Automoldova Piatra Neamt, Reprezentanta DAcia Renault
Automoldova Piatra Neamt, Reprezentanta DAcia Renault
bgdrenault |
28 Aug 2020, 09:07
|
||
bgd Group: Members Posts: 3.385 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt |
Attached thumbnail(s) prag_stanga1.jpg ( Size: 2.89mb ) Number of downloads: 287 Prag_dreapta.jpg ( Size: 3.23mb ) Number of downloads: 295 prag_stanga_2.jpg ( Size: 2.59mb ) Number of downloads: 278 prag_stanga_3.jpg ( Size: 2.65mb ) Number of downloads: 266 prag_stanga_5.jpg ( Size: 2.42mb ) Number of downloads: 258 Preg_stanga.jpg ( Size: 3.05mb ) Number of downloads: 71 |
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
einstein1984 |
28 Aug 2020, 12:44
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
nu prea vad cum sa indrepti pragurile, nu cred ca rezista sa tragi de ele cu electrozi din aia de cupru, si din spate nu ai acces. Pentru ruptura, chiar daca e podea dubla, eu as zice ca trebuie curatat, sudat in cateva puncte minim si apoi fosfatat+apret+mastic antifon .
trimite-le si niste felicitari la vocea clientului totusi. This post has been edited by einstein1984: 28 Aug 2020, 12:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
28 Aug 2020, 22:50
|
Multumesc de interventie.
Vorba ta, cred ca am sa fac un mail la vocea clientului, sa pun pozele si sa scriu multumiri reprezentantei automoldova. Da, cred ca asa am sa fac. La indreptarea pragului, ma gandeam la solutia de genul asta https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&es...mDwk0-7-9O5hCoR Einstein, tu ai cunostinte ca ar fi podea dubla? In cazul asta, as lasa pentru la anul, cand am sa deschid dosar de casco. Cu sudura, e cu cantec, ca tablele nu mai sunt in acelasi plan, tot trebuiesc trase cumva sau pus adaos.Eu oricum am inecat totul acolo in ceara lichida, Spune mi un mastic bun, cu aplicatie pentriu auto, care sa devina cat de cat dur, sa fie si elastic, care sa ma tina o iarna. Multumesc This post has been edited by bgdrenault: 28 Aug 2020, 22:54 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
b06fcn |
4 Sep 2020, 22:17
|
DOCTOR Group: Members Posts: 5.810 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati |
IN clipa in care vedeam asa ceva, faceam un scandal monstru si nu plecam de acolo pana nu se constata defectul provocat. Cat de idioti sa fie sa faca sa ceva? Iar in momentul in care nu aveau ulei, le ziceam ca nu platesc revizia, mai ales ca te-ai asigurat ca vor avea uleiul in cauza. E singura reprezentanta din zona de te-ai gandit ca mai ai nevoie de ei?
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
wolfin |
4 Sep 2020, 23:23
|
n-am gasit cu dacia Group: Members Posts: 8.273 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti |
Trebe sa recunosc..is bulversat.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
5 Sep 2020, 07:50
|
QUOTE(b06fcn @ 4 Sep 2020, 22:17) IN clipa in care vedeam asa ceva, faceam un scandal monstru si nu plecam de acolo pana nu se constata defectul provocat. Cat de idioti sa fie sa faca sa ceva? Iar in momentul in care nu aveau ulei, le ziceam ca nu platesc revizia, mai ales ca te-ai asigurat ca vor avea uleiul in cauza. E singura reprezentanta din zona de te-ai gandit ca mai ai nevoie de ei? Da, si eu as fi facut. Din pacate, asa cum am spus, adevarata dauna, suportul de cric rupt, am constatat -o tarziu. Am zis ca o las asa, doar cu pragurile indoite, dar dauna, dupa cum se vede, e mult mai mare. Nu ai cum sa vezi acea dauna decat aplecandu te serios, , suportul acela de cric este destul de mult sub masina. Lenea costa, dar parca nu i normal, ca dupa o revizie la reprezentanta Renault, sa iei masina la verificat. Eu stiu ce s a intamplat ca am stat langa masina. Daca nu stateam, si faca nu scapam acea cheie sub masina, o constatam la iarna, cand schimbam anvelopele. La faza cu uleiul, ai dreptate, dar nu stau ok cu timpul, si am zis ca treaca mearga. 