Vibratii in mers, Vibratii
Vibratii in mers, Vibratii
Soso80 |
9 Nov 2019, 15:52
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 December 18 |
|
||
--------------------
Renault
Latitude
2011/Inițial Paris
- CVA127KW
|
|||
catalyn124 |
10 Jan 2022, 10:57
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 March 21 |
Salut ! Eu personal nu am intampinat batai in volan sau vibratii sau orice chestie de genul nici la 220kmh,cu ambele seturi de anvelope,chestia e ca sunt anvelope relativ noi,presiunea corespunzatoare (2.4 pe fata,2.5 pe spate parca am),suspensie in stare excelemta,discuri originale neovalizate,placute la fel pe original. Eu zic sa verifici daca sunt uzate diferit pe parti,daca nu ai discuri ovalizate,si cel mai important o presiune corespunzatoare(cu un 0.1 mai mult pe fata daca sunt pe semn anvelopele zic eu).Sper ca te-am putut ajuta.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011
|
|
AdR!@N |
7 Feb 2022, 08:44
|
Adrian Group: Members Posts: 1.168 Joined: 13 December 10 From: Timisoara |
"La viteze de la 130 in sus se simt vibrati in masina si in volan"
Roti echilibrate prost! Am trecut si eu prin asta. Majoritatea service-urilor nu isi calibreaza aparatele, iar cel de echilibrare este un aparat sensibil. Calibrarea costa si... parca e merge mai repede daca toleranta de echilibrare e mare nu pierde timp sa bibileasca la fiecare gram. Dupa cum spuneam, am patit-o de mai multe ori: vibratie la peste 120 - 130km/h, mers inapoi la service, pus rotile pe aparat... uite domne, da 0 cu 0, sunt echilibrate. Apoi am mers la un prieten cu service si aparate noi si a gasit dezechilibru de 5-10 g la fiecare roata. Refacut echilibrare si apoi parca pluteam cu masina. Cauta un service mai de prestigiu, chiar daca scoti ceva bani din buzunar, dar ai o garantie in plus pentru calitate. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
LSM |
30 Aug 2022, 13:34
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 March 22 |
Am avut recent problema asta: între 60 și 80 km/h apăreau vibrații. Dacă luam piciorul de pe accelerație dispăreau. Am crezut că e o problemă la cutia de viteze (automată), dar mecanicul a constatat că planetara stânga-față avea spartă o componentă (una din cele trei la capătul spre motor). S-a rezolvat cu o planetară nouă.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 2.0 dci Initiale
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:16 |