uzura prematura placute frana, functionare ideala a sistemului de franare
![]() ![]() ![]() |
uzura prematura placute frana, functionare ideala a sistemului de franare
kondordv |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999 L
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.786 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Placutele de frana VREI sa se uzeze repede, e de bine, nu de rau! Ia unele identice cand le schimbi.
Sincer sa fiu nu cred c-ai masurat bine p-acolo, partea metalica ar trebui sa fie identica la toate, numai materialul de frictiune se uzeaza. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 1.922 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ajuns cu Logan II 1.2 16v la al TREILEA set de placute, schimbate la 21000 si acum, la 45000.
Mers urban 95%. La urmatoarea revizie se vor schimba si discurile de frana. Masina face 3 ani in decembrie. Concluzia mea e ca asa sunt placutele de fabrica, moi. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ____________________________
Nu lăsa balonarea să-ți strice starea! - Espumisan |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 22.240 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si clio din dotare a avut placutele schimbate la 21k...urmatoarea tura pun Jurid White ...plasteline din astea nu imi plac ... ..
|
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.045 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si discuri sau doar placute?
This post has been edited by madhorsefuzzy: 23 Sep 2018, 21:26 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 22.240 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU cred ca la 25k sa se impuna schimbarea de discuri .... dar cand o sa fie cazul ... cu siguranta pun ... experienta avuta cu combinatia asta pe C5 ... m-a facut clientul lor ... deocamdata ..
|
--------------------
Ford Mondeo
Titanium, bi-turbata, 2018
/ Mazda 3 , 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2023 - 23:57 |