Un moderator IDIOT, Carul cu prosti s-a rasturnat la Cluj, nu Caracal
Un moderator IDIOT, Carul cu prosti s-a rasturnat la Cluj, nu Caracal
MoneyTalks |
7 Jul 2018, 02:18
|
||
- Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland |
|
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
DragosP |
7 Jul 2018, 05:17
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
Eu sper să-ți păstrezi și cetățenia română.
Cât despre cei din Cluj, numai de bine! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
7 Jul 2018, 06:20
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
Ce ai cu el, e simpatic in felul lui, nu trebuie să îl bagi in seama
Iar de Boc numai de bine. This post has been edited by argon: 7 Jul 2018, 06:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lord Hades |
7 Jul 2018, 07:13
|
Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov |
Bre, idioți sunt peste tot nu generaliza despre romani.
În ceea ce privește forumul, personal nu am avut nicio problemă cu vreun forumist sau moderator. A fost un coleg pe vremuri care avea prea mult timp liber ai îmi trimitea mesaje aiurea, dar omul si-a revenit. Cat despre cenzura si etc ... atâta timp cât respecți regulamentul nu vad o problemă. Și moderatorii sunt oameni, așadar exista posibilitatea să fi basicat pe careva personal, si sa iti poarte sambetele. Respectele mele 😀 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
R19/16v |
7 Jul 2018, 07:54
|
Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti |
Poate e momentul unui nou concediu de 8 ani?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mars |
7 Jul 2018, 08:33
|
meow or never Group: Moderatori Posts: 7.287 Joined: 22 January 04 |
Money, seriously? Ti-ai si gasit unde sa te duci, fix pe topicul cu rachete . Ce te asteptai sa iasa? Stai si tu linistit pe la cafenea, pe jurnal etc. si o sa vezi ca nu-i forumul asa de negru.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
7 Jul 2018, 08:37
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
Nu mai sta niciunde pe aici, ca e rezbunator CJ.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ursul_bipolar |
7 Jul 2018, 08:39
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 |
Money asa ceva am patit si eu cu nenea de mai sus cu 3 posturi (post #5), am scris la vremea aia.
Stii si tu ca daca nu ai cu cine nu ai si gata, nu poti cere acolo unde nu se poate. Din pacate cam tot ce ai scris este adevarat iar moderatorii, multi dintre ei au apucaturi cel putin dubioase. This post has been edited by ursul_bipolar: 7 Jul 2018, 08:41 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
ady77 |
7 Jul 2018, 08:42
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
De ala de la postul numarul 5 ai scapat, ca pleaca 8 ani in concediu
|
--------------------
|
ursul_bipolar |
7 Jul 2018, 08:45
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 |
Ady ai niste replici cateodata de... Sa speram! This post has been edited by ursul_bipolar: 7 Jul 2018, 08:47 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Lord Hades |
7 Jul 2018, 09:03
|
Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov |
Io sunt curios de multă vreme. Moderatorii sunt platiti sau fac treaba asta pe forum din pasiune? Si in cele din urmă, cine face bani cu acest forum?
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
mars |
7 Jul 2018, 09:12
|
Da, avem salarii, dar nu iti inchipui ca luam mii de euro pe luna. Cam 500 net. Si aia mai vechi au primit si masini in leasing, fiecare cum i-a fost norocul. Eu nu am primit decat doua randuri de anvelope. Banii vin de la Soros.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
marksman |
7 Jul 2018, 09:20
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
Numai pe bucatzel l-au fentat, a primit un Tohan vechi...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
ady77 |
7 Jul 2018, 09:25
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
|
--------------------
|
mars |
7 Jul 2018, 09:59
|
QUOTE(Lord Hades @ 7 Jul 2018, 09:03) Io sunt curios de multă vreme. Moderatorii sunt platiti sau fac treaba asta pe forum din pasiune? Si in cele din urmă, cine face bani cu acest forum? Acum serios, moderatorii nu sunt platiti, evident, ci o fac in timpul lor liber. Fiecare cu norocul lui, depinde ce arii are de moderat, dar nu cred ca e zi in care sa nu primeasca cateva report-uri, sa aiba de sters, editat, mutat etc. si de discutat pe PM cu tot felul de useri nemultumiti de diverse chestii (in general cei care nu au nicio treaba cu regulamentul forumului). Iar banii, care se fac din reclamele de pe forum si din cele cateva anunturi platite, se duc la cei doi administratori, sa poata acoperi costurile (server, licente etc.). Eu nu cred ca traieste cineva de pe urma forumului. Putem numi asta pasiune? Poate ca da;). Forumul nu e al marcilor Dacia si Renault, cum cred unii. E unul privat, gratuit, dar cu anumite reguli. Nu e nimeni obligat sa stea aici, asa cum nici echipa de moderare nu e la dispozitia oricui, oricand. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Bicicleta galbena |
7 Jul 2018, 10:12
|
Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.107 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
yhattori |
7 Jul 2018, 11:02
|
* Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 |
Money draga, acum 14 ani cind am aparut eu prima oara pe forumul asta, am luat 30 de zile pauza de la tine c-am exprimat o opinie de genul "toti aia care nu semnalizeaza trebuie sa moara" si tu ai apreciat ca e instigare la ura.
