Top vânzări auto 2021
Top vânzări auto 2021
Solon |
21 Jan 2022, 22:14
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
mircea_aq |
22 Jan 2022, 00:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.966 Joined: 13 October 06 |
E foarte mult tranzit pe Valea Prahovei, fiind cea mai scurta ruta de la Bucuresti spre Ardeal. Stai, dar tot faci mai putin decat daca ai lua-o pe Valea Oltului.
Pot sa-l inteleg pe colegul wolfin in privinta faptului ca odata cu varsta, oamenii devin mai comozi. Ce nu pot sa inteleg e cum naiba asociaza transportul in comun cu civilizatie. Ai vazut ce civilizatie e la metrou in Paris, in Londra, in New York ? Hai sa coboram cu picioarele pe pamant. Prefer sa merg pe jos. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
marksman |
22 Jan 2022, 08:11
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
La Londra n-am fost cu metroul, dar din Queens până în Manhattan și retur, ce am remarcat a fost că stațiile sunt vechi și e plin de negri. În rest, oameni în ținută business, oameni obișnuiți și de asemenea niște hippies cu chitara și probabil fumați.
La Paris am pendulat dintr-o parte în alta cu combinația metro+RER, și singurul element de necivilizație a fost când s-au încăierat niște magrebieni de-am staționat 45 de minute cât au venit jandarmii și au controlat tot trenul și i-au luat pe ăia cu dubele. A, și niște "refugiați" prin La Defense, cu textul "silvuple, monsieur", urmat de "gâtu' mă-tii" mai șoptit. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
wolfin |
22 Jan 2022, 09:35
|
n-am gasit cu dacia Group: Members Posts: 8.273 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti |
QUOTE(DFA @ 21 Jan 2022, 18:16) QUOTE(wolfin @ 21 Jan 2022, 18:26) QUOTE(mircea_aq @ 22 Jan 2022, 00:34) Pot sa-l inteleg pe colegul wolfin in privinta faptului ca odata cu varsta, oamenii devin mai comozi. Ce nu pot sa inteleg e cum naiba asociaza transportul in comun cu civilizatie. Ai vazut ce civilizatie e la metrou in Paris, in Londra, in New York ? Hai sa coboram cu picioarele pe pamant. Prefer sa merg pe jos. Era pt viitor. This post has been edited by wolfin: 22 Jan 2022, 09:36 Attached thumbnail(s) transport_featured.jpg ( Size: 28.59k ) Number of downloads: 61 cisco_vrea_sa_construiasca_in_romania_orasul_viitorului_startupurile_invitate_sa_vina_cu_idei_1_size1.jpg ( Size: 38.12k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:13 |