Teapa Euroins, Povestea unei victime a sistemului EuroIns –abuzuri
Teapa Euroins, Povestea unei victime a sistemului EuroIns –abuzuri
ofelica |
17 Sep 2012, 17:48
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 September 12 |
|
||
--------------------
seat
ibiza
2003
|
|||
vijelie |
17 Sep 2012, 17:59
|
membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti |
Poze.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
4x4 |
17 Sep 2012, 18:59
|
Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 |
Poti face un rezumat?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MyKe89 |
17 Sep 2012, 21:18
|
Membru RFG Group: Members Posts: 3.026 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti |
Un TIR a venit langa ea, a luat viraj maxim stanga si cu coada remorcii (care tinde sa iasa in exterior) i-a julit masina. Euroins nu intelege cum s-a intamplat accidentul si refuza sa accepte dosarul.
Nasol. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV ‘23 Honda NC750XA
‘02 BMW Z3 |
|
klaus |
18 Sep 2012, 13:31
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
Eu vad treburile asa:
1. Dai in judecata euroins. 2. Faci o ceea ce se cheama "asigurare de dovezi" (la judecatorie) si citezi si Euroins 2. Repari masina pe banii tai 3. La judecata faci expertiza tehnica + asigurarea de dovezi 4. Duci procesul prin toate etapele si executi euroinsul. Pentru astea - trebuie un avocat. Intre timp mergi cu outlanderul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
jcdenton |
18 Sep 2012, 13:36
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti |
Stii cum se cheama facerea de bine.
Trebuia facuta constatare la militie si gata, soferul tirului lua cateva puncte penalizare si amenda. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
mac1 |
18 Sep 2012, 15:07
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti |
O multime de oameni nu l-au dat jos pe base si tu vrei sa desfiintezi de una singura Euroins-ul. Very nice!
Tara noastra nu se mai face bine nici in o mie de ani de acum incolo. Data viitoare du-te la politie cand stii ca ai dreptate altfel te plimbi prin tribunale de te plictisesti. This post has been edited by mac1: 18 Sep 2012, 18:35 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
ofelica |
18 Sep 2012, 17:06
|
QUOTE(mac1 @ 18 Sep 2012, 15:07) O multime de oameni nu l-a dat jos pe base si tu vrei sa desfiintezi de una singura Euroins-ul. Very nice! Tara noastra nu se mai face bine nici in o mie de ani de acum incolo. Data viitoare du-te la politie cand stii ca ai dreptate altfel te plimbi prin tribunale de te plictisesti. Mersul la politie nu rezolva problema, si acum ma pot duce la politie, dar ei nu recunosc nici procesul verbal de la politie. Cand am intrebat acest lucru mesterul de accidente mi-a spus cu aproximatie "pai ce politia a fost de fata sa stie ce s-a intamplat? tot noi constatam dinamica" Raman fara carnet si ce am rezolvat, le-am mai dat celor de la Euroins inca o sansa sa isi bata joc de mine. Le-am spus si celor de la Csa si mi-au spus ca nu pot obliga Euroins sa ia in considere pv de la politie. This post has been edited by ofelica: 18 Sep 2012, 17:08 |
--------------------
seat
ibiza
2003
|
|
hellcat |
18 Sep 2012, 17:11
|
FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe |
Pai exista un astfel de proces verbal de la politie?...daca voi ati facut amiabila?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
aurelyan |
18 Sep 2012, 17:15
|
Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi |
QUOTE(ofelica @ 18 Sep 2012, 17:06) Raman fara carnet si ce am rezolvat De ce sa ramai fara carnet ? |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
ofelica |
18 Sep 2012, 17:34
|
|
--------------------
seat
ibiza
2003
|
|
Zipy |
18 Sep 2012, 17:55
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 |
Deci ei nu se considera obligati sa va despagubeasca pentru ca nu este considerat accident? Era considerat accident doar daca ati fi virat dreapta, ca sa evitati?
