rent a car Cluj, inchirieri auto Cluj
rent a car Cluj, inchirieri auto Cluj
ady157 |
19 Jul 2023, 00:28
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 December 22 |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE IV
2022
- CJ23LXT
|
|||
Bwwlan |
22 Jul 2023, 02:24
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.599 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj |
Man, nu stiu cat de "renumita" e firma voastra, insa la capitolul de comunicare aveti carente grave. Pana am citit textul de prezentare s-au scorojit peretii de plictiseala. De mult n-am mai citit un limbaj de lemn atat de autentic.
Nu stiu cum ar trebui sa sune si ce ar trebui sa contina, insa asta e exemplu clasic de epic fail in comunicare. Oricum, succes la business si luati serios in considerare sa apelati la cineva care se ocupa profesional de comunicare. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
ady157 |
23 Jul 2023, 07:22
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 December 22 |
ok. Probleme de comunicare inseamna ca atunci cand te suna cineva sa nu raspunzi, sau sa vorbesti urat. Ca nu iti este pe plac descrierea este altceva. Multumim pentru sugestii.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE IV
2022
- CJ23LXT
|
|
Bwwlan |
26 Jul 2023, 01:50
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.599 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj |
Bine.
Personal, nu am nimic de castigat sau pierdut din businessul vostru, insa voi va castigati greu clientii si ii pierdeti usor, mai ales pe o piata precum Clujul. Daca vreti sa intelegeti ca nu stiti sa va comunicati serviciile, bine, daca nu, la fel de bine. Sanatate. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 20:06 |