Curs Valutar | Ultimele stiri financiare | |
---|---|---|
Euro | 4.9746 |
Un pas inainte – credite pentru taximetristi,
In ceea ce priveste contractarea unui imprumut, situatia taximetristilor este una delicata, deoarece sunt inca banci care nu acorda credite acestei categorii de solicitanti sau banci care accepta taximetristii numai in calitate de persoane fizice autorizate.Pentru a solicita un credit la una din...(citeste) |
Dolar | 4.5914 | |
BRD, sa boicotam BRD-ul
Madriann |
18 Feb 2013, 14:29
|
Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
gotty |
18 Feb 2013, 14:33
|
fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... |
Voi inchide contul la BRD;am deschis altele la Raiff.Se pune?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
18 Feb 2013, 14:43
|
. Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... |
BRD nu o sa dea faliment - se discuta sa preia banca transilvania - @gotty - nu stiu cat de atractive sunt costurile de adm. la raiff, dar daca ai prins vreo oferta e ok
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
18 Feb 2013, 15:00
|
fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... |
Banii sunt cam aceeasi si colo si colo,diferenta e facuta de online unde BRDul e la gara fata de Raiff(nu pot face comparatie cu alte banci pentru ca nu am testat-am auzit ca ING sta foarte bine aici),plus ca acum sunt umbrela companiei pentru care lucrez si care e vazuta destul de bine intr o anumita agentie pe cand al BRD eram singurel.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
maho |
18 Feb 2013, 16:00
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
maho |
7 May 2014, 08:45
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic |
|
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
7 May 2014, 19:30
|
Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
Si BCR a facut profit. Pe seama comisioanelor. Deci se poate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bengal |
30 Oct 2016, 17:23
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 11 |
La BRD procedura in sine este greoaie,ma mir cum de sunt in topul bancilor. O problema am avut cu BRD Leasing,tot de BRD tine. Am facut cerere de plata in avans a unor rate si 2 saptamani le-a luat sa-mi trimta actul aditional.
|
--------------------
Toyota
Auris
2007
|
|
neumann |
15 Feb 2017, 13:31
|
Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu |
Firma mama a BRD, Societe Generale e acuzata ca a schimbat legislatia anticoruptie in Belgia.
http://www.opensourceinvestigations.com/co...al-law-belgium/ QUOTE On 14 April 2011, the Belgian Parliament voted a law that amended the Code of Criminal Procedure. According to the law, it became possible as from 16 May 2011 to enter into transactions with the Public Prosecutor to terminate the public prosecution of offences at all the stages of a criminal procedure. Once the transaction with the Public Prosecutor has been entered into and executed, the criminal proceedings would be terminated. Since the payment made under the transaction is not a penalty, the transaction would not appear in the judicial register. In other words, the offender is cleared of all charges, and his or her record remains clean. The first such transaction that ever happened took place in Anvers on 10 June 2011, between the Public Prosecutor and Société Générale. The French bank was under criminal investigation for alleged frauds. According to the prosecutors, Société Générale was coordinating at least 20 Belgian companies in a fraudulent scheme involving money laundering and other fiscal frauds. The bank entered into a transaction with the Public Prosecutor in Anvers, paid 40 million Euros and got away with crime. It is interesting to note that the Belgian media presented this transaction as being the second one that was entered into after 16 May 2011. According to La Libre Belgique, for instance, the Société Générale transaction came after the Chodiev transaction known as Kazakhgate: Pe scurt, banca a fost acuzata ca a coordinat cel putin 20 de companii belgiene intr-o schema de frauda privind spalarea de bani si evaziune fiscala. Ca urmarea a acestei legi, venite la fix pentru a salva de la amenzi uriase si probabil faliment Societe Generale in Belgia, banca a putut face o intelegere cu procuratura si a platit 40 de milioane de euro pentru a scapa de caz. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
15 Feb 2017, 14:07
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
15 Feb 2017, 14:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu |
da stim asta cu sunt actionar si uite cati bani fac din actiuni. Ai mai spus-o de vreo 10 ori, mai bine baga direct numele firmei de unde vrei sa cumparam.
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
15 Feb 2017, 15:50
|
Ai inteles de te-ai spart. Daca ai un dinte cu bancile (pe motiv de credit sau altceva) e treaba ta. Eu n-am recomandat vreo firma de intermediere vreodata, dar am spus ca e mai rentabil* sa fii actionar decat client-creditor (cu depozit); normal, mai conteaza si banca, si cand cumperi si vinzi.
