Sine scaune Twingo, Cum se demonteza
Sine scaune Twingo, Cum se demonteza
bubu782001 |
12 May 2009, 10:17
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|||
MSn |
12 May 2009, 14:52
|
Membru autentic de elita Group: Members Posts: 175 Joined: 3 October 08 From: Timisoara |
Acu Sambata am demontat scaunele si am scos mocheta sa o spal.
Sunt prinse in 2 suruburi (alea din partea usilor) care se pot desface (cap torex), iar cele doua din partea cu centura sunt sudate de sina si de desface doar de sub masina piulitele (cheie de 13) se vad in poza. This post has been edited by MSn: 12 May 2009, 15:02 Attached thumbnail(s) wewewe.jpg ( Size: 112.97k ) Number of downloads: 472 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
mitzabal |
24 Jul 2009, 14:21
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 7 December 08 |
ceva scaune mai joase se pot pune??sunt undeva de cumparat
|
--------------------
renault
twingo
2002 mitzabak[B]
|
|
renotgo |
24 Jul 2009, 15:59
|
Membru autentic Group: Members Posts: 957 Joined: 10 September 07 From: Onesti |
Daca ai airbag-uri pa scaune eu zic sa te mai gandesti ...daca nu ,cauta la dezmembrari ,o sa gasesti tot felul de scaune acolo .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Van Ghelie |
24 Jul 2009, 18:53
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 |
Am o intrebare pentru cei care au scaune reglabile pe inaltime la Twingo. Cand scaunul se afla in pozitia cea mai de jos, distanta intre sezut si tavan este mai mare la scaunul soferului decat la cel al pasagerului din fata? Vreau sa stiu daca se castiga macar vreo 3-5 cm. Nu am stat niciodata la volanul unui Twingo insa am stat in dreapta soferului si cam dadeam cu capul de tavan (de fapt de capitonajul interior al trapei), lucru care nu mi s-a intamplat la Tico de exemplu, o masina modesta, ce-i drept.
|
-------------------- |
|
renotgo |
25 Jul 2009, 10:08
|
Membru autentic Group: Members Posts: 957 Joined: 10 September 07 From: Onesti |
Depinde cum stai in scaun ...eu ,de ex. sint destul de inalt 1,86 m si mai am muuult si bine pana s-ajung la tavan .Nu stau niciodata ca la "scoala" ,in bancuta ,pentru ca -mi oboseste coloana .Nu am scaun cu reglaj pe inaltime si nici probleme cu "ajunsul" la tavan .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
mitzabal |
25 Jul 2009, 12:42
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 7 December 08 |
bina hai sa mai intreb ceva .... ce modalitate ar fi sa lasi volanu mai jos .... asta cred ca i cea mai mare trauma a mea , stai ca la autobuz
|
--------------------
renault
twingo
2002 mitzabak[B]
|
|
psymax |
25 Jul 2009, 13:03
|
................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis |
si aici ai dreptate ))))))))))))))
|
--------------------
renault
twingo
-
- -
|
|
renotgo |
25 Jul 2009, 21:31
|
QUOTE(mitzabal @ 25 Jul 2009, 13:42) bina hai sa mai intreb ceva .... ce modalitate ar fi sa lasi volanu mai jos .... asta cred ca i cea mai mare trauma a mea , stai ca la autobuz Mda ,treaba cu volanul este destul de aiurea ,dar ...francezii s-au gandit destul de bine cand au facut-o .De ce ? Gandeste-te la pozitia airbag-ului in caz de impact fata de sofer ,scaunul pozitionat sus ,volanul indreptat mai mult spre piept ... Dupa cate stiu capul este principalul "organ" ce trebuie protejat in caz de impact frontal asa ca ,fabricantul a gasit solutia cea mai buna vis-a-vis de acest fapt .Sincer sa fiu mi-a trebuit destul timp sa-mi dau seama ca francezii au avut dreptate renuntand oarecum la confort si punand pe primul plan protectia celor din masinile proiectate de ei ,in cazul nostru "faimosul" Twingo .In cei 3 ani de cand am acest model de masina ,respectul pentru acest concept nu mi s-a diminuat deloc ,ba din contra ... Asa ca ,nu cred ca este vreo modalitate de schimbare a pozitiei volanului ,nu vad cum s-ar putea face asta ... Apropos ,pozitia inalta la volan mi se pare foarte buna ,te avantajeaza mai totdeauna .Sincer ,nu-mi prea plac cei ce abia se vad in spatele volanului ,nu-i prea inteleg ...! This post has been edited by renotgo: 25 Jul 2009, 21:36 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
tunderbird |
26 Jul 2009, 00:28
|
tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti |
QUOTE(Van Ghelie @ 24 Jul 2009, 18:53) Am o intrebare pentru cei care au scaune reglabile pe inaltime la Twingo. Cand scaunul se afla in pozitia cea mai de jos, distanta intre sezut si tavan este mai mare la scaunul soferului decat la cel al pasagerului din fata? Vreau sa stiu daca se castiga macar vreo 3-5 cm. Nu am stat niciodata la volanul unui Twingo insa am stat in dreapta soferului si cam dadeam cu capul de tavan (de fapt de capitonajul interior al trapei), lucru care nu mi s-a intamplat la Tico de exemplu, o masina modesta, ce-i drept. Scaunul soferului are pozitia cea mai de jos identica cu cea a scaunului din dreapta. Ai dat cu capul de tavan probabil din cauza pozitionarii scaunului prea aproape de bord...sau poate depasesti 2m inaltime. Eu am cam aceeasi inaltime cu Renotgo si nu am probleme cu lovitul in tavan, bineinteles cu scaunul in pozitia cea mai joasa. Si inca ceva, nu am trapa ....probabil conteaza si asta. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Van Ghelie |
26 Jul 2009, 13:58
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 |
Ce-i drept nu am apucat sa-mi reglez scaunul. E posibil ca spatarul sa fi fost intr-o pozitie destul de dreapta. Legat de inaltime, tot cam cat Renotgo am si eu, deci nu dimensiuni agabaritice (>2m) .
|
-------------------- |
|
argon |
10 Jun 2014, 20:36
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
La mine scaunul din dreapta se rabateaza spatarul de la clapeta, dar nu culiseaza pe sine in fata doar daca il misc eu manual de la maneta aia din fata. In schimb scaunul soferului merge normal, culiseaza in acelasi timp cu rabatarea spatarului. Ce-i de facut?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CristiNeacsu |
19 Jun 2023, 22:13
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 June 23 |
Nu credeți că merg inlocuite scaunele de Twingo 2 cu cele de Clio 4 Coupe? Cele de Twingo sunt mai înalte și cam inconfortabile.
|
--------------------
Renault
Twingo 2
2009, 1.2, 8valve
- Ct78nce
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:52 |