Apa in portbagaj
Apa in portbagaj
Catalin Ionut Ftk |
2 Jan 2021, 13:13
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 September 20 |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2010
|
|||
nicurata |
2 Jan 2021, 17:06
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 31 May 20 |
Am găsit si eu apa in acelasi loc dar n-am descoperit pe unde a intrat.
|
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 DCI
2012
|
|
Fan Megane |
2 Jan 2021, 21:07
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 June 19 |
Apa in portbagaj, intra pe la garniturile de la lampi.
|
--------------------
Renault
Renault Mégane 3 1.5Dci 110pk Eco2 Collection
2012 Expression
|
|
Cipru2004 |
10 Jan 2021, 22:16
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 January 21 |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2014 break
- B 700 ETC
|
|
Alexinc00 |
15 Jan 2021, 10:38
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 18 April 18 |
Inteleg din alte postari ca apa in portbagaj intra pe la stopul central de frana de pe hayon. Pentru ca am gasit picaturi de apa pe ornamentul interior de plastic in dreptul stopului, as spune ca informatia se verifica. Cu toate astea nu intentionez sa fac vreo reparatie care implica desfacut de plastice pe vremea asta rece, pentru ca risc sa le sparg, asa ca astept primavara. Din ce spuneau altii, reparatia consta in inlocuirea garniturii originale cu ceva mai serios, sau chiar cu silicon pentru cei mai nepretentiosi sau pentru chinezi. Cealalta problema cu apa la pedalier e deja discutata si paradiscutata in alt topic, in principiu tot felul de scurgeri infundate.
|
--------------------
Renault
Megane
2015 Grandtour 1.5 (110 Hp) ECO2 Start&Stop Bose
|
|
I.Neagu |
15 Jan 2021, 18:46
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 3 January 17 From: Bucuresti |
Acum, nush de unde esti, dar te poti folosi de parcarea subterana a vreunui mall ca sa se încălzească cat de cat masina si sa desfaci plastice fara sa le stricit. Eu am pus la megane-ul meu mastic negru si am rezolvat problema (gaseam picaturi pe interior uneori).
|
--------------------
Renault
Talisman
2017, Initiale Paris, 1.6dci 130cp
|
|
tiron.alex |
18 Jan 2021, 16:56
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 May 20 From: Iași |
Salut,
Am observat si eu vara trecuta ceva apa in portbagaj, in suportul de plastic al rotii de rezerva. La mine problema a fost in 2 locuri. Prima problema a fost la garnitura lampii centrale de stop frana de pe haion. Am gasit un cheder foarte fain, cauciucat alb, de vreo 3mm grosime si cam 6mm latime la leroy. L-am lipit dintr-o bucata pe stop si n-am mai avut treaba. A 2-a problema a fost chiar la imbinarea dintre suportul de plastic al rotii de rezerva cu caroseria. Nu stiu din ce cauza, probabil din cauza greutatii rotii de rezerva si cricului, s-a lasat un pic acel suport, iar masticul de etansare s-a scopt si se facuse un spatiu de 1-2mm. iar la drum lung din cauza presiunii aerului, intra apa. Am scos suportul, am curatat f bine suprafata si am masticat cu adeziv negru de la SIKA. Spor |
--------------------
RENAULT
MEGANE 3
2012 BOSE K9K636 KZ14
- IS52TAM
|
|
Concord |
8 Mar 2021, 19:30
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti |
Poti pune o imagine sau un link cu chederul de la Leroy Merlin?
Prima problema este destul de des intalnita si garnitura respectiva nu se gaseste separat, vine la pachet cu lampa. |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
azaghorth |
9 Mar 2021, 09:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca |
Tot cu cheder de la Leroy
Attached thumbnail(s) IMG_20200526_131333.jpg ( Size: 346.37k ) Number of downloads: 490 IMG_20200526_162659.jpg ( Size: 449.47k ) Number of downloads: 481 IMG_20200526_162703.jpg ( Size: 311.68k ) Number of downloads: 472 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
Tikonak |
12 Apr 2024, 17:44
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 March 24 |
Salutare, de curând am cumpărat un megane 3 break și ce să vezi pe drum spre casă a început ploaia, când am ajuns acasă nu știu ce căutam prin portbagaj și hop văd apă la roata de rezervă...a doua zi am șters pe acolo, am dus mașina la spălătorie și ce să vezi iar apă...încep să fac teste să văd pe unde intră, turnam apă cu bidonul peste haion, iar la prima impresie începuse să curgă ușor, să lăcrimeze la îmbibarea dintre bara de plastic și caroserie printre ele, este un spațiu foarte mic unde se vede și un mastic din loc în loc, am zis că poate a „îmbătrânit" și din această cauză curge...dar după nush ce mi-a trecut prin cap să desfac puțin capitonajul din lateral, al portbagajului, partea unde este tripla, și să torn apă cu haionul deschis prin gaura de deasupra triplei să văd unde se duce acea apă, și na belea să vezi apa intra în portbagaj mult mai repede, se infiltra pe la tamponul haionului, cel de jos ce are un pic de joc, și ajungea cumva la acea îmbinare dintre bară si caroserie...acel tampon are o garnitură de cauciuc/burete ce cu timpul se rupe, îmbătrânește și de aici beleaua...am cumpărat tampon nou pe ambele părți le-am schimbat și acu' nu mai intră apă.
Sper să fie de ajutor, poate mai are cineva aceiași problemă, pt a schimba tamponul nu trebuie să desfaci capitonajul la portbagaj, prinzi cu un clește de el și îl scoți forțat, are niște cleme de plastic ce se clipsează iar dacă este forțat se rup |
--------------------
Renault
Megane 3
2010
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:54 |