România a câștigat procesul cu Ucraina, intr-un final
România a câștigat procesul cu Ucraina, intr-un final
body |
11 Feb 2009, 14:06
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
miki |
11 Feb 2009, 14:07
|
#Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.062 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti |
Acuma, IS nici nu putea fi luata inapoi!
Exista o ''lege'' prin care se spune ca ''garnitele nu pot fi modificate" Daca IS ar fi retrocedata=> modificare de granita, lucru totyal inacceptabil si impotriva legislatiei in vigoare! Real este ca fiecare dintre parti poate sustine ''Am castigat, i-am facut pa fraieri" Depinde ce este sub platoul continental redesenat! Acuma ca la noi castiga baietii destepti, este alta socoteala!!!! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bendix |
11 Feb 2009, 20:50
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO |
QUOTE(klaus @ 11 Feb 2009, 13:13) Desi nenea Stan e destept si stie legislatie, eu sunt in general precaut la ce spune pentru ca foloseste destul de des argumentarea "prin omisiune" (adica nu spune tot, ci doar ce-i foloseste la demonstrarea ideilor sale, ori de multe ori omisiunea reduce mult daca nu anuleaza tocmai concluzia la care ajunge). Insa avand cunostinte solide de legislatie internationala trebuie sa stii exact daca ceea ce spune e tot adevarul sau nu, ceea ce e mai dificil. Dar argumentele prezentate de el aseara mie mi s-au parut pertinente, in special cu pierderea in fapt a Insulei Serpilor. Eu nu am vazut emisiunea in cauza, dar dandu-mi cu parerea on-topic, pare-mi-se ca Insula Serpilor nici nu a fost ceruta de catre statul roman. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
klaus |
11 Feb 2009, 21:32
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
mergi la http://www.antena3.ro/ alege de sus sinteza zile (meniul pe bleu) si din fereastra care se deschide alege data de 10.02.2009, e emisiunea inregistrata. Prin deplasarea mouse-ului deasupra filmuletului apare bara de control, cu insula serpilor incepe de pe la minutul 61 - 62.
Se mentioneaza si un scurt istoric al insulei, de dupa anul 1945. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
12 Feb 2009, 11:05
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO |
Nu era in alta zi ? Eu aici vad ceva cu tiganii din Italia.
Gata, am gasit. Era putin mai departe. Multumesc ! This post has been edited by bendix: 12 Feb 2009, 11:09 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
CGB |
12 Feb 2009, 11:57
|
CGB Group: Members Posts: 2.450 Joined: 4 May 05 From: behind |
una peste alta, tot vad fie la tv, fie pe net, diversi indivizi care tremura de amotie ca romania a castigat procesu' cu ucraina.
io in calitate de roman (imi pare rau de asta, nu e vina mea) care locuieste in romania, deci sint parte din romania asta castigatoare, nu simt c-as fi castigat ceva. cati mai sint ca mine? care nu se scapa-n nadragi de emotie cand aud fraza:"am castigat procesu cu ucraina!!!" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bendix |
12 Feb 2009, 12:28
|
Depinde din ce unghi privesti lucrurile.
Eu am urmarit filmuletul de pe Antena 3, indicat de klaus. Foarte interesant ! Il recomand si altora ! Nu cred insa ca ar fi fost posibil un acord mai favorabil prin negocieri bilaterale cu Ucraina. Eu cred ca in conditiile date, am obtinut multumitor. De ce spun in conditiile date ? Fiindca nu ne-a ajutat nimeni. Ne-am descurcat singuri in disputa cu Ucraina. Caci realitatea tarmurilor este alta si nimeni nu a pus "degetul pe rana". Tarmul dintre Delta Dunarii si Cetatea Alba apartine de drept Moldovei. Daca fratii nostri de peste Prut, ar fi rezolvat problema aceasta, nu mai exista procesul de la Haga. Iar eu, as fi fost primul care le ofeream moldovenilor Insula Serpilor. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
klaus |
19 Mar 2014, 21:23
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
Din cauza conflictului din peninsulă, România rămâne singura țară care poate exploata rezervele de mare adâncime din Marea Neagră din zona platoului continental al insulei serpilor.
Exploatarea de catre Ucraina a zonei care-i revine ei, desi este de bogată în resurse, e problematica pentru ca se află în proximitatea pensinsulei Crimeea, iar înțelegerile de explorare anterioare s-au incheiat cu un guvern care acum ar putea să nu mai aibă jurisdicție în zonă (rusii ar avea jurisdictie si in platforma continentala daca se schimba granitele). Potrivit normelor de drept internațional, frontiera nu se modifică, indiferent cine va deține oficial Crimeea. România și firmele care au licențe pentru platforma sa continentală nu au probleme insa firmele care operează în zona exclusivă a Ucrainei se găsesc într-un blocaj total. Contractele încheiate cu statul ucrainian rămân valabile, dar zona este administrată de facto de Rusia. sursa: dcnews.ro |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
St |
20 Mar 2014, 20:52
|
Membru Group: Members Posts: 4.448 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:55 |