Curs Valutar | Ultimele stiri financiare | |
---|---|---|
Euro | 4.9746 |
Un pas inainte – credite pentru taximetristi,
In ceea ce priveste contractarea unui imprumut, situatia taximetristilor este una delicata, deoarece sunt inca banci care nu acorda credite acestei categorii de solicitanti sau banci care accepta taximetristii numai in calitate de persoane fizice autorizate.Pentru a solicita un credit la una din...(citeste) |
Dolar | 4.5914 | |
Care este banca ta preferata?, si de ce?
Alexu7 |
14 Feb 2012, 22:45
|
||
zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
marksman |
14 Feb 2012, 22:46
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
Votat "o alta banca". Se numeste Ciorap&Saltea Bank. Nu au internet banking, dar sunt foarte seriosi.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
C a t a l i n |
14 Feb 2012, 22:48
|
______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 |
QUOTE(Shush @ 14 Feb 2012, 22:44) Nu mi se pare. El e exceptia care confirma regula. Mereu. E un "asa nu". 14 Feb 2012, 22:50: QUOTE(marksman @ 14 Feb 2012, 22:46) Votat "o alta banca". Se numeste Ciorap&Saltea Bank. Nu au internet banking, dar sunt foarte seriosi. Cum se livreaza salariul la banca asta? In pantof? This post has been edited by C a t a l i n: 14 Feb 2012, 22:50 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marksman |
14 Feb 2012, 23:16
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
millian03 |
15 Feb 2012, 00:15
|
Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 |
banca mea preferata e ultima banca, randul de la mijloc, in partea dreapta. toataaa viata am stat in ultima banca..
|
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
kxz |
15 Feb 2012, 00:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. |
QUOTE(aleksanders @ 14 Feb 2012, 12:09) am ales o alta banca pentru ca nu exista nicio banca. - am internet banking la bcr de mai bine de 4 ani- mi-a expirat cardul si de 1 an si nici pana azi nu au binevoit sa ma anunte; pai... ce sa te anunte? in luna cand expira, cardul il gasesti deja emis la sucursala unde l-ai facut. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Ky_Cristian |
15 Feb 2012, 08:24
|
Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti |
Transilvania. Mi-au dovedit pana acum ca nu sunt pusi pe japca nesimtita cum sunt cei de la BRD. Vorbesc strict de card de debit, credit nu am avut pana acum si sper sa nu am nevoie.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
corbex |
15 Feb 2012, 09:51
|
Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Smiley |
16 Feb 2012, 10:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti |
QUOTE(argon @ 14 Feb 2012, 19:48) N'am fost la BRD cred ca niciodata, cardul l-am primit prin firma, in rest toate operatiunile, platile la utilitati , transferuri de acasa din fata leptopului, birocratia ti-o faci singur ca nu stii sa folosesti netul decat la unii atunci hai sa detaliez experientele mele cu ei. sunt destul de vechi (am renuntat la a mai lucra cu ei de mai bine de 4 ani), nu stiu daca s-a schimbat situatia sau nu. -sucursala la care iti faci primul cont ramane agatata de tine pe veci. am avut cu mult timp in urma un depozit la o sucursala, cand am vrut sa fac alt depozit la alta sucursala au tiparit pe contract datele vechi (intre timp schimbasem buletinul si ma gandeam ca ar fi normal sa apara in acte noile date). am insistat degeaba, singura solutie propusa de ei a fost sa ma duc eu la prima sucursala si sa le cer sa-mi schimbe datele. au sustinut ca nu puteau sa modifice datele decat de la sucursala unde au fost introduse si au refuzat sa incerce sa rezolve ei intern problema -pe atunci era loterie daca vroiai sa faci ceva in primele zile ale lunii. de vreo 2-3 ori mi s-a intamplat sa ma duc pe 1 sau pe 2 ale lunii la ei si sa fie sucursala plina deoarece inchiderea contabila a lunii anterioare a durat mai mult decat era prevazut (ar fi trebuit sa se termine in timpul noptii) si tot sistemul informatic era blocat. nu puteai face absolut nimic (nici sa scoti bani, nici sa depui). nu stiu daca functionau sau nu cardurile (nu aveam card de la ei) si o experienta recenta a unui coleg de birou: i-a expirat cardul si pana sa vina cel nou si-a pierdut buletinul. a incercat sa scoata niste bani din cont legitimandu-se cu pasaportul, dar l-au refuzat si i-au cerut fie sa vina cu buletinul pierdut fie sa vina cu o adeverinta de la politie cum ca acel buletin a fost declarat pierdut. a explicat ca si pe pasaport apare cnp-ul deci ar trebui acceptat, i-au spus ca trebuie neaparat actul cu care e inregistrat in sistem. a rezolvat pana la urma la alta sucursala (au acceptat sa se legitimeze cu pasaportul si i-au eliberat nou card) |
