BAHRAIN GP, Detalii despre circuit
BAHRAIN GP, Detalii despre circuit
Iulikk |
20 Apr 2013, 15:59
|
||
Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral |
Attached thumbnail(s) Screenshot_2013_04_20_16_50_12.png ( Size: 166k ) Number of downloads: 435 |
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Merced |
20 Apr 2013, 18:15
|
No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.263 Joined: 24 June 07 |
Relativ surprinzator pole-ul lui Rosberg, cel putin din punctul meu de vedere. Nu ca nu ar fi el un pilot bun, caci am mai zis cu alte ocazii ca o sa se vada faptul ca nici Hamilton n-o sa-i ia fata cine stie cat, ci pentru ca nu ma asteptam ca masina celor de la Mercedes sa mearga atat de bine aici.
Insa un tur rapid in calificari nu ne spune mare lucru despre ritmul de cursa. Din ce s-a vazut prin antrenamente, cred ca n-o sa fie o surpriza daca un monopost Force India va fi pe podium, in caz ca n-au probleme de fiabilitate. Pentru victorie merg tot pe Alonso. Pare sa aiba intr-un final o masina capabila cu care sa poata lupta pe bune pentru titlu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
gabize |
20 Apr 2013, 19:32
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
Problemele de anduranta ale cauciucurilor au facut din calificari un mare "fîs". Lupta pentru pole nu mai e o afacere, strategia de cursa implica conservarea pneurilor cat mai bine. Asa ca vom vedea, cred eu, multe sesiuni de calificari in care unele monoposturi vor avea timpi foarte buni, dar care in cursa nu vor da randamentul scontat. Pana acum, cei cu un comportament mai rezervat in calificari au fost mai buni in cursa. Ma refer la echipele de frunte.
This post has been edited by gabizegrean: 20 Apr 2013, 19:32 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Merced |
21 Apr 2013, 15:52
|
Frumusica si cursa asta. Dupa pataniile lui Alonso, mi-a fost cam clar ca Vettel nu va avea concurenta pentru prima pozitie.
Mi-a parut rau ca Di Resta n-a prins locul 3. Mi s-a parut ca ar merita. Gumele s-au comportat cam haotic. Au fost oameni care au schimbat hard-urile dupa la fel de multe tururi ca si in cazul alora medii. Inca o data se dovedeste ca un pit-stop in minus nu poate compensa suficient cat sa incline in favoarea ta balanta, cand concurezi contra unui pilot/monopost care are un ritm de cursa sustinut. Campionatul e lung. Inca am impresia ca Alonso are sanse reale, daca nu-l urmareste ghinionul si incompetenta echipei(si cand i-a sarit aripa fata, si acum, echipa putea sa limiteze daunele muuuult mai bine) cand vine vorba de gestionarea acestora. Ne mai lamurim peste trei saptamani. Multe masini vor primi update-uri importante cu ocazie primei curse europene. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
gabize |
21 Apr 2013, 16:05
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
OFFF!! Ferrari iar dezamagesc!
Cursa a fost interesanta si animata. Insa erorile scuderiei mi-au stricat toata pofta. Pacat de ghinionul lui Alonso, dublat de incompetenta echipei. Pacat si de Massa, care s-a ales cu o aripa rupta si doua pneuri sparte. Daca pneurile s-au spart din cauza vibratiilor generate de aripa fata, atunci Ferrari ar trebui sa-si reorganizeze echipa tehnica. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Iulikk |
21 Apr 2013, 16:29
|
Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
betamax |
22 Apr 2013, 07:55
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. |
Mi s-a parut neinspirata strategia celor de la Lotus, cand l-au chemat pe Kimi la boxe. Normal ar fi ca pilotul sa decida cand schimba gumele.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Merced |
22 Apr 2013, 08:05
|
Strategia nu implica doar cat de mult tin gumele, ci si unde iesi dupa oprire, ce trafic ai in fata si cat timp o sa pierzi in el. Iar asta nu poate sa stie pilotul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tony-s |
22 Apr 2013, 09:52
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca |
Ferrari de la o cursa la alta da cu bata-n balta, daca il informau pe Alonso inca de la prima oprire sa nu mai foloseasca DRS-ul care era defect, cred ca spaniolul putea termina undeva pe locurile 2-3.
Desi sezonul e lung, se pare ca nici macar cand are o masina cat de cat competitiva Alonso nu prea are sanse la primul loc in conditiile in care la Ferrari domneste haosul de cativa ani buni. This post has been edited by tony-s: 22 Apr 2013, 09:57 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Solon |
22 Apr 2013, 10:49
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
1. La Ferarri chiar nu stiu cine a fost de vina: alonso ca a incercat iar sa deschida drs-ul sau echipa ca i-a dat voie. Asta i-a costat.
