BELGIAN GP, Detalii despre circuit
BELGIAN GP, Detalii despre circuit
sorin_f39 |
1 Sep 2010, 20:47
|
||
Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
Modus |
1 Sep 2010, 20:53
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.482 Joined: 21 August 08 |
Nu duce nimeni dorul lui Magny Cours?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ATM |
5 Sep 2010, 12:08
|
1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti |
Nu prea, ca nu e cine stie ce circuitul. Adica eu, unul, nu tin minte de curse spectaculoase acolo.
In schimb imi placea ala de la Zeltweg, Austria. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Modus |
5 Sep 2010, 12:30
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Solon |
28 Aug 2011, 17:35
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
V-ati fasait? Nu mai aveti chef de comentat? A omorat Vettel campionatu',este?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Modus |
28 Aug 2011, 18:50
|
Bravo lui, tipul e bun
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
TMihai |
28 Aug 2011, 19:21
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
Sincer, cred ca Schumi ar trebui sa plece ultimul in fiecare cursa. Vad ca se descurca mai bine asa decat dc pleaca din primii 10. Mi-a placut si Button...cat despre Hamilton...n-are oglinzi?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Solon |
28 Aug 2011, 19:35
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti |
Incep sa cred ca Ham e cam dobitoc si cam prea egoist! S-a bagat ca boul peste Kobaiashi! Iar asta s-a vazut si prin faptul ca japonezul nu a incasat penalizare pentru depasire! Ah, si sa nu uit: Ieri in calificari alta cacanarie cu Maldonado! Dar si venezueleanul i-a tras-o! Si a mai si punctat spre deosebire de Hamilton!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AR-18-MOS |
28 Aug 2011, 21:48
|
( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen |
Ceva interesant din cursa din Belgia?
Acum am ajuns de la Cluj, si n-am apucat sa o vad. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ATM |
29 Aug 2011, 02:05
|
1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti |
Chiar foarte interesanta cursa, trozneli la marele greu imediat dupa start, ca-n vremurile bune, depasiri cu ghiotura basca un safety-car, Hamilton s-a retras in glorie - a facut tandari o reclama (de la Allianz parca) si dup-aia s-a dus taras vreo cateva sute de metri, recuperari foarte frumoase de la Button, Schumacher si Webber Curse bune si Sutil si Maldonado. Ferrari au cam pierdut tempo-ul de acum doua curse.
Ce a lipsit a fost ploaia. Daca mai venea si un dus asa, putintel, iesea si mai bine. Bine, tot RedBull rulz se pare, dar a fost spectaculos. Momente vesele cu Button, dupa ce depasise in vreo 4 tururi tot ce-i iesise in cale: Petrov, Schumacher, Massa, si inca vreo doi printr-o singura manevra - cred ca erau Perez si Maldonado. Scapa de ultimul, si-ntreaba in casca " how far's the next guy?" mai bine zicea din prima " neeeext!". Urmeaza Monza, si de data asta chiar cred ca RedBull nu mai au prima sansa. Motoarele Mercedes si Ferrari or sa zburde. This post has been edited by ATM: 29 Aug 2011, 02:14 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Solon |
29 Aug 2011, 11:15
|
Oare? Asa se cam zicea si in Belgia si tot degeaba!
Bine, mai e si o chestie! RBR are si piloti constanti! Nu gen Hamilton care nu mai are loc pe pista si Massa care nu mai zic ca va luati de mine! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin000 |
29 Aug 2011, 12:06
|
Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte |
Nu contest ca Vettel si Webber sunt piloti buni,dar au si cu ce. RBR le pune la dispozitie o masina perfecta,strategia lor este mereu cea mai buna,pitstopuri scurte. Cum sa nu faci curse bune?! Vettel e 99 % campion .