Din punctul meu de vedere tu erai atunci moderatorul idiot. Da' eu n-am initiat discutii administrative. |
--------------------
*
*
*
|
|
klaus |
7 Jul 2018, 11:15
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
Eu, ca cetatean cu ceva vechime pe aici, care chiar stie niste lucruri din istoria forumului, cand am citit potarea lui MoneyTalks am crezut ca isi face autocritica la modul cum modera el la un moment dat. Serios. Cand am citit aia cu "bagatul pumnului in gura (gen psd)" mi-a tresarit inimioara, am crezut ca sunt la o sedinta de partid a PCR unde "cu obiectivitate" cel care a luat cuvantul isi face o "sanatoasa" si "necesara" autocritica.
Si ca cetatean care mai cunoaste cauzele si desfasurarea conflictului dintre Liviu si MoneyTalks, eu am o parere , sa zic gingas, orecum diferita. Dar astea sunt parerile mele persoale. Si cum intotdeaunsa parerile personale nu pot fi decat subiective... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mars |
7 Jul 2018, 12:18
|
Am avut, din 2004 incoace, doua “pauze”: una de la Livia, dar meritata, pentru povestea cu ceasurile (care a dus la banarea lui kum), si inca una pentru o aluzie la cautarea pe net a unui serial code pentru un joc. Ghici de la cine !
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
7 Jul 2018, 12:21
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
Deci tot pe merit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mars |
7 Jul 2018, 12:29
|
Da, evident! Intreba unul de serial si eu i-am zis sa caute pe net. Crima cibernetica, hackeru’ suprem.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
7 Jul 2018, 12:38
|
Păi dacă știi, de ce comentezi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
7 Jul 2018, 12:49
|
Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.053 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca |
Este ca te simti mai bine acum domnule banii vorbesc?
Ai scos tot ce putea intelectul tau la suprafata. Rogu-te respecta regulamentul, nu mai ataca persoane si nimeni nu are treaba cu tine. Spor! |
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
bucatzel |
7 Jul 2018, 13:29
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
7 Jul 2018, 13:50
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
Daca tot nu-i topic in care sa posteze exclusiv(ist) moderatorii, sa mai imprastiem un pic norii de furtuna:
QUOTE(klaus @ 7 Jul 2018, 12:15) ... am crezut ca sunt la o sedinta de partid a PCR unde "cu obiectivitate" cel care a luat cuvantul isi face o "sanatoasa" si "necesara" autocritica. Mai pomenisei undeva la cafenea de viata ta din comunism, dar totusi erai cam junior (in comunismul ala veritabil, declarat, dinainte de '89) ca sa intelegi si sa simti totul la un nivel relativ obiectiv. Nu te da mai batran decat esti, ca esti mai aproape de tefelism cu varsta. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
miki |
7 Jul 2018, 14:46
|
#Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.062 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti |
QUOTE(klaus @ 7 Jul 2018, 12:15) .....cand am citit potarea lui MoneyTalks am crezut ca isi face autocritica la modul cum modera el la un moment dat. Serios. Cand am citit aia cu "bagatul pumnului in gura (gen psd)" mi-a tresarit inimioara, am crezut ca sunt la o sedinta de partid a PCR unde "cu obiectivitate" cel care a luat cuvantul isi face o "sanatoasa" si "necesara" autocritica. Si ca cetatean care mai cunoaste cauzele si desfasurarea conflictului dintre Liviu si MoneyTalks, eu am o parere , sa zic gingas, orecum diferita. .... Oooooo tempora! Tempus fugit...... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
george_slz |
7 Jul 2018, 16:13
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 |
Pe vremea cand dl Banii Vorbeste era si domnia sa zeu pe aici, un astfel de topic cu asa nume, jignitor la adresa celor din Cluj care se pot simti jigniti pt ca o caruta cu prosti s-a rasturnat si pe raza localitatii lor, ei bine disparea si se lasa cu "ban" la adresa initiatorului...cu mult inainte sa ajunga la 10 postari...ei parca s-au mai relaxat lucrurile pe aici...
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
DragosP |
7 Jul 2018, 17:35
|
Păi de ce sa se simtă jigniți? E vina lor că s-a produs acolo accidentul?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
7 Jul 2018, 17:36
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
Au îmbătrânit și moderatorii... pe vremuri stăteai pe tușă și pentru o glumă nevinovată.
Mi-am luat-o "decât" pentru atât: nursa Amu, fudulie a fost mereu pe forum. Și dintr-o parte, și din alta. Da' sunt și alte metode să te războiești cu "vinovații", fără să faci topic în care să folosești limba română așa cum nu ți-ar plăcea să se folosească împotriva ta. Părerea mea! P.S. Niciun moderator nu a avut, atunci (cu nursa) de suferit.. This post has been edited by gabize: 7 Jul 2018, 17:53 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Andy_ACS |
7 Jul 2018, 17:48
|
Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.295 Joined: 19 July 04 From: Craiova |
@MoneyTalks - ca sa pretinzi respect trebuie intai sa arati respect.
Democratia asa cum o intelegi tu nu e corecta. Nu poti spune orice despre oricine sub pretext ca iti exprimi opinia. De multe ori nu ai procedat corect, ti-as sugera ca intai sa iti revizuiesti stilul.de postare si sa incerci sa intelegi ca pe altii ii deranjeaza de multe ori felul in care te exprimi. Seara faina! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:12 |