Super 5 TR 1989 cumparat de curând, membru de cateva zile și multe întrebări
Super 5 TR 1989 cumparat de curând, membru de cateva zile și multe întrebări
hobyyou |
11 Feb 2016, 01:31
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 February 16 From: Malta |
|
||
--------------------
Renault
Super 5 TR
1989
- CAQ 128
|
|||
vyral |
17 Feb 2016, 12:14
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 April 14 |
Buna
O sa incerc sa iti raspund eu sumar la intrebarile tale. Felicitari pentru achizitia unu R5 din pacate imaginile nu sunt vizibile. Din ce am inteles ai un R5 cu carburator de turbo 32DIS, atentie mare acel motor nu este unul turbo (sa ma corecteze careva daca gresesc) (c1j-c6j parca este seria de turbo) acel furtun care duce in jos este unul de vacum el regleaza presiunea, pe masura ce ai vacum mai mult creste si debitul dat spre carb. De aceea ai bujiile afumate este debitul foarte mare de benzina si afuma bujiile, nu cumva scoate si fum negru? daca cauti un pic mai atent pe forumuri sunt manuale de R5, cu un pic de atentie poti scoate o masina foarte frumoasa. Din pacate nu crec ca mai sunt foarte multi pasionati de asemenea masini eu am 2 GTT din care vreau sa scot 1 functionala. Trebuie sa te documentezi un pic si o sa gasesti aproape toate detaliile pe care le cauti. este o masina exceptionala mica, motor mic si putere foarte mare, multe din piese se potrivesc de pe Nova/Clio Mk1 Razvan |
--------------------
Renault
5 GTT motor Alpine
1986
|
|
mihai29 |
7 Apr 2016, 21:21
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 15 June 06 |
Ar fi bine daca ai reusi sa postezi niste poze.
Exista posibilitatea ca acel furtun de cca 40 cm sa indice un motor uzat. Daca exista deja un furtun intre capacul de culbutori si carburator (cu un diametru de cca 5 mm) atunci ma insel. Bujiile afumate inseamna un amestec bogat in benzina. Daca ai nevoie de manual de super 5 imi spui si-l caut. Sper sa-l mai am. |
--------------------
Renault
Super5 TL 1,1 33kw
1987 5 usi B40H
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:13 |