|
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
ofelica |
18 Sep 2012, 18:10
|
QUOTE(Zipy @ 18 Sep 2012, 17:55) Deci ei nu se considera obligati sa va despagubeasca pentru ca nu este considerat accident? Era considerat accident doar daca ati fi virat dreapta, ca sa evitati? Nu are legatura. Indiferent ca esti pe loc (in cazul meu) sau ca esti in miscare tot accident se numeste. Eu le-am spus ca m-am speriat cand venea tirul spre mine si am tras de volan, dar nu am mai avut timp sa mai fac nimic, si am sarit pe scaunul din dreapta....cand am auzit caroserie ca paraie credeam ca ma loveste grav. Ei fac ABUZ si merg pe ideea ca accidentul nu s-a produs. |
--------------------
seat
ibiza
2003
|
|
buzasparta |
18 Sep 2012, 18:35
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.246 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica |
Din pacate cazurile in care " asiguratorii" refuza sa acorde pe buna dreptate despagubirile in cazul accidentelor se inmultesc.Si asta si al firmele "serioase" .Si asta si la casco.Platesti ca prostul si in cazul unei probleme ei fac tot posibilul sa nu iti plateasca dauna.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
klaus |
18 Sep 2012, 21:28
|
1. Daca dupa 3 luni inca nu te-ai gandit sa discuti cu un avocat care sa-i intrebe de sanatate pe aia de la euroins, te cam plangi degeaba, nu ei sunt de vina. Asta cu jelitul pe internet cu "sa facem", "sa dregem" pentru ca "EU sa-mi rezolv problema", cam complicat cu rezultatele practice. Poate e momentul sa si FACI ceva.
2. Povestile lungi, siropoase si pline de lucruri neimportante nu le citeste nici dracu. Pe internet informatia trebuie sa fie rapid perceptibila, cu trimiteri in alta parte pentru cei care vor amanunte. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ianni |
19 Sep 2012, 09:05
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 |
QUOTE(klaus @ 18 Sep 2012, 13:31) Eu vad treburile asa: 1. Dai in judecata euroins. 2. Faci o ceea ce se cheama "asigurare de dovezi" (la judecatorie) si citezi si Euroins 2. Repari masina pe banii tai 3. La judecata faci expertiza tehnica + asigurarea de dovezi 4. Duci procesul prin toate etapele si executi euroinsul. Pentru astea - trebuie un avocat. Intre timp mergi cu outlanderul... Punctul 3 si primul 2 referitor la asigurarea de dovezi trebuie facut primul. Pai daca repari masina cum mai poate expertul sa-ti constate daunele ? |
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
corbex |
19 Sep 2012, 09:09
|
Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
Uitindu-se in factura de la service.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
19 Sep 2012, 10:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 |
QUOTE(ofelica @ 18 Sep 2012, 18:06) Mersul la politie nu rezolva problema, si acum ma pot duce la politie, dar ei nu recunosc nici procesul verbal de la politie. La politie te poti duce oricand, ca d-aia e politie. Numai ca in cazul de fata nu se mai baga. Mi-e lene sa caut acum, dar aveam pe undeva o copie de pe un fel de acord (parca) intre politie si asiguratori. Daca ai apelat la amiabila, nu se mai baga politia. Ca nu recunosc aia PV-ul facut de politie e adevarat, dar asta-i alta problema. Vezi ca se bazeaza pe indolenta proverbiala a romanilor. Te freaca pana-ti bagi picioarele si-i lasi in pace, satula de ei. Asta e principiul de baza. Pe CSA nu te baza, e mai teapa decat Euroins in sine. La mine deja urla un jegos d-al lor cand l-am sunat a saptea oara. Avocatul e sfant. Iar daca te pui pe ei cum scrie la carte, sunt sanse aproape 100% sa-ti rezolvi problema. In cazul meu au profitat din plin de faptul ca mai aveam putin si renuntam spasit. M-au pasat aproape 9 luni de la unul la altul. Au jucat ping-pong cu mine. Cand am zis STOP JOC si m-am dus la avocat, s-a rezolvat treaba in cateva zile. PS. N-am aflat cum se poate desfiinta Euroins. This post has been edited by Victoras2001: 19 Sep 2012, 10:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bucatzel |
19 Sep 2012, 11:11
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
