Grans Scenic 3 - R-Link - Go to your local dealer
Grans Scenic 3 - R-Link - Go to your local dealer
Mihai 2385 |
12 Jan 2024, 12:33
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 September 23 |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2014
|
|||
Mihai 2385 |
5 Feb 2024, 12:57
|
Salutare,
Am ajuns cu ea la 'taticul' electricienilor din Iasi (cel putin asa l-a laudat lumea) si mi-a zis omu sa schimb radio ul. Caut de ceva vreme. Nu prea gasesc unul care sa aiba codul 281156185R. Dadea un nenica unul, dar era editia Bose. Nu stiu daca s-ar potrivi. Nici omu' nu s-a deranjat sa se uite la cod. Si era si foarte scump. Am mai gasit ceva asemanator pe Megane. Cod - 281157698R Poate sunt unii dintre voi care ar sti daca s-ar potrivi. Asta de Magane are in plus o mufa galbena langa cea alba. Asta la prima vedere. Nu stiu prin interior ce ar fi diferit. Orice sfat e binevenit Multamumesc anticipat This post has been edited by Mihai 2385: 5 Feb 2024, 13:09 Attached thumbnail(s) radio2.JPG ( Size: 197.92k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2014
|
|
Mihai 2385 |
27 Feb 2024, 13:13
|
Salutare,
Am rezolvat problema R-Link: Go To Your Local Dealer in proportie de 95% Radio CD -ul nu a avut nimic. Buba era de la display ul navigatiei. L-am inlocuit si a mers. M-a ajutat si link ul asta. A avut aceeasi problema ca si mine. https://www.evilution.co.uk/mod/r-link-go-t...ocal-dealer.htm De ce zic 95%. Pe display ul 'nou' nu imi pot seta/activa senzorii parcare fata. Pur si simplu nu apare optiunea. Apare doar pentru spate. Sa nu fi avut optiunea asta masina de la care am luat display ul? Senzorii pe fata i-am dezactivat cand au fost inghetul de -18 grade. Faceau zgomot de fiecare data la viteze mici, treapta 1 si 2. Intre timp s-a stricat display ul si nu am mai putut umpla la setari. A doua buba ar fi bluetooth ul. Nu imi vede telefonul. Cel vechi mi-l vedea. Am sa incerc si cu alte telefoane. Deocamdata ii dau asa, inainte. Am ceas, temperatura si radio. Sunt fericit Dar raman piticii aia pe creier si lucreaza..... O zi buna, |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2014
|
|
BBF |
27 Feb 2024, 14:05
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 November 11 From: Iasi |
Salut! Dacă vrei, ma poți contacta să încercăm să remediem ce se poate. Sunt tot din Iași. Zi bună!
|
--------------------
Renault Megane 2.2
1,5 DCI, 60 kw
2006
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:50 |