-------------------- |
|
gabylzr |
16 Feb 2012, 11:16
|
membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA |
M-am mutat si eu la alpha de curand cu tot calabalacul si este ok . Asta am votat .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
sadi |
16 Feb 2012, 11:30
|
tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti |
QUOTE(Smiley @ 16 Feb 2012, 10:32) si o experienta recenta a unui coleg de birou: i-a expirat cardul si pana sa vina cel nou si-a pierdut buletinul. a incercat sa scoata niste bani din cont legitimandu-se cu pasaportul, dar l-au refuzat si i-au cerut fie sa vina cu buletinul pierdut fie sa vina cu o adeverinta de la politie cum ca acel buletin a fost declarat pierdut. a explicat ca si pe pasaport apare cnp-ul deci ar trebui acceptat, i-au spus ca trebuie neaparat actul cu care e inregistrat in sistem. a rezolvat pana la urma la alta sucursala (au acceptat sa se legitimeze cu pasaportul si i-au eliberat nou card) Nu e vorba ca trebuia sa se legitimeze cu documentul introdus in sistem. Legitimarea se face cu un document de identitate. Pentru cetatenii romani, documentul de identitate este, conform legii, doar buletinul. Nu pasaportul, nu permisul de conducere. |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
aleksanders |
16 Feb 2012, 11:32
|
. Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... |
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Madriann |
16 Feb 2012, 11:44
|
Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia |
Cel mai multumit sunt de Unicredit, in special de flexibilitatea si securitatea sistemului de online banking. Poti face plati catre oricine doresti, normal sau SEPA, nu trebuie predefinit beneficiarul in prealabil (rusine BRD!).
Fetele de la Info Center m-au ajutat intotdeauna in spiritul rezolvarii problemei (ex: au cautat la 5 pm o sucursala in Constanta inca deschisa, pentru a putea accesa informatiile de care aveam nevoie) si m-au sunat intotdeauna pe mobilul de Tunisia (rusine BRD TelVerde, care vor "numar romanesc"!). O impresie buna am si despre Transilvania (credit apartament). Nu le cunosc celelalte servicii, pentru ca nu am avut nevoie dar in general, a fost o usa deschisa si un personal amabil. QUOTE(Shush @ 14 Feb 2012, 21:00) Hai ca iti dau contul meu sa vad cum imi transferi de pe IB-ul de la BRD bani fara sa dai telefon la banca. Eu cand aveam trebuia sa autorizez fiecare cont pe care vreau sa virez bani. Asa e si acum sau poti folosi sistemul Vocalis, dar si la asta trebuie sa te inregistrezi inainte. Si iti taxeaza orice tranzactie prin el. BRD intrece orice banca la nesimtire. Sa nu mai spun ca poti inchide un cont doar la sucursala la care a fost deschis (aparent internetul asta a aparut degeaba) si ca dureaza o luna. Deci te duci azi depui cererea si revi peste o luna sa semnezi ... daca nu ajungi, mai stai o luna. ... comisioane aberante pentru administrare cont si card, taxe suplimentare pentru carduri cu care se pot efectua plati on-line. Greseli peste greseli (mereu in favoarea bancii), bani disparuti sau blocati fara motiv, carduri blocate cica din masuri de securitate. Subscriu la fiecare din punctele de mai sus. Si regret enorm ca nu am apucat sa retrag ceva cash cand m-am trezit cu 6000 RON in cont de aiurea. M-ar fi durut fix in pix, e greseala lor, sa plateasca incompetentul(a) platita cu sumele alea grase si frumoase Culmea nesimtirii: dupa ce au retras banii din cont (-6.000 RON) a trebuit sa ma lupt trei zile cu ei sa-mi restituie comisionul de retragere, pe motiv ca sistemul lor de rahat nu le permite sa retraga banii din cont fara comision. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
lag_ph |
16 Feb 2012, 13:32
|
miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti |
Transilvania - fara costuri la cardul de debit