klaus |
19 Sep 2012, 11:15
|
QUOTE(ianni @ 19 Sep 2012, 10:05) Punctul 3 si primul 2 referitor la asigurarea de dovezi trebuie facut primul. Pai daca repari masina cum mai poate expertul sa-ti constate daunele ? Expertiza tehnica o faci pe baza asigurarii de dovezi (poze, inscrisuri expert etc). Nu trebuie sa astepti pana se face expertiza tehnica din cadrul procesului si abia apoi sa o repari. Insa eu am o banuiala sincera ca la momentul cu chemarea pentru "asigurarea de dovezi" lucrurile se vor rezolva, pentru ca asta demonstreaza decizia serioasa a pagubitului sa-si recupereze banii, si aia de la euroins nu au chef de cheltuieli suplimentare la dosar (expertiza, avocat, taxe de timbru) si se vor misca mai cu talent pana la judecata pe fond (parerea mea) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
george_scala_2004 |
19 Sep 2012, 14:37
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.579 Joined: 16 April 09 |
QUOTE Astra Asigurari il va numi pe Iulius Alin Bucsa presedinte al directoratului, in locul lui Alexander Adamescu care se va reintoarce in Consiliul de Supraveghere al companiei, a anuntat miercuri asiguratorul. Iulius Alin Bucsa, 39 de ani, vine de pe pozitia de director general (CEO) al Euroins Romania (ultimii trei ani), si a detinut functii de conducere in cadrul companiilor Asirom si BCR Asigurari. Alin Bucsa este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are un master in tranzactii internationale. Numirea sa in functia de presedinte directorat urmeaza sa primeasca avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor(CSA). Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Grigore Adamescu, a fost numit la sefia Astra Asigurari in luna noiembrie 2011, in urma retragerii lui Radu Mustatea. Astra Asigurari a devenit in 2010 liderul pietei de asigurari locale in functie de venituri, cu un volum al primelor brute subscrise totale in valoare de peste 1,08 miliarde lei, in crestere cu 34% fata de anul anterior. Daunele platite de Astra Asigurari in 2010 au crescut cu 61% fata de 2009, de la 328,1 milioane lei la 526,8 milioane lei. Sa intelegem ca daca nenea asta se duca la Astra va lua cu el prostul obicei de a refuza despagubirile pentru victimele asiguratilor asa cum facea pe vremea cind era mare sef pe la Euroins? Sau nu? |
--------------------
...
...
...
|
|
ofelica |
19 Sep 2012, 15:45
|
QUOTE(bucatzel @ 19 Sep 2012, 11:11) Ca si scoala. Se unge cu slanina s-o mance cainii. Si on-topic. S-au mai cerut poze cu masina accidentata, nu? Eu nu am poze, acestea sunt la dosar. Am vorbit cu un mecanic sa imi faca devizul estimativ al necesarului de piese, manopera. Sper sa nu imi lipseasca ceva. |
--------------------
seat
ibiza
2003
|
|
cj98czh |
19 Sep 2012, 19:22
|
Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.053 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca |
Eu zic sa vb. cu un avocat ... vezi ca de atat vreme nu se rezolva nimic ... chiar nu inteleg ce astepti ... cu ce te ajuta ca stai si te plangi pe net???!?
|
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
klaus |
19 Sep 2012, 20:12
|
QUOTE(ofelica @ 19 Sep 2012, 16:45) Adica tu nu ai nici macar o dovada in sustinerea afirmatiilor tale? Daca aia din service dau 2 baroase astfel incat sa fie imposibil un accident din care sa fi rezultat acele pagube si ramai pe bune cu ochii in soare? Daca aia de la asigurari "pierd" pozele, cu ce ti-ai mai sustine afirmatiile? Ce-mi plac mie tovarasii astia, plini de pretentii dar care nu depun minime diligente pentru prezervarea averii proprii... Nu tu o poza de la locul accidentului, nu tu o poza cu masina lovita. Bravo! Tine-o tot asa! PS: eu cand vad d-astea doar "pe vorbe", fara nici o dovada, inclin sa dau dreptate societatii de asigurare. Lumea e plina de excroci, nu stii niciodata de unde apare unul, e bine sa fii neincrezator in "vorbe". Parere personala. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vijelie |
19 Sep 2012, 21:15
|
membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti |
O schita macar?
