Blocare acceleratie - turometru, Problema nerezolvata dupa 6 prezentari la service
Blocare acceleratie - turometru, Problema nerezolvata dupa 6 prezentari la service
BB-MV |
15 Oct 2010, 01:17
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 October 10 |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2008
|
|||
George Paul |
15 Oct 2010, 14:36
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 |
Blocare, adica nu trece de nivelul la care se plafoneaza, chiar daca apesi mai tare pe pedala de acceleratie, sau ramane accelerata la acel nivel, chit ca iei piciorul de pe pedala?
|
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
BB-MV |
15 Oct 2010, 23:43
|
Apasand pedala, acceleratia e liniara pana ce se blocheaza la o anumita turatie. Primul instict este, normal, de a apasa pedala mai puternic dar nu ajuta, ramane blocata pana are loc un declic dupa 5 - 10 secunde si masina zvagneste. Sau apas ambreiajul, dau 2-3 spituri, o duc pana in 6000 de ture si isi revine.
This post has been edited by BB-MV: 15 Oct 2010, 23:43 |
--------------------
Renault
Clio 3
2008
|
|
VyRuZ |
16 Oct 2010, 00:55
|
Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București |
Eroare de soft?
Mergi peste ei, problema nu a fost soluționată-n garanție, fă reclamație - sunt documentate plângerile, deci poți. Plus că e o problemă de siguranță, amenință că îi dai în judecată și vezi ce iese, dacă nu vor altfel. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
valpred |
16 Oct 2010, 12:17
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati |
Dupa parerea mea e putin probabil sa fie o problema de soft. Detin un Clio3 Dynamique si avem acelasi soft si aceasi calibrare pe masina. La clapeta fluture s-au uitat ? Poate driverul care piloteaza aceasta componenta e pe duca ...
|
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
ir_stefan |
17 Oct 2010, 12:24
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 January 10 |
Am avut o problema similara doar ca se accelera singura si fara sa apas pedala de acceleratie si sa aprins si martorul service cu injection fault pe cand era in garantie si a fost schimbat senzorul acceleratie care e undeva pe la pedala de acceleratie si sa rezolvat problema.
|
--------------------
Renault
Clio 3 / Megane 2.1
2006 / 2005
|
|
George Paul |
18 Oct 2010, 12:52
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 |
@BB-MV :
Nu cumva zici de asta? |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
BB-MV |
20 Oct 2010, 02:35
|
Multumesc de raspunsuri!
@valpred: nu mi-au verificat clapeta fluture - din cate stiu face parte din mecanisumul pedalei de acceleratie, iar ambele service-uri mi-au spus ca nu au de ce sa verifice pedala! @ir_stefan: si mie mi s-a aprins acelasi martor si trebuie sa ma repet, niciun service nu a considerat sa verifice mecanismul de acceleratie - pedala, clapeta, martor, etc. @George Paul: linkul tau descrie o problema asemanatoare, numai ca la mine e foarte neplacuta - s-a agravat ca manifestare si apare tot mai des, presupun ca trebuie sa ma astept ca problema sa evolueze... 21 Oct 2010, 01:25: @George Paul: Multumesc mult pentru informatiile suplimentare! This post has been edited by BB-MV: 21 Oct 2010, 01:25 |
--------------------
Renault
Clio 3
2008
|
|
ducesssmaks |
15 Nov 2022, 16:34
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 November 22 |
Salut,
Din pacate am si eu exact aceeasi problema descrisa de "BB-MV". Detin un megane 3 1.5 din 2011, iar simptomele pe care le manifesta sunt identice. As dori sa stiu daca a fost gasita o rezolvare a problemei, nu de alta dar mai conduce si sotia cu doi copii mici in spate. Ea pana acum cat a condus nu a intampinat aceasta problema, cat despre mine de 6 ori. Singurul lucru pe care l-am putut face era sa apas ambreiajul de mai multe ori si acceleratia pana isi revenea. Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 02:14 |