BRD - plini de comisioane si taxe, plus ca in unele sucursale au sistemul ala tampit de bon de ordine (care e util, dar stresant) * totusi, apreciez "robotelul" lor, pentru plata facturilor. Nu (mai) sunt pasionat de internet banking. Prefer sa rezolv toate facturile dintr-o lovitura, cand ajung la cumparaturi si dau de un robotel d'asta. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
corbex |
16 Feb 2012, 14:28
|
Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti |
BCR, perfecti la internet banking, infecti la comisioane si alte alea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
alex15 |
16 Feb 2012, 16:27
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 October 11 |
ING - ca nu trebuie sa treci pe ghiseu. fara comisioane si taxe ascunse. din pacate au tot micsorat dobanda la conturi
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate PLus
|
|
Smiley |
16 Feb 2012, 18:02
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti |
QUOTE(sadi @ 16 Feb 2012, 12:30) Nu e vorba ca trebuia sa se legitimeze cu documentul introdus in sistem. Legitimarea se face cu un document de identitate. Pentru cetatenii romani, documentul de identitate este, conform legii, doar buletinul. Nu pasaportul, nu permisul de conducere. ba chiar asa au spus: documentul cu care este inregistrat in sistem. eram cu colegul respectiv si am intrebat-o pe tanti aia ce face colegul daca-si pierde sau schimba buletinul, a raspuns ca trebuie sa vina cu o adeverinta de la politie cum ca a predat (sau a declarat pierdut) actul respectiv. asa cum am spus, la alta sucursala s-a rezolvat cu pasaportul. |
-------------------- |
|
ssandulescu |
16 Feb 2012, 18:42
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 27 January 12 From: Pitesti |
UniCredit Tiriac colaborez cu ei si imi par seriosi pana o sa am probleme cu ei stiti cum e
|
--------------------
dacia
logan
2006/laureat
- AG-29-AAX http://www.daciaclub.ro/-VAND-piese-auto-logan-originale-si-aftermarket
|
|
mar |
16 Feb 2012, 19:23
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 19 May 05 |
BRD - nu recomand nimanui. Avem numai probleme cu ei. Sunt plini de comisioane si fiecare agentie are propriile reguli.
Raiffeisen- oarecum ok Transilvania- am avut un credit la ei cu dobanda fixa. Pana la sfarsitul creditului au marit dobanda cu 2%. Neseriosi Alfa- am colaborat bine cu ei. |
--------------------
Skoda
Estela
- AG07WMW
|
|
Dacia-Berlina1997 |
16 Feb 2012, 19:24
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti |
Piraeus la care am depozit , cont economii , card la cont curent cu care am platit pe internet fara probleme . [ visa electron ] Am discutat de cateva ori cu ei despre diferite chesti si au fost amabili . La Brd imi primesc salariul pe card si nu am vazut sa-mi ia comision la retragere , interogare sold . Se ia taxa administrare card pe luna sau an . De obicei daca ceri tu sa ai card ai tot felul de comisioane insa daca il face firma atunci ai alte avantaje deoarece aduce multi clienti deodata .
|
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
Shush |
16 Feb 2012, 22:34
|
٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov |
Da, ai 2 tranzactii gratuite pe luna : o interogare si o retragere. Merge pentru oamenii care folosesc cardul doar pentru a primi salariul pe care il retrag integral din prima.
This post has been edited by Shush: 16 Feb 2012, 22:35 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kxz |
17 Feb 2012, 09:52
|
Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. |
Acu vre-o luna, doua am facut la BRD un transfer de 40 de lei, pentru un produs cumparat de la cineva.
Am stat la ghiseu vre-o 10 minute, pana a completat si rascompletat tipa de acolo in calculator si foi, xeroxat, evide3nt interviu in extenso luat subsemnatului, ce hram port, etc... La final cred ca avea un dosarel de vre-o 10-15 foi. Cica asa e cand ajungi prima data la ei. Ma rog, mai fusesem, dar nu recent. Or fi uitat saracii.. Un plus pentru politete, vre-o 5 minute am avut rabdare, dar vre-o 5 minute am luat-o la misto pe tipa, daca lucreaza pe comision de la fabrica de celuloza si hartie, i-am spus ca sigur ea e spaima padurilor, si de astea... A rezistat cu stoicism, cu zambetul pe buze si cu multe scuze. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
klaus |
17 Feb 2012, 10:00
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
Multe lucruri nu trebuie sa va mire. Profitul se face de undeva.