* Vezi in topicul "ce facem cu banii" calculul simplu. |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
15 Feb 2017, 16:32
|
zic ca e metoda clasica la astia cu firmele de intermediere. Aleg intervalul incat sa-ti arate cat ai fi ccastigat daca ai fi cumparat arbitrar la o data si vandut la alta data. Aia cu actiunile mere daca ai 10 ani sau ceva. Daca iti trebuie banii la un moment t0, poti pierde si 50% din valoarea nominala inititala, lejer. Nu toata lumea se tine de specula in mod curent.
In fine, zic ca incerci suspect de mult sa ne vinzi ideea cu ce rentabile sunt actionile. Io zic ca nu prea sunt, pe orizont de timp 3/5 ani. Poate peste, sa fie, nu se stie niciodata, dar economia mondiala se cam taraste, si e si suprafinanciarizata dupa crahul burselor 2008-2010. |
--------------------
...
..
|
|
maho |
15 Feb 2017, 21:33
|
Zici gresit, ca de obicei.
Statisticile care le vezi in ziare (si alea online) se fac de obicei la inceput de an (cu ce fu anu' trecut, ca si cand unii - mai stii?! - cumpara in prima zi din an si vand in ultima) sau cand apare cate-un eveniment care misca abrupt preturile in sus sau jos. Nu te opreste nimeni sa te uiti pe ce perioada vrei la grafice, daca crezi ca te pricepi la "analiza tehnica". Cu aia fundamentala e mai simplu, da' tot tre' sa te pricepi. Daca ai 10 ani, lasi pe altu' sa se ocupe, in masura in care iti convine sa "vegheze" altu' pt. banii tai, cat timp tu dormi linistit. Ca la fni, asa... Daca o faci pe cont propriu, e alta poveste. Iar daca "ai nevoie la t0" de banii aia, inseamna ca nu stii sa faci diferenta intre o speculatie si-o investitie. Tie n-as incerca sa-ti vand nici macar onestitatea lui dragnea, daramite sa-ti spun cand si unde sa investesti, la ce saltea sa-ti tii banii, sau la ce banca sa faci credit. Motivul e simplu: pur si simplu nu poti combate cu argumente la idee. This post has been edited by maho: 15 Feb 2017, 21:33 |
--------------------
Dacia
1310
|
klaus |
15 Feb 2017, 22:50
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
QUOTE(maho @ 15 Feb 2017, 15:50) dar am spus ca e mai rentabil* sa fii actionar decat client-creditor (cu depozit); normal, mai conteaza si banca, si cand cumperi si vinzi. 1. Daca nu ar fi asa, cretini ar fi aia de investesc in actiuni, ca daca ar fi mai mare randamentul la dobanzi (care au risc mai mic) atunci nu ar cumpara nimeni actiuni ci doar depozite. E la mintea cocosului. Se invata asta in cl. a XI-a de liceu la economie. 2. Faci bani din actiuni numai daca le vinzi la un moment dat, cand au cotatii mai mari fata de cand ai cumparat. Atata timp cat stai cu ele "in portofoliu" fac bani fictiv, asa cum facea si FNI. 3. Evolutia exploziva fata de media pietii in domeniul bancar mie mi se pare ca e cu risc mai ridicat. Evident, trebuie analizati niste indicatori sa vezi daca aceasta crestere are suport real, dar grosier vorbind, la "common sense", cand nu faci ceva care sa se poata dezvolta exploziv, pe o piata limitata si clara, o crestere substantiala in timp scurt mie imi ridica suspiciuni. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
16 Feb 2017, 11:09
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
QUOTE(neumann @ 15 Feb 2017, 16:32) zic ca e metoda clasica la astia cu firmele de intermediere. Aleg intervalul incat sa-ti arate cat ai fi ccastigat daca ai fi cumparat arbitrar la o data si vandut la alta data. Aia cu actiunile mere daca ai 10 ani sau ceva. Daca iti trebuie banii la un moment t0, poti pierde si 50% din valoarea nominala inititala, lejer. Nu toata lumea se tine de specula in mod curent. In fine, zic ca incerci suspect de mult sa ne vinzi ideea cu ce rentabile sunt actionile. Io zic ca nu prea sunt, pe orizont de timp 3/5 ani. Poate peste, sa fie, nu se stie niciodata, dar economia mondiala se cam taraste, si e si suprafinanciarizata dupa crahul burselor 2008-2010. Mi se pare logic, si-a facut cont in 2010, iar doar 7 ani mai tarziu vrea sa ne prosteasca |
--------------------
|
maho |
16 Feb 2017, 11:17
|
(2.) nu doar; sunt 3 posibilitati de a face profit (individuale sau combinate):