O chestie care ma intriga: de ce daca masina are piese care abia se tin, atunci cand intra la boxe unul din mecanici nu poate sa rupa bucata respectiva? Vezi si cazul lui Kimi din cursa trecuta si acum Massa. 2.Misto rau Perez si cu Button. S-au calarit frumos. 3.Vettel-ul fara concurenta. 4.Pacat de diResta. Merita un loc 3. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DragosP |
22 Apr 2013, 11:11
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
QUOTE(Solon @ 22 Apr 2013, 11:49) O chestie care ma intriga: de ce daca masina are piese care abia se tin, atunci cand intra la boxe unul din mecanici nu poate sa rupa bucata respectiva? Vezi si cazul lui Kimi din cursa trecuta si acum Massa. Probabil că n-au voie: ar trebui să înlocuiască piesa respectivă. Zic și eu, că și pe mine m-a frapat chestia asta. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
centurion |
22 Apr 2013, 16:20
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 |
Il vad favorit clar tot pe Vettel. Pe langa faptul ca este foarte bun, pana acum nu exista un alt pilot care sa fie constant si care sa se bata cu germanul. Chiar si Raikkonen, pe locul second acum, nu se poate ridica inca la nivelul lui Vettel. Iar Alonso, una calda, 2 reci.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bucatzel |
22 Apr 2013, 16:54
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
QUOTE(Solon @ 22 Apr 2013, 10:49) O chestie care ma intriga: de ce daca masina are piese care abia se tin, atunci cand intra la boxe unul din mecanici nu poate sa rupa bucata respectiva? Vezi si cazul lui Kimi din cursa trecuta si acum Massa. Probabil n-au voie decat daca-i dau si o palma peste ochi la pilot si-i atrag atentia sa conduca cum trebuie . Amu' serios. Nu vad de ce s-ar permite mutilarea suplimentara a elementului, cu efecte la fel de nebanuite ca si rularea cu el pleznit. Asta o data. In al doilea rand, daca le-o dat din calcule ca pierderea pe tur e mai mica decat schimbarea elementului, logic ca nu l-au schimbat. Si in ultimul rand, am eu o vaga impresie ca daca incerci sa rupi piesa aia fara ditai fierastraul, s-ar putea sa nu reusesti. Caz in care, s-ar putea sa iesi mai ieftin schimband tot elementul. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
5 Apr 2014, 18:06
|
fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale |
Mercedes la pas, deocamdată.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
5 Apr 2014, 18:28
|
Îmi amintesc de debutul de sezon 2011 al celor de la RBR. Sper să nu fie doar ei în prim-plan întregul sezon.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
5 Apr 2014, 18:32
|
fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale |
Tot ce se poate.
This post has been edited by Markos: 5 Apr 2014, 18:41 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mezym |
5 Apr 2014, 18:54
|
Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 |
Pt cei cu upc la ce ora e cursa si pe ce se poate vedea?
Rai uno, rtl si mai ce? |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
gabize |
5 Apr 2014, 19:09
|
rtl, ora 18
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mezym |
5 Apr 2014, 19:15
|
Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 |
Merci
|
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
Iulikk |
5 Apr 2014, 21:23
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Solon |
6 Apr 2014, 12:49
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
Momentan motoarele Mercedes fac legea. Sunt curios care pilot va fi preferat la Mercedes Gp. Unu' e neamt, echipa nemteasca, marketing cacalau. Celalalt e campion.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
6 Apr 2014, 13:21
|
Miza e prea mare, nu cred că vor încerca să influențeze, încă, rezultatele. Dar dacă unul din piloți se va desprinde în clasament, cu siguranță vor miza pe el. Oricare dintre cei doi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Arhimede |
6 Apr 2014, 17:16
|
Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 |
Pe ce putem vedea online?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Solon |
6 Apr 2014, 17:16
|
Pana acum e bine. Primele 7 locuri sunt motoare Mercedes.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
6 Apr 2014, 17:35
|
Ăia doi aleargă singuri, da' măcar fac show.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ali3n_cop |
6 Apr 2014, 17:55
|
🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 |
S-a dus show-ul, l-au aranjat pe Rosberg la boxe. E evident ca il vor pe Pussycat campion, salariul vorbeste de la sine. Ca spectacol, F1 e mai slab si decat Nascar, la ora asta.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
Markos |
6 Apr 2014, 18:53
|
Ce cercei frumoși are Pussy
Cel mai tare a fost Riccardo. Locul 3 în calificări, a plecat de pe 13 și a terminat pe 4. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Arhimede |
6 Apr 2014, 19:46
|
Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 |
Tiff Needell : I am trying to be enthusiastic honestly but cars trying to save energy, under lights burning energy, in a country called Bahrain ...
Cam asta descrie tot. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
gabize |
6 Apr 2014, 19:51
|
Am văzut cursa pe rtl, că n-am găsit pe net nimic cu adevărat funcțional . Aveți ceva hinturi în privința asta???
ON: Doamne, ce umilință pentru Ferrari, Lotus și McLaren... Mercedesarii au avut partea lor de spectacol, păcat că Nico a fost convins s'o lase baltă . Cu cauciucuri soft nu văd cum ar fi putut rata altfel depășirea coechipierului. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
6 Apr 2014, 19:51
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:34 |