Twingo II 2012 capota de la motor blocata, incuietoare blocata sau cablu rupt
Twingo II 2012 capota de la motor blocata, incuietoare blocata sau cablu rupt
valiotronic |
19 Jan 2023, 15:31
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 July 12 |
|
||
--------------------
Renault
Twingo2
2013
|
|||
einstein1984 |
19 Jan 2023, 15:48
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
dai jos o roata fata, pasajul ei si vezi daca poti sa bagi mana sa tragi de parghia de care trage cablul. sau pe sub bara daca ai acces la elevator.
La o masina ma care sarise cablul am taiat firul ala in forma de U de sarma, dar masina pleca oricum la casare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
valioglu |
19 Jan 2023, 19:10
|
Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 |
Mergi la service. Nu e complicat. De obicei se poate desface pe jos cu masina pe elevator. Nu strica masina aiurea.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Gil26 |
20 Jan 2023, 06:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.120 Joined: 10 May 20 |
@ valiotronic , asa cum au scris si colegii accesul se face mai usor de pe un elevator si se poate deschide capota, apoi desigur rezolva cauza blocajului, vezi ex si atasat cateva capturi pentru un Twingo II, poate te ajuta.
Attached thumbnail(s) Twingo2Capota1.png ( Size: 393.7k ) Number of downloads: 52 Twingo2Capota2.png ( Size: 308.06k ) Number of downloads: 53 Twingo2Capota3.png ( Size: 287.18k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
valiotronic |
20 Jan 2023, 09:15
|
Multumesc pentru toate raspunsurile ... am acces la un canal... am sa vad ce fac... la service in Galati nu mai am curaj sa ma duc nicaieri...si nu e vorba de bani.... cat de pricepere... da m-am gandit si eu...in ultima instanta cred ca asa o sa fac ...o sa tai ansa ...si o sa caut sa o inlocuiesc ...cel mai probabil e sarit cablul sau rupt motul din capatul lui ...se aude in zona incuietorii cand trag de maneta... oricum va multumesc !
|
--------------------
Renault
Twingo2
2013
|
|
valioglu |
20 Jan 2023, 10:47
|
Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 |
Daca nici pentru o capota nu ai curaj sa te duci in service...
Nu e chiar atat de usor de desfacut pentru tine, un mecanic o desface in 3 minute. |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
valiotronic |
27 May 2023, 12:20
|
Multumesc tuturor raspunsurilor... astazi am rezolvat blocajul... problema poate aparea la orice twingo 2 pentru ca tresa (imbracamintea cablului ) unde intra in incuietoare sta prins doar prin pozitia cablului si acel sant in plastic... daca la diferite motive deranjati cablul ...va iesi foarte usor tresa de pe decupajul din marginea imcuietorii si veti avea senzatia ca s-a rupt cablul... ca sa deblocati... fara sa indoiti ciocul incuietorii (cum am facut eu)...este suficient sa trageti de tresa cablului cu totul spre partea stanga... sa nu uit "cineva" legase cu sarma capatul cablului unde este acel stift ...semn ca poate iesi si de acolo... deci care aveti acest sistem de inchidere luati masuri din timp... eu am dat o gaura in incuietoere in dreptul prinderii tresei si cu o sarma de productie romaneasca am legat tresa ca sa nu mai iasa
|
--------------------
Renault
Twingo2
2013
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:38 |