Dezamagit de Ferrari...Si nu inteleg de ce Massa a facut 2 schimburi de pneuri intr-un interval de 2,3 tururi |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
TMihai |
29 Aug 2011, 12:16
|
Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti |
QUOTE(sorin000 @ 29 Aug 2011, 13:06) Si nu inteleg de ce Massa a facut 2 schimburi de pneuri intr-un interval de 2,3 tururi QUOTE He lost out to Jenson Button later in the race, but appeared to be on for some solid points before he suffered a rear puncture immediately after a pit stop and spent the last stint battling back up to eighth place. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Manuel |
29 Aug 2011, 12:24
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI |
Tare asta
QUOTE(Nico Rosberg) I had to push quite hard at the start and in the middle which cost me a little towards the end, which combined with Michael being on the faster soft tyres, meant that I wasn't able to keep him behind me. Oricum, bravo lui, Schumacher chiar merita o pozitie buna. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dantes |
29 Aug 2011, 13:14
|
Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia |
Asa a si fost...contrar unor pareri ca roseberg l-ar fi lasat deliberat...
Pur si simplu Schumi era pe softuri iar el pe medium.... la fel si Button....a avut medium la inceput apoi a tras pe softuri...si s-a cam vazut ce a facut... Oricum....dupa un timp excelent in practice 1 pe ploaie (cel mai bun timp) si o revenire SPECTACULOASA de pe locul 24 pe locul 5 si toate numai si numai din meritul lui de pilot, a cam aratat ca inca poate...daca ar avea si masina ar fi beton.... Personal mi-as dori anul acesta un podium pentru el, iar la anu' de ce nu...inca odata campion... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DrK |
29 Aug 2011, 15:49
|
Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: |
Nu cred eu ca mai apucam sa vedem MSC campion...
Ca tot veni vorba, HamHam si-a cerut scuze la sfarsit de cursa pentru iesirea in decor. A recunoscut ca a fost vina lui 100%. Incet incet, ma socheaza si comentatorii de la digi. Cand aud de petrov, sena si koba, se aprind mai rau ca borcea cand aude de liga campionilor. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gabize |
29 Aug 2011, 16:14
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
Si eu am uneori impresia ca incep comentatorii sa-si cam dea in petice. Sper doar sa nu prind vremurile in care sa mi se faca dor de Miki .
ON: Cursa a fost frumoasa, pacat insa ca spectacolul, pentru mine, nu e complet: se joaca fara Ferrari in rolurile principale . Dar de, mai sper... This post has been edited by gabizegrean: 29 Aug 2011, 16:15 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Iulikk |
30 Aug 2011, 07:08
|
Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral |
Daca nu va uitati si voi la transmisia BBC...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Solon |
30 Aug 2011, 10:06
|
Pai nu prindem BBC! Si le mai dam sanse si celor de la Digi! Sincer, nu il regret pe Miki! Ala era prea bou!
Astia in schimb o dau inainte cu Williams ca e praf, varza, exact ce ma scoate pe mine din minti! Au reusit in ultima cursa sa strice cu comentariul lor depasirea lui Schumacher! V-am mai spus ca nu il suport pe MS dar omul inca poate! Oare Rosberg e chiar de nedepasit? Eu cred ca nu! Si la cat de mult se "iubesc" cei doi nu cred ca s-a facut vreo concesie! Salut prezenta lui Vlad Haralambie in emisiunea de dinaintea cursei! Am auzit si lucruri extrem de interesante de la el, nu doar aberatii de la ceilalti doi! Eu as face altfel: as lua un traducator de germana-asta in cazul in care cei doi nu sunt vb de germana- si as traduce tot ce transmite din paddock Kai Ebel de la RTL! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AR-18-MOS |
30 Aug 2011, 10:27
|
( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen |
Eu as lua un pilot din CNR, si l-as lasa sa comeneteze cursa. Nu stiu care isi mai aduce aminte cand Miki l-a avut invitat pe Tempesta, a fost singura data cand comentariul a fost unul de calitate, cu o multime de date foarte interesante. SI se putea si mai bine, doar ca Tempesta sta mai rau cu limba romana.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Solon |