D-aia si BRD-ul e cea mai profitabila banca de la noi pe anul 2011, dupa cum spune si ziarul financiar Attached thumbnail(s) 1_banci.jpg ( Size: 287.77k ) Number of downloads: 662 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
VladSoare |
17 Feb 2012, 11:03
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga |
QUOTE(argon @ 14 Feb 2012, 18:48) N'am fost la BRD cred ca niciodata, cardul l-am primit prin firma, in rest toate operatiunile, platile la utilitati , transferuri de acasa din fata leptopului, birocratia ti-o faci singur ca nu stii sa folosesti netul decat la unii Despre ce BRD vorbim? Cumva despre ăla la care internet bankingul nu știe să facă transferuri decît către conturi predefinite? Ăla unde ca să faci prin IB un transfer către un prieten trebuie să soliciți întîi explicit să se configureze contul prietenului în sistem ca posibil beneficiar? QUOTE(kxz @ 15 Feb 2012, 00:34) pai... ce sa te anunte? in luna cand expira, cardul il gasesti deja emis la sucursala unde l-ai facut. Da, așa e, dar e frumos din partea lor să te și anunțe. Am multe griji pe cap, chiar și fără să mă mai chinui să țin minte cînd îmi expiră fiecare card în parte. La ING primesc un SMS cu o lună înainte, cum că s-a emis și că mă așteaptă în sucursală. Iar dacă nu mă duc imediat să-l iau, atunci spre sfîrșitul perioadei mă și sună ca să mă anunțe. Apreciez foarte mult mărunțișurile astea. Or fi fleacuri, dar fleacurile astea se adună, iar per total îmi fac viața mai ușoară. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Shush |
17 Feb 2012, 13:09
|
QUOTE(kxz @ 17 Feb 2012, 09:52) Am stat la ghiseu vre-o 10 minute, pana a completat si rascompletat tipa de acolo in calculator si foi, xeroxat, evide3nt interviu in extenso luat subsemnatului, ce hram port, etc... La final cred ca avea un dosarel de vre-o 10-15 foi. Cica asa e cand ajungi prima data la ei. Ma rog, mai fusesem, dar nu recent. Or fi uitat saracii.. Anu trecut am fost cu tata sa scoata o situatie financiara (asa cred ca se numeste) de la BCR. Am stat acolo jumatate de ora. Cereri, declaratii, specimen de semnatura ... pentru un amarat de extras de cont, ca pana la urma asta e. Cred ca daca vroiam sa lichidam contul stateam 3 zile A ce m-a uimit la astia e ca nu sunt in stare sa traga comisionul de administrare lunar direct din cont sau din dobanda si astfel figuram acolo cu datorie This post has been edited by Shush: 17 Feb 2012, 13:11 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bobo77 |
17 Feb 2012, 23:54
|
........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
maho |
18 Feb 2012, 10:18
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
I-ati scos pe greci din faliment
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Shush |
23 Feb 2012, 02:16
|
Intamplare de saptamana asta de la BCR : ma duc sa scot niste bani dintr-un depozit, dau tipei de la ghiseu buletinul ii spun cati bani vreau sa scot si din care depozit la care ea ma intreaba : "De ce scoateti banii ?" Am ramas socat, trebuie sa dau explicatii ce fac cu banii mei ? Am raspuns sec ca am nevoie de ei, apoi m-a intrebat ce venituri am. Am spus ca nu inteleg relevanta acestor intrebari si raspunsul primit : "S-au schimbat cateva norme de la BNR".
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
corbex |
23 Feb 2012, 11:45
|
Trebuia sa-i spui ca n-ai venituri, te-ai razgindit si vrei toti banii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DMP |
23 Feb 2012, 12:05
|
Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti |
Eh, ei au target (si) pe depozite pastrate si depozite din fonduri noi insa trebuie sa te duca un pic si capul sa il faci pe client sa isi pastreze banii la tine.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:30 |