Accident cu asigurat City Insurance
Accident cu asigurat City Insurance
wolfin |
20 Sep 2021, 08:53
|
||
n-am gasit cu dacia Group: Members Posts: 8.273 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
cj98czh |
20 Sep 2021, 09:20
|
Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.053 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca |
eu cred ca am doar la Omniasig de peste 10 ani, dar am la ei pt. ca imi dadeau preturi bune atat la RCA cat si la Casco, preturi care ajungeau cu toate reducerile cat euroinsa sau city ... ca altfel nu aveam nici o problema sa imi fac la aia ieftini ..
|
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
Agrig |
20 Sep 2021, 11:19
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.002 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. |
La Logan m-am uitat si am la City pe 11 luni, asa a recomandat brokerul, la Megane, Alianz ca venit impreuna cu Asigurarea Casco mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
20 Sep 2021, 12:01
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
QUOTE(cj98czh @ 20 Sep 2021, 09:04) da cum este aia pe care o scriu unii pe aici .. cum ca cine nu isi face RCA sau casco la asigurator bun si nunoscut este de rahat ? in materie de casco DAB auto lucrau bine cu city, de aia ii alesesem. SI am fost la o constatare cu programare, f fain si civilizat doar ca am ales sa o fac pe banii mei ca sa nu creasca cota de prima. la RCA am facut la grawe, parca am stiut ceva. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
20 Sep 2021, 14:02
|
Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.053 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca |
|
--------------------
Ford Mondeo
/ Mazda 3 , 2018
|
|
MihaiF3 |
20 Sep 2021, 14:20
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 14 April 13 From: bucurești |
Mail primit adineauri de la eMag
QUOTE Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat decizia de retragere a autorizației de funcționare pentru compania City Insurance și a înaintat în instanță cererea de deschidere a procedurii de faliment. Începând cu momentul publicării în Monitorul Oficial, clienții City Insurance vor fi preluați de către Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA). Ce se întâmplă cu asigurarea ta RCA emisă de City Insurance? Toate contractele în vigoare la data retragerii autorizației de funcționare sunt valide și rămân în vigoare până la data de expirare menționată în poliță. În calitate de asigurat RCA al City Insurance, ești protejat în continuare până la expirarea asigurării, așa că nu trebuie să faci niciun demers. Cum se va efectua plata daunelor? FGA poate primi, în numele City Insurance, cereri de deschidere de dosare de daună și cereri pentru plata despăgubirilor. FGA va prelua plata despăgubirilor solicitate și avizate după decizia definitivă în instanță privind falimentul societății de asigurări. Cum afli când trebuie să reînnoiești asigurarea RCA? Dacă ai cumpărat o poliță RCA de pe eMAG, vom avea grijă să te anunțăm pe email când va expira și îți vom oferi posibilitatea de a reînnoi asigurarea la unul dintre asigurătorii autorizați de către ASF. Echipa eMAG |
--------------------
reno
clio
2016 rs trophy
|
|
Victorine |
20 Sep 2021, 16:26
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.996 Joined: 20 April 05 From: Timișoara |
Nu e 100% corecta informarea emag. Pentru ca iti zic sa stai linistit ca polita e valabila pana la data expirarii. De fapt e valabila doar 90 de zile dupa data pronuntarii definitive in instanta a falimentului.
Eu ma intreb ce naiba au facut aia cu banii de au ajuns falimentari. Cat de prost sau ticalos sa fie managementul? |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
cj98czh |
20 Sep 2021, 16:43
|
este valabila pana cand expira ... doar ca despagubirea nu o mai fac ei ..
|
--------------------
Ford Mondeo
/ Mazda 3 , 2018
|
|
psychoo |
20 Sep 2021, 17:03
|
Membru Group: Members Posts: 3.494 Joined: 23 August 07 From: Timisoara |
Daca imi pun banner ca am rca la cirlty am sanse sa nu se mai bage ghiolbanii?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 Legea lui Ohm: Esti Om cu mine, sunt Om cu tine!
|
|
Victorine |
20 Sep 2021, 17:11
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.996 Joined: 20 April 05 From: Timișoara |
Bună idee, cred că chiar ar funcționa, dar arctrbui pus pe toate părțile! Eu unul chiar aș face loc. Faza e că și eu am tot la ei.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
cj98czh |
20 Sep 2021, 18:30
|
|
--------------------
Ford Mondeo
/ Mazda 3 , 2018
|
|
Victorine |
20 Sep 2021, 18:58
|
Sincer, pe mine m-ar amuza sa vad un astfel de banner in trafic. Si as fi foarte atent cred ca ar fi un pamflet-protest foarte bin relativ la situatia asigurarilor din tara.
21 Sep 2021, 10:37: Legat de întrebarea mea anterioară, cum a fost posibil falimentul celui mai mare asigurator de pe piață sub ochii ASF-ului (care trebuia tocmai să supravegheze piața), a apărut un articol pe tema asta în care sunt menționate și salariile CA al ASF, care totalizează cca 1 milion Eur/ an. Ca să facă nimic. Puși politic, bineînțeles... Îl găsiți voi. This post has been edited by Victorine: 21 Sep 2021, 09:37 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
maho |
21 Sep 2021, 14:17
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
Pai a fost, pt. ca (si nu, nu tin partea asf-ului) asf-ul nu le putea pune pistolul la tampla ca sa vina cu majorare de capital social unora care vindeau o marfa f. ieftina, pe care 45% din soferi o cumparau (desi stiau ca nu despagubesc la timp si corect, mergeau pe principiul "da-l dracu' pe celalalt, mie nu mi se poate intampla"). I-au amendat de cateva ori, dar piata o fac clientii, nu asf-ul. Da, au salarii imense, dar nu supravegheaza (mai mult sau mai putin, e alta discutie, dar oricum mai mult decat in anii '90 cu banci gen Albina, Dacia Felix, Bancorex, escrocherii Caritas, Fni...) doar asiguratori, ci si banci, fonduri, fin-tech-uri.
Vitejii care aveti asigurare ("ieftina si buna") la City, de ce nu v-ati facut cu decontare directa? Intrebare pe care vad ca nu si-o pune nimeni: cum plm falitii astia sponsorizau (binisor, banuiesc) o echipa de fotbal cu pretentii (fcsb)? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
21 Sep 2021, 14:25
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
conducerea asf stia de lipsa de bani din 2017, ar trebui sa plece si ei la puscarie. https://zoso.ro/conducerea-trebuie-mearga-p...city-insurance/
P.S. cum am z is, aveam casco al city, RCA am evitat. 21 Sep 2021, 15:26: QUOTE(Victorine @ 20 Sep 2021, 19:58) Sincer, pe mine m-ar amuza sa vad un astfel de banner in trafic. Si as fi foarte atent cred ca ar fi un pamflet-protest foarte bin relativ la situatia asigurarilor din tara. <span class='edit'>21 Sep 2021, 10:37:</span> Legat de întrebarea mea anterioară, cum a fost posibil falimentul celui mai mare asigurator de pe piață sub ochii ASF-ului (care trebuia tocmai să supravegheze piața), a apărut un articol pe tema asta în care sunt menționate și salariile CA al ASF, care totalizează cca 1 milion Eur/ an. Ca să facă nimic. Puși politic, bineînțeles... Îl găsiți voi. Si astra era mare cand a dat faliment. ASFul, si la unii si la altii, le puteau revoca licenta de a vinde asigurari noi pana nu veneau cu banul la capital sau se reasigurau. This post has been edited by einstein1984: 21 Sep 2021, 14:26 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:26 |