Verificare/reparare sasiu, Rmedieri profesioniste
Verificare/reparare sasiu, Rmedieri profesioniste
R20 |
28 Apr 2015, 02:32
|
||
R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 253 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|||
espacern |
28 Apr 2015, 11:44
|
ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.609 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya |
Cam toate service-urile care fac reparatie tinichigerie au stand de indreptat/tras.....dar mai trebuie niste scule speciale pentru fiecare masina care se gasesc greu si costa (inchiriat).
La BV stiu peste 4 ateliere care fac reparatie pe stant de redresare....dar fara sculele care se monteaza in anumite locuri speciale ale caroseriei este degeaba/inutila operatia. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R20 |
29 Apr 2015, 23:10
|
R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 253 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti |
Salut,
@espacern. Din cate stiu eu, in Bucuresti sunt putine ateliere care detin un asememenea utilaj. dar problema consta in faptul ca nu au personalul calificat in astfel de operatiuni. Ceea ce spuneti este perfect adevarat, dar doar din cauza ca am fost educati in sistemul robototic ("ai de facut asta - iti trebuie SDV-ul asta - si faci operatiunile urmatoare. Altfel ... NU se poate"). Ba se poate! Trebuie doar sa gasesti un om care are habar(cunostintele necesare) despre ceea ce trebuie sa faca. Fara suparare, dar "Sculele care se monteaza in anumite locuri speciale ale caroseriei" reprezinta doar praful care ne-a fost suflat in ochi de catre cei care vor sa ne escrocheze. Sunt sigur ca intelegeti ceea ce vreau sa spun, caci am vazut ca va aflati printre putinii care stiu sa descifreze corect un VIN. Asta caut si eu, pe cineva care sa stie sa verifice si sa traga(la rece) elemente din caroserie. Atat in Brasov cat si-n Bucuresti exista "service"-uri care au in dotare autorobotul finlandez B20, utilaj conceput special pentru remedierea oricarei caroseri de autoturism; fiind necesare doar cunostinte minime din fizica si despre geometria sasiurilor, echipamentul avand accesorii adaptabile pentru toate operatiunile necesare. Documentatia pentru caroseria R25 ofera toate detaliile necesare pentru o verificare/remediere profesionista, cu atat mai mult cu cat SDV-istica moderna iti permite operatiuni inimaginabile pentru acele vremuri. @all, Eu sunt un om dificil (cu venituri modeste, autodidact si perfectionist) si caut oameni asemenea, care doresc sa se remarce prin ceea ce fac - nu prin preturile solicitate. Totodata sunt constient ca serviciile unor astfel de oameni trebuiesc remunerate pe masura rezultatelor, pregatirii si abnegatiei dovedite intr-o lume anomic de avida. Stie cineva unde mai pot fi gasiti astfel de Oameni? |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|
HuckEX |
30 Mar 2020, 10:35
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 May 17 From: Bucuresti |
Salut prieteni, a gasit cineva vreun service de incredere care sa indrepre sasiuri?Am nevoie pentru masina mea, am cumparato fara sa o mai verific in service, iar cand am fost sa-i verific ambreiajul, am constatat ca sasiul nu este tocmai perfect drept.Vreau sa o repar, daca cineva ma poate ajuta cu o recomandare ii multumesc din tot sufletul!
This post has been edited by HuckEX: 30 Mar 2020, 10:37 |
--------------------
Renault
Clio II
2005 Extreme
|
|
einstein1984 |
30 Mar 2020, 10:40
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
pasul 1, cauti pe rarom.ro la lista de serviceuri autorizate pe cele care au voie sa repare structura de rezistenta a masinii
pasul 2, te duci la serus |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
30 Mar 2020, 11:02
|
Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.053 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca |
pasul 3: te scapi de ea si data viitoare casti ochii bine ca sa nu casti contul ...
|
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
einstein1984 |
30 Mar 2020, 13:48
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
aia face dupa ce vede devizul
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
31 Mar 2020, 09:24
|
Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.053 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca |
ii dubleaza valoarea
|
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:38 |