Eu nu reusesc sa inteleg cum s-a petrecut treaba. Cine de unde venea si unde se ducea, semne de circulatie, localizare avarii etc. PS N-am dat un leu niciodata la Euroins, deci sunt de incredere. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
19 Sep 2012, 21:39
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
Ce cauta autotrenul in oras? Primul lucru ce trebuia facut era la politie, nu amiabile cu cine nu avea ce cauta acolo din capul locului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
20 Sep 2012, 07:52
|
QUOTE(ofelica @ 17 Sep 2012, 18:48) [...]am reusit sa cumpar o masina la mana a doua din 2003[...] Dupa aproape o luna de bucurie, ies ca de obicei dimineata de pe strada mea Deci, sa o iau pe scurtatura: Topicul de pe 4 tuning: http://forum.4tuning.ro/221-colt-legislati...teaza-afla.html Userul de pe 4 tuning: chitanr Care, acum un an jumate, vindea un outlander din 2006: http://forum.4tuning.ro/491-anunturi-auto-...er-vanzare.html Deci, nu prea mi-e clar, e prima ta masina, pe care ai lovit-o dupa prima luna si de 3 luni esti cu ea in service (deci prima masina din viata ta o ai de vreo 4-5 luni) sau e cel putin a doua? Pentru intelegerea gradului de veridicitate a celor spuse, ca mie mi se pare un pic tulbure treaba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ofelica |
20 Sep 2012, 09:21
|
QUOTE(klaus @ 20 Sep 2012, 07:52) Deci, sa o iau pe scurtatura: Topicul de pe 4 tuning: http://forum.4tuning.ro/221-colt-legislati...teaza-afla.html Userul de pe 4 tuning: chitanr Care, acum un an jumate, vindea un outlander din 2006: http://forum.4tuning.ro/491-anunturi-auto-...er-vanzare.html Deci, nu prea mi-e clar, e prima ta masina, pe care ai lovit-o dupa prima luna si de 3 luni esti cu ea in service (deci prima masina din viata ta o ai de vreo 4-5 luni) sau e cel putin a doua? Pentru intelegerea gradului de veridicitate a celor spuse, ca mie mi se pare un pic tulbure treaba. Asteptam ca Euroins sa inceapa denigrarea...m-au avertizat toti prietenii,dar sa se foloseasca de forumisti nu ma asteptam. De aceea am asteptat sa aflu mai multe, caci prea stiai exact ce se intampla la Euroins...ca cedeaza la procese. Daca gresesc atunci te-as ruga sa nu mai tragi concluzii pripite. Pe acel forum de care zici mi-a bagat povestea un prieten...atasat este imaginea de pe google cand dai cautare dupa " euroins se desfiinteaza", scrie clar " Va relatez mai jos povestea halucinanta a unei victime a sistemului Euroins". Apoi a fost sters topicul de adm de la o rubrica si a fost bagat in alta....asa cum acest topic are acum alt nume. Eu nu pot controla aceste lucruri si respect decizia lor, insa de multe ori titlurile poate ca nu ne caracterizeaza. Si una peste alta, in primul rand noi vorbim aici de abuzurile facute de euroins nu de cate masini am condus eu, si apoi nu scrie nicaieri in povestea mea ca este prima masina ci ca citez: "Masina a fost la prima inmatriculare in Romania". Attached thumbnail(s) forum_4tuning.jpg ( Size: 81.62k ) Number of downloads: 1127 |
--------------------
seat
ibiza
2003
|
|
adrian.paul |
20 Sep 2012, 09:29
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti |
QUOTE(ofelica @ 20 Sep 2012, 10:21) Asteptam ca Euroins sa inceapa denigrarea...m-au avertizat toti prietenii,dar sa se foloseasca de forumisti nu ma asteptam. De aceea am asteptat sa aflu mai multe, caci prea stiai exact ce se intampla la Euroins...ca cedeaza la procese. Nu pot decat sa ... . |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
bucatzel |
20 Sep 2012, 09:44
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:56 |