- vinzi mai scump (cand vrei, cand iti convine, etc.), - vinzi mai mult (cand in aga se hotaraste ca profitul sa nu fie distribuit ca dividende cash ci actiuni gratuite si/sau cu pret redus, deci iti va creste nr. de actiuni), si - din dividende cash. Discutia poate fi lunga, scuze de off-topic. Si on-topic, mi s-a parut chiar importanta ascensiunea TLV pe locul 2 in detrimentul BRD, si se pare ca nu vor sa se opreasca aici, declara ca sunt "deschisi pt. alte achizitii". |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
16 Feb 2017, 14:22
|
QUOTE(maho @ 15 Feb 2017, 22:33) Am inteles, tocmai aratam, intr-un topic intitulat "sa boicotam beredeul", de ce ar trebui sa o facem. Si anume, convenabil in Belgia, legea s-a modificat pentru a permite o "amiabila" intre stat si Societe Generale, in valoare de 40 de milioane de euro, la un moment cand biznisul se clatina bine dupa un scandal major de evaziune si spalare de bani institutionala. Restul a fost un offtopic magistral al tau, sa abati atentia de la idee, pentru ca ai actiuni BRD. Io asa l-am vazut. 16 Feb 2017, 15:24: QUOTE(ady77 @ 16 Feb 2017, 12:09) Asa o fi. Pn presa insa ziceau de postaci cu conturi "vechi", "in adormire", care apar la momentul oportun. Posibil? Poate. Certitudine? Nu, doar o opinie. This post has been edited by neumann: 16 Feb 2017, 14:24 |
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
16 Feb 2017, 14:43
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
QUOTE(neumann @ 16 Feb 2017, 14:22) Pn presa insa ziceau de postaci cu conturi "vechi", "in adormire", care apar la momentul oportun. Posibil? Poate. Certitudine? Nu, doar o opinie. Hai las-o ca macane, Maho e membru activ si pe sectiuni tehnice, spre deosebire de o halca mare de activisti politici de p-aci, care daca ies in afara cafenelei is total pierduti. This post has been edited by bucatzel: 16 Feb 2017, 14:43 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
16 Feb 2017, 14:48
|
Eh, el nu poa' sa conceapa nici ca am dacie veche si "bursaresc".
@neum. da, am actiuni si la brd (de mult timp, ca nu le-am luat sa le speculez), si la tlv. De vreme ce nu ti le-am oferit la vanzare, nu e treaba ta. Sa nu-mi spui ca ai luat credit (in chf?) si de la brd... |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
16 Feb 2017, 15:39
|
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
16 Feb 2017, 15:46
|
E problema ta ce poti sa concepi si ce nu.
Cand ma gandesc ca unii platesc pt. genul de informatii de care tu incerci (fara prea mult succes) sa faci misto (poate pt. ca nu le-ntelegi), nu pot decat sa te pun la loc de cinste, alaturi de tony-s. El inca ar fi socotit corect varsta daciei in cauza. |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
16 Feb 2017, 16:06
|
QUOTE(maho @ 16 Feb 2017, 16:46) E problema ta ce poti sa concepi si ce nu. Cand ma gandesc ca unii platesc pt. genul de informatii de care tu incerci (fara prea mult succes) sa faci misto (poate pt. ca nu le-ntelegi), nu pot decat sa te pun la loc de cinste, alaturi de tony-s. El inca ar fi socotit corect varsta daciei in cauza. Bine ma, fie ca tine 30+.Pai la varsta asta sunt mertzane pline de rugina in structura de rezistenta a masinii, nu dacii facute din kkt in 85. QUOTE Cand ma gandesc ca unii platesc pt. genul de informatii de care tu incerci (fara prea mult succes) sa faci misto (poate pt. ca nu le-ntelegi) la asta, da-mi voie sa Pai stii ce, ma? Cere bani pentru ele si nu le mai da asa, gratis. Poate-ti schimbi si tu ruginatura din 85. |
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
16 Feb 2017, 16:41
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
neumann |
16 Feb 2017, 16:44
|
din ce se faceau daciile in 83-85, daca nu fix din kkt tehnologic, vorbind?
|
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
16 Feb 2017, 17:07
|
Poi parca mataluta esti galatean, banui ca ai inspectat personal materia prima, nu poci sa te contrazic.
This post has been edited by bucatzel: 16 Feb 2017, 17:07 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
neumann |
16 Feb 2017, 17:20
|
Spermezeu nu era in galatzi ultima data, dar in fine. Poate l-au mutat?
|
--------------------
...
..
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:18 |