus Bucuresti-Sos. de Centura nr.17
RacerVTM |
11 May 2022, 13:02
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 May 22 From: Brasov / Cluj |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2016 1.6 DCI 160
|
|||
armin23 |
11 May 2022, 13:38
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 |
QUOTE(RacerVTM @ 11 May 2022, 13:02) Puteau sa iti anuleze senzorul ( puna o rezitenta in loc de micro switch de la incuietoare ) , sa iti inchida portbagajul si apoi se inchidea/deschidea masina cand doreai si asa puteai merge si un an pana iti venea piesa/piesele etc .. Dar .... Romania se numeste Serus ... nu sunt rai .. depinde doar de seful de service cat de competent sau incompetent este .. si de ce Bogan Rusea nu il schimba si pune unul OK sau inteligent ... Nu sunt rai? Anul trecut, am mers pentru prima revizie la ei. Am un contract de service luat prin RCI... Am sunat sa fac programarea, le-am mentionat contractul de service si cand ajung mi-au spus ca nu ma gasesc in nicio baza de date. Am fost fortat sa platesc revizia, dupa care a trebuit sa fac plangeri si sesizari pana cand, intr-un final, cei de la RCI au spus ca achita ei si serus o sa-mi returneze banii. Am zis... ok, excelent. Astept banii. N-a durat decat 3 luni, timp in care efectiv a trebuit sa-i amenint cu plangeri la Politie, altfel nu-mi dadeau nimic. Am mai facut inca 2 drumuri la ei, intre care, un drum doar ca sa le scriu cu pixul pe hartie numarul contului in care sa-mi faca transferul. Mda... nu sunt rai... asa e. Masina avea numere rosii cand am dus-o prima oara inapoi in service. A stat la ei vreo 6-7 zile, timp in care n-am vazut masina la schimb. Ei au masini la schimb, dar le tin pentru... nu stiu? Nu stiu pentru cine naiba le tin, insa, client de-ai fi, n-o sa vezi asa ceva. De 3 ori am avut nevoie de masina la schimb de la serus, de 3 ori mi-au indicat cea mai apropiata statie STB. Poate ca mai sunt oameni care sunt multumiti de ei. Posibil. Dar eu nu mai calc pe acolo toata viata mea. Si efectiv o sa opresc oamenii pe strada si o sa le spun sa nu mearga cu masinile la serus. |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:22 |