200 de lei diferenta nu e un capat de tara, si m am gandit, ca fiind un ulei nou, poate o fi si corect facut Da, e singura reprezentanta in zona, De fapt, putine sunt in zona, Am ajuns la Renault(avand skoda 9 ani) din cauza ca , cu reprezentanta in zona, nu am avut ce cumpara. Vw-skoda imi ofereau un motor de 1.0 in 3 cilindri, care nu mi a placut pe masina de familie, motorul de 1,5 tsi avea niste probleme cu omologarea WLPT si mi au dat termen de livrare 7 luni, peugeot vindea masini scumpe si fara exemplar de drive test, Toyota abia anul acesta si a deschis si service(aveau doar show room), pana acum aveau doar la Bacau. Pentru alte marci accesibile in 17-18000 E, trebuia Bacau sau Iasi.Si , desi am fost la drive teste, am renuntat pe motive de distanta Pacat, ce de masina deocamdata sunt foarte multumit. Dar urmatoarea va fi orice, dar nu Renault_Dacia. Si asta pentru service Ca si idee, acolo nu ti se ia masina in primire. Lasi cheile si esti sfatuit sa pleci. Fac anual si o revizie la un clio din 2010, al unei rude mult in varsta, am deja vreo 5 revizii facute. Banuiesc ca tocmai din acest motiv, daca nu le ai prezentat masina, nu poti sa ai pretentii daca apar zgarieturi noi, infundaturi, praguri strambe etc. Nu ti se spune pretul, ci ti se arunca ...vreo 700, vreo 5-600. etc La Cybernet , in schimb, reprezentanta vw skoda, totul se face calm, la programare ti se spune pretul exact, la banut, la sosirea in reprezentanta mergi cu consilierul la masina, se verifica masina in mare, se fac 2-3 poze cu tableta, iar dupa ridicarea masinii pe elevator, esti invitat sa asisti la revizie daca ai cerut asta. Ti se aduc la cunostinta anumite defecte vizibile pe elevator(ca brate ruginite, praguri strambe , etc). Indiferent daca e doar schimb de ulei, se face o mini revizie gen rulmenti, bucse, starea discurilor si placutelor de frana, care se noteaza in fisa , dar nu platesti nimic. This post has been edited by bgdrenault: 5 Sep 2020, 08:03 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bgdrenault |
2 Oct 2020, 17:00
|
Fiindca se apropie iarna am hotarat sa repar gaura din podea. Si fiindca sunt masochsit, m am dus tot la acesta repezentanta, unde mi s-au strambat pragurile si s-a rupt podeaua.
De ce? Pai, am zis macar s-o carpesc unde mai au habar de unele.......... Initial au zis ca sudeaza si antifoneaza contra sumei de 100-150 de lei. Apoi, a zis ca indreapta si pragul, cat se poate, se vopseste, etc, contra sumei de 300 lei Las masina, vin peste doua zile. Ce s-a realizat: -s-a indreptat podeaua si s-au aliniat tablele -s-a aplicat un mastic care cica se intareste ca piatra. Nu au sudat nici un punct de sudura, pe motiv ca au tras ei concluzia ca e mai corect cu aplicarea acestui mastic. -s-a antifonat si vopsit local -nu s-a indreptat pragul, ca au tras ei concluzia ca era o lucrare de mare anvergura, vopsea rasa pana la tabla, etc. BANII .........tot 300 de lei, ca asa e in tenis, ca ei nu au zis ca indreapta pragul ci podeaua, ca am inteles eu gesit. Normal, vorba nu se coase la dosar, pentru ei cuvantul prag inseamna podea. 198 lei manopera si 54 lei piese, totul faa tva. Furtisag pe fata...........am renuntat la a mai lupta. Concluzia, in urma unei revizii(un schimb ulei de 730 de lei) intr-o reprezentanta RENAULT, am ramas cu pragul stang stramb vizibil in fata, infundat si in spate(acolo se vede doar daca te apleci), cu pragul dreapta foarte putin infundat, si cu podeaua carpita. Si pentru asta am mai rotunjit cu 300 de lei. Am obosit...........ma abtin, daca mai discut cu cineva problema fac un AVC. This post has been edited by bgdrenault: 2 Oct 2020, 17:04 Attached thumbnail(s) IMG_20201002_145919.jpg ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 35 IMG_20201002_150533.jpg ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 26 IMG_20201002_150454.jpg ( Size: 2.88mb ) Number of downloads: 26 IMG_20201002_145923.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 28 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:09 |