Eroare DF 1005 sporadic, Eroare
Eroare DF 1005 sporadic, Eroare
geamanu.daniel@gmail.com |
29 Jul 2023, 19:26
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 March 19 |
Attached thumbnail(s) IMG_2997.jpeg ( Size: 4.55mb ) Number of downloads: 40 |
||
--------------------
Megane III
GT-Line
2012
|
|||
radunre |
17 Aug 2023, 12:28
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures |
Cel mai probabil este o problemă la sistemul de încălzire suplimentară antigel, parte a sistemului antipoluare.
Bine de citit și aici, colegul Gil26 a oferit detalii. https://www.reno.ro/index.php?amp;showtopic...dpost&p=5062858 Demontează contra-aripa stânga față si vei vedea modulul electronic precum și corpul cu bujii incandescente înseriate cu sistemul de răcire/antigel. Aproape sigur este problemă de contact, fir corodat la papucul bujiilor sau întreruptă una/mai multe bujii din acel corp. Bujiile nu se găsesc aftermarket (eu nu am reușit), doar corp complet, recomand dezmembrări cu aparatul de măsură în mână. Am avut aceeași problemă și am rezolvat-o din dezmembrări. Grijă mare la demontare, e vechi și înțepenit. Clipsează cele 2 furtune cu diverși clești/cheie franceză, se va pierde foarte puțin antigel. Scoate mufa din modul și demontează firele de pe bujii pe un banc de lucru, mult WD40, perie de sârmă și răbdare, mai ales la extragerea bujiilor din corp. |
--------------------
MB E250 2011
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 19:56 |