30 Aug 2011, 11:30
|
Lasa ca nici Miki care e roman nu o stapaneste! Tempesta era chiar ok.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bucatzel |
1 Sep 2011, 14:02
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
QUOTE(dantes @ 29 Aug 2011, 14:14) E, fleoshc. Mai avea 4-5 ture la dispozitie, si posibilitatea de a folosi DRS-ul. Nici nu avea nevoie sa-l lase Rosberg, doar sa nu faca naibii vreo prostie si sa abandoneze amandoi. Si ca sa-mi aduc aminte de rolul moderatoricesc, comentariile despre comentatori si locuri de unde se poate vedea cursa consider ca sunt off-topic, asa ca le-am sters, daca se intreaba cineva unde-au disparut. L.E. Am mai restaurat o parte din post-urile sterse intial ( Mai mult ca sa nu ziceti ca-s naspa, ca eu tot consider ca n-au de-a face cu cursa din Belgia). This post has been edited by bucatzel: 2 Sep 2011, 12:35 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Tomcat |
1 Sep 2012, 20:04
|
membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti |
Calificari azi, MP al Belgiei:
1. Jenson Button - McLaren 2. Kamui Kobayashi - Sauber 3. Pastor Maldonado - Williams 4. Kimi Raikkonen - Lotus 5. Sergio Perez - Sauber 6. Fernando Alonso - Ferrari 7. Lewis Hamilton - McLaren 8. Romain Grosjean - Lotus 9. Paul Di Resta - Force India 10. Sebastian Vettel - RedBull 11. Nico Huelkenberg - Force India 12. Mark Webber - RedBull 13. Michael Schumacher - Mercedes 14. Felipe Massa - Ferrari 15. Jean-Eric Vergne - Toro Rosso 16. Daniel Ricciardo - Toro Rosso 17. Bruno Senna - Williams 18. Heikki Kovalainen - Caterham 19. Vitaly Petrov - Caterham 20. Timo Glock - Marussia 21. Pedro de la Rosa - HRT 22. Charles Pic - Marussia 23. Nico Rosberg - Mercedes 24. Narain Karthikeyan - HRT. Ce "seceta" a fost o luna de zile!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
gabize |
1 Sep 2012, 21:01
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
E doar o impresie personala, sau au venit cam toti pilotii fara chef de competitie dupa o luna de concediu?
Mi s-a parut extrem de relaxata sesiunea de calificari de azi. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
2 Sep 2012, 16:45
|
Frumos start,nu?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
2 Sep 2012, 17:47
|
Daca toti l-au injurat pe Grosjean la fel ca mine...
Faina cursa, nu spun nu, doar ca n-am putut sa ma bucur de ea dupa ce mai sus numitul a facut isprava. Dar a fost o cursa animata, cu depasiri, recuperari frumoase, etc. Kimi a fost fain si in cursa, dar mai ales in culise, in discutia cu Vettel. This post has been edited by gabizegrean: 2 Sep 2012, 17:51 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
3 Sep 2012, 07:56
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
Părerea mea e că nu Grosjean a greșit fundamental.
L.E. Comisarii văd că au altă părere, suspendându-l o cursă pe franțuz. This post has been edited by DragosP: 3 Sep 2012, 08:01 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
3 Sep 2012, 19:48
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
Cica pe Grosjean l-au pleznit si uitandu-se inapoi de-a lungul sezonului si facand un mic total la accidente.
De accidentu' asta nu-mi pot da cu parerea, ca mi-am adus aminte ca e cursa duminica fix in momentul in care se desfaceau sampaniile. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
TMihai |
3 Sep 2012, 21:10
|
QUOTE Grosjean has been involved in seven early race incidents this year - in Australia, Malaysia, Spain, Monaco, Britain, Germany and Belgium. In doua din ele l-a pleznit pe Schumi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
DragosP |
4 Sep 2012, 10:09
|
Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea |
Dar nu se miră nimeni că celălalt dobi implicat inițial e HamHam? Grosjean a schimbat trasa odată (parcă are voie) dar Ham aparent nu face nimic să-l ferească: intră-n el și rupe filmu' la 20% din concurenți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 02:08 |